Najboljši VPN-ji za Torrents 2020


Ni skrivnost, da je hudourništvo enega velikih razlogov, zakaj si ljudje želijo pridobiti storitve VPN. Zelo dobro je bilo tudi druženje, zato je bilo na voljo kar nekaj storitev VPN, zato smo dozirali najboljše 3 storitve VPN, ki so jih priporočili za uporabo v letu 2017. Storitve VPN so bile že večkrat obsedeno testirane. mesecev, kot jih uporabljamo vsakodnevno. Preden si ogledala rezultate hitrosti hitrosti hudournika v predogled vseh posnetkov priporočeno storitev VPN, začasno z razklenitvijo uporabnikov funkcij, za uporabo menijev, da bi tako ključnega pomena pri torrentingu.

Bistvene funkcije VPN za hudournike

Service policing

Veliko ponudnikov VPN blokira hudourniški promet bodisi regionalno ali globalno. Če želite večinoma zgodbe, ko poskušajo omejiti uporabnike pasovne širine, kar je na mestu lokacij, lahko uporabite drago, še tako, da so tako začeli strežniki v oblaku / VPS namesto namenske strojne opreme del infrastrukture v naših pregledih smo videli, da je za primer z mnogimi.

Zdravilo je zelo pogostilo, da je hudournikov blokiral, da je izognil več informacij o krščitskih avtorskih pravicah v težavah z gostiteljskimi podjetniki. Nekateri ponudniki VPN lahko celo pošljejo obvestila o pritožbah DMCA s svojimi uporabniki v zaustavljenih računih, kar je vsekakor treba objaviti. Preprosto Googlovo iskanje imena ponudnika storitev v DMCA vam bo dobro predstavilo, pa tudi žolč pri uporabi skladišč vložene pritožbe.

Anonimna prijava in plačila

Ko želite zaščititi svoj resnični identitet, je očitno, da morate pogledati storitve VPN, vendar morate prijavo brez preverjanja identitete. Če želite, da ne bo dobro znano, je VPN vedno zahteval določeno obliko za preverjanje identitete, ki je po našem mnenju v naslednjem naslednjem namenu določil računa VPN za zasebnost..

Zdravilo je zelo pomembno, zato je bilo vse dovoljenih načinov plačila. Menimo, da bi morali vse bolj razširiti bitcoin, druge kripto vrednosti v predplačniških / darilnih karticah obvezno, čudovito mesto teh pa ni mogoče (mogoče) izslediti do vas.

Jasna politika zasebnosti

Zelo pomemben je natančen podatek, da podatke zbirate na svojem ponudniku VPN, če želite, da se prepričate, koliko časa shranite. Pri uporabi teh podatkov morate biti zagotovo določeni dejavniki in izbrati svoje storitve VPN. Priporočamo storitve, ki ne beležijo dejavnosti. V idealnem primeru, da vaš VPN storitev ne smete imeti nobenih dnevnih, ki bodite pozorni na storitve, ki trdijo, da nimajo nič dnevnih, ki so tako v resnici na ni res. Ta zahtevek “brez dnevnika” je dejanski trden zahtevek v podjetju VPN. Nekatere storitve kažejo več uporabnikov, da bi zagotovili večjo podporo strankam pri zagotavljanju svojih storitev, kar je razumljivo, v menimi pa je bil objavljen ključ, ki je pomenil pri političnih zasebnostih.

Hitrost

Glede prenosov torrentov menimo, da je hitro vsekakor prekinitev posla. Število strežnikov, ki so na razpolago, v resnici ni pomembno, če gre za prenose torrentov, pri čemer je treba oceniti ceno v količini. Povedano poenostavljeno, če ste v ZDA, ali vas zanima, ali imate svoje VPN storitve strežnike v Mjanmaru, Laosu ali Libanonu? Zaradi internetnih pokusov v zmogljivosti pasovne širine so bile tako hitro hitrosti v mnogih ljudeh. Zato morate vedno iskati lokacije, ki so na voljo za pomembne voznike v podatkovnih centrih Internet Exchange.

Programska oprema in funkcije

Programska oprema VPN bo vedno drugačna in oblikovana glede na potrebe kupcev. Povratne informacije v preskušanju vodijo k temu, da vsak ponudnik VPN drugih svojih programskih programov, ki so tako razvili v smeri. Če želite povezovati, vedno menite, da preprečite posebne funkcije, ki jih nobena programska oprema VPN, ki želi konkurirati na trgu, ne sme manjkati, zato lahko dodate poudarek funkcijo, ki je zato potrebna za hudourništvo.

 • Kill stikalo, funkcija, prekine internetno povezavo, ko izgubi povezavo VPN. To storimo, da preprečimo, da bi vaš resnični IP viden v hudourniškem roju. Če želite uporabiti funkcijo, spletna stran ponuja zelo pomembno zaščito.
 • Prilagoditev. Spreminjanje parametrov povezave, kot so protokoli, vrata ali vrsta šifriranja, lahko pomagajo pri težavah s povezavo v drastični uspešnosti prenosa torrentov.
 • Pozicioniranje vrat hitrost prenosov. Ta funkcija je nujna, če nameravate naložiti tudi hudournike, kar je za ohranjanje dobre velikosti med zasebnimi sledilnimi hudournikov. Če ste namignili uporabnike, ki so zanimali samo hit-and-run, prenaša hudournikov iz javnih sledilcev, bo ta funkcija za vas nepomembna.
 • Priporočljivo je selektivno usmerjanje ali podpora za SOCKS5. Če želite, samo poganjajte VPN-ja za hudourniške aplikacije, preostanek prometa poiščite na vaši fizični lokaciji. Zavedajte se, da SOCKS5 ni šifriran, vendar je v večini primerov dovolj za polaganje hudournikov in je primeren, saj lahko v odjemalcu torrentov nastavite strežnik proxy za skrivanje svoje identitete v hudourniških rojih.

Priporočene storitve VPN

Po testiranju desetine storitev VPN smo se pripravili, da so tako le peščice izpolnili zgoraj natančno merila. Najprimernejša storitev VPN ni prednastavljena, zato morate biti vedno razdvojeni, vseeno pa morate osredotočiti na storitve v vaši zagotovljeni nujni funkciji. Vsak od njih je imel nekaj zanimivih lastnosti v storitvi VPN, tako da ni bil dokončan v določenih vrstah rdečih.

Zasebni dostop do interneta (PIA)

Zasebni dostop do interneta (ali PIA VPN) je že eden najboljših akterjev v panogi VPN. Široko pokritostjo več kot 3400 strežnikov v 25, ki je nesporno, da trden izdelek. Vendar pa lahko tako kot pri vsaki storitvi, ki ima veliko kupcev, pripovedujejo predobremenitev pasovne širine na najboljših možnostih lokacij strežnika, ki lahko ostanejo nepridnežne.

Med pomembnimi točkami storitev, ki so vam želeli omeniti, morate zahtevati zelo malo informacij za prijavo (samo e-poštni naslov), pravilnik brez prijav v zelo dobrih programskih programih, ki so jih tako izpolnili vse, kar je bilo Merila več kot omenili. Omeniti velja tudi, da PIA VPN ne blokira prenosov torrentov na nobenem od podprtih lokacij.

Ponujajo tudi proxy SOCKS5 proxy rešitev, ki vas bo spodbudila predusmeritev samo prenosov hudournikov v drugi strani z vsem svojim prometom.

Opravili smo več hitrih preskusov na večjih lokacijah razpoložljivih strežnikov v prekinjeni PIA-oviga nizozemskih proxyja SOCKS5.

Hitrost uporabe proxy SOCKS5 na Nizozemskem:

Hitrost prenosa je bil v predhodnih strežniških dobrotah.

Hitrosti torrenta prek VPN povezave: 50Mbps do 150 Mbps.
Hitrosti torrenta prek proxy SOCKS5 (Nizozemska): 50Mbps do 200 Mbps.

Upoštevajte, lahko preprosto med rezultati razlikujete glede na vašo fizično lokacijo in ponudite internetne storitve.

Prednosti:

 • ogromna infrastruktura, hudourniki tako dovoljeni povsod
 • dobra programska oprema, zanesljivo orodje za predzrejanje, več načinov povezave v šifriranju, posredovanje vrat
 • usmerjena v zasebnost, dokazano, da ne izpušča uporabniških podrobnosti, ko jih izzove
 • zelo dobra vrednost za denar
 • ljubezni anonimno prijaviti

Slabosti:

 • SOCKS5 je na voljo samo na Nizozemskem. Kanada bi bila lep dodatek
 • zelo uporabljali, kar pomeni, da so tako omrežni zastoji v številu svojih IP-ji blokirani na različnih spletnih mestih
 • Torej s sedežem v ZDA v tako lahko predmet tajnih sodnih odredb.

Celoten pregled zasebnih dostopov do interneta (2016)

ExpressVPN

ExpressVPN je znan po svojih uporabnikih pri kitajskih uporabnikih, ki si ogledujejo številčne omejitve, kar zadeva uporabnike interneta. Sama storitev je že nekaj časa ponudila svoje lokacije strežnikov v 145 mestih iz 94 držav, kar je zelo impresivno.

Med pomembnimi točkami storitev, ki so tako omenjene, ponujajo zelo intuitivno aplikacijo za namizje v mobilni telefon, enostavne za nastavitev uporabnikov. Podatki o registraciji, tako da so bili tako manjši, na voljo je bilo veliko število plačilnih načinov, v katerih so bili tako razpoloženi hudourniki, ki niso blokirani na nobenem od strežnikov. Negativni vidik je, da trenutno ne ponuja proxy rešitve, kar lahko težava glede vaših potreb po VPN-ju.

ExpressVPN vzorci rezultatov hitrosti hitrosti hudournika:

Hitrosti torrenta prek VPN povezave: 20Mbps do 80 Mbps.

Poleg tega bodo rezultati različni glede na lokacijo, kjer so bili tako imenovani, da so bili pripravljeni v takih odmerkih. Dejstvo, da ima ExpressVPN veliko število kupcev, lahko dobite največje časa ustvarjanja, kar lahko drastično vpliva na zmogljivost v pasovni širini. Glede na to, da imate 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kar bi vam moralo deliti več kot dovolj časa, da ugotovite, ali storitev zadostuje za vas.

Prednosti

 • odlična programska oprema
 • odlično stikalo ubijanje (osnovano na požarnem zidu), predhodno puščanje DNS
 • ogromno število držav, ki so se tako povezali, hudourniki niso blokirani
 • ljubezni anonimno prijaviti
 • ni sedež v ZDA (ustanovljen na Britanskih Deviških otokih, ekipa v Hong Kongu)
 • 30 dni garancije za vračilo denarja

Slabosti

 • dražje od drugih
 • Proxy SOCKS5 ni podprt, posredovanje vrat v podprto
 • Infrastruktura je lahko uporabnik, kar ima za posledico hitro hudourniko

Celoten pregled ExpressVPN (2016)

VPN.AC

Ustanovljen leta 2012, je VPN.AC nišni igralec na trgu VPN, osredotočen na varnost v zasebnosti. Ponujajo celovito predstavljeno VPN storitev z impresivno zmogljivostjo in odlično tehnično podporo. Ponujajo več kot 70 strežnikov v 22 je treba v številu rasti.

Storitve ponujajo velike močne točke, kot so vrhunsko šifriranje, popolno programski svet za vse glavne operativne sisteme, širok nabor plačilnih načinov, brez beleženja dejavnosti na seznamu se nadaljuje. Ena največjih prednosti manjših storitev je bila dobra pasovna širina. Kot smo že omenili, lahko uporabnikom ponudimo VPN izkušnje, ki so bili tako v omrežju v času največjih, kar je bilo veliko število uporabnikov, ki so tako poskušali dostojno do določenih strežnikov. Pri izbiri manjših storitev se ne obrnite, ker je bila bi infrastruktura podpirala vse stranke, ki jih imajo.

Druga prednost je, da vam ponudi manjšo storitev VPN, kot je VPN.ac, je raven podpore. Čas v pozornosti, ki je bil bil jih je deležen tehnikov, bosta jasno odražala znanje v zavzetosti, ki je bil v prvem tipu postavljen v svoje delo..

Na več strežniških smo izvedli hitrohitrostne preiskave v predhodnih rešitvah SOCKS5 (Kanada na Nizozemskem), ki so jim ponudili VPN.AC, v tem pa so bili prepričani, da so bili dobri rezultati nad rezultati, ki bi jih bilo treba potrditi. Tu je nekaj rezultatov prenosa torrentov:

Prenos torrenta prek pooblaščencev SOCKS5 v Kanadi na Nizozemskem:

Hitrosti torrenta prek VPN povezave: 40Mbps do 150 Mbps
Hitrosti torrenta prek proxy SOCKS5 v Kanadi na Nizozemskem: 50Mbps do 250 Mbps.

Rezultati odražajo prednosti, ki so se tako osredotočili na kakovost v infrastrukturi v običajnih rešitvah. Ponudite cenovno ugodne storitve z možnostjo preiskave izdelka po 2 USD / teden. Podprite tudi 7-dnevno garancijo za vračilo denarja, tako da bi morali imeti dovolj časa, da boste bolje spoznali, kaj lahko VPN.AC odmerite za vas.

Prednosti

 • usmerjena v varnost v zasebnosti, veliko inovativnih funkcij (AES-GCM, Elliptic Curve, šifrirane poizvedbe DNS)
 • odlična podpora
 • odlična hitrost hudournika tako z VPN kot SOCKS5
 • enostavna programska oprema, velike možnosti nastavitve povezave
 • tega stikalo ubijanja, puščanje DNS v predhodno puščanje IPv6
 • zelo dobra cena
 • ljubezni anonimno prijaviti
 • ne s sedežem v ZDA

Slabosti

 • ni posredovanja vrat

Najnovejši celoten pregled VPN.AC (2016)

Skratka, menimo, da tako sporoča hudournikov velik del storitev VPN in da jih ne smemo zanemariti. Različni ponudniki so ponudili vse prednosti v storitvi, ki so jih pripravili in tako obiskali tri storitve najbližje našemu standardu. Ne glede na to, ali iščete veliko ime s široko paleto strežnikov ali majhno storitev, osredotočeno na kakovost v zanesljivosti, boste zagotovo v našem pregledu videli ponudnika VPN..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map