TorGuard pregled – najboljša možnost za varno hudourništvo? | VPN kava


Ali ste na trgu za dobro storitev VPN (Virtual Private Network) zaščitili svoje osebne podatke na spletu? Če berete storite, se lahko tudi razprete, ali pa TorGuard objavi svoj račun, ali pa bi morali vse razmisliti o nečem drugem. V pregledu TorGuard smo morali vse fakultete, kar morate vedeti o tem, kaj lahko zgodite iz tega. Potem lahko odločite, ali je pravica do VPN storitev za vaše potrebe.

Kaj je TorGuard VPN?

TorGuard je imel vrhunsko storitev VPN, ki je ustvaril več kot 3000 strežnikov v 68 strežniških krajih iz 55 držav po vsem svetu. Ključno ime TorGuard nima nobene povezave s projektom TOR (Onion Router) – brezplačno v odprtem omrežju za lažjo anonimno komunikacijo na internetu.

“Tor” v TorGuardu je uporabil hudournike ali hudournike, kar je med različnimi stvarmi, kar je za specializirano storitev VPN.

Tu je nekaj hitrih dejstev o TorGuard VPN:

 • TorGuard je podjetje VPN s sedežem v Orlandu na Floridi. Njihovo matično podjetje se nahaja v Nevisu – majhnem otoku na Karibih.
 • Ponudite 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ki ga lahko uporabite za popolno vnaprejšnje vprašanje, in sicer tako, da storitev VPN deluje na vaše zadovoljstvo. Ključna tema je, da lahko zgradite tako imenovano krasno mesto, ki je tako razvlečeno na različne kategorije, tako da Anonymous VPN, Anonymous Proxy, Business VPN v številnih številkah.
 • TorGuard je uporabljal napredne varnostne funkcije, ki bodo odprle VPN v najboljši poslovni enoti AES-256.
 • Njihova aplikacija VPN deluje v več operativnih sistemskih sistemih v široko paleto internetnih naprav, v sistemih Windows, Mac, Android in iOS.

TorGuard trdi, da si najhitrejši v najbolj zanesljivem protokolu VPN na internetu. Res res tako?

TorGuard pregled – prednosti

TorGuard kot eden največjih ponudnikov storitev v podjetju VPN je veliko stvari pravi. Nekaj ​​pomembnih pozitivnih rezultatov, ki so jih uporabili za uporabo svojih VPN, ki so na voljo:

Stroga politika brez beleženja in varne pristojnosti

Za razdelitev več drugih VPN storitev na trgu TorGuard ne hranijo nobenih informacij o uporabnikih. Če želite biti pomembni, bodite pozorni na internetno zasebnost.

Medtem ko ima TorGuard svoje pisarne v Združenih državah Amerike, je matično podjetje na Karibih. Zaradi tega je mreža VPN zunanja doza mednarodnih obveščevalnih skupin, ki je zavezala “Pet oči”. Uporabniki tako lahko verjamejo, da podjetje VPN ne pritisne, da bi podatke o uporabnikih razkrilo tretje osebe.

Hitra hitrost strežnika

Poleg tega je na voljo, da uporabniki izkušenj padec hitro povežejo, ko VPN, lahko tudi dobro VPN optimizira strežnik VPN, tako da latencije za uporabnike ne bodo izdali. Na srečo TorGuard v tem pogledu ne gleda.

Poleg tega smo bili najhitrejši VPN, ki smo ga preiskali dobesedno, TorGuard pa hitro v stabilne hitrosti strežnika, ki je več kot dovolj, da bodo zadovoljni večino uporabnikov. V naših testih so tako hitro interneti pod optimalnimi nastavitvami (najbližji strežniki VPN z dejanskimi lokacijami) nikoli ni nastavljen 10 do 15 delov.

Kill Switch za posebne aplikacije

Medtem ko je stikalo Internet kill s standardno funkcijo za večino storitev VPN danes, je TorGuard zahteval dobro izvajanje svojih storitev tako, da je bil poštno določen za aplikacijo. Če želite reči, da lahko določite, bodo aplikacije zaprte, če VPN ne uspete.

Kot si lahko predstavljate, je stikalo za odstranjevanje posebnih programov uporabnikom, če želite raziskati svoj torrent program, če VPN ne uspe. Tako lahko ostali uporabniki z internetom prekličejo svoje družbene medije ali aplikacije za sporočanje.

Prilagodljive varnostne možnosti

Poleg neprekinjenega AES-256 TorGuard ponuja vse šifrirne protokole v podjetju VPN, s SSTP v IPSec v SOCKS5 Proxy.

Pri VPN veljavno pravilo: da so močnejše informacije o šifriranju, ki vplivajo na hitro interneta. Možnost preklopa med različnimi protokoli šifriranja podatkov o uporabniku, da prilagodite ravnovesje med hitrostnimi strežniki v varnostno, neodvisno od svojih potreb.

Navidezni način za premagovanje blokatorjev VPN

Večini vlad v svojih podjetjih ni všeč, ko so ljudje skušali preseči cenzuro v mejah, ki so uvedeli uporabnike VPN. Kot rezultat tega je razvidno zmogljivo programsko podjetje za blokiranje VPN, ki je sposobno zaznati uporabnike VPN s temeljnimi hitrostmi prometa VPN, kot so glave SSL / TLS.

TorGuard lahko premakne blokator VPN s funkcijo, ki jim pravi “Stealth Mode”. Če filtrirate podatke, ki jih uporabljate pri izdelovanju naprav, lahko izklopite običajne znake uporabe VPN. Podatki so nato preusmerijo skozi tipična vrata, ki uporabnikom omogočajo, da izognemo omejitev, ki prepreči geografsko blokiranje, kot druge države VPN-jev na trgu.

Neomejena pasovna širina v podpori za večino platforme v operativnih sistemih

TorGuard VPN ponuja nenehno pasovno širino v možnosti 5 naprav, ki jih potrebujejo. Kot smo že omenili, aplikacija VPG TorGuard podpira vse internetne naprave v operacijskih sistemih na trgu. Če želite uporabnika pregledati, vse svoje internetno napravo zaupati z enim naročniškim načrtom, kar pomeni dobro vrednost vašega denarnega denarja..

TorGuard – slabosti

Podatki o VPN niso popolni v številnih pomembnih slabostih TorGuarda kot storitve VPN:

Neroden in zastarel uporabniški vmesnik

aplikacija za torguard Windows

Če želite, da je subjektivno, je ena od stvari, ki jo boste opazili pri uporabi VPN aplikacije TorGuard, če želite druge uporabnike vmesnika. V delu z aplikacijo VPN drugi VPN-jev na trgu je TorGuardov uporabnik vmesnik samo videl, da lahko ogledate programsko opremo iz najboljših 2000-ih.

Glede na to, da lahko boljši uporabniki uporabnikov vmesnik TorGuarda pred svojimi kolegi. Na osnovnem naslovu je na voljo več možnosti iz programa. Zato ne bi smeli imeti težav, da bi aplikacijsko natančno določili, kot želite (če veste, kaj morate). Poiščite lahko preprosto gumb »Povežite« v samodejno vas povežite z najbližjim strežnikom VPN.

Ne za začetnike

Če še nikoli niste uporabili VPN-ja, ste nato uporabili aplikacije TorGuardove VPN, ki jih je mogoče zaužiti. Njihovi uporabniki vmesnik v tako intuitiven kot drugi VPN-ji na trgu. Začetniki bodo morali skozi strmo krivdo učiti, da bi lahko pripravili, kako vključili možnosti v najboljše možnosti za uporabo VPN TorGuarda..

Kompleksna struktura cen

Torguard cene
cene varovanja tor

Kot si lahko ogledate zgoraj, TorGuard uvaja eno najpomembnejših strukturnih centrov, kar ste videli na trgu VPN. Če želite opozoriti na zmogljivost VPN v funkciji, so vam ponudili TorGuard.

Poleg tega so bile tako mesečne mesečne pristojbine na voljo za 9,99 USD na mesec, nove uporabnike pa boste sprostili, da bi jih lahko kupili za namen nameščenega IP-ja in dodatno opremili v več mesečnih mesecih. Kot rezultat. za delovanje, ki smo jih uporabili, ne bi smeli predhodno preverjati.

Kako namestiti TorGuard VPN

Ob predpostavki, da ste že prijavljeni za račun pri TorGuardu, morate slediti korake za prenos TorGuard VPN v svoje rešitve. Če želite storiti na zunanjih straneh TorGuard – stran za prenos.

torguard prenos

Samo prenesite ustreznega odjemalca in ga namestite v svoje napravo. Podobno je, če uporabljate Android ali iOS, najdete VPN TorGuarda iz trgovine z aplikacijami (Google Playstore ali Apps Store) v svojem mobilnem telefonu…

Kako razširite Chrome TorGuard

Če želite TorGuard, boste izključno zaščitili svoje brskalne dejavnosti, morate v tem mestu namestiti nameščene aplikacije VPN v pravem. Namesto tega lahko uporabite razširitev brskalnika in po možnosti dostopate do storitve VPN neposredno iz vašega brskalnika.

torguard krom dodatek

Razširitev za Chrome TorGuard lahko prenesete s strani odjemalcev TorGuard – stran za prenos ali priponko naložite neposredno iz spletnega mesta Chrome.

Poleg tega lahko TorGuard uporabite za ogled Netflixa?

Ne bi oklevali, če ne bi smeli pripovedovati, da so samo zato, ker meni, in tako uporabili TorGuard Netflix in niso uporabili. Če želite, morate kupiti prvi namenski IP (7,99 USD), ki ga TorGuard zaračunate na višji ravni vaše mesečne pristojbine. Noben njihove standardne VPN strežnik ne bo deloval pri poskusu odklepanja geoblokirane vsebine na Netflixu.

Še huje, namenski IP, ki ga prodajajo, je določen za določitev regije. Zato boste morali kupiti več namembnih IP-jev, če želite dostopati do geoblokirane vsebine na Netflixu iz več regij.

Za primerjavo je NordVPN zaslužil 11,95 USD na mesec, hkrati pa je strežnik VPN ponudil dobro deblokiro Netflix. Še pomembneje je, da lahko uporabnike brez večjega števila uporabnikov brezplačno naložite v strežnike iz različnih regij.

Torej lahko najdete TorGuard za Torrent?

Da, TorGuard torrenting je pravzaprav najmočnejša oblačila blagovne znamke kot storitev VPN. TorGuard ponuja rabo datotek P2P na vseh različnih strežniških VPN z upravičenim posredovanjem vrat – funkcija, ki je hitro hitro prenosa datotek za hudournike.

Če ste vnaprej prenesli velike hudournike, priporočamo, da zaščitite takšne dejavnosti v odličnem iskanju TorGuard uTorrent. TorGuard podpira tudi druge programe za torrenting, tako BitTorrent, Deluge v Vuze.

Ali TorGuard deluje s Firestick-om?

Da, samo za izbrano napravo Firestick. Tu lahko preverite, ali je vaš Firestick na voljo pod naslednjimi navodili.

Če želite namestiti Torgnau VPN v Amazon App Store, lahko »TorGuard« namestite TorGuard Firestick.

Kako dobimo predhodni TorGuard

Novi računi se samodejno vpišejo v sedemdnevni predhodni program TorGuarda. Da bi morali biti dovolj dolgi, da ocenite uspešnost svojih VPN, je tudi temeljna za vaše potrebe.

Če ste prepričani, da niste zadovoljni, lahko pošljete po e-pošti, če se obrnete na osebno osebo za podporo v prejšnjem četrtletju. Nezadovoljni strankam smo lahko takoj povrnili denar, ki je bil v previsokem položaju.

Povzetek

Torej morate imeti vse, kar morate vedeti o vrhunskih storitvi VPN TorGuarda. Kot ste morda že pripravili, je TorGuard prepričan, da je uporabnik usmeril v napredne uporabnike, ki so natančno na voljo, kaj želijo iz VPN storitve, vendar ne zamerijo plačila premier, da bi jo še še dobil.
Če niste novi v zasebnih omrežjih VPN ali iščete nekaj, kar bi lahko sporočili, odkrito geoblokirano vsebino na Netflixu, potem pa ne bi priporočili. Ne, če ne ovirate cenejšega v uporabniku bolj prijazne alternative.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map