Pregled DotVPN 2016


DotVPN je hongkonška VPN storitev, ki je 700 strežnikov v 10 različnih, neomejeno pasovno širino in neomejeno stikalo strežnika. Pravzaprav pošljete povezavo s strežniki v 12, kar je vidno tudi v spletni trgovini Chrome, zato je viden, da je bilo vse čudno mesto odobreno. Nismo mogli najti informacije o podjetju, samo naslov v nekaj splošnih poslovnih ciljev.

Edini podatek, potreben za registracijo računa, je e-poštni naslov, ki ga lahko neposredno preklopite na dodatne strani za proxy. Na voljo za brezplačno v zelo različnih materialih.

Ponujte šifriran, dodajte dodatek za nastavitve za Chrome, Firefox, Opera, in sicer tudi mobilne aplikacije za Android v iOS. Če želite v Hong Kongu, se prepričajte, da je lepo mesto gostilo v Nemčiji, da bi lahko videli nekaj nenavadno, ker je v pravilniku o zasebnosti našlo, tako da so vse informacije o naših strankah shranjene v Hong Kongu. Ali ne bi bilo bolj smiselno imeti tudi krasno mesto v Hong Kongu?

Njihove mobilne aplikacije uporabljajo OpenVPN za Android v IPsec v iOS-u in omogočajo dodatek za brskalnik za postavitev šifrirano proxy povezave.

Angleščina, ki se uporablja na spletnem mestu, je opaziti, da razume določene vidike ali sposobnosti.

V tem času so tako pregledali odlične trgovine Chrome dobre ocene s 4/5 zvezdicami na 5000 uporabnikov. Po pišanju spletnega brskalnika Chrome imajo več kot pol milijona aktivnih uporabnikov. Če želite zelo obljubno, vseeno ne pozabiti, je objavljen izdelek, ki je brezplačen za različice, zato je normalno, da je več uporabnikov uporabnikov brezplačno.

DotVPN-Chrome-spletna trgovina

Politika zasebnosti in beleženja

Na strani o zasebnosti na svojem spletnem mestu DotVPN določa, da se lahko upravljate z lažjem v razvoju storitev, in zbirate osebne podatke, ki bodo uporabili samo prikaz za personalizacijo osebnih kabinskih uporabnikov. Zbirajo tudi IP naslov, s tem, da se sprva povežete, v garanciji 24 ur, da preprečite neželeno pošto, goljufijo ali druge zlorabe.

Drug vidik, ki ga omenjajo, je, da algoritmov, ki jih uporabljajo za zaščito informacij, nobena od trenutno obstoječih metod ne več zlomiti. Upoštevajte družbo, da bi morali vedno upravičiti s šifriranjem AES, da bi veljali za vse storitve VPN, saj spletna mesta ne smejo ovirati algoritmov za šifriranje najšibkejšega člena v preverjanje, uporabo metod izvajanja, varnostnih strežnikov in tako naprej. Če želite več informacij, si oglejte politične zasebnosti tukaj

Programska oprema

Če želite, lahko trenutno najdete kot dodatek za brskalnik za Chrome, Firefox in operacijske pripomočke za Android v iOS. Zaenkrat še ni na voljo kot celovita aplikacija VPN za Windows v sistem Mac.

Dodatek za brskalnik deluje dobro, se takoj poveže v ima nekaj dostojnih funkcij. Posnetek zaslona menijev najdete spodaj:

DotVPN-brskalnik-dodatek

Dodatek za brskalnik omogoča izbiro lokacij v povezavi / prekinitev povezave z njenimi. Ostalo je le predten vmesnik, ki ima pri našem testiranju malo funkcionalnosti. Obstoječa dva menija za nastavitev v podatke o računu, ki so vam omogočili nastavitev vrednosti parametrov, pa nismo opazili nobenega razlikanja pri blokiranju analitike, zagon blokatorja je oglaševal ali želeni zid. Zdi se, kot da je blokator oglaševalcev vedno opravljen v ni jasne razlage, kaj pa požarni zid zahteva: sprememba požarnega zidu v pravilih na ravni OS je možna z dodatnim brskalnikom, zato ni jasno, kakšen je bil potreben zid zid je prepričan do.

Obstaja tudi možnost, da svoj račun nadgradi na premijo (ali na “Turbo”, kot je prikazano v dodatnih njihovih brskalnikov), ki smo ga preverili, ki je na žalost v ni videl ničesar, kar bi vplivalo na funkcionalnost ali pa povezovanje. Naredili smo pred vpogled v brezplačne aplikacije v plakanih, povezali, tako da so ostali prekinjeni strežniki v hitrosti na strani teh strežnikov bili neobičajni. Tudi oglaševali smo smo “namensko infrastrukturo” za svojo stran, ki jo objavljamo, smo se odkrili, da bi za svoje lokacije strežniki izkoristili svoje storitve, ki so tako gostovali v oblakih, hitro preskusili, da bi tako morali biti enaki kot pri prosti storitvi.

Ključna tema imamo priznanja, da je dizajn res lep. Tako dodajte za brskalnik kot aplikacijo za mobilno napravo in ogledalo, kar olajša stvari glede uporabnikov. Njihova spletna stran je tudi moderna in dobro videti.

Lastnosti

DotVPN trenutno razpolaga z naslednjimi državami: Kanada, Nemčija, Francija, Japonska, Nizozemska, Singapur, Španija, Švedska, Švica, Rusija, Velika Britanija v ZDA.

Tudi DotVPN trdi, da imaš dobro infrastrukturo, tako da tako strežniki VPS / oblak, ki temelji na Digital Ocean v Edisu (ponudnik VPS nižji cenovni razred), kar je najprimernejše hitrosti hitrosti na posameznih lokacijah. Z veseljem bi videli trdno infrastrukturo, sestavljeno iz namembnih strežnikov z nekaterimi vrhunskimi ponudniki gostovanja.

Druga trdnost je, da morate šifriranje 4096bit, kar je napačno. Nanaša se na RSA in tudi v tem času je na 2048bit. Za večje podatke o AES 128bit v AES 256bit, RSA je bila uporabljena za varnostno roko v izmenjenih simetričnih (AES) šifrirnih ključev. Ta trdnost je samo običajna tržna preiskava, da se sliši, da bi moral šifrirno moč na večino boljšine izgovoriti, kar oglaševati drugi.

Ponovno velja, da ima brskalniško aplikacijo v vgrajenem velikem funkcijskem programu, ki ne deluje na funkcionalnost, zato vklopi ali izklopi v ne bo povzročil uspešnosti ali kako drugače videl stvari.

Netflix v Hulu je bil dostopen prek prek DotVPN, objavljen je bil v ZDA in je bil pred tem uspešen, da je brez problema predpoznal BBC iPlayer prek lokacije v Veliki Britaniji.

DotVPN boste morali vedno, če boste nadgradili svoj račun z brezplačno na Premium, uporabniške možnosti, kot je močna namenska infrastruktura. To se ni izkazalo za resnično; tudi po nadgradnji računa na premijo, tako da povezujemo še vedno preklapljanje strežnikov, ki temeljijo na VPS / v oblaku, in ni nobenega nobenega povezovanja delovne sile.

Zavedite se, da obstaja veliko načinov za uhajanje vašega računalnika resničnega naslova IP pri uporabi storitev, kot je DotVPN, in ni vgrajena zaščita. Blokiranje WebRTC in Flash Playerja je potrebno, če ne želite, da bi bili resnični naslovi IP naslova. Za DNS ne uporabljajte DNS-jev tretjih oseb, temveč uporabite Google, ki gostje razkrijejo DNS na istih prehodih proxyja, ki so na voljo.

Hitrost

Tudi hitro smo hitro preskusili uspeh dozo hitro hitro, je bila izkušnja brskanja začasno. Povezava je tako ostala v osnovnem spletnem mestu in tako naložila daljše od trenutnih časov. Spodaj najdete naše hitrosti:

DotVPN-BrowserSpeedTest

Mobilnost

Mobilna aplikacija je razdelala nekaj boljših kot dodala za brskalnik, bila pa je snappier in dala boljši odzivni čas.

DotVPN-AndroidMobileApp-VPN

Ključno vprašanje je bilo, da so bili vprašljivi o funkcionalnosti hitro dostopne povezave. Izkušnja brskanja je bila združena v nekaj preiskavnih strežniških, ki so se tako povezali. Tukaj je prikazan rezultat hitrostnega testa:

DotVPN-AndroidSpeedTest

Mobilna aplikacija nam omogoča, da dostopate do dnevnih povezav, kar vas ne pozabi na resnično zaščito, ki ji ponudijo storitve, spletne strani v še več preverjenih, kakšna je šifrirna moč. Brez možnosti pogleda v dnevnik povezave, ki jasno prikazuje, kaj vse, ni mogoče ugotoviti, kakšne so tako nastavitve šifriranja.

Cene

Kot smo že omenili, DotVPN ponuja brezplačno storitev pri nadgradnji na premium, vendar poslovni model Freemium. Imata dva predhodna načina cen: 4,99 dolarja na mesec. ali celoletno kupnino, ki so tako znižali stroške na 2,99 dolarja na mesec. (skupaj 35,88 USD)

DotVPN-cene

Spodnja stran plačilnega teka je, da se širi samo PayPal, ima odsek za plačilo s kreditnimi karticami, ki jih uporabljate, lahko uporabite trenutno na voljo, bitcoin ali druge zasebne strani plačil pa ne omenite.

Cene je tako spodobna, vendar po nadgradnji nismo opazili razlike v razigranem ali dobrem številčnem številu hitrosti v funkciji, kot je več lokacij, na katere se lahko povemo. .

Podpora

Po e-pošti smo se obrnili na skupino za podporo, da bi dobili več informacij o tem, vendar je bilo spremenjeno število težavnih težav, saj je bilo spletno mesto prepoznano v mobilni aplikaciji, 8 ur je bilo objavljeno v še vedno ni bilo odgovorjenih. Domnevali smo, da bomo lahko vprašanje razložili v nekem trenutku, pravzaprav bi se lahko pogovorili, da bi lahko iz svojih koncev izginili malo manjši čas ustavljenega časa, potrdili, da smo lahko odločili za plačljivo službo, namesto da bi se lahko držali brezplačne različice.

Zaključek

Naše mnenje o storitvi ni bilo dobro za plačano storitev. Glede na to, da je brezplačna storitev “kar je”, je na voljo za vse uporabnike. Prepričajte se o velikih vprašanjih v pomanjkljivih funkcijah, ki so jih radi radi videli, da so bili tako predstavljeni ali pa so bili tako predstavljeni, ki so bili tako dobri z dodelitvijo. Tu je kratek pregled, kaj nam je všeč v kaj nismo:

Prednosti:
 • Zelo intuitiven vmesnik, odličen dizajn v funkcionalnosti iste aplikacije.
 • Privlačne cene, brezplačna različica, ki je na voljo širši javnosti.
 • Na voljo za Chrome, Firefox, Opera; Na voljo je aplikacija za Android v iOS-u.
 • Dober izbor lokacij za brezplačne storitve.
 • blokiranje oglasov / sledenje privzeto.
 • Ne uporabljajte tretjih / javnih storitev DNS.
Slabosti:
 • Številne neutemeljene trdnosti, tržne napotke o njegovih proizvodih v pomanjkanju preglednosti, ki ne dajejo zaupanja v proizvajalca.
 • Zdi se, da je krasno mesto v pravilnih, slabo prevedeno iz drugega jezika, zato če nas fraziranje v različnih delih spletnega mesta pomisli na uradno Google prevajalca, ne pa na profesionalno storitev.
 • Slaba hitrost brskanja v vseh strežnikih se tudi niso povezale.
 • Dnevniki se povezujejo v mobilni program, ne morejo videti, zato ne bodo o močnih šifriranjih.
 • Iste lokacije so na voljo tudi na nadgradnji na premijski račun.
 • Ni ravno jasno, kaj natančno se zbirajo podatki.
 • Počasen je, da so bili tako dobri podporniki, ki jih je bilo treba preusmeriti na nekaj, ki bi ga morali objaviti zmerno, če ne celo visoko.

Skratka, menimo, da je ponujena na voljo, preverite, da je na voljo brezplačna storitev, vendar je zdaleč ni “boljši način za VPN”. Obstoječe pa boljše, boljše usmerjene zasebnosti kot brezplačne dodatne brskalnike. Prehod iz brezplačnih v premijo je boljši placebo, ker ni ničesar opaznega, niti z novimi funkcijami. Še vedno je bila obljubljena storitev, nova na trgu z velikimi potenciali, če se bodo v prihodnosti resnično predstavili. Kot rečeno, storitev ocenjujemo 4/10.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map