Најбољи ВПН-ови за торенте 2020


Није тајна да је бујица један од главних разлога зашто људи желе да добију ВПН услугу. Такође је врло добро позната чињеница да постоји доста ВПН услуга које можете изабрати тамо, због чега смо направили топ 3 ВПН услуга које препоручујемо да користимо у 2017. Ови ВПН сервиси су интензивно тестирани за неколико месеци како их користимо свакодневно. Пре него што погледамо резултате испитивања брзине бујице и кључне аспекте сваке препоручене ВПН услуге, кренимо рашчлањивањем неколико функција за које сматрамо да су неопходне када је реч о бујици.

Битне ВПН функције за бујице

Службена полиција

Много ВПН провајдера блокира бујицу промета било регионално или глобално. То се најчешће догађа када покушају да ограниче употребу пропусне ширине што на неким локацијама може бити прилично скупо, посебно ако су јефтини цлоуд / ВПС сервери уместо наменског хардвера део њихове инфраструктуре и у нашим прегледима смо видели да је то случај са многим.

Други врло чест разлог за блокирање бујица јесте држање подаље од могућих обавештења о кршењу ауторских права и проблема са хостинг компанијама. Неки ВПН провајдери могу чак отићи до прослеђивања обавештења о притужбама ДМЦА својим корисницима и затварања налога, што је дефинитивно нешто што би требало узети у обзир. Једноставна Гоогле претрага имена пружаоца услуге и ДМЦА ће вам дати добру идеју да ли су регистроване жалбе на неке услуге.

Анонимна пријава и уплате

Када је у питању заштита вашег стварног идентитета, очигледно је да бисте требали потражити ВПН услугу која вам омогућава да се пријавите без провере идентитета. Ово можда и није баш добро позната чињеница, али многи пружаоци ВПН-а и даље траже неки облик верификације идентитета који, по нашем мишљењу, у први план поражава сврху постављања ВПН налога у приватности..

Други врло важан аспект су дозвољени начини плаћања. Сматрамо да прихватање битцоина, других крипто валута и припејд / поклон картица треба да буде обавезно, јер те исплате не могу (лако) да вам се прате.

Јасна политика приватности

Веома је важно знати тачно које податке прикупља ваш ВПН провајдер, ако их уопште има и колико дуго се они чувају. Начин на који се ови подаци користе би дефинитивно требао бити одлучујући фактор у одабиру ваше ВПН услуге. Препоручујемо услуге које не пријављују активност. У идеалном случају ваша ВПН услуга треба да нема апсолутно никакве евиденције, али будите свесни услуга за које се тврди да имају нулте записе иако у стварности то није тачно. Ова тврдња „без дневника“ је де фацто маркетиншки захтев у ВПН послу. Неки сервиси бележе неке корисничке активности како би пружили бољу корисничку подршку и осигурали њихову услугу, што је и разумљиво, а ми сматрамо да је транспарентност кључна када је у питању политика приватности.

Брзина

Што се тиче преузимања торрента, сматрамо да је брзина дефинитивно прекидач посла. Број расположивих сервера није баш битан када је у питању преузимање торрента где се квалитет цени преко количине. Поједностављено, ако сте у САД-у, да ли вас заиста занима ако ваш ВПН сервис има сервере у Мијанмару, Лаосу или Либанону? Због интернетског пиринга и пропусног капацитета, брзина у многим земљама била би апсолутно ужасна. Стога бисте требали тражити локације на којима се налазе важни чворници и центри за размјену података с Интернета.

Софтвер и функције

ВПН софтвер ће увек бити другачији и обликован према потребама купаца. Повратне информације и тестирање доводе до сваког ВПН провајдера да побољша свој софтвер и еволуира у релевантном правцу. Рекавши то, још увек сматрамо да постоје специфичне карактеристике које не би требало да недостају ниједном ВПН софтверу који се жели такмичити на тржишту и ставићемо акценат на функције које су неопходне за бујицу.

 • Прекидач, функција која прекида интернетску везу када се изгуби ВПН веза. То се ради како би се спречило да ваш стварни ИП постане видљив у бујици бујице. То је неопходна карактеристика јер нуди веома важан додатни слој заштите.
 • Подешавање. Промена параметара везе као што су протоколи, портови или врста шифрирања може вам помоћи у вези са везама и драстично побољшати перформансе преузимања торрента.
 • Преусмеравање порта побољшава брзину учитавања. Ова функција је неопходна само ако планирате и преносити торенте, што је неопходно за одржавање доброг односа на приватним торрент тракерима. Ако сте тип корисника који су заинтересирани само за хит-рун и торент преузимања са јавних пратилаца, ова функција ће вам бити неважна..
 • Препоручује се селективно усмјеравање или подршка за СОЦКС5. То ће вам омогућити да само покренете ВПН торрент апликацију, а да при томе задржите остатак саобраћаја релевантног за вашу физичку локацију. имајте на уму да СОЦКС5 није шифриран, али је довољан у већини случајева за преузимање торрента и згодан је јер можете поставити проки у торрент клијенту да сакрије свој идентитет у бујици.

Препоручене ВПН услуге

Након тестирања десетака ВПН услуга, открили смо да само шачица њих заправо испуњава горе поменуте критеријуме. Није једноставан задатак пронаћи праву ВПН услугу и захтеви ће се увек разликовати, али опет, фокусирали смо се на услуге које вам пружају муст-хаве функције. Сваки од њих имао је неке занимљиве карактеристике и пружао снажну ВПН услугу, тако да нису рангирани по одређеном редоследу.

Приватни приступ интернету (ПИА)

Приватни приступ интернету (или ПИА ВПН) већ годинама је један од најбољих играча у ВПН индустрији. С њиховом широком покривеношћу од преко 3400 сервера у 25 земаља, неспорно је да они имају солидан производ. Међутим, као и код било које услуге која има велики број купаца, можете очекивати загушење пропусне ширине на најпопуларнијим локацијама сервера што понекад може бити прилично непријатно.

Међу јаким тачкама услуге, желимо напоменути да они траже веома мало информација о процесу пријаве (само е-маил адреса), политици без пријављивања и врло добром софтверу који испуњава готово све критеријуме горе смо поменули. Такође је вредно споменути да ПИА ВПН не блокира преузимања торрента ни на једној од подржаних локација.

Они такође нуде СОЦКС5 проки решење које ће вам омогућити да преусмерите само преузимања торрента за разлику од целог вашег промета.

Провели смо неколико тестова брзине кроз неке од популарнијих локација сервера и преко њиховог ПИА-овог холандског проки СОЦКС5.

Тест брзине са СОЦКС5 проки-ом у Холандији:

Брзина преузимања је била добра на тестираним серверима.

Брзина тока преко ВПН везе: 50Мбпс до 150 Мбпс.
Брзина тока путем проки СОЦКС5 (Холандија): 50Мбпс до 200 Мбпс.

Имајте у виду да ови резултати могу варирати у зависности од ваше физичке локације и даватеља интернетских услуга.

Прос:

 • огромна инфраструктура, бујице су дозвољене свуда
 • добар софтвер, поуздан килл прекидач, неколико метода повезивања и врсте шифрирања, прослеђивање порта
 • фокусирана на приватност, доказано да не даје корисничке детаље када су изазвани
 • врло добра вредност за новац
 • лако се анонимно пријавити

Против:

 • СОЦКС5 доступан само у Холандији. Канада би била леп додатак
 • врло популаран, што значи да понекад постоје загушења мреже и многи њихови ИП адресе су блокирани на разним локацијама
 • Они су са седиштем у САД и могу бити предмет тајних налога суда.

Комплетан приватни преглед приступа интернету (2016)

ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН је познат по својој популарности код кинеских корисника који су суочени са бројним ограничењима што се тиче коришћења интернета. Сам сервис постоји већ неколико година и нуди локације сервера у 145 градова из 94 земље, што је прилично импресивно.

Међу јаким тачкама услуге, желимо напоменути да они нуде веома интуитивну апликацију за радне површине и мобилне уређаје, једноставну за подешавање и употребу. Подаци о регистрацији своде на минимум, имају довољан број начина плаћања и преузимања торрента нису блокиране ни на једном серверу. Један негативан аспект је тај што тренутно не нуде проки решење, што може да представља проблем у зависности од ваших ВПН потреба.

ЕкпрессВПН узорци резултата испитивања брзине бујице:

Брзина тока преко ВПН везе: 20Мбпс до 80 Мбпс.

Иако ће се резултати разликовати овисно о локацији на којој се налазите, установили смо да су резултати задовољавајући. Чињеница да ЕкпрессВПН има велики број клијената може створити загушења у сатима врха који могу драстично утицати на перформансе и пропусност. Имајући то у виду, они имају гаранцију поврата новца од 30 дана што би вам требало дати више него довољно времена да схватите да ли је услуга довољна за вас.

Прос

 • одличан софтвер
 • одличан прекидач за заштиту (заснован заштитним зидом), спречавање пропуштања ДНС-а
 • огроман број земаља на које се могу повезати, бујице нису блокиране
 • лако се анонимно пријавити
 • није са седиштем у САД (инкорпориран на Британским Девичанским острвима, тим вероватно у Хонг Конгу)
 • 30 дана гаранција поврата новца

Цонс

 • скупље од осталих
 • СОЦКС5 проки није подржан, прослеђивање порта није подржано
 • Инфраструктура се може искористити што резултира нижим брзинама бујице

Потпуни преглед ЕкпрессВПН (2016)

ВПН.АЦ

Основан 2012. године, ВПН.АЦ је нишни играч на ВПН тржишту, фокусиран на безбедност и приватност. Они нуде потпуно опремљену ВПН услугу са импресивним перформансама и одличном техничком подршком. Они нуде преко 70 сервера у 22 земље и тај број расте.

Услуга пружа пуно јаких тачака, попут врхунског шифровања, потпуно опремљеног софтвера за све главне оперативне системе, широк спектар начина плаћања, без евидентирања активности и листа се наставља. Једна од највећих предности мање услуге је квалитета пропусне ширине. Као што је већ поменуто, неки од већих ВПН провајдера могу да доживе загушења мреже током вршних сати због великог броја купаца који покушавају да приступе одређеним серверима. Ово неће бити проблем при избору мање услуге, јер је инфраструктура намијењена пружању подршке свим клијентима које имају.

Још једна предност коју мањи ВПН сервиси попут ВПН.ац нуди је ниво подршке. Време и пажња добијени од стране техничара ће јасно одразити знање и залагање који је услугу покренуо и покренуо..

Провели смо многе тестове брзине бујице на неколико сервера и кроз оба решења СОЦКС5 (Канада и Холандија) које ВПН.АЦ нуди и морамо рећи да смо били прилично импресионирани резултатима. Ево неких резултата за преузимање торрента:

Торрент довнлоад тест путем СОЦКС5 пуномоћника у Канади и Холандији:

Брзина тока преко ВПН везе: 40Мбпс до 150 Мбпс
Брзина тока путем проки СОЦКС5 у Канади и Холандији: 50Мбпс до 250 Мбпс.

Резултати се одражавају на јачини услуге која је усредсређена на квалитет и инфраструктуру и није уобичајено свеобухватно решење. Нуде приступачну услугу са могућношћу тестирања производа по цени од 2 УСД недељно. Постоји и 7-дневна гаранција поврата новца, тако да бисте требали имати довољно времена да стекнете бољу представу о томе шта ВПН.АЦ може да постигне за вас.

Прос

 • фокусирана на сигурност и приватност, пуно иновативних функција (АЕС-ГЦМ, Еллиптиц Цурве, шифровани ДНС упити)
 • одлична подршка
 • одлична брзина бујице и са ВПН и СОЦКС5
 • софтвер који је једноставан за употребу, пуно опција подешавања везе
 • ефикасан прекидач, ДНС цурење и ИПв6 превенција цурења
 • врло добре цене
 • лако се анонимно пријавити
 • не са седиштем у САД

Цонс

 • нема прослеђивања порта

Најновија потпуна рецензија ВПН.АЦ (2016)

Укратко, сматрамо да су преузимања торрента велики део ВПН услуге и да их не треба занемарити. Различити провајдери нуде различите предности и услуге, али нашли смо да су ове три услуге најближе нашим стандардима. Без обзира да ли тражите велико име са великим бројем сервера или малу услугу усредсређену на квалитет и поузданост, сигурно ћете пронаћи оно што вам је потребно тако што ћете проверити ВПН провајдере у нашој рецензији.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map