Proxy.sh pregled, brzina i usporedba

Proxy.sh je VPN usluga bez evidentiranja sa sjedištem na Sejšelima (utočište privatnosti). Oni nude i VPN i proxy uslugu (u paketu zajedno u istom paketu). Njihova predanost privatnosti je impresivna, a proxy.sh nudi nekoliko jedinstvenih značajki privatnosti iznad i izvan većine ostalih VPN usluga.


Značajke privatnosti uključuju:

 • Nema zapisnika. Niti jedan. Zip. Nula.
 • Warrant Canary
 • Izvješće o transparentnosti (popis svih pravnih zahtjeva koje dobiju)
 • Opcija VPN računa koji se ne može pratiti (račun nije povezan s adresom e-pošte)
 • Šifrirane aplikacije za chat / razmjenu poruka
 • Privatni DNS poslužitelji koji ne bilježe
 • Tor preko VPN / VPN preko Tor sposobnog
 • Otvoreni kod za VPN klijent

I što je najbolje, oni su prilično pristupačni: Proxy.sh je jedan od rijetkih pružatelja usluga koji može usporediti izuzetno niske cijene privatnog pristupa Internetu od 3,33 USD mjesečno.

 • Brze činjenice
 • Puni specifikacije
 • Popusti / kodovi kupona

Web stranica: www.proxy.sh
Društvo:
Proxy.sh (temelji se na Sejšelima)
Pravila zapisivanja:
Nema zapisnika.
Lokacije poslužitelja:
200+ poslužitelja u 51 zemlji
protokoli:
OpenVPN (najbolje), PPTP, L2TP / IPSec
Mobilne aplikacije:
iPhone / iPad i Android

Redovna cijena: 10 USD mjesečno
Trenutna najbolja cijena: 3,33 $ / mjesečno (zatražite ovu ponudu)

Sažetak pregleda proxy.sh-a

Proxy.sh je VPN usluga visoke privatnosti na sejšelskim jezicima (poznato „utočište privatnosti”). Sejšeli imaju izuzetno povoljne zakone o privatnosti i zaštiti podataka koji štite i tvrtke i njihove kupce.

Prema njihovim vlastitim riječima, Proxy.sh je jedan od najpopularnijih VPN pružatelja usluga na svijetu koji podiže traku kada je u pitanju transparentnost i privatnost. Njihov je proizvod vrlo inovativan i nude niz uistinu jedinstvenih značajki privatnosti koje ne možete dobiti niti jedan drugi davatelj usluga. Komplicira se to što je softver ove male tvrtke malo manje poliran od konkurencije (ali možda čak i sigurniji, o čemu ćemo govoriti kasnije).

prednosti

 • Bez zapisnika: Proxy.sh je VPN usluga “bez zapisa”. Oni ne nadziru i ne bilježe podatke vaših sesija, web povijest, prijenos podataka ili povijest veza. (To je rijetkost u VPN industriji)
 • transparentnost: Proxy.sh objavljuje svakodnevno izvješće o transparentnosti koje otkriva svaki zahtjev i zahtjev DMCA koje dobiju, kao i poduzete radnje.
 • Softver s otvorenim kodom: Proxy.sh je jedan od jedini VPN davatelja koji objavljuje izvorni kod za svoj vlastiti VPN softver. To ne samo da zajednici programera omogućuje podnošenje poboljšanja, već omogućuje i besplatan i otvoren pregled njihovih sigurnosnih značajki i osigurava da nisu instalirani skriveni pozadine, malware, keylogger ili rootkiti..
 • Niska cijena: S jednogodišnjim planovima koji počinju od 3,33 USD mjesečno, proxy.sh je jedan od VPN-ova s ​​najnižom cijenom na svijetu.
 • Torrent-friendly: Proxy.sh omogućuje razmjenu torrenta / p2p / datoteka i izvrstan je izbor u tu svrhu.

nedostaci:

Proxy.sh je mala / novija tvrtka i njihov je softver pomalo nepoliran. Djeluje dobro i stabilno je, ali korisničko sučelje (UI) nije uvijek intuitivno. Uvijek možete koristiti treći VPN klijent sa svojom pretplatom (poput OpenVPN ili Viscosity).

Cijena / planovi

Proxy.sh ima 4 VPN plana u 3 duljine pretplate, tako da izbor može biti malo zbunjujući. Pokušat ćemo to razbiti što je jednostavnije moguće.

VPN cijene i paketi za Proxy.sh

Proxy.sh VPN paketi

Prvo prvo Brzi plan samo je privremena (72-satna) pretplata za VPN i stvarno bi se trebala koristiti samo za testiranje proxy.sh-a prije kupnje ili ako vam je potrebna VPN pretplata za kratko vrijeme (putujete izvan zemlje).

Ostali planovi (Osnovni, solidni, profesionalni) dostupne su u 3 duljine pretplate:

 • 1 mjesec (bez popusta)
 • 6 mjeseci (neznatan popust)
 • 12 mjeseci (najbolji popust u odnosu na mjesečni)

Planovi „Osnovni“ i „Solidni“:

Ti su planovi gotovo identični. Svaki ima pristup svim osnovnim značajkama proxy.sh (Safejumper VPN klijent, SoftEther, Proxy poslužitelji, privatni DNS i neograničena propusnost na njihovoj 1Gbps mreži.

samo razlika je da „Solid“ plan ima 50 lokacija poslužitelja, a „Basic“ plan samo 5. Da li to vrijedi 2x cijena će se spustiti na pitanje osobnih preferencija.

Plan “Pro”

Evo gdje to postaje zanimljivo …

Pro plan dodaje neke napredne značajke koje nisu dostupne niti u jednom drugom planu, ali po cijeni od 20 USD mjesečno prilično je premijska cijena.

Evo što dobivate:

Pristup privatnim 50Gbps VPN čvorovima: Proxy.sh ima ekskluzivne čvorove poslužitelja od 50 Gbps koji su rezervirani samo za pretplatnike pro plana. To znači da je na raspolaganju široka propusna širina, tako da biste trebali imati puno veće brzine ako imate vezu s velikom propusnom opsegom (50 Mbps +)

Multi-hop tehnologija: Višestruki skok znači da se vaš VPN poslužitelj nalazi na jednom mjestu, a vaš izlazni čvor može biti na potpuno drugoj lokaciji. Teoretski bi to trebalo pružiti još veću anonimnost, jer se vaša veza sada preusmjerava preko 2+ VPN servera koji ne prijavljuju. Budući da se za to koristi barem dvostruka propusnost mreže, razumno je da Proxy.sh treba naplatiti mnogo veću cijenu.

Također dobivate pristup 100% značajki iz plana “Solid”.

Dakle, koji je plan najbolji?

Osobno, mislim da “Osnovni” plan je daleko najbolja ponuda, a Proxy.sh je jedan od jedinih VPN-ova koji nude neograničenu godišnju pretplatu za 40 USD mjesečno ili manje. (Drugi je privatni pristup internetu). Ako ćete vjerojatno koristiti poslužitelje samo u 1 od 5 zemalja (SAD, Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Nizozemska), onda je osnovni plan velika vrijednost..

Osobno mislim da ‘Čvrsti plan’ preniska je cijena i možete dobiti mnoge iste značajke iz privatnog pristupa Internetu i to samo 3,33 USD mjesečno umjesto 10 USD.

Plan “Pro” će biti zaista privlačan za napredne korisnike zbog fantastičnih 50Gbps privatnih poslužitelja. Također dobivate multi-hop tehnologiju (gotovo nijedan drugi VPN ne nudi to). Ako su vam snaga, brzina i dodatne sigurnosne značajke važnije od cijene, Pro Pro plan definitivno vrijedi razmisliti.

Posjetite Proxy.sh

Softver Proxy.sh (SafeJumper)

Proxy.sh ima vlastiti prilagođeni VPN klijent kojeg zovu ‘Safejumper. To je jedan od vlastitih VPN klijenata otvorenog koda na svijetu, što znači da je njihov kôd besplatan i otvoren za pregled (tako da znate da nema tajnih pozadina ili ugrađenih zlonamjernog softvera).

Glavno sučelje Safejumpera izgleda ovako:

Glavni softverski prikaz proxy.sh

Glavni softverski prikaz

Iako nije najslabiji softver, sve su važne značajke tu. Možete vidjeti svoje stara IP adresa kao i novi IP dodijeljen od strane Proxy.sh kada se povežete s VPN-om. Također prikazuje vaš trenutni protokol (UDP ili TCP) i izbor porta.

Lako pristupate i potpunom popisu lokacija poslužitelja Proxy.sh pritiskom na ikonu “+” pored trenutno odabranog poslužitelja (Švicarska na slici iznad).

Odabir poslužitelja

Odabir željenog mjesta poslužitelja je jednostavan. Samo kliknite gumb “+” kako biste pokrenuli alat za odabir poslužitelja, a zatim ćete dobiti puni popis lista svih proxy.sh poslužitelja. Također prikazuje trenutni% opterećenja svakog poslužitelja (kako bi vam pomogao da odaberete najbrže / najmanje gužve).

alat za odabir poslužitelja

S popisa odaberite bilo koji poslužitelj

Safejumper također ima zgodnu ikonu programske trake. Omogućuje vam pristup desnom tipkom miša za brzo povezivanje na bilo koje mjesto poslužitelja, povezivanje s posljednjim poslužiteljem ili otvaranje izbornika postavki.

Također ima ikonu koja izgled boje ovisi o statusu vaše veze, tako da uvijek vizualno provjerite jeste li povezani s VPN-om, čak i kada je softver minimiziran..

Evo ikone programske trake (nije povezano vs povezano):

status veze sistemske trake

ikona sistemske trake

Izbornik naprednih postavki

Izbornik postavki Safejumper omogućava vam pristup nekim naprednijim opcijama konfiguracije. Većina ljudi će ih samo jednom postaviti i zaboraviti na njih, vjerojatno ih nećete morati uređivati ​​vrlo često.

postavke sigurnosnog osigurača

Izbornik postavki SafeJumper

Značajke:

 • Automatsko pokretanje / auto-connect / ponovno povezivanje: Ove opcije omogućuju vam odabir hoćete li imati sigurnosno opterećenje pri pokretanju (kad se OS učitava), automatski se povezati nakon učitavanja i hoćete li se automatski ponovno povezati ako veza padne.
 • Povežite se na nezaštićeni wifi: automatski će se povezati svaki put kad se povežete s WiFi mrežom koja nije zaštićena lozinkom (kao što su mreže javnih aerodroma / kafića).
 • Prikaži pojedinačne servere čvorova: omogućuje vam da vidite svaki pojedinačni poslužitelj na svakoj lokaciji poslužitelja. Ovo će način odabira poslužitelja učiniti znatno gužvi.
 • Ubojiti prekidač: Ovo je sigurnosna značajka koja će automatski uništiti sav pristup internetu vašem računalu dok se ne uspostavi VPN veza. Napisali smo cijeli članak o tome kako i zašto koristiti VPN kill-switch.
 • IPv6 zaštita od curenja: Pazite da vaš uređaj ne procuri da je to ipv6 adresa.
 • DNS zaštita od curenja: Uvijek usmjeravajte DNS zahtjeve putem privatnih DNS poslužitelja proxy.sh-a (pročitajte naš DNS vodič o curenju).

Napredne postavke:

Port # OpenVPN: Omogućuje vam odabir lokalnog porta # ako želite postaviti prosljeđivanje porta za VPN (većini korisnika to ne treba).

DNS poslužitelji: Ako želite odrediti vlastite DNS poslužitelje (on će prema zadanim postavkama proxy.sh biti privatni DNS ako ne navedete svoje). Većina korisnika trebala bi samo napustiti zadane postavke.

VPN portovi za otvaranje: Koristi se za prosljeđivanje portova putem VPN poslužitelja. Ovo je napredna značajka i treba je upotrebljavati samo ako znate što radite. Svaki ulaz koji otvorite sigurnosni je rizik i olakšava hakeru da dođe do vašeg računala kroz VPN tunel.

Sigurnost i šifriranje

Proxy.sh ima izvrsnu sigurnost i šifriranje. Evo najvažnijih njihovih sigurnosnih značajki:

256-bitna AES enkripcija: Ovo je industrijski standard za OpenVPN šifriranje i Proxy.sh koristi ga na svim lokacijama poslužitelja.

4096-bitni tipke: Ovo je jačina početnog kriptiranja za rukovanje između vašeg VPN klijenta i poslužitelja. Industrijski standard je samo 2048-bitni. Proxy.sh šifriranje je nevjerojatna 22048 puta jaka. Ne mogu to učiniti u glavi (a kladim se da ni ti ne možeš). Drugim riječima, nevjerojatno je jaka.

Privatni DNS: Proxy.sh koristi vlastite DNS poslužitelje koji ne bilježe kako bi se osiguralo da se pretraživanja vaše web lokacije nikada ne usmjere preko DNS poslužitelja vašeg davatelja internetskih usluga (vaš Internet usluga gotovo sigurno se čuvati zapisnike). Saznajte više o curenju DNS-a ovdje.

Ubojiti prekidač: Ova neobavezna sigurnosna značajka omogućuje vam da odmah prekinete internetsku vezu ako VPN ne uspije (umjesto da se samo ponovno povežete s nesigurnom vezom).

Zapravo, jedina značajka koju Proxy.sh ne nudi je prilagodljiva kontrola nad šifriranom jačinom (u slučaju da želite veću brzinu / manju sigurnost), ali vrlo malo VPN-a nudi tu razinu kontrole. Tko zna, proxy.sh može ga dodati u bliskoj budućnosti.

Značajke privatnosti i pravila zapisivanja

Proxy.sh pruža izvrsnu privatnost i ima niz impresivnih značajki vezanih uz privatnost.

Pravila prijavljivanja

Proxy.sh je istina vpn bez evidentiranja što znači da ne nadziru ili ne bilježe bilo koju VPN aktivnost, podatke sesije ili metapodate. To korisniku pruža najveći mogući nivo privatnosti i anonimnosti.

Evo nekih citata izravno s proxy.sh:

“Proxy.sh ne prikuplja i ne bilježi promet ili koristi svoje proxy tehnologije, uključujući virtualne privatne mreže” – pravila o privatnosti proxy.sh

A proxy.sh je javno izjavljivao više puta, uključujući ovdje da ne vode nikakve zapisnike, a većina poslužiteljskih procesa radi samo u RAM-u, tako da nema podataka o korisniku koji se zapisuju na tvrdi disk.

Token privatnosti

Proxy.sh nudi uslugu besplatnog računa koja vam omogućuje pretvaranje VPN računa u anonimni hash token. Nakon što to učinite, nećete imati korisničko ime / lozinku ili korisnički račun, već samo neoznačivi token koji se koristi za pristup VPN mreži (putem safejumpera).

Ova nadogradnja je potpuno neobavezna (i besplatna), ali ona je donja strana da pruža toliko privatnosti da nećete moći primati tehničku podršku (više nemate ploču računa ili pridruženu adresu e-pošte).

Anonimna plaćanja

VPN uslugu možete kupiti anonimno koristeći kriptocurrenty. Dobivate izbor Bitcoin (najpopularnija kripto valuta na svijetu) ili drugo Cryptocoins (poput litecoin).

Izvješće o transparentnosti

Proxy.sh objavljuje dnevno izvješće o transparentnosti u kojem se navodi svaki primljeni nalog i pravni zahtjev. Izvješće pokazuje i radnju koju je proxy.sh poduzeo kao odgovor (gotovo uvijek samo blokira port # jer ne može prepoznati pojedinačne korisnike). Velika većina incidenata u izvješću jesu DMCA obavijesti koje generiraju preuzimanja torrenta.

Izvješće o transparentnosti proxy.sh-a

Snimka zaslona najnovijeg incidenta (izvještaj o transparentnosti)

Proxy.sh također koristi a karantski nalog kako bi se potvrdilo da je izvješće o transparentnosti ažurirano i točno (kako bi se jamčilo korisnicima da nikakve informacije nisu uklonjene kao rezultat zakonskih prijetnji ili izdavanja naloga).

Test brzine

Proxy.sh se solidno ponašao u našim testovima brzine. Testirali smo ožičenu vezu od 100 Mbps (optimalni uvjeti) kako bismo dobili predodžbu o maksimalnim brzinama za koje je VPN sposoban. Svi poslužitelji proxy.sh koriste 256-bitna AES enkripcija (sa Safejumperom) što je izuzetno jaka enkripcija. Zamjena jačeg šifriranja obično je umjereno usporavanje brzina.

Američki test brzine

proxyh SAD najbrže

SAD testovi brzine. Odozgo: NYC, NC, Texas

Međunarodni testovi brzine

Proxysh međunarodni najbrži

Odozgo: Kanada, Velika Britanija, Švicarska

Analiza brzine:

Proxy.sh je bio prilično brz na američkim poslužiteljima, ali međunarodni poslužitelji bili su miješana vreća. Ako imate prosječnu brzinu veze (oko 25 Mbps) nećete primijetiti velike razlike, ali ako imate vezu od 100 Mbps, možda biste htjeli odabrati brži VPN kao što je Privatni pristup internetu ili IPVanish.

Preuzmi SafeJumper »

Zaključak

Proxy.sh solidna je opcija ako tražite najvišu razinu privatnosti i anonimnosti. Oni su bez pravila za zapise, u kombinaciji s otvorenim kodom VPN aplikacije je izvrsno. Oni se također temelje na utočištu za privatnost na Sejšelima, pa bi proxy.sh trebao biti manje podložan pritiscima NSA-e i ostalih špijunskih organizacija od VPN-a sa sjedištem u SAD-u, Velikoj Britaniji ili Kanadi.

Proxy.sh je odličan izbor za:

 • Bittorrent korisnici: Pravi su VPN koji ne bilježi i bujice su dopuštene na svim poslužiteljima. Ne prosljeđuju DMCA zahtjeve, a sve obavijesti o uklanjanju objavljuju u svom izvješću o transparentnosti.
 • Vrijednost / cijena svjesni: S planovima koji počinju od 40 USD / god (3,33 USD / mjesec) proxy.sh je povoljna cijena.
 • Zaštita / sigurnost: S 256-bitnom AES enkripcijom, 4096-bitnom enkripcijom stiskom ruke i nikakvim zapisnicima, oni su dobra opcija.
Što volim kod Proxy.sh
 • Privatnost – Proxy.sh ne sadrži zapisnike ili metapodate sesije. Sjedište im je na Sejšelima (utočište privatnosti).
 • Otvoreni izvor – Njihov VPN softver (nazvan „Safejumper“) potpuno je otvoreni izvor, što znači da se kôd može javno pregledati i provjeriti. Većina VPN softvera je zatvorenog koda.
 • Opcija računa anonimnih tokena – Proxy.sh omogućuje potpuno anonimne račune, bez pridružene adrese e-pošte ili korisničkog imena. Samo imate privatni hash token koji se koristi kao vaša prijava.
 • Proxy usluga uključena – Svi VPN planovi uključuju pristup 3 proxy poslužitelja u SAD-u i Europi. Većina VPN-a naplaćuje doplatu za proxy usluge. Proksidi se mogu lako koristiti za bujice.
Moguće brige
 • Zbunjujuće mogućnosti plana: Postoje 4 različita VPN plana, svaki s različitim značajkama. Osnovni plan (najbolja ponuda do sada) samo 5 zemalja.
 • Softverski sučelje je malo grubo: Softver radi sjajno i vrlo je siguran, ali korisničko sučelje je pomalo nezgrapno. Definitivno nije tako gladak kao neki drugi softver (poput VyprVPN ili ExpressVPN).

Naša presuda: Čvrsta privatnost i sigurnost

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map