Celoten pregled IBVPN (s hitrostnim testom)

ibVPN (skratka »Nevidni brskalnik VPN«) je ponudnik VPN s sedežem v Romuniji. Razvojite tako, da uporabite funkcije, da lahko druge VPN zaslužite dodatno (SmartDNS, proxy storitve).


Predvsem pa je ibVPN znan po številnih cenah. Ker so tako ponudili slabe 3,08 USD, tako da lahko najcenejše storitve VPN na svetu. Kljub nizki ceni ponuja dobro varnost, funkcijo v izbranih strežniških, zaradi česar je tako dober izbor za vrednotenje.

 • Hitra dejstva
 • Popolna očala
 • Najboljša ponudba / popusti

Spletna stran: www.ibvpn.com
Podjetje:
Nevidni brskalni VPN (sedež v Romuniji)
Lokacije strežnika:
100+ strežnikov v 39+ tudi
Protokoli:
OpenVPN (najboljši), PPTP, L2TP / IPSec, SmartDNS
ibVPN App za:
Windows, Mac, Android
Najboljši čas:
Pretok mediji, varnost, hudourniki

Redna cena: 4,95 do 12,95 USD na mesec
Trenutna najboljša cena: 3,08 USD / mesec (pokaži v ponudbo)

Prihaja kmalu…

Trenutno lahko Prihranite 60%, ko kupite 1 leto njihovega “Ultimate” paketa

Predogled razdelke

 1. Povzetek
 2. Cene / načrti
 3. Programska oprema v funkciji ibVPN
 4. Varnost in šifriranje
 5. Politika zasebnosti / beleženja
 6. Najboljše (v najslabših) navadah
 7. Zaključek

Povzetek pregleda ibVPN

ibVPN je ponudnik VPN s sedežem v Romuniji (zaradi česar so tako nedržavni organi nedosegajo v izkoriščanje). Ker je Romunija del evropskih jezikov, je za ibVPN veljaven zakoni EU o podatkih o hrambih (o čemer ni jasno, pa tudi o zakonih, ki so na voljo v shrambi VPN ali samo na spletnih straneh ponudnikov).

ibVPN je bil izbran s ponudnikom VPN, ki je vsestransko na voljo za svoj center na dan, hudournikov za prijavo v brezplačni boniteto SmartDNS (z izbranimi načrti).

Moči

Evo, kaj nam je všeč pri ibVPN:

Cena

ibVPN je poceni. Umazanija poceni. Z načrti prvih let, ki jih ponujajo za 3,08 USD, je treba najti več ponudbe.

Programska oprema + Varnost

ibVPN ima svoje programe v programu VPN po meri, ki deluje v napravah Windows, Mac in Android. Vključuje polno funkcionalno kot VPN Kill stikalo, Izbira protokola SmartDNS v VPN. Uporabniki lahko izberejo 256-bitno šifriranje, ki je industrijski standard za visoko varnostno komunikacijo.

Slabosti

Tu je nekaj stvari o ibVPN, ki jih vrednotimo. Verjetno ne bodo vplivali na vse uporabnike ali pa jih ne zanimajo.

Preveč načrtov / paketov

ibVPN ima več kot 5 različnih načrtov z različnimi strežniki / funkcijami, zaradi česar lahko izberete pravega. Na srečo do razjasnitve v razdelku o cenah / načrtih na koncu tega pregleda.

Politika beleženja

ibVPN hrani začasne dnevne povezave 14 dni. Torej neinvazivne zapise, ki se vsebujejo za odpravljanje rezultatov pri preprečevanju zlorabe (ne priporočajte / ne povejte svoje strani strani). Kljub temu pa so tako vredni vedeti, morate imeti VPN, ki ne vodi nič dnevnih.

Cene / načrti

ibVPN ima več kot 5 različnih načrtov, zato je mogoče izbrati nekaj zmedena. V bistvu so tako uporabljeni načini, ki so bili razvrščeni v nekaterih kategorijah:

 • Regionalni načrti (najboljša cena, vsi strežniki v eni regiji / celini)
 • Skupni načrt (Vse države so tako vključene, + ibDNS)
 • Končni načrt (Skupni načrt + ekskluzivni strežniki + proxy)

Njihove strani so cene, ki jih najdete tukaj (posnetek zaslona spodaj)

cene v načrti ibvpn

ibvpn cene (premijski načrti)

smo pogledali njihove pakete največje ravni (Ultimate, Total, ibDNS v Torrentu)

Končni načrt VPN

Da je njihov vrh načrta. Vključili vse funkcije v strežnike v 39 preostalih, z ločenimi strežniki, ki so tako rezervirali samo za naročnike Ultimate (zato bi morali biti hitrejši). Dobite tudi vi ibDNS (smartDNS) je vključen brezplačno (Vrednost 4,95 USD / m).

Skupni načrt VPN

Vedno imate popoln dostop do vseh 39 držav s strežnikov ibVPN, edina razlika med tem v končnem načrtu v SmartDNS, ne pa ekskluzivni strežniki. Še vedno, Mislim, da je skupni načrt najboljših vrednot ker dobite 95% funkcij, hkrati pa prihranite 3 USD na mesec.

ibDNS / SmartDNS

To je samostojna storitev smartDNS ibVPN. SmartDNS vam omogoča, da določite geografsko omejeno krasno mesto za video / avdio, kot tako Netflix, Hulu in spotify. Omogoča vam pretakanje s polno pasovno širino (hitrostjo), šifriranja pa ne dobite. ibDNS je vključen prost z načrti Ultimate v skupnem seštevku.

Torrent VPN načrt

Torrent načrt je bil zasnovan za uporabnike bittorrentov in je na voljo za dostop do vseh strežnikov ibVPN, ki podpirajo p2p v 10. Če želite samo naložiti VPN za namestitev hudournikov, če ne želite dostopati do vpn strežnikov v ZDA, je torrentov paket najpomembnejših vrednosti (le 3, 08 USD / mesec)

Regionalni načrti

ibVPN ponuja tudi regionalne VPN načrte, ki vam omogočajo dostop do strežnikov v določenih celinah / lokacijah. Ali to:

 • VPN ZDA + UK (14 strežnikov, 4 v Kanadi)
 • VPN za UK + Irska (7 britanskih strežnikov, 2 na Irskem)
 • VPN EU (28 strežnikov v 19 evropskih letih)

Vsak od teh projektov je bil ocenjen na 4,95 USD na mesec (3,08 USD / m z 1-letnim naročnikom).

Da bi tako najcenejši načrti, ki jih je ibVPN ponudil, tako da, če imate resnično velik proračun, ki ga je vredno razmisliti, še boljše ste ste veste, da nikoli ne boste potrebovali zanesljivega do strežnikov zunanjih območij svojih proračunov, priporočamo, da porabim nekaj dodatnih $ v več številkah načinov Skupaj (najboljša vrednost daleč).

Programska oprema v funkciji ibVPN

ibVPN je ustvaril svoje zasebno namizno aplikacijsko VPN z obema Windows v Mac različico. Imajo tudi mobilno aplikacijo za Android / iPhone (ali iPad).

Vmesnik programske opreme za namizje

Programska oprema za namizje ibVPN je intuitivna in enostavna za uporabnike. Igralni smo univerzitetni paket Ultimate, uživali v 6-urnem neomejenem brezplačnem preskusu ibVPN.

ibvpn namizna programska oprema (PC)

ibVPN namizna programska oprema (Windows)

Zaslon “Splošno” vam omogoča enostaven dostop do najboljših možnosti uporabe funkcij. Po prijavi lahko:

 • Izberite svoj protokol VPN (L2TP, PPTP, SSTP, OpenVPN)
 • Izberite UDP / TCP (hitrejši rezultati za večjo zanesljivost)
 • Izberite lokacijo strežnika (več kot 50 na voljo)
 • Priključite / prekinite povezavo
 • Preverite svoj IP naslov, da preverite povezavo

Meni nastavitev

V meniju z nastavitvami je več nadzora nad predhodnimi programskimi možnostmi, zato:

 • Potrdite izhod / zapiranje programske opreme
 • Potrdite spremembo strežnika
 • Samodejna prijava / samodejna povezava ob zagonu

Kill-Switch / Advanced Settings

Na zavihku Napredne nastavitve lahko izberete, pa tudi samodejno znovo povežete z ibVPN, če želite povezati pade.

Izbirno lahko tudi uporabimo ‘Kill-Switch’ funkcija. IBVPN uporablja stikalo za ubijanje na ravneh aplikacijah kar vam pomaga, da izberete posebne programe, ki jih bo ibVPN takoj zaprete, če želite, da vašo povezavo odprete.

ibVPN ima stikalo za nadomeščanje enakih aplikacij za večjo varnost

Nastavitve Kill-Switch

Uporabite stikalo kill-je, kar je neobvezna, vseeno je bila dobra varnostna funkcija, ki jo radi vidimo v programski opremi VPN po meri. Tipični programi, ki bodo železniški železniki dodali na svoj seznam preklopov, vključujejo:

 • Spletni brskalnik
 • Torrent programska oprema
 • Vsaka programska oprema, ki se nikoli ne usmerja nekodirano

ibDNS / SmartDNS

ibVPN prodaja tudi storitev SmartDNS, ki uporabnikom omogoča odstranjevanje zemljepisnih omejenih storitev, kot so Netflix, Hulu, Pandora in HBOGo. Deluje nekaj različnih kot VPN v vnaprej predvajati medij s polno hitrostjo neposredno na računalnik, ne da bi vas tretji strežnik ali šifriranje VPN uporabilo.

ibDNS je vključen brezplačno, če kupite načrt Ultimate VPN. V drugem mestu smo skoraj 4,95 dolarja na mesec.

IbDNS lahko vklopite / izklopite s pomočjo namizne programske opreme. Uporabite ga lahko tudi s svojimi mobilnimi napravami, vendar moramo imeti malo rožne konfiguracije. Vendar imate na voljo navodila za uporabo v svojih uporabniških vadnicah.

Večina naročnikov VPN ne uporablja SmartDNS, če ne želite več hitrosti, če želite, da privoščite 100% svoje razpoložljive pasovne širine za predvajanje filmov v HD, bi ibDNS moralno spremeniti.

Varnost in šifriranje

ibVPN je nadpovprečna vpn storitev, kar skrbi za varovanje varnosti v močnem šifriranju.

Varnostne funkcije:

 • Kill-Switch
 • DNS zaščita pred uhajanjem
 • Samodejno ponovno povežite

Ubij stikalo

Programska oprema za namizje ibVPN (Windows in mac) je uporabila stikalo za odstranjevanje aplikacij, ki so takoj zaznali uporabo programa / programa, ki jih določite, če pa je stanje povezave VPN spremenjeno.

DNS zaščita pred uhajanjem

Od leta 2015 ibVPN zdaj uporablja svoje zasebne razreševalnike DNS za vse poizvedbe DNS, kar pomeni, da vam ne bi smeli skrbeti za predhodno zahtevano DNS za ponudbo internetnih storitev v mora biti vedno zgodovinsko brskanje po spletu.

Ko smo testirali ibVPN na puščanje DNS, nismo uporabili nobenega puščanja z uporabo DNSleaktest.com

Moč šifriranja / algoritmi

ibVPN uporablja 256-bistveno šifriranje AES za vse OpenVPN povezave (kar je industrijski standard). Ta kombinacija algo / zelo zanesljivo velja za zelo zanesljivo v varnostnem delujočem meniju, da jo napadem z grobo silosa (ključno ugibanje) ne morejo razbiti.

L2TP povezati svoje 256-bistveno šifriranje.

PPTP povezave so tako omejene na 128-bitni, vendar je PPTP že leta veljaven za ranljivega in nikdar ne bi smel uporabnikom za varnostno pomembnih prenosov. Namen tega izbora je dober za uporabnike z nizko varnostjo (na osnovnem zaslonu HD video streaming), kjer je hitra pomembnost, varnost pa ni.

Analiza (dobra varnost)

Všeč mi je, da ibVPN uporablja algoritem AES v uporabi z manjšo varno (trenutno hitro) možnosti, kot je Blowfish. Lepa lastnost je tudi dodala kill-switch-a, zato menija, da je zaščitena pred puščanjem dns v teh nujnah (je treba VPN-jev in ranljivosti ignorira). Na srečo je ibVPN to varnostno puščanje odklopil.

Pravilnik / zasebnost za beleženje ibVPN

Kot ponudnik VPN, tudi ibVPN vodi začasne „dnevne povezave“, da prepreči zlorabe v svoji mreži v nepravilnostih. Ne vodite nobenih dnevnih dejavnosti ali pa bodite pozorni na svojo zgodovino.

Obdobje hrambe dnevnika: 7 dni (dobro)

V pravilniku o zasebnosti ibVPN najdemo, da shranimo začasne dnevne dneve za odpravljanje težav za največ 30% 7 dni.

Dnevniki so sestavljeni iz:

 • Čas, datum, lokacija VPN povezava
 • Trajanje povezave
 • Uporabljena pasovna širina

izvleček iz svojih političnih zasebnosti se lahko ogledate tukaj:

Politika beleženja ibVPN (skladno s politiko zasebnosti)

Politika beleženja ibVPN

Zanimivo je, da jih lahko ne navajamo IP naslov kot podatkovna točka, ki jo beležijo za začasne dnevne dneve. Brez naslova IP / številke računalniških podatkov ne smejo prepoznati uporabnikov, ki so bili na voljo, zato so vsi zabeleženi podatki, povezani z vašimi osebnimi ID-ji, računajo v dnevniku URL-ju.

Menim, da je 7 dni zelo razumen čas, da ohranite te minimalne dnevne zgodovine svoje zgodovine povezave. Nekateri drugi VPN hranijo podobne dneve 6 mesecev ali več (na osnovni strani Hidemyass VPN). 7 dni je smiselno z vidika odpravljanja napak / zlorabe in ni dovolj dolgo, da bi smiselno potreboval zasebnost ljudi.

Uporablja se tudi IBVPN IP naslov v skupni rabi (Kadar je več uporabnikov dodal isti naslov IP), je treba uporabnike prepoznati po VPN dejavnostih.

Kaj ibVPN NE beleži.

ibVPN ni dovolil vaše spletne strani dejanske uporabe vpn ali zgodovinske strani.

Ne hranijo nobenega zapisa o:

 • spletna mesta, ki jih obiščete
 • datoteke, ki jih prenesete
 • protokole / program, ki jih uporabljate

Če želite imeti več zasebnosti, lahko ponudite internetne storitve, mnogi internetni ponudniki po vsem svetu lahko najdejo nekaj (ali vsega) teh informacij o vaši. Z uporabo VPN-ja lahko preprečimo tako, da rekoč vso beleženje / spremljanje svojih dejavnosti.

Najboljše storitve (v najslabših)

Niso vsi VPN-ji so bili primerni za vse možne uporabnike. Najprimernejše uporabe VPN v ocenitu ibVPN za vse…

Splošna varnost (odlično)

Če samo poskušate šifrirati svoj internetni promet, zaščitite pred krajo denarja / identiteto, zaščitite na javnem wifiju itd., Bi moral biti ibVPN dobro primeren. Omogočite, da izberete 250-bitno šifriranje AES v odprtem viru (varnostno preverjeno v revidirano) povezavo OpenVPN.

Pretakanje / odblokiranje medijev (odlično)

Če iščete boljše prevajanje filmov / oddaj visoke ločljivosti, preprečite Youtube, če želite dostopati do storitev VOD, kot je Netflix / Spotify / Hulu …

ibVPN bi vam moral dobro dobro služiti, s tem priporočamo, da greste z Skupni načrt tudi višje, na razpolago za uporabo storitve SmartDNS brez večjega števila računov (mogoče največje pasovno širino pri vnaprejšnjem ponudbi s številnimi spletnimi mesti).

Hitrosti ibVPN zadostujejo za posnetek videoposnetkov 1080 HD na vseh mestih (med drugimi v Avstralijo). Če želite več hitrosti, pa želite vnesti v ločljivosti do 4 k, priporočamo IPVanish.

Torrents / Souporaba datotek (nadpovprečno)

ibVPN izrecno zato hudournike, to omejujejo p2p / večji rabo datotek na določene strežnike. Za dostop do strežnikov za rabo datotek morate kupiti enega od treh načrtov:

 • Končni načrt
 • Skupni načrt
 • Načrt hudournikov

Programska oprema za namizje ibVPN uporablja predhodno stikalo, ki je najboljša funkcija za uporabnike bittorrentov. Edina skrb je za politično beleženja, ki je navajala, da je ibvpn hranila za čas dnevnih povezav 7 dni.

7 dni je dokaj kratek rok hrambe in bi moral biti razmeroma varen, vendar priporočamo, da pogosti prednašalci izberejo pravega ponudnika VPN, ki se ne prijavijo. Če vaš VPN nima nobenih dnevnih, vaši tretji strani zgodovine prenosov torrentov niso mogli slediti.

Zaključek

ibVPN je prvi ponudnik VPN s sedežem v Romuniji. Ponudite zanesljivo storitev v tem primeru uporabnikom prijazno politično zasebnost / beleženja. Na voljo je 7 različnih planov, tako da lahko natančno določite telovnik, ki deluje / lokacije strežnika potrebujejo, lahko z ibVPN prihranite kar nekaj denarja..

Nastopili so tako solidno v vsako kategorijo, ki jih je primerjal Zasebni dostop do interneta (njegovi tekmovalci z najbližjimi cenami) Mislim, da jih je PIA takorekoč preusmerila v vsako kategorijo. Za izbiro ibVPN prek PIA ovirajo samo trije glavni razlogi:

 1. Če želite več lokacij strežnika (PIA ima samo 20 držav)
 2. Če želite VPN, lahko tudi SmartDNS
 3. Če ne želite VPN-ja s sedežem v ZDA (ibVPN je romunski)
Kaj mi je všeč pri ibVPN
 • Politika beleženja – samo 7 dnevnih dnevnih povezav (v brez ip beleženja)
 • Varnost – 256-bitno šifriranje AES OpenVPN v 2048-bitnih nasvetih pomeni, da je ibVPN varnost resnično resnična
 • Hudournik prijazen – ibVPN omogoča hudournike na določenih strežnikih. Preklopnik kill je lep bonus
 • Predvajani prekusi – ibVPN je eden edinih VPN-jev z resnično brezplačno preizkusno različico (plačilo ni potrebno). Kliknite tukaj in si zagotovite brezplačno 6-urno predhodno obdobje.
 • Politika vračil – Ibvpn lahko brez preiskave 15 dni, zahvaljujoč 100-odstotno garancijo.
 • SmartDNS / ibDNS – Bonus za vnašanje / deblokiranje v HD-ju je brezplačno vključen v načrte “Skupaj” ali “Končni”.
Možni pomisleki
 • Zmedeni načrti / cene – Večina uporabnikov, ki ne morejo, ibVPN ima 7 različnih načrtov z različnimi omejitvami strežnika, kar je mogoče zmedeno, in hitro izberemo način izbire.

Razen tega ni večjih negativnih posledic. ibVPN je soliden VPN, ki nima več slabosti, ki jih je treba izvesti iz številnih, med drugim tudi zelo nizke cene.

Razsodba: trdna finančna (začetna) možnost VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map