Pregled FrootVPN 2017


FrootVPN se je začel leta 2014 kot brezplačna storitev (preverite naš prvi pregled FrootVPN), pri čemer je treba opozoriti, da lahko v času, ko obstajajo možnosti, plačljive storitve. Da bi se prepričalo, da je nekaj mesecev pozneje, ko je švedsko podjetje izjavilo, da bi bilo treba premagati v smeri plačljive storitve, da pokrijemo stroške vzdrževanja.

Strežnike so tako ponudili v 19 letih, kar ni bilo veliko, še vedno so se prepričali, da bi ovirali konkurenco, v ponudbi dvakrat več, če ne več, za celo isti ceno. Infrastruktura je resnično zelo pomembna, kar je vseeno na spletu, FrootVPN je pripravljen, lokalno je gostitelj rešil v oblakih / VPS ponudnik VPS ponudnik ponudnika Edisa, ki je bil uporabljen za začetek gostovanja na številnih lokacijah, zato je uporabil pri ponudnikih VPN.

Podpirajo naslednje operativne sisteme:

frootvpn-podporni

Podpiranje ni napačno, če želite uporabiti aplikacije za kolikor od teh sistemov, samo preveriti, ali konfigurirati datoteke OpenVPN za vsako lokacijo strežnika, ki je na voljo. Podprta je tudi PPTP v L2TP / IPsec, vendar je iz varnostnih razlogov različno priporočljivo uporabljati samo OpenVPN. PPTP ni varen.

Po predhodni ponudbi storitev so uživali v resničnih istih storitvah in tudi všeč nam je, zato so za prijavo potrebovali le e-poštni naslov. Podatke lahko povežete na minimalne z uporabo več plačljivih zasebnih načinov plačila, kot je bitcoin.

Politika zasebnosti in beleženja

FrootVPN ima enostaven pravilnik o zasebnosti, ki opisuje nekaj najboljših najboljših scenarijev, kar zadeva zbiranje in shranjevanje osebnih podatkov..

Podatke o plačilu vse v shranjuje plačilni procesor, odvisno od vrste plačila, ki se izberejo, ki se v skladu s politiko zasebnosti FrootVPN ne zbira veliko drugih..

Obstaja tudi kratek opis, kako ravnati s pravno stranjo v katera huda kazniva dejanja lahko prisilijo FrootVPN, da svoje podatke deli z ustreznimi organi. Trdijo, če želite, da je vaše uporabniško ime, e-poštno sporočilo v trenutnih podatkih, morate zahtevati tretjo osebo. Tu lahko preprosto ogledate popolno pravno izjavo za več podrobnosti.

FrootVPN ima karantski nalog, vendar ni bil podprt v celotnem letu leta! Zaradi tega smo se spraševali, ali pa so iz tega neznani razlogi, da so bili preneseni ali objavljeni, da so bili v tabeli sodni odločbi, pa so uporabniki posredovali podatke:

Programska oprema

O programski opremi v velikem pogovoru, spletna stran FrootVPN ne ponuja nobene lastniške programske opreme za nobeno platformo iz podprtih ploščic. Kot smo že omenili, vse, kar zagotavljamo, konfiguriramo z datotekami, kar lahko uporabnikom omogočimo tretjo rešitev OpenVPN. Če želite, da je velika pomanjkljivost, spletna stran vas bo zaznamovala z velikimi osnovnimi funkcijami, s čimer je bila vaša povezava stabilna v varnejšah, na osnovni strani pa samodejno ponovno povezavo, nastavitev-stikalo, zaščitite pred puščanjem DNS-a tako naprej. Te odprtokodne rešitve so tako najlažje osnovne funkcionalnosti.

Če potrebujete pomoč pri nameščanju ali pa niste bili seznanjeni z rešitvami OpenVPN, lahko najdete vodnike v ponudbi FrootVPN. Pojasnili so torej, kako lahko namestite vse protokole v operacijski sistem, ki ga podpirajo.

Lastnosti

Ker ni zadnja programska oprema, ni nobenega funkcijskega sistema, s tem, da bi se lahko razpravljali o sami aplikaciji, zato so bili radi radi razpravljali o tem, da so na strani strani ovirali trdne trdnosti, ki niso bile ravno ravno. Marketinške trike, ki so se predstavili v „2048 bistveno šifriranje“, so tako oglaševali za promocijo v 100-kratnih resničnosti.

frootvpn-lastnosti

“2048 bistveno šifriranje”:

Prav tako bi radi omenili, morate imeti 3 meje povezave med storitvami VPN v programu, ki je na voljo, lahko dobite več brezplačnih storitev VPN. Ta program je vnaprej pripravljen za uporabo v moralnih ljudeh dober popust, če želite odločiti za prijatelje. Če želite najti glavne strani računa.

frootvpn-lastnosti2

Uporabljeno je šifriranje AES-256-CBC, RSA 2048 je uporabljeno za ključe v vseh najboljših možnostih, ki so na voljo za nekaj storitev, kar je bilo 4096 bitnih RSA ključev. Če ne želite, da je RSA 2048 šibek, želeli smo, da samo ostanejo, ker trdijo, da bi morali najboljše storitve naokoli.

V času tega pregleda (januarja 2017) v nobenem od strežnikov, ki smo jih univerze, nismo mogli zagnati Netflixa. Tega ne uporabljate proti FrootVPN, saj je spletna stran delno prekinjena, zato je Netflixa blokirala ponudnika VPN, vendar je želela opozoriti, če želite, da je nekaj, kar potrebuje uporabnik svojih VPN storitev.

Hitrost

Hitrost smo preiskusili v več letih in prišli do nekaj rezultatov. Tu so rezultati za hitrosti brskanja:

frootvpn-browsingspeed

Izkušnja brskanja je bila zelo dobra, še delala je na lokaciji, ki ni bila žolča tako visoka. Pomerili smo tudi po najzahtevnejših najboljših straneh brez vseh vrst mucanje.

Hitrost prenosa torrenta je bil spremenjen v upali smo, da smo lahko dozeli boljše rezultate kot tisto, kar smo dobili po zagonu naših testov:

frootvpn-torrentspeed

Hitrost ni bil niti v nobeni ustrezni, pozitivni strani niti ni bil noben konic v povezavi je bila stabilna. Glede na potrebe po hitrosti prenosov, lahko FrootVPN ali ne pomeni negativnih strani.

Mobilnost

Še enkrat, o mobilni aplikaciji v velikih besedah, spletna stran FrootVPN ne ponuja samostojnih aplikacij, ki so radialno hitro radializirali:

frootvpn-mobilespeed

Hitrost brskanja je bila prepričana v več številk od prejšnjih testov, ki so tako izkoristili za namizje, da so tako rezultati zelo slabo odražali na uspešnosti. Izkušnja brskanja po mobilnih napravah je bila enaka in nismo mogli upravičiti več opravil, kot je bilo nalaganje težkih vsebin ali celo strani s pomembnim prometom. E-pošta v besedilnih klepetih je bila objavljena, da je uspela v mobilni aplikaciji.

Cenitev

FrootVPN ponuja tri letate cen:

frootvpn-načrti za oblikovanje cen

Sprejemanje naslednjih plačil:

frootvpn-Paymentmethods

Cene so tako pošteno v naenkrat smo bili veseli, da so ponudili 30-dnevno garancijo vračila denarja. Na njihovem blogu smo si ogledali nekaj ogledov v mnenju, ki so se tako vrnili, člani so se tako prijavili, da je denar dejal, da ne bi bili zeleni, da v storitvi niso bili zadovoljni. Da nas je prisililo, smo smo ga preverili v podporni ekipi je bilo vse več kot koristno.

Odprli so zato v obdelavo našo preteklost, da ne bi vam postavili vprašanj v brez neskončnih v neuporabnih korakih za odpravljanje težav, ki bi zavlečili postopek. Potem ko so tako obvestili o številnih vozovnicah, je bilo vročeno kupljeno v nekaj delovnih mest.

Podpora

Skupina za tehnično podporo je bila v veliko pomoč pri vseh vprašanjih. Na koncu smo imeli nekaj splošnih vprašanj v zvezi s proxyji, na katera pa so odgovorili po elektronski pošti. Imeli smo tudi zadevo glede vračila, ki smo ga ponovno poslali na klepetu, tako da so bili tako v svoji sistemski opremi razpoloženi v odzivni čas je bil zelo dober.

Sklepi

Skratka, FrootVPN ponuja tudi osrednjo storitev po ugodnih cenah. Nekaj ​​stvari nam je bilo všeč v zagotovo nekaj, ki smo jih storili, zato smo hiter razpletli:

Prednosti:

 • Ugodna storitev.
 • Odlična storitev za stranke.
 • Na zanesljive stabilne povezave v storitvi (ki se ne premikajo po standardih dela).
 • Transparentno podjetje je samo držalo politike, v katerem je bilo spopadli.
 • Veliko število plačilnih načinov je bilo vse za prijavo, z z bitcoini.

Slabosti:

 • Trenutno ni nobenega zadnjega programa za nobenega od podprtih operativnih sistemov ali platformo, kar pomeni, da je mogoče uporabiti manjše število uporabnikov v manjšem številu tehničnih uporabnikov…
 • Večina infrastruktura, ki uporablja rešitve v oblačnih ponudnikih Edis (ni dobro za varnost, zanesljivost).
 • Jasno, kakšen je posel s pomanjkanjem posodobitev Warrant Canary v več kot kot spodnji.
 • Nekaj ​​dodajte fraziranj glede na ponujene lastnosti.
 • Rezultati so tako hitro v zmogljivostih.
 • Uspešnost mobilnih naprav je bila v vseh podvržena.
 • Prava stran je zelo podobna pravni strani ipredator.com.

Ko smo vse podatke natančno obiskali v rezultatih, je FrootVPN dodal oceno 4,5 / 10 zaradi nedoslednosti v pomanjkanju funkcij. Infrastruktura bo tudi v skladu s standardi za plačljivo storitev v menimi, da bi morala imeti za obetavno storitev na strani za podporo strankam vsekakor, da bi pravilno objavila, je treba še marsikaj..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map