Преглед на Proxy.sh, бързина и сравнение

Proxy.sh е VPN услуга без регистрация, базирана на Сейшелите (убежище за поверителност). Те предлагат както VPN, така и прокси услуга (групирани заедно в един и същ пакет). Тяхната отдаденост на личния живот е впечатляваща, а proxy.sh предлага няколко уникални функции за поверителност над и извън повечето други VPN услуги.


Функциите за поверителност включват:

 • Без регистрационни файлове. Нито един. Zip. нула.
 • Варанти Канари
 • Доклад за прозрачност (списък на всички правни искания, които получават)
 • Невъзможност за хеширане на VPN акаунт за акаунт (акаунтът не е свързан с имейл адрес)
 • Шифровани приложения за чат / съобщения
 • Частни DNS сървъри без регистрация
 • Tor над VPN / VPN над Tor способен
 • Код с отворен код за VPN клиент

И най-доброто от всичко, че са доста достъпни: Proxy.sh е един от малкото доставчици, които могат да се справят с изключително ниските цени на частния достъп до Интернет 3.33 долара на месец.

 • Бързи факти
 • Пълни спецификации
 • Отстъпки / кодове на купони

Уебсайт: www.proxy.sh
Компания:
Proxy.sh (базиран на Сейшели)
Политика на регистрация:
Без регистрационни файлове.
Местоположения на сървъра:
200+ сървъра в 51 страни
протоколи:
OpenVPN (най-добър), PPTP, L2TP / IPSec
Мобилни приложения:
iPhone / iPad и Android

Редовна цена: $ 10 / месец
Текуща най-добра цена: $ 3.33 / месец (заявете тази оферта)

Резюме на преглед на Proxy.sh

Proxy.sh е VPN услуга с висока конфиденциалност, базирана на Сейшели (известна „убежище за поверителност“). Сейшелите имат изключително благоприятни закони за поверителност и защита на данните, които защитават както компаниите, така и техните клиенти.

По техните думи, Proxy.sh е един от най-разрушителните VPN доставчици в света, повишавайки летвата, що се отнася до прозрачността и поверителността. Техният продукт е доста иновативен и предлага редица наистина уникални функции за поверителност, които не можете да получите от всеки друг доставчик. Компромисът е, че софтуерът на тази малка компания е малко по-малко полиран от част от конкуренцията (но евентуално дори и по-сигурен, както ще обсъдим по-късно).

Силни

 • Няма регистрационни файлове: Proxy.sh е VPN услуга „без регистрация“. Те не следят или регистрират данните от вашата сесия, уеб история, трансфер на данни или история на връзките. (Това е рядкост в VPN индустрията)
 • прозрачност: Proxy.sh публикува ежедневен доклад за прозрачност, в който се разкриват всяка ваканция и искане на DMCA, които получават, както и предприетите действия.
 • Софтуер с отворен код: Proxy.sh е един от единствените доставчици на VPN, които публикуват изходния код за собствения си VPN софтуер. Това не само позволява на общността на разработчиците да представят подобрения, но също така позволява безплатен и отворен преглед на функциите им за защита и гарантира, че няма инсталирани скрити заден план, злонамерен софтуер, keylogger или rootkits.
 • Ниска цена: С едногодишни планове, започващи от $ 3,33 / месец, proxy.sh е един от най-ниските цени на VPN без регистрация в света.
 • Torrent-приятелски: Proxy.sh позволява торенти / p2p / споделяне на файлове и е отличен избор за тази цел.

Слабости:

Proxy.sh е малка / по-нова компания и техният софтуер е малко неполиран. Работи добре и е стабилен, но потребителският интерфейс (UI) не винаги е интуитивен. Винаги можете да използвате VPN клиент на трети страни с вашия абонамент (като OpenVPN или Viscosity).

Ценообразуване / планове

Proxy.sh има 4 VPN плана на 3 дължини на абонамента, така че да направите избор може да стане малко объркващо. Ще се опитаме да го разделим възможно най-просто.

Цените и пакетите на vpn на Proxy.sh

Proxy.sh VPN пакети

Първо, Бърз план е само временен (72-часов) VPN абонамент и наистина трябва да се използва само за тестване на proxy.sh преди закупуване или ако имате нужда от VPN абонамент за кратък период от време (пътувате, че сте извън страната).

Останалите планове (Основни, твърди, професионални) всяка от тях е налична в 3 дължини на абонамента:

 • 1 месец (без отстъпка)
 • 6 месеца (лека отстъпка)
 • 12 месеца (най-добра отстъпка срещу месечно)

Плановете „Основни“ и „Солидни“:

Тези планове са практически идентични. Всеки има достъп до всички основни функции на proxy.sh (Safejumper VPN клиент, SoftEther, прокси сървъри, частен DNS и неограничена честотна лента в тяхната 1Gbps мрежа.

Най- само разлика е, че планът „Solid“ има 50 сървърни местоположения, а „Basic“ планът идва само с 5. Дали това струва 2 пъти цената ще се сведе до въпрос на лични предпочитания.

Планът „Про“

Ето къде става интересно …

Про планът добавя някои разширени функции, които не са налични в нито един от другите планове, но при $ 20 / месец това е доста премия цена.

Ето какво получавате:

Достъп до частни VPN възли 50Gbps: Proxy.sh има ексклузивни 50Gbps сървърни възли, които са запазени само за абонатите на про план. Това означава, че има един тон на честотната лента, така че трябва да получите много по-бързи скорости, ако имате връзка с висока честотна лента (50 Mbps +)

Мулти-хоп технология: Мулти-хоп означава, че вашият VPN сървър за вход е на едно място, а изходният ви възел може да бъде на съвсем различно място. На теория това трябва да осигури още по-голяма анонимност, тъй като връзката ви сега се препраща през 2+ VPN сървъри, които не се регистрират. Тъй като това използва най-малко удвояване на мрежовата честотна лента, е разумно Proxy.sh да таксува много по-висока цена.

Можете също така да получите достъп до 100% от функциите от плана „Solid“.

Така че кой план е най-добрият?

Лично аз мисля, че “Основен” план е далеч най-добрата сделка, а Proxy.sh е единственият VPN, който предлага годишен неограничен абонамент за $ 40 / месец или по-малко. (Частният достъп до Интернет е другото). Ако вероятно използвате сървъри само в 1 от 5-те страни (САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Холандия), тогава основният план е изключително полезен.

Лично аз мисля, че „Солиден план“ е с висока цена и можете да получите много от едни и същи функции от частен достъп до интернет, само $ 3,33 / месец, вместо $ 10.

Планът „Про“ е ще бъде наистина привлекателен за захранващите потребители поради страхотните 50Gbps частни сървъри. Освен това получавате мулти-хоп технология (почти никой друг VPN не предлага това). Ако мощността, скоростта и допълнителните защитни функции са по-важни за вас от цената, тогава Pro Plan определено си струва да се обмисли.

Посетете Proxy.sh

Софтуерът на Proxy.sh (SafeJumper)

Proxy.sh има собствен персонализиран VPN клиент, който те извикват “Safejumper. Това е единственият патентован VPN клиент с отворен код в света, което означава, че кодът им е безплатен и отворен за проверка (така че знаете, че няма скрити задници или вграден зловреден софтуер).

Основният интерфейс на Safejumper изглежда така:

Основен изглед на софтуер на Proxy.sh

Основен изглед на софтуера

Въпреки че не е най-лъскавият софтуер, всички важни функции са налице. Можете да видите своето стар IP адрес както и ново IP присвоен от Proxy.sh, когато се свържете с VPN. Той също така показва текущия ви протокол (UDP или TCP) и избор на порт.

Освен това получавате лесен достъп до пълния списък на сървърните местоположения на Proxy.sh, като натиснете иконата „+“ до избрания в момента сървър (Швейцария на изображението по-горе).

Избор на сървър

Изборът на предпочитаното от вас местоположение на сървъра е лесен. Просто щракнете върху бутона „+“, за да стартирате инструмента за избор на сървър, след което ще получите пълния списък за превъртане на всички proxy.sh сървъри. Той също така показва текущото% натоварване на всеки сървър (за да ви помогне да изберете най-бързия / най-малко пренаселен).

инструмент за избор на сървър

Изберете който и да е сървър от списъка

Safejumper има и удобна икона за системна тава. Той ви осигурява достъп с десния бутон за бърза връзка с всяко местоположение на сървъра, свързване с последния сървър или отваряне на менюто с настройки.

Освен това има икона, която шансово оцветява въз основа на състоянието на връзката ви, така че винаги визуално проверявате дали сте свързани с VPN, дори когато софтуерът е сведен до минимум.

Ето иконата на системната лента (не е свързана срещу свързана):

състояние на връзката на системната област

икона на системната област

Меню за разширени настройки

Менюто за настройки на Safejumper ви дава достъп до някои по-разширени опции за конфигуриране. Повечето хора просто зададат веднъж и забравят за тях, вероятно няма да се налага да ги редактирате много често.

настройките на безопасното задвижване

Меню за настройки на SafeJumper

Характеристика:

 • Автоматично стартиране / Автоматично свързване /, свържете се отново: Тези опции ви позволяват да изберете дали да стартирате зареждане на safejumper при стартиране (когато вашата ОС се зарежда), автоматично свързване след зареждане и дали да се свържете автоматично автоматично, ако връзката падне.
 • Свържете се върху необезпечен wifi: автоматично ще се свърже всеки път, когато се свържете с wifi мрежа, която не е защитена с парола (например обществени летища / кафенета).
 • Показване на отделни сървъри на възли: ви позволява да виждате всеки отделен сървър във всяко местоположение на сървъра. Това ще направи избора на сървър за избор много по-пренаселен.
 • Kill Switch-: Това е функция за защита, която автоматично ще убие целия достъп до интернет до вашия компютър, докато VPN връзката не бъде възстановена. Написахме цяла статия за това как и защо да използвате VPN превключвател.
 • IPv6 защита от теч: Уверете се, че устройството ви не изтече, че това е ipv6 адрес.
 • DNS защита от теч: Винаги маршрутизирайте заявки за DNS през личните DNS сървъри на proxy.sh (прочетете нашето ръководство за изтичане на DNS).

Разширени функции:

Порт № на OpenVPN: Позволява ви да изберете локален порт #, ако искате да настроите пренасочване на порт за VPN (повечето потребители не се нуждаят от това).

DNS сървъри: Можете да посочите свои собствени DNS сървъри, ако искате (по подразбиране ще бъде частният DNS на proxy.sh, ако не посочите свой собствен). Повечето потребители трябва просто да оставят настройките по подразбиране.

VPN портове за отваряне: Използва се за пренасочване на портове през VPN сървъра. Това е разширена функция и трябва да се използва само ако знаете какво правите. Всеки порт, който отворите, представлява риск за сигурността и улеснява хакера да достигне до вашия компютър през VPN тунела.

Сигурност и шифроване

Proxy.sh има отлична сигурност и криптиране. Ето основните моменти на техните най-добри функции за сигурност:

256-битово AES криптиране: Това е индустриалният стандарт за OpenVPN криптиране и Proxy.sh го използва на всяко място на сървъра.

4096-битови клавиши: Това е силата на първоначалното криптиране за ръкостискане между вашия VPN клиент и сървъра. Индустриалният стандарт е само 2048-битов. Шифроването на Proxy.sh е невероятно 22048 пъти по-силни. Не мога да правя тази математика в главата си (и се обзалагам, че и вие не можете). С други думи, той е невероятно силен.

Частен DNS: Proxy.sh използва свои собствени DNS сървъри, които не записват данни, за да се увери, че търсенето на уебсайтове никога няма да бъде насочено през DNS сървърите на вашия интернет доставчик (вашият интернет доставчик почти сигурно прави пазете дневници). Научете повече за течовете на DNS тук.

Kill Switch-: Тази незадължителна функция за защита ви позволява незабавно да прекратите вашата интернет връзка, ако VPN не успее (вместо просто да се свържете отново с незащитена връзка).

Всъщност единствената функция, която Proxy.sh не предлага, е регулируем контрол върху силата на криптиране (в случай, че искате повече скорост / по-малка сигурност), но много малко VPN предлагат това ниво на контрол. Кой знае, proxy.sh може да го добави в близко бъдеще.

Функции за поверителност и политика на регистрация

Proxy.sh осигурява отлична поверителност и има редица впечатляващи функции, свързани с поверителността.

Политика за регистрация

Proxy.sh е вярно vpn без регистрация което означава, че те не следят или регистрират никаква VPN активност, данни от сесията или метаданни. Това дава на потребителя възможно най-високото ниво на поверителност и анонимност.

Ето някои от цитатите директно от proxy.sh:

„Proxy.sh не събира или регистрира никакъв трафик или използване на своите прокси технологии, включително виртуални частни мрежи“ – политика за поверителност на proxy.sh

И proxy.sh публично е заявявал многократно, включително тук, че те не водят никакви регистрационни файлове и повечето сървърни процеси работят само в RAM паметта, така че никакви потребителски данни не се записват на твърд диск.

Токен за поверителност

Proxy.sh предлага безплатна услуга за акаунт, която ви позволява да конвертирате своя VPN акаунт в анонимен хеш маркер. След като направите това, няма да имате потребителско име / парола или потребителски акаунт, а просто неопределим означение, което се използва за достъп до VPN мрежата (чрез safejumper).

Тази ъпгрейд е напълно незадължителна (и безплатна), но онази недостатък, че осигурява толкова поверителност, че няма да можете да получавате техническа поддръжка (вече нямате панел за акаунт или свързан имейл адрес).

Анонимни плащания

Можете да закупите VPN услуга анонимно, използвайки криптовалути. Вие получавате избора на Bitcoin (най-популярната криптовалута в света) или други Cryptocoins (като litecoin).

Доклад за прозрачност

Proxy.sh публикува ежедневен доклад за прозрачност, в който се изброяват всяка валидна и законна заявка, която получават. Отчетът показва и действието, което proxy.sh предприе в отговор (почти винаги просто блокира порт #, защото не могат да идентифицират отделни потребители). По-голямата част от инцидентите в доклада са DMCA известия, генерирани от изтегляния на торент.

Доклад за прозрачност на Proxy.sh

Преглед на последните инциденти (доклад за прозрачност)

Proxy.sh също използва a орден канар за да се увери, че докладът за прозрачност е актуализиран и точен (за да се гарантира на потребителите, че не е премахната информация в резултат на правни заплахи или поръчка за пропуск).

Тест за скорост

Proxy.sh се представи стабилно в нашите тестове за скорост. Тествахме на кабелна връзка от 100 Mbps (оптимални условия), за да добием представа за максималните скорости, на които VPN е способен. Всички сървъри на proxy.sh използват 256-битово AES криптиране (със Safejumper), което е изключително силно криптиране. Компромисът на по-силното криптиране обикновено е умерено забавяне на скоростите.

Тест за скорост на САЩ

proxyh САЩ най-бързо

Тестове за скорост на САЩ. Отгоре: NYC, NC, Texas

Международни тестове за скорост

Proxysh международен speedtest

Отгоре: Канада, Великобритания, Швейцария

Анализ на бързината:

Proxy.sh беше доста бърз на сървърите в САЩ, но международните сървъри бяха смесена торба. Ако имате средна скорост на свързване (около 25 Mbps), няма да забележите голяма разлика, но ако имате 100mbps връзка, може да искате да изберете по-бърз VPN като Частен достъп до Интернет или IPVanish.

Изтеглете SafeJumper »

заключение

Proxy.sh е солидна опция, ако търсите най-високото ниво на поверителност и анонимност. Те са без регистрация, в комбинация с отворено изходно VPN приложение е страхотно. Те също са базирани в убежище за поверителност на Сейшелите, така че proxy.sh трябва да бъде по-малко уязвим от натиск от страна на NSA и други шпионски организации, отколкото VPN със седалище в САЩ, Великобритания или Канада.

Proxy.sh е чудесен избор за:

 • Потребители на Bittorrent: Те са истински VPN VPN и торенти са разрешени на всички сървъри. Те не изпращат искания за DMCA и публикуват всички известия за премахване в доклада си за прозрачност.
 • Съзнание за цена / цена: С планове, започващи от $ 40 / година ($ 3.33 / месец), proxy.sh е на достъпни цени.
 • Декларация / сигурност: С 256-битово AES криптиране, 4096-битово ръкостискане и без никакви регистрационни файлове, те са солидна опция.
Какво обичам в Proxy.sh
 • Поверителност – Proxy.sh не съхранява регистрационни файлове или метаданни на сесията. Те са базирани на Сейшелите (убежище за поверителност).
 • Отворен код – Техният VPN софтуер (наречен „Safejumper“) е напълно отворен код, което означава, че кодът може да бъде проверен и проверен публично. Повечето VPN софтуер е със затворен код.
 • Опция за анонимен токен акаунт – Proxy.sh позволява напълно анонимни акаунти, без свързан имейл адрес или потребителско име. Просто имате частен хеш маркер, който се използва като ваше вход.
 • Включена прокси услуга – Всички VPN планове включват достъп до 3 прокси сървъра в САЩ и Европа. Повечето VPN се таксуват допълнително за прокси услуга. Пълномощниците могат лесно да се използват за порой.
Възможни опасения
 • Объркващи опции на плана: Има 4 различни VPN планове, всеки с различни функции. Основният план (най-добрата сделка до момента) само 5 държави.
 • Софтуерният интерфейс е малко груб: Софтуерът работи страхотно и е много сигурен, но потребителският интерфейс е малко тромав. Определено не е толкова гладък като някой друг софтуер (като VyprVPN или ExpressVPN).

Нашата присъда: Солидна поверителност и сигурност

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map