Turbo VPN áttekintés (frissítve 2019) Ez a legjobb ingyenes VPN | VPN kávé


Ingyenes VPN szolgáltatást keres, és azon kíváncsi, hogy a Turbo VPN megfelel-e a számlának? Az utóbbi világszerte több mint 50 millió aktív felhasználóval rendelkezik, kétségtelenül a mai piac egyik legnépszerűbb VPN szolgáltatója. Ennek nagy része ahhoz a tényhez kapcsolódik, hogy VPN-szolgáltatásuk ingyenesen elérhető. Az ingyenes VPN-k természetesen nem rendelkeznek jó hírnévvel a VPN piacon. Legtöbbjük lassú, nem biztonságos, és még felhasználói adataikat harmadik feleknek is eladja. Ugyanez igaz a Turbo VPN-re? Megtudhatja ebben a Turbo VPN áttekintésben!

Mi a Turbo VPN??

A Turbo VPN egy kínai székhelyű VPN-társaság, amely ingyenes, csak mobiltelefonon futó VPN szolgáltatást kínál a felhasználók számára.

A Turbo VPN működni fog a Windows rendszerrel?

Sajnos ez azt jelenti, hogy a Turbo VPN nem használható a PC-hez, és másik VPN-t kell használnia a többi eszköz védelmére. Ennek ellenére ingyenesen hozzáférhet a Turbo VPN-hez, bár fizetős tervet kínálnak (erről később részletesebben) és olyan előnyöket, amelyeket általában nem találnak egy ingyenes VPN-szolgáltatásban.

A piacon lévő legtöbb ingyenes VPN-től eltérően a Turbo VPN-nek nincs sávszélesség-korlátozása, és kilenc szerverhelyet kínál, köztük Ázsia, Észak-Amerika és Európa. Elegendő azonban annak megállapításához, hogy a Turbo VPN kiváló választás egy VPN számára? Jó (és ingyenes) alternatíva olyan prémium VPN szolgáltatásokhoz, mint például a NordVPN, az IPVanish és a Privát Internet hozzáférés? Ahhoz, hogy megtudjuk, mélyebben bele kell mélyülnünk az előnyeibe és hátrányaiba.

Turbo VPN áttekintés

Előnyök

A legtöbb ingyenes VPN-vel az a probléma, hogy a biztonság szempontjából nem nyújtanak sokat. Szerencsére a Turbo VPN nem egyike ezeknek, mivel az OpenVPN-t az adatbiztonsági protokolljukhoz alkalmazzák. Mint Ön már tudhatja, ez utóbbi jelenleg a legjobb alagút-protokoll a VPN-üzletben. Nyílt forráskódú rendszerét folyamatosan frissítik az adatbiztonsági szakértők a világ minden tájáról. Ha ez elég, a Turbo VPN rendelkezik AES-256 adattitkosítással is, ugyanazzal a titkosítási protokollal, amelyet az állami hírszerző ügynökségek, például az NSA és a CIA használnak..

A Turbo VPN az osztályban legjobb alagút- és adattitkosítási protokoll mellett bizonyított DNS és WebRTC szivárgás elleni védelmet is kínál. Ez biztosítja, hogy a felhasználói információkat rejtett módon és a gátlástalan harmadik felektől elzárva tartják.

A Turbo VPN-nél egy másik nagyszerű dolog az, hogy torrenssel működik, és semmilyen módon nem korlátozza a sávszélességet. Ez kiváló választást jelent azoknak a torrent felhasználóknak, akik ingyenes VPN-t keresnek, amelyet személyes adataik védelmére használhatnak. A Turbo VPN csak mobiltelefonon fut, így a felhasználóknak okostelefonra kell letölteniük torrenteiket.

A Turbo VPN működik együtt a Netflix-rel?

Végül, de nem utolsósorban az, hogy a Turbo VPN a piacon kevés olyan VPN szolgáltatás között, amely a Netflix-rel működik. Ennek ellenére fizetett VIP-számlára van szüksége a Netflix-kompatibilis szerverek eléréséhez. Sajnos egyik ingyenes VPN-szerver sem működik a Netflix-szel, ami zavaró lehet. Ha olyan ingyenes VPN-kiszolgálót keres, amelynek segítségével a földrajzilag blokkolt tartalmat megnézheti a Netflixben, akkor másutt kell keresnie.

hátrányok

Amint az a fent említett előnyökből látható, a Turbo VPN az egyik legjobb közülük a szabad VPN-k területén. Ugyanakkor ugyanazokkal a hátrányokkal küzd, mint a piacon lévő összes ingyenes VPN. Egyrészről a Turbo VPN adatvédelmi politikája legjobban megkérdőjelezhető, állítva, hogy nem naplózza a felhasználóktól származó információkat, hanem dönthet úgy, hogy különféle módon osztja meg a felhasználók által gyűjtött információkat. Szóval mi az?

További aggodalomra ad okot az a tény, hogy a Turbo VPN székhelye Kínából származik – egy ország, amely nem igazán nagy az Internet adatvédelme szempontjából. A kínai kormányról ismert, hogy szigorú internetes cenzúrát gyakorol az állampolgárokra, és ellenőrzi a vállalatok által szerzett információkat, ideértve természetesen a Turbo VPN-t is. Ha nem örül annak, hogy tudta, hogy a kínai kormány mindent tud az internetes tevékenységeiről, akkor szeretné megadni a Turbo VPN-nek egy kemény hozzáférést..

A Turbo VPN használatának további hátránya, hogy a felhasználóknak időnként foglalkozniuk kell a hirdetésekkel. Ez nem meglepő, figyelembe véve azt, hogy a hirdetések megjelenítése az összes ingyenes VPN-en pénzt keres. Ennek ellenére hirdetéseik nem annyira bosszantóak, mint más ingyenes VPN-ek, és általában csak alkalmazásuk indításakor jelennek meg, és VPN-kiszolgálóikhoz való csatlakozáskor, illetve azoktól való leválasztáskor jelennek meg. Teljesen megszabadulhat a hirdetésektől, ha havonta 11,99 dollárra frissít egy VIP fiókot, ami a következő con.

A Turbo VPN prémium szolgáltatása drága, és összehasonlítja azt a legmagasabb osztályú prémium VPN-ekkel, mint például a NordVPN és az ExpressVPN. Ez nem lenne annyira rossz, kivéve, hogy nagyjából ugyanazon az áron sokkal kevesebb teljesítmény érhető el a Turbo VPN segítségével. Egyrészről szervereik sokkal lassabbak, mint a többi prémium VPN. Ezenkívül a felhasználóknak korlátozott szerver lehetősége van (csak 26 vagy több szerver), és hiányoznak olyan hasznos szolgáltatások, mint például az Internet Kill Switch. Hasonlítsuk össze ezt: mondjuk, a NordVPN-nek, amely havonta 11,95 dollárt számít fel, de világszerte több mint 5500 szerverhez fér hozzá, és minden olyan szolgáltatáshoz hozzáférhet, amelyet VPN-ből igényelhet, könnyű belátni, hogy a Turbo VPN prémium értéke legjobban csekély..

Miközben havi 2,99 dollárért VIP-számlát szerezhet a Turbo VPN-nél, de csak akkor, ha 12 hónapon keresztül előre fizet, az ugyanez igaz a legtöbb más legjobban értékelt prémium VPN-re is. Különösen a NordVPN kínál hároméves tervet, csupán havi 2,99 dollárért. Ezért, ha ingyenes VPN-t szeretne könnyű használatra, akkor a Turbo VPN megfelelő lehetőség. Ha azonban fizetnie kell a VPN-szolgáltatásért, akkor biztonságos azt mondani, hogy vannak jobb lehetőségek odakint.

A Turbo VPN telepítése

Most, hogy lefedtük a Turbo VPN használatának előnyeit és hátrányait, érdeklődhet az utóbbi telepítése a mobil eszközön. Amint az alábbi lépésekből kiderül, a folyamat viszonylag egyszerű.

Turbo VPN áttekintés az Android számára

 • Nyissa meg a Google Play Áruházot, és keressen a „Turbo VPN” kifejezésre.
keresse turbo vpn-t a Play Áruházban
 • Válassza a Turbo VPN elemet, és érintse meg a „Telepítés” gombot a Turbo VPN letöltéséhez és az alkalmazás telepítéséhez.
válassza ki a turbo vpn fájlt a Play Áruházban, és töltse le a turbo vpn fájlt
 • Nyissa meg a Turbo VPN alkalmazást. Felkérjük Önt, hogy fogadja el az adatvédelmi irányelveiket. Érintse meg az „Egyetértek” lehetőséget A folytatáshoz.
 • Érintse meg a sárgarépa gombot, és ez automatikusan csatlakozni fog a leggyorsabb VPN szerverhez.
érintse meg a sárgarépát, hogy csatlakozzon a leggyorsabb szerverhez a turbo vpn android alkalmazásban
 • Ezen a ponton már telepítve van a Turbo VPN és fut az Android készülékén.
turbo vpn csatlakoztatott állapotban

Turbo VPN iOS-hez

 • IOS-eszközöknél a folyamat meglehetősen hasonló, az App Store kivételével. Nyissa meg az utóbbit és keresse a „Turbo VPN” kifejezést.
 • Válassza a „Turbo VPN privát böngésző” elemet, majd érintse meg a Turbo VPN letöltése és telepítése az iOS-eszközre.
turbo vpn iOS-on
 • Érintse meg “Egyetértek” az adatvédelmi irányelveikhez.
 • Érintse meg a sárgarépa gombot a VPN-kapcsolat elindításához.
 • A Turbo VPN már telepítve van és fut az iOS-eszközön.

A Turbo VPN biztonságos?

Ezen a ponton egy kérdés marad biztonságos a Turbo VPN? Nos, a rövid válasz az, hogy biztonságos, mint egy ingyenes VPN esetén. Noha biztonsági protokolljuk megegyezik a piac legjobb VPN szolgáltatásaival (OpenVPN és AES 256), adatvédelmi politikájukban sok kívánnivalót hagynak. Ha nem tetszik az a tény, hogy VPN-je valószínűleg eladja adatait a hirdetőknek és más érdekelt feleknek, akkor a Turbo VPN nem biztos, hogy a legjobb választás a magánélet és a biztonság szempontjából..

A Turbo VPN ugyanaz, mint a Rabbit VPN?

Igen.

Turbo VPN áttekintő összefoglaló

Szóval megvan mindent, amit tudnia kell a Turbo VPN VPN szolgáltatáshoz történő használatáról. Ingyenes VPN szolgáltatásként a Turbo VPN sok mindent kínál a biztonság és a sávszélesség szempontjából. Kétségtelen, hogy népszerűsége egyetlen oka annak megkérdőjelezhető naplózási politikája és az a tény, hogy kínai VPN-alapú vállalat. Ennek ellenére nem javasoljuk a fizetett szolgáltatásra való áttérést, amely drága és kevés ár-érték arányt kínál pénzének. Nem akkor, ha rengeteg más kiváló alternatívát kínál, amelyek jobb teljesítményt és több funkciót biztosítanak nagyjából ugyanolyan költségek mellett (ha nem olcsóbb).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map