IPVanish VPN pregled w / 90 + mbps Speedtest

Ovaj IPVanish pregled je zadnji put osvježen 26. listopada 2016:


Ovaj pregled pruža detaljni uvid u IPVanish i njihovu VPN uslugu, uključujući: softver, sigurnost, privatnost i brzinu.

IPVanish je američki VPN pružatelj usluga koji je specijaliziran za brzinu. Jedini su pružatelj VPN-a na svijetu sa vlastitom podatkovnom mrežom Tier-1. Oni također imaju „vodeću evidenciju“ u industriji, što znači da IPVanish za razliku od većine dobavljača vpn-a ne vodi evidenciju vaše povijesti VPN veze. Ovdje možete saznati više o pravilima VPN-a.

Ažuriranje za listopad 2016.: IPVanish sada uključuje Socks5 Proxy uslugu sa svakim VPN paketom, pridružujući se privatnom pristupu Internetu i NordVPN koji također uključuju Socks5 bez dodatnih troškova..

 • Brze činjenice
 • Puni specifikacije
 • Lokacije poslužitelja

Web stranica: www.ipvanish.com
Društvo:
IPVanish (sa sjedištem u SAD-u)
Lokacije poslužitelja:
230+ poslužitelja u 61 i više zemalja
protokoli:
OpenVPN (najbolje), PPTP, L2TP / IPSec, Socks5 Proxy
IPVanish aplikacija za:
Windows, Mac, Android, iPhone, iPad

Redovna cijena: 10 USD mjesečno
Trenutna najbolja cijena: 6,49 $ / mjesečno (zatražite ovu ponudu)

Dolazi uskoro…

IPVanish lokacije poslužitelja

Potpuni popis poslužitelja IPVanish od 16.10.2015. (Kliknite za prikaz pune veličine)

IPVanish Video Review

Sažetak pregleda IPVanish

IPVanish sjedište ima u SAD-u, što znači da na njih ne primjenjuju zakoni o čuvanju podataka. Kao rezultat toga, odlučili su voditi nikakve zapisnike koji se odnose na upotrebu VPN-a kupca (maksimalna privatnost za vas). Zabrinutost zbog VPN usluga sa sjedištem u SAD-u je ta da bi NSA mogla imati tajnu stražnju mrežu u njihovu mrežu, ali u stvarnosti to utječe samo na međunarodne kriminalce (što znači teroristi, a ne pirati koji se bave autorskim pravima)

prednosti

 • Ubrzati: IPVanish kontrolira vlastitu podatkovnu mrežu Tier-1. To znači da imaju veću propusnost i brže brzine od svoje konkurencije.
 • Bez pravila dnevnika: IPVanish jedan je od svega nekoliko VPN-a za održavanje nijednog dnevnika. To praktično onemogućava praćenje VPN korisnika na temelju njihove povijesti IP adresa. Toplo preporučujemo VPN-ove koji ne prijavljuju zapisnike za korisnike bittorentova.
 • Korisnička podrška: Imaju 24/7 live chat, kao i sustav podrške temeljen na ulaznicama
 • Ugled: IPVanish je u vlasništvu Highwinds Network Group, glavnog davatelja podataka sa sjedištem u SAD-u. Ovo je velika mrežna tvrtka s preko 13 godina iskustva u IT-u, a ne neki VPN startup potrošen je iz podruma (a ima ih puno).
 • Softver i sigurnost: IPVanish ima prilagođene VPN aplikacije za sve 4 glavne platforme (Windows, Mac, Android, iOS) i oni su prilično dobro financirani i osoblje, što znači da je njihov softver izvrstan i nove se funkcije neprestano dodaju. Uz to, sigurnost njihove mreže uživo je izvrsna.
 • Proxy Socks5: IPVanish sada uključuje proxy Socks5 proxy poslužitelj na proxy poslužitelju sa nultim dnevnikom. Idealan je za bujicu, skype ili anonimno pregledavanje web stranica (s ekstenzijom poput FoxyProxy).

nedostaci

Sada kada je IPVanish dodao Kill-Switch svim klijentima softvera za desktop računare kao i proxy server Socks5 (uključen u vašu pretplatu), oni zaista nemaju većih slabosti. Naravno, voljeli bismo uključiti smartDNS ili sličnu uslugu, ali to je scenario iz snova i puno bismo očekivali od VPN-a po cijeni od 10 USD mjesečno.

Napravili su i veliku nadogradnju softvera, prelazeći na V3 softver 3. generacije na svim glavnim platformama, što je bila kozmetička, ali i funkcionalna nadogradnja UI.

Željeli bismo vidjeti podesivu jačinu šifriranja (trenutno openVPN je samo 256-bitni), ali riječ je o tome koja bi se mogla riješiti u budućem izdanju softvera.

Softver IPVanish

Testirali smo Windows verziju njihovog izvrsnog VPN softvera. Mac verzija je gotovo identična s jednom dodatnom značajkom: opcijom kill-switch koja je trenutno u fazi izrade za Windows klijenta.

Softver je besplatan s vašom VPN pretplatom i lako se može preuzeti ovdje.

Glavna nadzorna ploča softvera

“Dashboard” je početni zaslon pri pokretanju softvera. Prikazuje vašu trenutnu IP adresu i omogućava vam da brzo odaberete VPN protokol, lokaciju poslužitelja i kliknete “Connect”.

Nadzorna ploča s mogućnostima brzog povezivanja i odabira poslužitelja

Glavni prikaz softvera na nadzornoj ploči

S glavne nadzorne ploče možete jednostavno odabrati bilo koju lokaciju IPVanish-ovog poslužitelja. Dobivate i pristup do sva 4 VPN protokola (OpenVPN TCP, OpenVPN UDP, PPTP i LT2P). Ako ste u nedoumici, idite s OpenVPN ili naučite kada odabrati svaki VPN protokol.

Odaberite bilo koju od 100+ lokacija IPVansh poslužitelja

Jednostavan odabir poslužitelja

Odaberite između svih 4 protokola IPVanish (PPTP, L2TP, OpenVPN TCP i UDP)

Odaberite bilo koji VPN protokol

Izbornik postavki (Važan sigurnosni savjet ispod)

S prikaza nadzorne ploče možete pristupiti kartici postavki na vrhu glavnog prikaza. To vam daje pristup nekim mogućnostima pokretanja i povezivanja, poput:

 • Auto-reconnect
 • Koji port treba koristiti (ako niste sigurni ostavite to kao 443)
 • Opcije pokretanja: (možete pokrenuti automatski i / ili automatski povezati pri pokretanju sustava)
 • Radnja na zatvaranju prozora (preporučujemo vam da prebacite sa zadane opcije)

Važan sigurnosni savjet: Prema zadanim postavkama ustanovili smo da je softver zatvoren: “Zatvorite aplikaciju” kada zatvorite prozor softvera. Možda vam ovo zvuči u redu, ali ako imate aktivnu VPN vezu, zatvorit će se bez upozorenja. Preporučujemo vam da prebacite na neku od drugih opcija. (moja osobna preferencija je “Sakrij se u sistemsku traku”).

Odaberite što se događa kad zatvorite prozor VPN softvera

Mogućnosti zatvaranja softvera

Ostale mogućnosti su osobne preferencije, iako puno ljudi voli da se njihova VPN aplikacija automatski poveže kada se računalo pokrene. Možete čak odabrati željeno mjesto poslužitelja na koje ćete se automatski povezati.

IPVanish softver i postavke veze

Izbornik postavki softvera

Pregled odabira poslužitelja

Možete odabrati između 3 načina odabira poslužitelja:

 • Pametna upotreba: Način rada u Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi ili najbržem poslužitelju.
 • Popis: Odaberite s popisa svih poslužitelja (Poredaj po ping, mjesto, zadnji put upotrijebljen)
 • Prikaz karte: Povećava i povlačiva karta omogućuje vam lako označavanje željene lokacije.
IPVanish karta za odabir poslužitelja

Prikaz odabira poslužitelja “Karta”

Procks Server Socks5

U jesen 2016. IPVanish je najavio da će sada uključiti Socks5 proxy uslugu sa svakom VPN pretplatom. Ovo je ogroman bonus za sadašnje i buduće pretplatnike, jer mnogi VPN-ovi naplaćuju čak 5 USD mjesečno za Socks proxy pristup, dok IPVanish jednostavno dodaje njihovu VPN uslugu bez povećanja cijena.

A Socks proxy je univerzalni, visoko fleksibilni proxy protokol koji može nositi gotovo bilo koju vrstu podataka i usmjeravati ga putem trećeg poslužitelja (bez šifriranja).

Socks5 server IPVanish-a je ultra brzi klaster smješten u Nizozemskoj, što sugerira da je usluga usmjerena prema Bittorrent / P2P korisnicima. Većina glavnih torrent klijenata ima opciju konfiguracije proxyja, što vam omogućava da promijenite svoju torrent IP adresu bez povezivanja s VPN-om..

Imamo proxy Socks5 vodiče za ove torrent klijente:

 • Flud (Android)
 • tTorrent (Android)
 • Vuze & uTorrent (Windows / OSX)

U našem ranom testiranju, SOCKS5 poslužitelj bio je izuzetno brz, nadmašivši konkurentske proxy usluge (uključujući Torguard i NordVPN) u našem testu za preuzimanje Torrent..

IPVanish Mobile VPN

IPVanish uključuje pokrivenost za bilo koji pametni telefon. Imaju vlastitu prilagođenu IPVanish VPN aplikaciju za iOS uređaje (iPhone / iPad) i Android (4.0 i novije verzije). Aplikacije su prilično slične funkcionalnosti. Dobivate pristup svakoj pojedinoj lokaciji IPVanish poslužitelja putem OpenVPN protokola. Čak imaju ugrađen monitor propusne širine u svoje mobilne aplikacije.

Možete konfigurirati i VPN vezu ručno na svom mobilnom uređaju koristeći PPTP ili L2TP protokol, ali aplikacija je mnogo praktičnija.

Također mi se sviđa što aplikacija prikazuje trenutni “Učitavanje servera” za svaki poslužitelj, tako da lako možete odabrati svoju najbržu opciju.

Izbornik za odabir poslužitelja za aplikaciju IPvanish android

Android aplikacija: Odabir poslužitelja

IPVanish alat za nadgledanje propusnosti

Monitor širine pojasa

U postavkama mobilne aplikacije možete odabrati bilo OpenVPN UDP ili OpenVPN TCP protokol. Većina će korisnika htjeti ostati u UDP načinu rada, što je puno brže za upotrebe poput video streaminga. To je zato što TCP protokol zahtijeva da odredišni poslužitelj potvrdi primitak svakog paketa podataka (čak i nebitnog) koji stvarno može usporiti brzinu.

Od verzije 3 (kolovoz 2016.), mobilne aplikacije IPVanish sada uključuju jagma značajka, koja je u osnovi IPVanish-ova inačica protokola ‘Stealth VPN’. O značajci kodiranja detaljnije raspravljamo u odjeljku “Sigurnost i šifriranje” u nastavku.

Sigurnost i šifriranje

Sažetak:

 • Snaga enkripcije u tunelu od 256 bita (OpenVPN i L2TP)
 • 2048-bitne tipke (pri povezivanju s poslužiteljem)
 • Besplatno uključen NAT zaštitni zid (većina VPN-a se naplaćuje dodatno)

Šifriranje

IPVanish koristi a 256-bitna AES enkripcija algoritam za njihov VPN tunel. Ova čvrstoća kodiranja izuzetno je jaka. Još se uvijek smatra da je napadom brutalnim silama neraskidiv i da je isti algoritam korišten za američku vojnu komunikaciju. Drugim riječima, podaci su vrlo sigurni.

Mnogi pružatelji VPN-a pružaju vam mogućnost 128-bitnog ili 256-bitnog OpenVPN šifriranja, ali trenutno IPVanish vam pruža samo jaču mogućnost. Jedini razlog odabira lakšeg šifriranja je veća brzina, ali budući da IPVanish može nadmašiti druge VPN usluge u brzini, čak i kod sporijeg šifriranja, možda ne vide potrebu za mogućnostima slabijeg šifriranja..

Scramble (skriveni protokol)

IPVanish je razvio vlasnički protokol nazvan “Stealth Mode” „Otimati” koji je dostupan na svim glavnim VPN platformama od izdanja V3 2016. Značajka Scramble prikriva sav VPN promet kao redoviti SSL / HTTPS promet, što ga čini izuzetno teško blokirati. Ova je značajka korisna ako živite u zemlji u kojoj se upotreba VPN nadgleda ili blokira (Iran, Kina, UAE).

Također je korisno za prolazak kroz vatrozidove na poslu ili u školi koji mogu blokirati VPN promet.

Samo uključite “Scramble” u postavkama softvera IPVanish, a softver radi ostalo. Možda ćete trebati ponovo pokrenuti softver ako ste već spojeni na poslužitelj kako biste maksimizirali učinkovitost mogućnosti skeniranja..

NAT vatrozid

NAT vatrozid filtrira sav dolazni promet kako bi osigurao da su primljeni paketi podataka samo oni koje ste zatražili. To osigurava da hakerski ili drugi zlonamjerni napad ne može doći do vašeg računala putem vaše IP-adrese dodijeljene IPVanish.

Mnogi VPN-i naplaćuju do 5 USD mjesečno dodatno za ovu sigurnosnu značajku, ali IPVanish ga uključuje u sve planove bez dodatnih troškova.

Ubojiti prekidač

Znate da biste dobili prekidač kill u Windows i Mac / OSX verziji IPVanish softvera. Prvi je put predstavljen 2016. godine s V3 softvera.

Jedna od pritužbi na IPVanish je ta što su u Mac verziju uključivali samo prekidač kill, dok su korisnici računala morali tražiti zaobilazno rješenje. IPvanish je slušao povratne informacije korisnika i brzo nadogradio prioritet značajke kill-switch za svoj razvojni tim. Oduševljeni smo što ga vidimo na svim platformama radnih površina (kao korisnici PC-a ovdje na VPNU).

Za one koji nisu upoznati s pojmom: Prekidač prekida VPN čini da vaša stvarna IP adresa ne procuri javno ako se VPN slučajno prekine. 

Nijedan VPN nije zaštićen od povremenih prekida veze, pa je ova značajka lijepa sigurnosna mjera za svaki slučaj. Djeluje nadgledanjem vaše internetske veze radi promjene interfejsa. Ako otkrije da VPN sučelje više nije aktivno, odmah ubija sav pristup internetu na vaše računalo ne može se ponovno povezati izvan tunela VPN..

Politika privatnosti i evidentiranja ()

IPVanish je VPN pružatelj usluga koje se ne prijavljuju.

Ne čuvaju nijednu evidenciju VPN aktivnosti ili metapodataka. To IPVanish čini TRUE VPN koji se ne prijavi, za razliku od nekih pružatelja usluga koji tvrde da su zero-log, ali i dalje čuvaju zapise metapodataka.

Možete saznati više o pravilima zapisivanja VPN-a, ali budite sigurni da IPVanish ima jedno od najpopularnijih pravila evidentiranja bilo kojeg VPN-a..

Pravila nulte evidencije štite kako VPN pružatelja, tako i korisnika. Budući da ne bilježe nijednu aktivnost sesije, povijest veze, pa čak ni IP adresu koja vam je dodijeljena, nemoguće je da im izdaju povjerenje svojih korisnika. Čak i ako se suoči sa sudskim nalogom, IPVanish ne može dijeliti korisničku VPN aktivnost jer se ne vodi zapisnik.

Nisu sve VPN-ove sposobne ponuditi ovu razinu privatnosti, jer mnoge zemlje imaju obvezne zakone o zadržavanju podataka koji zahtijevaju da VPN-ovi vode evidenciju svojih pretplatnika. IPVanish ima sjedište u SAD-u, gdje se zakoni o zadržavanju podataka ne odnose na VPN usluge.

Iako ne vode VPN zapisnike, na svojoj web stranici evidentiraju interakcije transakcija / plaćanja. To im omogućuje poboljšanje kvalitete web stranice (optimiziraju sadržaj i sučelje za bolje korisničko iskustvo). Također je neophodno za sprječavanje prijevara na kreditnim karticama (sve transakcije kreditnim karticama zahtijevaju valjanu adresu za naplatu).

Također registriraju IP adresu koju koristite prilikom kupnje usluge (iako se uvijek možete koristiti javnim računalom ili wifi mrežom za prijavu ako vam je važna dodatna tajna).

IPVanish također prihvaća anonimne uplate u Bitcoin, za koje je potrebna samo adresa e-pošte radi aktivacije računa (nisu potrebni drugi osobni podaci).

IPVanish test brzine

IPVanish se dosljedno svrstava među najbrže VPN-ove na svijetu. Ovo nije samo sreća, IPVanish ima nepravednu prednost. Njihova matična tvrtka jedan je od najvećih davatelja podataka CDN mreže u cijelom svijetu, što znači da im poslužitelji, propusni opseg i odnosi koji nadgledaju nadmašuju gotovo bilo koga.

IPVanish testirali smo na 100/100 (Mbps up / down) vezi s istočne obale u SAD-u. Evo naših rezultata ispitivanja brzine IPVanish:

Sjeverna Amerika SAD / Kanada

Privatni test brzine pristupa internetu (SAD)

Zapadna obala SAD-a (Arizona)

ipvanish pregled: najbrži američki Illinois

Središnji test brzine u SAD-u (Illinois)

Kao što vidite, u SAD-u IPVanish nudi apsolutno sulude brzine. Dobili smo preko 90% naše maksimalne brzine preuzimanja, čak i koristeći 256-bitnu OpenVPN enkripciju koja je obično sporija od slabije 128-bitne enkripcije koju koriste mnogi VPN davatelji. Pri prijenosima smo zapravo premašili naših teoretskih maks. 100 Mbps, vjerojatno jer propusna širina uzvodno nije tako mala kao nizvodno.

Većina VPN-ova obično se kreće u rasponu od 30 do 60% na brzini u SAD-u. IPVanish je lako A + u usporedbi s konkurencijom.

Europa

IPVanish pregled najbrže Europe (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Europe najbrži (United Kingdon)

IPVanish najbrža Europa (Njemačka)

Europe najbrži (Njemačka)

Kao što vidite, došlo je do malog pada brzine prilikom povezivanja s europskim poslužiteljima. Djelomično je to posljedica povećane udaljenosti, kao i gužve u podatkovnim kablovima koji prolaze ispod Atlantskog oceana. Međutim, izvrstan rezultat od 50 Mbps s europskog poslužitelja koji koristi 256-bitnu enkripciju.

S obzirom na to da Netflix zahtijeva samo oko 5-7 Mbps propusnost za streaming HD filmova, IPVanish je pretjeran. Ovi brzi brzine izvršeni su žičnom vezom (ethernetom) tako da možda otkrivate da su brzine nešto sporije putem bežičnih usmjerivača, ali ipak više nego dovoljne za većinu korisnika.

Australija / Azija brzine

IPVanish je najbrži VPN za Australce koje smo testirali. Do sada je jedini VPN koji smo pronašli sposoban za strujanje 4k videa s australijskog servera bez ponovnog postavljanja. Naš test za strujanje od 4k puno je bliža propusnost stvarnog svijeta od većine brzina. Torguard je završio na drugom mjestu našeg 4k streaming testa.

Zbog velike udaljenosti koju vaši podaci moraju prijeći između poslužitelja SAD> Australija, gubitak brzine obično je velik. Također su podzemni kablovi za podatke u Australiji vrlo zagušeni, tako da ne možete postići dobru brzinu ako nemate odlične veze za gledanje. Srećom, IPVanish ima te odnose. Tamo gdje će većina VPN-a isporučiti 5-10 Mbps iz Australije, IPVanish je u našem testiranju mogao razbiti 40 mbps!

IPvanish test brzine u Australiji

IPvanish test brzine u Australiji

Korisnička podrška / tehnička podrška

IPVanish pretplatnicima nudi 4 različita oblika tehničke podrške:

 1. Podrška za chat uživo
 2. Sustav e-pošte / ulaznica
 3. Javna pitanja i odgovori
 4. Vodiči za podršku / podešavanje

Općenito smo bili impresionirani podrškom IPVanish-a. Podrška za chat i e-poštu prilično je standard među VPN davateljima višeg ranga. Podrška za IPVanish bila je osjetljivija od ostalih pružatelja usluga na kojima smo testirani, a odgovore obično dobijamo e-poštom u roku od 24 sata, a ponekad čak i brže.

Novi Q&A sustav također je od velike pomoći. To je poput interaktivnog FAQ-a gdje bilo tko može postaviti javno pitanje podrške za tehničku podršku, a IPVanish će rješenje objaviti na svom portalu za podršku kako bi svi korisnici s istim pitanjem / problemom lako pronašli rješenje bez potrebe da kontaktiraju podršku.

Oni također imaju namjenske IPVanish vodiče za instalaciju / postavljanje, koji vam pokazuju kako instalirati IPVanish na sve glavne platforme ili konfigurirati njihovu uslugu s Open Source OpenVPN klijentom za povezivanje. Postoje i DDWRT / Tomato vodiči za postavljanje ako želite pokrenuti IPVanish na vašem usmjerivaču. Naravno da više volimo AsusWRT usmjerivače i već imamo vodič koji pokazuje kako instalirati IPVanish na ASUS usmjerivač..

IPVanish ne nudi telefonsku podršku, ali samo je nekoliko potrošačkih VPN-ova u svijetu spremno ponuditi tu razinu usluge (Hidemyass je najpoznatiji primjer).

Cijene i mogućnosti plaćanja

Cijene IPVanish-a su vrlo jednostavne (što nam se stvarno sviđa). Nemaju puno kompliciranih opcija za plan. Svaki plan nudi potpuno iste značajke i pristup svakoj lokaciji IPVanish poslužitelja.

Jedina razlika je duljina pretplate. Možete kupiti pretplatu za IPvanish od 1, 3 mjeseca ili godinu dana.

IPVanish VPN planovi i cijene

IPVanish tablica cijena i planovi

Planovi su sljedeći:

 • 1 mjesec – 10 USD / m
 • 3 mjeseca – 8,99 USD / m
 • 1 godina – 6,49 USD / m (Najbolja ponuda, uštedite 46% u usporedbi s mjesečno).

IPVanish vrijednost: Dobro

IPVanish cijene su ih čvrsto u sredini paketa od 10 najboljih VPN-a na svijetu. Oni sigurno ne cijene poput proračunskog VPN-a (niti bi trebali biti), ali su i dalje jeftiniji od nekih drugih izdvajajućih VPN-a (poput ExpressVPN i VyprVPN).

Dvije najveće prednosti IPVanish-a u odnosu na konkurenciju su:

 • Mrežna brzina
 • # globalnih lokacija poslužitelja

Ubrzavanje brzine i dodavanje poslužitelja košta mnogo novca, pa se očekuje da će IPVanish biti malo skuplji od opcija s popustom poput privatnog pristupa internetu. Ako vam je važna brzina, IPVanish je izvrsna vrijednost.

Načini plačanja

IPVanish prihvaća najpopularnije načine plaćanja:

 • Kreditne kartice
 • Paypal
 • Bitcoin (za anonimna plaćanja)

Najbolje i najgore korištenje IPVanish-a

Većina ljudi koji traže VPN uslugu pokušavaju riješiti određeni problem (ne mogu pristupiti Netflixu) ili ga žele koristiti u određene svrhe (sigurnost tijekom putovanja). IPVanish smo ocijenili da otkrijemo za što ih je najbolje i koje vrste možda želite potražiti negdje drugdje.

Streaming / deblokiranje videozapisa

S jedne strane, IPVanish je idealna usluga za strujanje. Brži su od konkurencije i imaju servere u preko 60 zemalja svijeta. To znači da možete strujati u 1080p (ili boljoj) rezoluciji s bilo kojeg kompatibilnog servisa za strujanje. IPVanish surađuje s Pandora, Spotify, HBOGo, BBC iPlayer i drugima.

Nažalost, postoje dvije iznimno popularne usluge kojima ne možete pristupiti putem IPVanish-a: Netflix i Hulu.

Radi li IPVanish s Netflixom? Što je s Huluom?

Netflix (i Hulu) zauzeli su vrlo proaktivno stajalište protiv VPN-a. Oni aktivno blokiraju VPN usluge i vrlo je malo pružatelja usluga otkrilo zaobilazno rješenje (ili su ga spremni implementirati i riskirati da izgube podršku svojih platnih procesora). IPVanish nije kompatibilan s Netflixom i stvorit će Netflix proxy pogrešku.

Ako se nalazite u SAD-u, i dalje možete pristupati Netflixu dok ste povezani s američkim VPN-om, ali nećete mu moći pristupiti s poslužitelja izvan zemlje. Preporučujemo NordVPN ako vam je glavni prioritet pristup USA Netflix iz inozemstva.

Putovanja / Opća sigurnost

IPVanish je savršen izbor za opću sigurnost ili zaštitu vašeg identiteta / sigurnosti tijekom putovanja. Imaju aplikacije za sve glavne platforme i 5 simultanih veza, što znači da možete lako zaštititi sve svoje uređaje.

Značajka zamračenja “Scramble” nevjerojatno je korisna ako se nalazite na lokaciji koja blokira VPN pristup (Kina). Čak vam pomaže i da pristupite streaming mjestima na restriktivnim mrežama poput Boinga ili GoGo bežične bežične mreže.

I naravno, njihovih 100+ lokacija poslužitelja znači da ćete uvijek moći pronaći brzi poslužitelj u blizini.

Bujica / p2p / dijeljenje datoteka

IPVanish je sada jedna od 2 ili 3 najpopularnije VPN usluge u cijelom svijetu. Imaju istinsku politiku privatnosti bez zapisa (što je idealno za dijeljenje datoteka) i njihove brzine su bolje od većine ostalih konkurenata.

IPVanish sada uključuje sigurnost uklapanja i nizozemski proxy pristup nizozemskom Socks5 sa svim VPN pretplatama. To ih stavlja u rang s drugim popularnim torrent VPN uslugama poput privatnog pristupa internetu i NordVPN. Ako razmislite o brzini prednosti IPVanish-a u odnosu na oba konkurenta, prilično je jednostavan izbor možete li si priuštiti pretplatu.

Zaključak

IPVanish ima izuzetno velike brzine zahvaljujući svojoj podatkovnoj mreži Tier-1. Oni također imaju tonu lokacije poslužitelja (100+ širom svijeta) i pravilo “Bez zapisa”, što pruža veću anonimnost i privatnost od većine VPN-ova.

Njihov je softver dostupan na svim glavnim platformama, a iako je atraktivan i dobro dizajniran, ne dodaje mnoštvo novih značajki u odnosu na osnovne VPN klijente.

Konkurentne su cijene, prilagođene su bujici i definitivno su na užem popisu za sve koji žele najbrže moguće VPN brzine.

IPVanish je dobar izbor za:

 • Speed ​​Freaks
 • Streaming / deblokiranje videozapisa
 • kockanje
 • Bujica / P2P
Ono što volim od IPVanish-a
 • Ubrzati – IPVanish mreža se ublažava brže od konkurencije.
 • Pravila prijavljivanja – IPVanish ne vodi zapisnike
 • sigurnosti – 256-bitna OpenVPN enkripcija i 4096-bitni ključevi znače da se podaci preneseni preko njihovog VPN tunela gotovo oslabe na napade brute sile..
 • Torrent Friendly – IPVanish omogućuje bujice na svojim izuzetno brzo mreža. Postaje top izbor za p2p / torrent downloaders. Također uključeni Socks5 proxy idealan je za bujice.
 • Politika povrata novca – Možete isprobati IPVanish bez rizika tokom 7 dana zahvaljujući njihovoj 100% garanciji zadovoljstva.
 • Socks5 Proxy uključen – Ovaj proxy server Nizozemske proxy-a uključen je u sve planove.
Moguće brige
 • Voljeli bismo vidjeti prilagodljivo šifriranje za OpenVPN (trenutno je to samo 256-bitno). Ovo je manja pritužba i većina korisnika uopće neće brinuti. Jača enkripcija je nakon svega sigurnija.

Naša presuda: toplo preporučujemo (95%)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map