TorGuard áttekintés – a legjobb lehetőség a biztonságos torrentinghez? | VPN kávé


Ön egy jó VPN (virtuális magánhálózat) szolgáltatást keres a személyes adatainak online biztonságához? Ha ezt olvassa, akkor valószínűleg azon gondolkodik, vajon a TorGuard megfelel-e a számlának, és vajon mást kell-e mérlegelnie. A TorGuard áttekintésben mindent áttekintünk, amit tudnunk kell róla, és mit várhat belőle. Csak akkor eldöntheti, hogy ez az Ön igényeinek megfelelő VPN-szolgáltatás.

Mi a TorGuard VPN??

A TorGuard egy prémium VPN szolgáltatás, amely több mint 3000 szervert és 68 szerverhelyet foglal magába 55 országból a világon. A név ellenére a TorGuard nem kapcsolódik a TOR projekthez (The Onion Router) – egy ingyenes és nyílt forrású hálózathoz, amely megkönnyíti az anonim kommunikációt az interneten keresztül.

A TorGuardban a „tor” a torrentekre vagy torrent-okokra utal, amely az egyik dolog, amelyre a VPN szolgáltatás specializálódott.

Íme néhány gyors tény a TorGuard VPN-ről:

 • A TorGuard egy amerikai VPN-társaság, amely Orlando Florida területén található. Anyavállalata Nevisben található – egy kis szigeten a Karib-térségben.
 • 7 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak, amelynek segítségével teljes mértékben tesztelheti, hogy VPN-szolgáltatásaik kielégítően teljesülnek-e. Ennek ellenére árazási struktúrájuk zavaró lehet, mivel különféle kategóriákra bonthatók, például névtelen VPN, névtelen proxy, üzleti VPN és rengeteg kiegészítő szolgáltatás..
 • A TorGuard olyan fejlett biztonsági funkciókat használ, mint a nyílt VPN és a vállalkozás számára a legjobb AES-256 titkosítás.
 • VPN-alkalmazásuk a legtöbb operációs rendszeren működik, és széles körű internetes eszközöket támogat, beleértve a Windows, Mac, Android és iOS rendszereket.

A TorGuard azt állítja, hogy rendelkezik a leggyorsabb és legmegbízhatóbb VPN-protokollal az interneten. De valóban ez a helyzet?

TorGuard Review – a profik

A TorGuard, mint a VPN-üzletág egyik legnagyobb szolgáltatója, sok dolgot csinál jól. A VPN-szolgáltatás használatával járó figyelemre méltó pozitív elemek közé tartozik a következő:

Szigorú bejelentkezési tilalom és biztonságos joghatóság

A piacon lévő legtöbb más VPN-szolgáltatással ellentétben a TorGuard nem tárol semmilyen információt a felhasználók tevékenységeiről. Ez különösen akkor fontos, ha aggódik az internetes adatvédelem miatt.

Míg a TorGuard irodái vannak az Egyesült Államokban, anyavállalatuk a karibi térségben található. Ez a VPN-hálózatot meghaladja a nemzetközi hírszerző csoportok, például az „Öt szem” szövetség számára. Ezért a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a VPN-társaság nem gyakorol nyomást arra, hogy a felhasználói információkat harmadik fél számára továbbadja.

Gyors szerversebesség

Bár teljesen normális, ha a felhasználók a VPN használatakor csökkennek a kapcsolat sebességén, egy jó VPN szolgáltatás optimalizálhatja VPN szerverét úgy, hogy a késleltetés nem jelent problémát a felhasználók számára. Szerencsére a TorGuard ebben a tekintetben nem okoz csalódást.

Noha nem a leggyorsabb VPN, amelyet eddig kipróbáltunk, a TorGuard gyors és stabil szerversebességet biztosít, amely több, mint elegendő ahhoz, hogy a legtöbb felhasználó boldog legyen. Teszteinkben az Internet sebessége az optimális beállítások mellett (a legközelebbi VPN szerver a tényleges helytől) soha nem csökkent 10–15 százalék fölé.

Alkalmazás-specifikus gyilkos kapcsoló

Míg az internetes megszakító kapcsoló a legtöbb VPN-szolgáltatás számára meglehetősen standard funkció, manapság a TorGuard rendkívül jól megvalósította az övékhálózatot azáltal, hogy alkalmazás-specifikus. Ez azt jelenti, hogy meghatározhatja, mely alkalmazásokat zárják ki, ha a VPN-kapcsolat meghiúsul.

Mint gondolnád, az alkalmazás-specifikus kikapcsolás akkor hasznos, ha le szeretné állítani a torrent programot, ha a VPN nem sikerül. Ilyen módon a közösségi médián vagy üzenetküldő alkalmazáson keresztül kapcsolatban maradhat az internettel.

Rugalmas biztonsági lehetőségek

Az áthatolhatatlan AES-256 mellett a TorGuard szinte minden titkosítási protokollt kínál a VPN-üzletben, beleértve az SSTP-t, IPSec-et és SOCKS5 Proxy-t.

A hüvelykujjszabály a VPN-ek vonatkozásában az, hogy minél erősebb az adattitkosítás, annál nagyobb az internet-sebesség hatása. A különféle adattitkosítási protokollok közötti váltás lehetősége lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az igényektől függően beállítsák az egyensúlyt a kiszolgáló sebessége és a biztonság között..

Lopakodó mód a VPN blokkolók legyőzéséhez

A legtöbb kormánynak és társaságnak ez nem tetszik, amikor az emberek VPN használatával megpróbálják megkerülni a cenzúrát és korlátozásokat. Ennek eredményeként kifejlesztettek egy nagy teljesítményű VPN-blokkoló szoftvert, amely képes a VPN-használat észlelésére a VPN-forgalom jellemző tulajdonságainak, például SSL / TLS fejléceknek a megfigyelésével.

A TorGuard képes legyőzni a VPN blokkolókat egy olyan szolgáltatás révén, amelyet „Stealth Mode” -nek hívnak. Ez kiszűri az eszközbe érkező és onnan érkező adatokat, hogy eltávolítsa a VPN használatának szokásos visszajelző tábláit. Az adatokat ezután a tipikus portokon átirányítják, így a felhasználók jobban megkerülhetik a földrajzi blokkolás korlátozásait, mint a piacon lévő legtöbb más VPN..

Korlátlan sávszélesség és támogatás a legtöbb platformon és operációs rendszeren

A TorGuard VPN korlátlan sávszélességet kínál, és akár 5 egyidejűleg futó eszközön is használható. Mint korábban említettük, a TorGuard VPN alkalmazás támogatja a piacon lévő összes népszerű internetes eszközt és operációs rendszert. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes internetes eszközt egyetlen előfizetési tervvel biztosítsák, ami jó ár-érték arányt jelent a pénzének.

TorGuard – a hátrányok

Természetesen egyetlen VPN sem tökéletes, és van néhány figyelemre méltó hátránya a TorGuard VPN szolgáltatásként történő használatának:

Nehéz és elavult felhasználói felület

torguard windows app

Noha ez tisztán szubjektív lehet, az egyik dolog, amelyet valószínűleg észrevesz a TorGuard VPN alkalmazásának használatakor, az hogy milyen ügyetlen és elavult a felhasználói felület. A piacon lévő más népszerű VPN-ek VPN-alkalmazásaihoz képest a TorGuard felhasználói felülete csak úgy érzi, mintha egy 2000-es évek elejétől kezdődő alkalmazást keresne..

Ugyanakkor a haladó felhasználók valószínűleg inkább a TorGuard felhasználói felületét részesítik előnyben, mint társai. Egyrészt egy csomó lehetőség van az alkalmazásból könnyen elérhető. Ezért nem kell gondolni, hogy az alkalmazás pontosan úgy működjön, ahogyan szeretné (ha tudja, mit csinál). Ha nem, akkor kattintson csak a „Csatlakozás” gombra, és automatikusan csatlakozni fog a legközelebbi VPN szerverhez.

Nem kezdőknek

Ha még soha nem használott VPN-t, akkor valószínűleg megfélemlítőnek találja a TorGuard VPN-alkalmazásának használatát. Felhasználói felületük egyszerűen nem olyan intuitív, mint a piacon lévő más VPN-ek. A kezdőknek át kell menniük egy meredek tanulási görbén, hogy kitalálják, hogyan működnek a különféle lehetőségek, és hogy a legtöbbet hozhassák ki a TorGuard VPN-szolgáltatásaiból..

Komplex árképzési struktúra

lámpa árképzése
tor őr ára

Mint láthatja fent, a TorGuard az egyik legmegzavaróbb árképzési struktúrát valósítja meg, amelyet a VPN piacon látunk. Ez sajnálatos, figyelembe véve a TorGuard VPN teljesítményét és funkcióit.

A havi 9,99 dolláros havi díj mellett az új felhasználókat arra is felkérik, hogy fontolják meg egy dedikált IP és kiegészítők vásárlását, amelyek növelik a havi díjat. Ennek eredményeként. könnyű túlfizetni az olyan szolgáltatásokért, amelyekre valószínűleg nincs szüksége.

A TorGuard VPN telepítése

Feltételezve, hogy már regisztrált egy fiókot a TorGuard segítségével, a következő lépés a TorGuard VPN alkalmazás letöltése a készülékre. Ezt megteheti a TorGuard Clients – Download oldalról.

torguard letöltés

Csak töltse le a megfelelő klienst, és telepítse az eszközére. Hasonlóképpen, ha Android vagy iOS rendszeren van, akkor megtalálja a TorGuard VPN-jét az App Store-ból (Google Playstore vagy Apps Store), és telepítheti mobil eszközére..

A TorGuard Chrome kiterjesztés telepítése

Ha kizárólag a TorGuard-ot fogja használni a böngészési tevékenység biztosításához, akkor valójában nem kell telepítenie a VPN-alkalmazást az eszközére. Ehelyett telepíthet egy böngésző-kiterjesztést, és a VPN-szolgáltatást közvetlenül a böngészőjéből veheti igénybe.

torguard króm kiterjesztés

Letöltheti a TorGuard Chrome kiterjesztését a TorGuard Clients – Letöltési oldalról, vagy közvetlenül a Chrome Internetes áruházból is letöltheti a kiterjesztést..

Használhatom-e a TorGuardot a Netflix nézéséhez?

Habozzuk azt mondani, hogy igen, de csak azért, mert úgy gondoljuk, hogy a TorGuard Netflix használata nem költséghatékony. Ennek oka az, hogy ennek megvalósulásához külön IP-t (7,99 USD) kell vásárolnia, amelyet a TorGuard felszámít a havi díjának felül. A szokásos VPN-kiszolgálók közül egyik sem működik, amikor megpróbálják feltárni a földrajzilag blokkolt tartalmat a Netflix-en.

A helyzet még rosszabbá teszi, hogy az általuk értékesített dedikált szellemi tulajdon egy adott régióra jellemző. Ezért több dedikált IP-t kell vásárolnia, ha több régióból szeretne hozzáférni a Netflix földrajzilag blokkolt tartalmához..

Összehasonlításképpen: a NordVPN havi 11,95 dollárt számít fel, és VPN-kiszolgálóik nagy része jó munkát végez a Netflix feloldása érdekében. Ennél is fontosabb, hogy a felhasználók szabadon átválthatják a kiszolgálókat különböző régiókból, szükség esetén további költségek nélkül.

Használhatom a TorGuard-t a Torrenthez?

Igen, tudod, és ahogy a neve is sugallja, a TorGuard torrenting valójában a márka legerősebb példája VPN szolgáltatásként. A TorGuard P2P fájlmegosztást kínál minden VPN szerverén bekapcsolt port-továbbítás mellett – ez a szolgáltatás jelentősen javítja a torrent fájlátviteli sebességét.

Ha rendszeresen letölt sok torrentet, akkor ajánlott a TorGuard uTorrent használata az ilyen tevékenységek online biztosításához. A TorGuard természetesen más népszerű torrent szoftvereket is támogat, például a BitTorrent, a Deluge és a Vuze.

A TorGuard működik-e a Firestick-rel?

Igen, de csak a kiválasztott Firestick eszközöknél. Itt ellenőrizheti, hogy a Firestick szerepel-e a támogatott eszközök listájában.

A TorGuard VPN telepítéséhez és futtatásához keresse meg a „TorGuard” kifejezést az Amazon App Store-ban, és telepítse a TorGuard Firestick eszközére.

Hogyan szerezzünk egy TorGuard próbaverziót

Az új fiókok automatikusan bekerülnek a TorGuard 7 napos próbaprogramjába. Ennek elegendő időnek kell lennie ahhoz, hogy felmérje a VPN-szolgáltatás teljesítményét és azt, hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

Ha bármilyen okból elégedetlen, vegye fel a kapcsolatot a támogatási munkatársakkal csevegés vagy e-mail útján, hogy teljes visszatérítést kapjon. Az elégedetlen ügyfelek azonnali visszatérítést kapnak, feltéve, hogy ez a próbaidőszakon belül esik.

összefoglalás

Tehát ott van – mindent, amit tudnia kell a TorGuard prémium VPN szolgáltatásáról. Mint Ön már rájött, a TorGuard elsősorban a haladó felhasználókra irányul, akik pontosan tudják, mit akarnak a VPN szolgáltatásból, és nem bánják, hogy díjat fizetnek annak megszerzéséhez..
Ha még nem ismeri a VPN-ket, vagy valami olyat keres, amellyel mondani tudja: oldja fel a földrajzilag blokkolt tartalmat a Netflixen, akkor nem javasoljuk. Nem akkor, ha körülötte vannak olcsóbb és felhasználóbarátabb alternatívák.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map