Преглед ExpressVPN & Speedtest (2016)

Добре дошли в нашия преглед на ExpressVPN, където ще разгледаме сериозно ExpressVPN – първокласна VPN услуга на премия цена.


ExpressVPN е VPN услуга от висок клас, базирана на Британските Вирджински острови. Те се погрижат за потребителите от по-висок клас и цените им са по-високи от средните. Предимството е, че могат да си позволят повече честотна лента на сървъра на потребител и страхотен екип за разработка.

Ето защо скоростта и софтуерът им са стабилно над средните за индустрията. ExpressVPN има водеща индустрия 30 дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате софтуера им без риск за цял месец.

 • Бързи факти
 • Пълни спецификации
 • Най-добрата оферта / отстъпки

Уебсайт: www.expressvpn.com
Компания:
ExpressVPN (базирана на Британски Вирджински острови)
Местоположения на сървъра:
100+ сървъра в 78+ страни
протоколи:
OpenVPN (най-добър), PPTP, L2TP / IPSec,
Сила на шифроване:
256-битов
Политика на регистрация:
Временни дневници за връзка
Приложение ExpressVPN за:
Windows, Mac, Android, iPhone
Най-добри употреби:
Предаване на медии, сигурност, торенти, игри

Редовна цена: $ 12,95 / месец
Текуща най-добра цена: $ 8.32 / месец (Заявете тази сделка и спестете 35%)

Очаквайте скоро…

Раздели за преглед на ExpressVPN

 1. резюме
 2. Софтуер и функции
 3. Сигурност и шифроване
 4. Политика за поверителност / регистрация
 5. Алтернативни VPN доставчици
 6. заключение

резюме

ExpressVPN е високоефективна първокласна VPN услуга, базирана на Британските Вирджински острови. BVI е не при спазване на законите за запазване на данни във Великобритания, въпреки че те поддържат някои минимални регистрационни файлове за връзка.

Имат отличен настолен и мобилен софтуер. Техният мобилен VPN клиент (както за iOS, така и за Android) е един от най-добрите в индустрията.

ExpressVPN е добър избор за захранващи потребители, които търсят висококачествена VPN услуга (стига да сте готови да плащате премия цена). Те са подходящи за: поточно предаване на HD видео, деблокиране на уебсайтове, пътувания и обща интернет сигурност. Те също правя разрешавайте торенти, но препоръчваме честите торенти винаги да избират истински VPN, който не се записва.

Софтуер и функции

Настолният софтуер на ExpressVPN е лесен за използване и много стабилен. Предлага се както за Windows, така и за Mac компютри (Те също имат отделно мобилно VPN приложение за iOS / Android).

Софтуерът на ExpressVPN включва няколко функции за бонус, които не се срещат в повечето VPN софтуер, включително:

 • Списък с любими сървъри (персонализируем)
 • Интелигентен избор на VPN протокол
 • Избор на всички 4 VPN протокола (по-голямата част от софтуера е само OpenVPN)
 • Вградено тестване на скоростта на сървъра

Софтуерът сам по себе си е доста лек (едва ли заема никакви системни ресурси). След като свикнете с инструмента за избор на интерфейс и местоположение, той е доста лесен за използване.

Основен софтуерен екран

Екранът за стартиране е много минимален. По принцип получавате бутон „свързване“ и достъп с едно щракване до менюто за избор на сървър.

Основен екран за настолния софтуер на Express vpn

Основен екран за стартиране

Инструмент за избор на сървър

Кликването на връзката „Избери друго местоположение“ ще стартира инструмента за избор на сървър. В момента ExpressVPN има сървъри в повече от 70 страни по света.

Можете да изберете сървър, организиран от:

 • препоръчителни места
 • регион (САЩ, Азия, Европа и т.н.)
 • всички сървъри по азбучен ред
 • списъка ви с „любими сървъри“

Двата екрана, които открих, че използвам най-много, бяха: Списъкът ми с любими сървъри (# 1) и списъкът на регионалните сървъри (# 2)

Списък на регионалните сървъри

Всички сървъри на ExpressVPN са разделени на 4 общи региона. След това можете да разширите всеки списък, за да разглеждате сървърите в този регион.

Изглед на регионален сървър ExpressVPN (всички сървъри са свити)

Регионален изглед на сървъра (свит)

Изглед на регионален сървър ExpressVPN (разширен)

Изглед на регионален сървър (разширен)

Любими сървъри

Може би сте забелязали жълтите и сиви звезди до всеки сървър на изображението по-горе. От всеки списък със сървъри можете да добавите конкретен сървър (местоположение на страната) към списъка с любимите ви сървъри, като щракнете върху сива звезда до сървъра. Ако звездата е жълта, това означава, че е в списъка ви с любими.

Влизате в списъка на любимите, като щракнете върху иконата „звезда“ в горния ляв ъгъл на инструмента за избор на сървър.

Инструмент за предпочитани сървъри (ExpressVPN софтуер)

Любими сървъри на ExpressVPN

Меню за настройки на софтуера

За достъп до менюто с настройки щракнете върху иконата “…” в горния десен ъгъл на софтуера

Как да получите достъп до менюто с настройки

Как да получите достъп до менюто

Общите настройки ви дават достъп до няколко предпочитания (най-вероятно ще ги настроите така, както ви харесва, а след това ще забравите за тях).

Екран с общи настройки на ExpressVPN

Основни настройки

Получавате следните опции:

 1. Стартирайте Express VPN при стартиране на системата
 2. Автоматично свързване с най-скорошния сървър (ако обикновено използвате същия сървър)
 3. Принудително използване на DNS на ExpressVPN (препоръчвайте вижте DNS защита от теч)
 4. Изберете да споделяте анонимни статистически данни за използването

Повечето от тези настройки обаче са напълно незадължителни Препоръчвам ви да активирате опцията „ExpressVPN DNS“, което ще гарантира, че вашият интернет доставчик няма достъп до вашата уеб история.

Настройки на протокола

ExpressVPN ви позволява да избирате от всичките им налични VPN протоколи. Или можете просто да оставите софтуера да избере най-добрата опция (препоръчва се за повечето потребители).

Избор на VPN протокол (OpenVPN TCP / UDP, PPTP, l2TP, SSTP)

Изберете всеки VPN протокол

Най-често използваните протоколи са:

 • OpenVPN UDP (Идеален за HD видео стрийминг, торенти, обща употреба.)
 • SSTP (ако трябва да преминете през защитна стена. Stealth протокол).
 • PPTP (ако скоростта е по-важна от сигурността. Опитайте първо OpenVPN UDP.)

Какво липсва в софтуера?

Единственото нещо, което наистина липсва на софтуера на ExpressVPN, е Kill-Switch, който е удобна функция за защита, която предотвратява течовете на IP в случай на прекъсната връзка. За щастие имаме ръководство за това как да създадете свой собствен убийствен превключвател безплатно.

Тест за сигурност / криптиране и теч на DNS

ExpressVPN използва 256-битов канал за криптиранеl с OpenVPN протокола. 256V битов OpenVPN е отрасловият стандарт, тъй като се счита за изключително сигурен.

Ако вместо това решите да използвате протокола PPTP или L2TP (препоръчва се само за високоскоростен поточен носител), ще използвате по-леко / по-бързо 128-битово криптиране.

DNS тест за теч

DNS течове са един от най-разпространените начини, по който вашият истински IP адрес и / или история на уеб сърфиране може да изтече на трети страни при използване на VPN. Това се дължи предимно на недостатък на защитата на Windows. Научете повече за течовете на DNS и как да ги поправите.

Много от най-добрите VPN доставчици вече са вградили „DNS защита от теч“ в своя софтуер, което гарантира, че софтуерът за VPN винаги използва частни DNS сървъри за търсене на уеб адреси.

ExpressVPN има защита от изтичане на DNS от известно време, макар че всъщност наскоро им разкрих недостатък в начина, по който софтуерът на ExpressVPN борави с прозрачни DNS прокси сървъри. Проблемът беше изцяло запълнен в най-новата версия на софтуера (4.01).

Ето последните резултати от нашия тест ExpressVPN на dnsleaktest.com:

DNS тест за теч на експресен vpn

dnsleaktest.com резултати: ОТЛИЧНО (разширен тест)

Тестът намери само 1 DNS сървър и той не принадлежи на моя интернет доставчик (точно това искаме да видим). ExpressVPN отбеляза перфектни 10 на нашия тест за течове в DNS.

Политика за поверителност и регистрация

ExpressVPN взима сериозно поверителността и те изискват само минимум информация (имейл и начин на плащане), за да се абонират. Те водят временни дневници за връзка за целите на отстраняването на проблеми, но не регистрирайте и не записвайте информация за вашата уеб история или активност.

поверителност

ExpressVPN ви позволява да се регистрирате и плащате анонимно. Всичко, което изискват, е:

 • Валиден имейл адрес (за да получите вашето влизане / парола)
 • Начин на плащане (приети са анонимни биткойн плащания)
Express VPN изисква имейл / метод на плащане само за плащания. Анонимни плащания на глас.

Express VPN изисква само имейл / начин на плащане

Това е. Можете дори да използвате имейл услуга за еднократна употреба като guerillamail.com, ако искате.

Политика за регистрация

ExpressVPN се намира на Британските Вирджински острови. Те не са при спазване на строгите закони на ЕС за запазване на данни (или законите за запазване на Обединеното кралство по този въпрос). Поради това не се изисква да поддържате подробна информация за използването на VPN.

Подобно на повечето VPN, Express VPN поддържа някои минимални дневници за връзка главно за целите на отстраняване на неизправности и за предотвратяване на злоупотреба с тяхната 30-дневна политика за възстановяване.

Типичните дневници за връзка се състоят от:

 1. Входящ / Изходящ IP адрес
 2. клеймо
 3. KB прехвърлени данни

Това е. Ако се използва заедно с споделени IP адреси (множество потребители, споделящи един VPN IP адрес; expressvpn използва споделени IP адреси) след това регистрационни файлове за връзка не мога да се използва за идентифициране на конкретен vpn акаунт или потребител въз основа на присвоения им IP адрес.

Регистрациите за връзка не са основна заплаха за сигурността и не бива да ви обезкуражават да изберете ExpressVPN.

Ако обаче искате максимално възможна поверителност, може да искате да погледнете VPN-ите, които не поддържат никакви регистрационни файлове.

Тестове за скорост / скорост ExpressVPN

Тествахме ExpressVPN в различни места на сървъра. Тестовете бяха проведени на 100 Mbps кабелна връзка, така че резултатите са доста близки до сценария за оптимална скорост (реалните резултати в света ще варират). Изпълняваме и a 4k тест за стрийминг на видео за да получите по-добро усещане за ефективността на VPN-ите при силно взискателни честотни сценарии.

Тестове за скорост на САЩ

Експресни тестове за VPN скорост от NYC, Чикаго и Лос Анджелис, Калифорния

Отгоре: Ню Йорк, Чикаго, Лос Анджелис

Международни тестове за скорост

Скоростни тестове ExpressVPN от Торонто, Канада; Амстердам, Холандия; и Сидни, Австралия

Отгоре: Канада, Холандия, Австралия

Анализ: A+

Както можете да видите, резултатите са доста впечатляващи. Имаме 50 + mbps на всички сървъри и невероятно добри 61Mbps от Австралия (повечето VPN се борят за пробиване на 10mbps).

4k видео тест

Тествахме местоположения на сървъри в 4 държави и ги оценихме с да / не за нашата способност да предаваме този 4k видеоклип с максимална разделителна способност без повторно подреждане.

По-долу са показаните резултати, показващи най-високата разделителна способност, която бихме могли да поточно от всяко местоположение на сървъра (4k е най-добрият резултат)

 • САЩ – 4k
 • Канада – 4k
 • Великобритания – 4k
 • Австралия – 4k

ExpressVPN получи перфектен резултат на нашия 4k стрийминг тест. Те са един от само 2 VPN (към тази дата), които го правят. Другото същество IPVanish.

Bottom Line … ExpressVPN е един от най-бързите VPN, които сме тествали.

Най-добрите (и най-лошите) употреби за ExpressVPN

В този раздел ще оценим ExpressVPN за най-често използваните VPN, така че знаете за какво са най-добрите (и най-лошите) за.

HD Streaming / Unblocking Гео ограничени сайтове (A +)

Ако искате да деблокирате гео ограничени VOD услуги като Netflix, Hulu, BBC iPlayer и т.н. … искате да направите нещата:

 1. Отлична скорост
 2. много сървъри

ExpressVPN се зарежда и в двата броя и е чудесен избор като поточно VPN

Обща сигурност / Пътуване (A)

ExpressVPN е солиден избор за общо използване на VPN или сигурност в отворени wifi мрежи (особено при пътуване).

256-битовото им криптиране е изключително силно и изборът на VPN протокол ви дава допълнителна гъвкавост, особено когато се опитвате да преминете през защитна стена (независимо дали сте на работа или „Great Firewall of China“).

При $ 10 + / месец може да е излишно, ако наистина не се нуждаете от цялата допълнителна скорост, но впечатляващите им мобилни приложения може да струват допълнителните $$$.

BitTorrent / споделяне на файлове / p2p (B +)

ExpressVPN прави разрешавайте торенти в тяхната мрежа (много VPN мрежи не), но се колебаем да ги препоръчаме, ако изтеглянето на торенти анонимно е основната ви мотивация за покупка.

ExpressVPN използва „споделени ip адреси“, така че теоретично трета страна не може да идентифицира вашия акаунт въз основа на историята на изтеглянето ви от торент. И все пак вероятно е по-добре да се придържате към истински vpn, който не се записва. Има няколко, които могат да отговарят на ефективността на ExpressVPN при още по-ниска цена (Любимият ми е частен достъп до Интернет). PIA също така има някои полезни функции за бонус като: Безплатен прокси SOCKS и превключвател за убийство на VPN.

Заключение и препоръка

ExpressVPN се представя доста добре в нашите тестове, а софтуерът им е доста над средното ниво. Може би не е толкова добър като софтуера на VyprVPN, но е доста близък.

Обслужването им е много добро до отлично в целия план. Характеристиките на standout включват:

 • Страхотен софтуер (особено мобилни приложения)
 • Изключително бързи скорости (100% на нашия 4k стрийминг тест)
 • Солидна сигурност
 • Водещи в отрасъла 30-дневна политика за възстановяване

Един от основните недостатъци е цената. При цени от 8,32 до 12 долара на месец (в зависимост от дължината на абонамента ви) ExpressVPN не е евтин. Всъщност това е един от най-скъпите VPN, който сме тествали. Много потребители вероятно ще бъдат доста доволни от частния достъп до Интернет на 1/3 от цената.

Ако искате най-добрата възможна производителност (и имате поне 30 Mbps връзка) ExpressVPN със сигурност може да си струва премията.

Какво обичам в ExpressVPN
 • скорост – ExpressVPN е изключително бърз и отбеляза перфектни 100% на нашия 4k стрийминг тест.
 • Сигурност – 256-битово криптиране на OpenVPN и 2048-битови ключове означава, че съответства на текущия отраслов стандарт. Изключително сигурна.
 • Торент приятелски – ExpressVPN позволява торенти в тяхната мрежа.
 • Политика за възстановяване – Изключително щедра 30-дневна политика за възстановяване означава, че можете да изпробвате ExpressVPN за цял месец, практически без риск.
Възможни опасения
 • Скъпо – ExpressVPN е високоефективна VPN услуга, но те също таксуват висока цена. Най-добрата сделка определено е 12-месечният абонамент (ще спестите около 35%)
 • Някои сеч – ExpressVPN запазва временно дневници за връзка които са минимално инвазивни, но все още не са толкова частни като VPN, които изобщо не влизат.

Нашата присъда: Висока ефективност (но скъпа)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map