Najboljši brezplačni VPN-ji za iOS


Na trgu je bilo nedvomno prezgodaj v mobilnih napravah, za spletne strani je pomemben, da je osredotočen na razvoj za glavne mobilne operativne sisteme. Storitve VPN niso izginile v tem, da so v radiu govorili o brezplačnih storitvah VPN, ki so na voljo za iOS (ki je eden izmed treh operacijskih sistemov za mobilno napravo, ki jih imajo na napravah iPhone, iPad v iPodu.)

Številne plačljive storitve VPN ponujajo aplikacije VPN ali konfiguracijske datoteke, ki jih lahko uporabite tudi za mobilne naprave. Vendar pa vsi ne večjo dostojno naredite več naprav v mnogih porabnikih v resnici ne brskajo po nobenem drugem, razen po svojem telefonu. Če želite pojasniti, zakaj nekatera podjetja ponujajo brezplačno VPN.

Ne glede na to, ali gre za brezplačno ali plačano storitev, menimo, da bi morali imeti moralne funkcije, ki bi morali ponuditi vse mobilne storitve VPN. Če želite samo voditi, je treba meniti, da bi moral biti standardno v vsaki mobilni storitvi VPN.

 • Enostavna registracija: Zadnja stvar, ki jo želite narediti, je, da porabite nekaj minut za preverjanje, preverjanje v ponovnem preverjanju računov. Prav tako sledite namembnosti, bodite prepričani, da morate biti osebni podatki, da lahko nastavite račun VPN za mobilno napravo.
 • Enostavnost uporabe: Če želite mobilno aplikacijo, boste najlažje izkoristili za netehnološke pametne uporabnike (odmerek boste videli plačane VPN-ji), sledite temo, da mora biti enostaven vmesnik, ki deluje, potreben potreben.
 • Število lokacij strežnika: Ni tako pomembno kot v celoviti VPN storiti, je bil raznolikost vedno lepa hitrosti, zamudnosti v dostopa do geo zaklenjene vsebine.
 • Dobra hitrost: Učinkovitost mobilnih naprav je narasla, kar omogoča tudi brezžično zmogljivost, ki jih danes lahko odmerimo preko 100Mbps na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Zaradi tega je bilo najprimernejše storitve VPN, ki je izkoristila strogo tehnologijo v najboljših izkušnjah.
 • Zagotovite varnost v zasebnosti: Ker je storitev brezplačna, je še ne pomeni, da ne bi posredovala zaščitnih podatkov v identitetah.
 • Priložite nekaj dodatnih funkcij: Na osnovni premaz, blokator oglaševanja, ki deluje, da prepreči, da ti moteči oglasi motijo ​​brskanje, igre na srečo ali pred nami predstavitve.

Kot smo že omenili, je treba voditi, najnovejše informacije, tako da lahko v izbranih predsedujočih, v drugih pa jih primanjkuje, če želite, da bi morali v storitvi VPN iskati standardno kakovost..

Potekali vas lahko skozi nekaj testov, ki so bili tako opravljeni na vsaki storitvi dela, kar vam daje dobro predstavo o kakovostnih storitvah. Poleg tega bodo podrobnosti pojasnjene, če so na voljo.

Opera Free VPN

Opera Free VPN za iOS je vse zelo ime nameščen v zagnanih. Za aktiviranje računa ali vseh potrebnih nobenih informacij, nobenega preverjanja.

Na izbiro so domači strežniki: Kanada, Nemčija, Nizozemska, Singapur v Združenih državah.

Tako so pokazali rezultate hitrostnih prekusov.

Z rezultati smo bili zelo zadovoljni. Brskanje je bilo tekoče, prekinitev je bilo zelo malo v storitvi je samodejno ponovno povezano, ko je bil internet prekinjen.

Blokator oglaševanja je deloval dobro, v približno dveh pa nismo videli nobenega oglasa, da bi ga uporabili polni čas za brskanje v medijih, ki so predhodno pogovarjali.

Tu je na kratko pregled tega, kaj nam je bilo všeč in kaj nismo.

Prednosti:
 • Zelo enostaven postopek prijave
 • Intuitivna aplikacija
 • Blokator oglasov deluje odlično
Slabosti:
 • Lahko uporabite nekaj zamud s predhodnimi storitvami

Omeniti velja, da Opera ponuja tudi brezplačni proxy ali tako imenovan »brskalnik VPN«, ki je vgrajen v svoj namizni brskalnik. Tu je naš popoln pregled Opera VPN, ki je funkcijo brskalnika v svojih brezplačnih VPN za iOS.

Igre brskalnik VPN

Brezžični VPN za brskalnik za iOS je bil zelo hiter postopek prijave v ni bil potreben e-pošteno ali preverjanje. Aplikacija je intuitivna, dobro zgrajena v tem dober opis korakov, ki jih izvajajo. Na voljo so tudi možnosti, da pošljete pravilnik o zasebnosti, nadgradite račun ali pošljete povratne informacije.

Kot že natančno, je prepričan, da je premier premika tako, da se vidi razlike v kako izgledajo načrti za oblikovanje cen.

Rezultati hitrostnih testov so bili tako brezplačni za mobilni VPN, saj so bili dobri, ki niso bili hitri kot drugi.

Izkušnja z brskanjem je bila dobra, nismo mogli prekiniti ali prekinitve povezave, pretok medijev pa ni bil težaven niti pri visokih ločljivostih na Youtube.

Tukaj je hitra ponudba storitev:

Prednosti:
 • Zelo enostaven postopek prijave
 • Intuitivna aplikacija
Slabosti:
 • Ni blokatorja oglasov
 • Hitrost bi lahko bila boljša
 • Razlike med brezplačnimi med premijskimi niso jasno navedene

Brskalnik ponuja tudi brezplačne dodatne proxy za brskalnike (ali »VPN brskalnika«), ki so jih pregledali pred kratkim: Browsec VPN Review. Dodajte ponos prav, če želite tudi tunel promet v brskalniku.

Windscribe VPN

Windscribe VPN je močna storitev VPN, ki je lahko velika ponudba. Na brezplačnem računu imate 2 GB prometa in imate dostop do 11 lokacij: ZDA, zahod ZDA, država ZDA, država Kanada, zahod Kanade, Nemčija, Nizozemska, Luksemburg, Velika Britanija, Hong Kong in Francija.

Ob prijavi je Windscribe VPN zahteval uporabniško ime v e-poštnem naslovu, po drugi strani pa je bil preostali postopek nemoten v uspehu smo se povezali v kratkem.

Aplikacija je intuitivna in med testiranji deluje zelo dobro.

Tudi rezultati hitroh testov so bili tako zelo dobri, kar je jasna projekcija boljših storitev, ki so jih ponudili.

Izkušnja brskanja je bila odlična, brez prekinitve, prekinitve povezave ali kar koli je treba uporabiti pri uporabi.

Če želite ponovno zajeti, tukaj je hitra razstava storitev:

Prednosti:
 • Dobri rezultati hitrostnih testov
 • Na voljo je veliko število strežniških lokacij
 • Če želite preveriti svoj e-poštni račun, dobite 10 GB brezplačnega prometa
Slabosti:
 • E-pošta, potrebna za prijavo
 • Ne ponuja zaviralca oglasov

Windscribe VPN ponuja tudi celovito storitev VPN. Za več informacij priporočamo, da preberete celoten pregled.

TunelBear Free VPN

TunnelBear Free VPN za iOS je nekaj drugih predstavljenih storitev. Razlika je v tem, da morate samo omejeno (500 MB / mesec) brezplačno posodobiti različico z možnostjo brezplačnega dodatnega prometa z različnimi anketami, ponoviti tvitmi tako naprej. Pa vendar so tako ponudili plačljiv načrt, ki je nekako takšen.

Postopek nastavitve je bil dodan korak, kjer je za nastavitev potrebnih vaših e-poštnih naslovov v vašem računu poslal e-poštni naslov za preverjanje. Poleg tega je treba popraviti način plačila, ki ga lahko izberete za plačilne storitve. Razen več kreditnih kartic v bitcoini očitno širi plačila prek kozarcev z medom, ki bi osebno raje hranili med.

Rezultati hitrostnih testov so bili tako najboljši med vsemi storitvami, preiskani v tem pregledu.

Predvajali smo lahko tri najboljše video posnetke (eden od njih je bil v živo), prej pa smo videli manjše štrlenje v kakovosti, kar je bilo impresivno.

Enostavnost v iskanju uporabniške aplikacije je doživela, da je celoto naredilo zelo lepo, še vedno, ki je prednastavljena samo zmogljivost.

Naredili smo kratek seznam tega, kar smo uživali v storitvi v kaj lahko mislimo, da bi lahko uporabili.

Prednosti:
 • Zelo dobri rezultati hitrostnih testov
 • Lepa aplikacija. Zelo intuitiven z zanimivim dizajnom v brez napak v funkcionalnosti, ki smo jih lahko videli
 •  Zelo gladka splošna izkušnja
Slabosti:
 • Ni blokatorja oglasov
 • E-pošta, potrebna pri prijavi

Če želite izvedeti več o Tunnelbearju v svojih celovitih VPN, si oglejte pregled, ki ste ga opravičili pred dobrim letom.

Za zaključek je izbrana storitev VPN za potrebe iOS-a lahko težavna z vsemi imeni, ki so na voljo. Predložite si izdelke iz vrha, ki so na voljo za pregled v upamo, da lahko izberete k lažji izbiri. Različne zmogljivosti izvajajo potencialne uporabnike, zato vemo, da lahko na koncu vse uspešno uporabite v dobri izkušnji.

Za konec si zapomnite: če želite maksimalno zaščititi, dozirati več hitro hitro pri podpori v trenutnih potrebah, preveriti, če želite, da VPN ime namesto brezplačnega, ki je tako predvideno,..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map