Pregled ZenMate 2015


ZenMate je bil varnostno razporejen v zasebnih storitvah iz Nemčije, ki jih je vrnil nameščal brskalnikov v mobilnih napravah. Podjetje, ki upravlja ZenMate, je podjetje ZenGuard GmbH, podjetje iz Berline.

Pooblaščen pregled, 10. marec 2017: Pregled ZenMate 2017

ZenGuard je z začetkom leta 2014 v Nemčiji (po spletni publikaciji deutsche-startups.de) v zadnjem letu uspel pritegniti milijon evrov naložb v načrtu še širiti poslovanje..

Po mnenju ustanoviteljev je za 7 črkami imena skriva predpogost vtičnik brskalnika, ki je namenjen zaščiti zasebnosti uporabnikov prek interneta. Trenutno podjetje ponuja strežnike v 5 različnih celinah: Nemčiji, Švici, Velika Britanija, Hong Kongu in ZDA.

Storitev je na voljo tudi za mobilno napravo s programi, ki je enostavna za uporabnike in lahko vzpostavi varen tunel VPN s protokolom IPsec.

Ekipa ZenMate prihaja iz 8 različnih držav. Na približno strani je bilo predstavljenih 24 uslužbencev, ki so obiskali svoje mednarodne prostore z 12 jeziki.

Lastnosti

ZenMate je trenutno na voljo za tri najboljše brskalnike v svoji brezplačni različici: Google Chrome, Mozilla Firefox v Operi, pa tudi za druge namizne brskalnike, ki temeljijo na Chromium Open Source Browser Project, v SRWare Iron, Chromium in Comodo Dragon.

Zavedajte se, da ZenMate ni popolna funkcija VPN, lahko uporabite proxy dodatek za brskalnik, ki bo šifriral tudi brskalni promet. Drugega prometa na PC-ju dodajte ne bo zavaroval.

Na voljo so tudi aplikacije za iOS v Androidu in v klasičnem VPN povezavi z uporabniki IPsec.

Tehnično gledano ZenMate za šifriranje uporablja najnovejši protokol TLS 1.2 (RFC 5246) za podporo šifrantnih paketov s PFS (Privzeto za Chrome / 33 je TLSECDHERSAZAES128GCMSHA256) v storitvi TLSECDHERSAZAES256GCMSHA384.

Programska oprema

Po dodajanju dodatka za brskalnik bo uporabnik samodejno preusmeril na stran, če ste ga zaprosili za svoj e-poštni naslov. Dajanje teh informacij je pomenilo tudi dogovor o zadevah s politiko zasebnosti.

Korak je zaključen, dodal se je pripravljen za uporabnike, uporabnik pa bo obvestil le z ikono ščital v zgornjem delu, kotu je brskalnika.

Ustvari se avtomatsko geslo v prometu brskalnika vedno šifriran v zavarovan, ki je VKLJUČENA. Poleg tega dodajte samodejno izberete lokacijo strežnika glede na lokacijo uporabnika, uporabnik pa lahko kadar koli spremenite v eno od trenutno dostopnih 5 lokacij.

zenmate-addon

Cenitev

Glede na to, da je ZenMate trenutno na voljo, zato je na svoji spletni strani na voljo tudi 3 različice za pakete cen, kot je Premium nadgradnja:

 • Mesečno načrt, ki stane 8,99 evra na mesec, je prva možnost.
 • The 6 mesecev načrt, ki uporabnik uporablja 20%, znaša 7,99 evra na mesec.
 • Letno Načrtovali smo 30% uporabnikov denarja, ki so na voljo po 6,99 EUR mesečno.

cen zenmata

Paketa Premium trenutno ni na voljo za nakup. Gradnik brskalnika sporoča uporabnika, da ima v fazi zagona “neomejene brezplačne podatke”.

Kar zadeva tako plačila, ZenMate širi 75 različnih vrst plačil, s kreditnimi karticami v PayPal.

Aplikacija za mobilni VPN je na voljo brezplačno, vendar je mesečna omejitev prometa 500 MB. Če želite odkleniti »neomejeno« funkcijo, je na voljo nakup v aplikaciji, ki se ponavlja mesečno ali letno. Mesečna cena znaša približno 2 USD, letna pa 20 USD.

Beleženje in zasebnost

V skladu s politiko zasebnosti “osebni podatki se ne zbirajo, podeljujejo ali trajno hranijo.” Vendar pa ovirate pet različnih situacij, ki pravilno izvajajo neveljavno:

 • Ko izberete določen strežnik za uporabo ZenMate;
 • Ko se obrnete na podporo strankam;
 • Ko se uporabnik naroči na glasilo;
 • Ko ZenMate na zahtevo uporabnika vsebuje dodatne informacije;
 • Ko uporabniki ustvarjajo objave na forumih, v skupnostih in prek komentarskih funkcij.

Za prijavo želim samo e-poštni naslov. Ključna tema je v pravilniku o zasebnosti priznanja, da IP naslov uporabnika shranijo “začasno”, da “prepreči napade na ZenMate” – karkoli želiš, da spletna mesta ali določen časovni okvir.

zenmate-politika zasebnosti

Hitrost v zanesljivosti

Ni objavljenih najhitrejših rezultatov, ki jih lahko obiščete, ker uporabite speedtest.net z ZenMate povezavo, ki je neposredno – tudi mimo službe službe proxy ZenMate. Toda drugi so tako povedali, da so opravičili, ko so se povezali ali bili mimo, smo dobili konstantne rezultate med 20 Mbps v 70 Mbps. Pretakanje videoposnetkov s priljubljenimi storitvami, kot je Netflix v Hulu, je bilo gladko, v HD kakovosti.

Podpora

ZenMate ponuja podporo po e-pošti, ki je pripravljen, da odgovorite v razumnem roku, v manjši kot 24 ur.

Sklepi

Dobro

 • Enostaven za namestitev uporabnikov.
 • Dostojna hitrost.
 • Izobrazno (zdaj).

Slabi

 • Omejeno število lokacij strežnika.
 • Zagon je vedno soliden, videti je treba več funkcij za potrebe številnih uporabnikov, kot je podpora za OpenVPN.
 • Kot dodatek za brskalnik Uporabnik ZenMate ne pokriva interneta zunanjih brskalnikov (P2P, e-poštni odjemalci itd.).
 • Puščanje IP je povsod, zato zagotovo morate uporabiti dodatne vtičnike, da zaustavite nekaj puščanja (prek WebRTC, Flash itd.). Če je težava za uporabnike, ki so zelo resnični glede svojih strani zasebnosti.

Končne opombe

Dokler ZenMate ni mogel poklicati kot celotno storitev VPN, je storitev dober za svoje zmogljivosti kot dodajte brskalnik v uporabo aplikacije VPN za mobilne naprave. Z vidika zasebnosti, tako da so tako brskalniki obsojeni na neuspeh, spletna stran z velikimi načini za uhajanje pravih IP uporabnikov (prekinja DNS, WebRTC, Flash, Java, če jih naštejemo le nekaj.)

Glede na to, da je ZenMate v tem trenutku na voljo za uporabo, ga priporočajo ljudje, ki nimajo visokih zahtev glede na varnost v zasebnosti, ki jih potrebujejo le šifriran proxy za zmerno varno brskanje za obhod geo-blokirane vsebine kot Netflix podobne.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map