TorGuard VPN áttekintés


A TorGuard VPN az USA-ból, floridai VPN szolgáltatás (a TOS szerint), amely a torrent / P2P VPN piacra koncentrál. Proxy szolgáltatásokat kínálnak a Torrent névtelenséghez, a teljes funkcionalitású VPN szolgáltatásokhoz és a teljes PGP titkosítással rendelkező névtelen e-mail szolgáltatásokat. Ássunk egy kicsit mélyebben:

Jellemzők

VPN hozzáférést biztosítanak (akár 5 egyidejű kapcsolat) 40+ szervernél 7 országban: USA, Egyesült Királyság, Hollandia, Kanada, Románia, Svájc, Oroszország. SOCKS5 és Proxy hozzáférést is kínálnak a BitTorrent kliensekkel történő használatra. Ez jó kiegészítés a közös VPN-szolgáltatáshoz, mivel a felhasználóknak nem kell kapcsolódniuk a VPN-hez, ha át akarnak adni valamit a P2P-hálózatokon. Az OpenVPN beállításuk 128 és 256 bites titkosítást használ. A TorGuard biztonságos webmail megoldást is kínál, amely PGP titkosítást használ.

VPN-kiegészítőként lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy egy dedikált IP-címet + korlátlan port-továbbítást használhassanak 7,99 USD-ért. Ez olyan drága, ha megkérdezi tőlünk.

Szoftver

Kap egy Viszkozitás-készítést az OpenVPN szolgáltatáshoz, érvényes licenckulccsal együtt, és az összes kiszolgálóval előre konfigurálva van. A Viskozitás egy érett, teljes funkcionalitású OpenVPN kliens, amely megbízható kapcsolatot és részletes statisztikákat kínál a kapcsolatidőiről, és a TorGuard e tekintetben kap néhány bónuszpontot. A viszkozitás mind a Windows számára elérhető (XP SP3 vagy újabb, valamint Mac OS X 10.5 vagy újabb).

Ha nem akarja használni a Viszkozitást, akkor töltse le a TorGuard Lite nevű Custom build tárcsázó alkalmazást. Ez OpenVPN kapcsolatot kínál az előre megosztott szerverlistákkal. Nem kapja meg a Viszkozitás által nyújtott speciális statisztikákat, és szem előtt sem tartja, hogy ez egy Java-alapú alkalmazás, ezért az első futtatás előtt telepítenie kell a Java Runtime-t (a telepítő letölti az Ön számára a legújabb Java Runtime-t)..
A TorGuard Lite elérhető Windows, Mac OS X és Linux rendszerekhez.

Ha érdekli a Torrent Proxy-szolgáltatások, letöltheti és használhatja az előre konfigurált Torrent-ügyfelet. Ha Windows rendszert használ, akkor választhat a Deluge és az uTorrent között, de a Mac OS X és a Linux felhasználóknak be kell számolniuk a Deluge-rel, mint a proxy torrent klienseként..

Érdekes módon a TorGuard előre konfigurált OpenVPN klienst kínál az Android felhasználók számára is, két verzióban elérhető, mind az Android 4.0 vagy utóbbi, mind a 4.0 előtti felhasználók számára..

A TorGuard magas rangú a diagramon, mert nagy tárcsázószoftvert kínálnak, amely lefedi az összes fő operációs rendszer alkalmazását és használatát. Míg nincs előre konfigurált OpenVPN kliens az iOS számára, a TorGuard kínál előre konfigurált GuizmoVPN tárcsázót a jailbroken eszközökhöz, elérhető a Cydia Áruházban. Tehát nincs (hivatalos) OpenVPN támogatás azoknak az iOS-felhasználóknak a többsége számára, akik nem rendelkeznek jailbroken eszközökkel.

Minden asztali és mobil felhasználó csatlakoztathat PPTP / L2TP protokollokat, és a TorGuard weboldalán sok lépésről lépésre található útmutató az összes főbb operációs rendszerhez és eszközhöz (beleértve a DD-WRT útválasztókat és a Boxee Box felhasználókat).

A Torrent Proxy útmutatók on-line módon elérhetők a weboldalukon és .pdf formátumban az offline olvasáshoz. Lefedik az összes fő böngésző, alkalmazás és eszköz telepítési módszereit (Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer, Skype, Boxee Box, Vuze, uTorrent, BitTorrent és Deluge).

A TorGuard az egyik legjobban dokumentált VPN / névtelenség-szolgáltatás, amelyet eddig találtunk.

Árazás

30 napos pénz-visszatérítési garanciát vállal minden vásárolt szolgáltatásra, függetlenül az időtartamtól vagy a szolgáltatás típusától, egy feltétellel: az első hónapban nem haladhatja meg a 10 GB forgalmat.
Az árak 5,95 USD / hónap-tól a Torrent Proxy-nál és 9,99 USD / hónap-tól a teljes funkcionalitású VPN szolgáltatásnál kezdődnek, és akár 3,95 USD / hó, illetve 4,99 USD / nap mértéken haladnak meg, ha egyéves előfizetést vásároltak..

Fizetési módok: Hitelkártya, Google Checkout, Paypal, Bitcoin, OKPay.

Olyan útválasztókat árusítanak, amelyek kompatibilisek az OpenVPN-vel (DD-WRT és Tomato firmware)

Naplózás és adatvédelem

Az adatvédelmi politika kimondja, hogy a TorGuard a szolgáltatások megrendelésekor megadott személyes információkat és a webhely-követési információkat egyaránt gyűjti. A szóban forgó információt „harmadik felek rendelkezésére bocsátják, ha jóhiszemű meggyőződésünk szerint ezt az alkalmazandó törvények szerint kötelezzük.”

Sebesség és megbízhatóság

Mivel a TorGuard egy szolgáltatás, amely a P2P felhasználóit célozza meg, úgy döntöttünk, hogy minden gyorstesztünket a BitTorrent segítségével végezzük el, és letöltöttük a sok felhasználó által bevezetett Linux ISO-ket, hogy a lehető legnagyobb sebességet kapjuk. A sebesség a holland szervereken átlagosan 700KB / sec és 1MB / sec között volt. Nem rossz, de jobb is lehetett volna. A kanadai szerverek kissé gyorsabbak voltak, átlagosan 1 MB / sec és 1,5 MB / sec között, a maximális sebességet elérve 2 MB / sec. A román szerverek voltak a leggyorsabbak a tesztekben, könnyen átlagolva 2,5 MB / sec-t, időnként akár 3,5 MB / sec-ot is elérve..

Néhány képernyőképeket a viszkozitású forgalmi grafikonokról, amelyek megmutatják a tesztek során elért sebességeket.

TorGuard Kanada VPN:

canadavpn

TorGuard Hollandia VPN:

netherlandsvpn

TorGuard Romania VPN:

romaniavpn

A VPN-kapcsolatok megbízhatóak voltak, és a teljes használat néhány napja (1-5 óra munkamenetenként) kapcsolatban maradva semmiféle leválasztási problémával nem szembesültünk.

Támogatás

A TorGuard 24 × 7 támogatást kínál jegyvásárlási rendszer és webes csevegés révén.

Következtetések

A jó:

 • Rengeteg szerver a különféle földrajzi régiókban, különösképp egyetlen DMCA-barát országban
 • Jól dokumentált telepítés minden fő operációs rendszerhez és eszközhöz
 • Viszkozitású VPN-ügyfél licence, amely messze a legjobb OpenVPN-ügyfél
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 • P2P megengedett
 • Az árképzés nem rossz: negyedéves és éves tervek olcsóbbak, mint sok versenytársnál
 • Elfogadják a BitCoint

A rossz:

 • Nincs hivatalos támogatás az iOS-ügyfelek számára az OpenVPN-en
 • A VPN sebessége nem rossz, de jobb is lehetett volna
 • TOS-ja túl hosszú ahhoz, hogy elolvashassa: jó lenne egy összefoglaló
 • Bár webhelyükön mindenütt megtalálható az „anonimitás” kulcsszó, a regisztráció során túl sok információt kérnek:

signupdetails

Záró megjegyzés: A TorGuard szilárd VPN-szolgáltató, ám ezeknek egy kicsit növelniük kell a szerver / sávszélességet. Biztosítaniuk kell egyértelműbb TOS / Adatvédelmi irányelveket is, mivel senkinek nincs ideje elolvasni a nagy szövegek falait. Nem tetszik, hogy oly sok feliratkozási részletet kérjen, miközben az anonimitást az összes webhelyükön támogatja. A TorGuard VPN-t 7,5 / 10-re értékezzük a fizetett VPN-szolgáltatók kategóriájában, mert sok hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyek a termékükhöz vannak csatolva vagy elérhető külön.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map