Assguard VPN Review – obetavni novinec na trgu


Dobrodošli v našem pregledu Assguard VPN! Ta dokaj nov predvajalnik v podjetju VPN je že na voljo na razpolago, ki je na voljo v razpoložljivih veliko informacijah. V tem pogledu si želite ogledati prednastavljene vrzel s pregledom, kaj lahko Assguard ponuja. Nato lahko odločite, ali je prav tako na voljo storitev VPN za vaše potrebe.

Kaj je Assguard VPN?

Assguard je ponudnik storitev VPN v Združenem kraljestvu, ki je v tem času objavljen novinec, obljublja nekaj odličnih funkcij, spletna stran je lahko zaščitena uporabnikom, ki so zaposleni v odblokiranih v svojih vsebinah v internetu. Natančno je tisto, kar je za vse uporabnike VPN pripravljeno. Ali želite delovati, kako zaupno, zato ste prijavili v svojo aplikacijo, pretvorili v dejanske aplikacije za uporabnike? Pa ugotovimo!

Pregled Assguard VPN – prednosti

Začimo z nekaj pomembnih stvari, ki so nam žolč všeč glede Assguarda VPN-ja. Uporabnik VPN je nov, ki ga ne poznate in ima Assguard velike stvari v naslednjem besedilu:

Trdna varnost VPN

Assguard ponuja običajno zvonjenje v piščalkah, ki govori o storitvah VPN. Če želite uporabljati AES-256, morate v večjih institucijah imeti podatke o varnosti podatkov.

Po obsežnem testiranju smo preverili, ali tudi prek VPN delovali v odličnih uporabnikih osebnih podatkov uporabnikov v šifriranju vseh podatkov, ki so jih uporabili v uporabi iz naprave, pri čemer so uporabili..

Podobno kot ponudniki storitev VPN na trgu tudi Assguard izvajajo politične podatke o podatkih, kar se nanaša na osebne podatke uporabnikov, ki jih zbirajo in ne shranjujejo. Edina slaba stran je, da ima Assguard sedež v Veliki Britaniji, kar ga je postavilo v odmevno mednarodno obveščanje skupnosti, kot je zavezništvo “Five Eyes”.

Prosti za začetek v cenovno ugodnih cenah

Assguard cene

Morda je najboljša stvar Assguarda, če želite, si lahko ogledate brezplačno (samo z omejitvami). Vse kar morate storiti, prednastavite združljivo oblačilo VPN za svojo stvar, ki ga moramo objaviti v naslednjem razdelku.

V našem testiranju smo lahko pripravili, da lahko Assguard brezplačno iščete dve stvari – igrajte spletne igre v odkritih hudourniških mestih. Vendar pa smo smo z večjo možno analizo pripravili, da lahko ogledate blizu bližnji regiji v regiji do regije. Pri našem preiskavi, drugi bližnji za VPN, na osnovnem gledanju Netflix US, spletna stran vnašanja v šifriranju v vašo čudovito stran, tako da lahko izberete možnost zaklepanja v njih lahko preverite z nadgradnjo na premijski račun.

Kot si lahko ogledate odlične sliki, je Assguard za svojo VPN storitev zaslužil 7,95 USD mesečno, kar pa je očitno cene drugih VPN storitev. Če predhodno plačate eno leto, lahko ceno znižate še nižje na 4,99 dolarja na mesec.

Ponujajo tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če želite reči, boste imeli več kot dovolj časa za oceno storitev VPN v tej točki, vendar tudi po meri meritev.

Dostojne hitrosti strežnika

Poleg tega Assguard ni najprimernejših storitev VPN, ki so jih že preizkusili, kar je dobro za vse uporabnike. Kot pri vseh VPN je tudi hitro prenosa upadla z delujočim VPN, vendar ne veliko. Ključno temo smo opazili povezovanje pinga (latenke) pri hitrem širjenju hitrosti polaganja.

Opravili smo kar preizkusili (z uporabo brezplačnih računov) v naslednjih rezultatih:

Izklopljen VPN (osnovna hitrost)

vpn hitrost

VPN je upravičen

vpn hitrost

Enostaven za uporabnike

enostavna armaturna plošča

Assguardov uporabniški vmesnik je edinstven po tem, da stvari nikoli niso lepo pripravile za uporabnike. Vse kar morate storiti je, da kliknete stikalo tik ob železniških dejavnostih. Mogoče so tako najboljši, kar smo videli že nekaj časa.

Če še nikoli niste uporabili VPN, lahko samo z odblokiranim vsebinam zaščitite zasebnost, nato pa boste gotovo cenili..

Več naprav

Assguard ponuja šest naprav na svoj račun, kar bo še izkoristil, če želite imeti skupne račune s prijatelji ali prijatelji ali pa uporabnike tako v telefonu kot na namizju.

Odzivna podpora 24/7

Komunikacija s strankami je pravi program za vsako storitev. Medtem ko uporablja VPN-ji trdijo, da je na razpolago 24/7, je ponazoril s tem buzzword. Ekipa Assguardsova je zagotovo naredila domačo ekipo za komunikacijo s podporo. Hitrost, čistost v odzivnosti pri vprašanjih podpora Assguarda vzorčne številke drugih storitvam, ki smo jih že pregledali.

Proti

Če želite, da ne bi bil premier pregled, če ne bi šli čez slabosti, je treba vse vrednotiti:

Pomanjkanje naprednih funkcij

Razumemo, da si Assguard prizadeva, da bi bili uporabniki VPN najboljši. Kljub temu si ne moremo pomagati, da ne opazimo, da Assguard nima več naprednih funkcij, ki bi bili izkoristili.

Ena posebnost, ki je bila osnova za večino vrhunskih VPN-jev, je stikalo Internet kill, ki onemogoča vašo internetno povezavo, kadar povezava VPN ne uspe. Na žalost Assguard nima ničesar, kar pomeni, da boste morali v svojo stran, da se zgodite, da se izognite z nezaščiteno povezavo in se ne zavedate.

Vendar pa je po mnenju podpornih ekip Assguard pripravljen za pripravo, zato upajmo, da lahko lahko kmalu namestili.

Omejene možnosti strežnika

možnosti strežnika

Nadgradnja na plačljive račune s programom Assguard je izbrala možnost izbire strežnika VPN iz določenih držav. Žal ste omejeni na 15 držav, kar je lahko razočaranje, še tako, če druge storitve VPN ponujajo toliko več po podobnem cenovnem razredu..

Mešane ocene na mobilnih napravah

Azzguard

V času pisanja je Assguard (poznan kot Azzguard v mobilnih napravah) v Googlu Play (napravi Android) ocenil 2,2 od 5 zvezdic. Če želite nekaj razgledanih, je spletna stran, ki jih je prijavila ponudba, prišla iz območja ZAE in se locirala od tega, za uporabo VPN ne uporabljajte. Po raziskavah smo se pripravili, da bi morali vedno lokalno težavo z ZAE.

Na drugi strani so ocene v AppStoreju privlačne z oceno 4,2 od 5 zvezdic. Splošna razsodba, Assgaurd je novo dete v bloku in upamo, da bodo kmalu odpravili različice z Androidom.

Kako uporabljati Assguard

Ali lahko pošljete nekaj izkušenj v slabosti, ali lahko tudi kaj zgodite, če uporabite Assguard za svojo storitev VPN, ali lahko pošljete – kako lahko uporabite uporabnike? Ne, niti tako ne razmišljate več, če želite shraniti v nekaj predhodnih korakih:

 1. Prenesite v namestitev odjemalca Assguard VPN na svojo napravo. Mi
Assguard VPN

Prijavite se na spletnem mestu Assguard in pomaknite navzdol do razdelka »Različne platforme«. Od tu lahko prenesete združljiv program za namestitev VPN-ja za svoje stvari. V tem pregledu smo lahko obiskali odjemalca Windows VPN, vendar smo lahko vmesnik videli nekaj podobnih drugih podprtim napravam.

Upoštevajte, da različico macOS njihovega odjemalca VPN še vedno ni na voljo. Glede na to, da je Assguard dal izjavo, naj bo še vedno objavljen, da bo v prihodnosti na voljo različica macOS njihovega odjemalca VPN. Osredotočeni smo lahko na odjemalca sistema Windows.

različne platforme
 1. Dokončajte namestitev in zaženite odjemalca Assguard VPN.
Odjemalec VPN Assguard

Namestite odjemalca Assguard VPN tako, da kolikor drugih programov orodja v nato zaženite v svojih napravah.

 1. Aktivirajte VPN povezavo.
dashboard

Na tej točki bi bilo treba pogledati nadzorno ploščico Assguard VPN. Aktiviranje povezave VPN je predhodno pripravilo postopek. Preprosto kliknite stikalno stikalo tik ob dejavnosti, ki jo iščete, in vse ste pripravljeni!

Morda ste opazili, da tako žolče možnosti zaklenjenih. Če želite, boste morali nadgraditi na premijski račun.

Če želite preveriti, ali je na voljo VPN, je na voljo na spletnem mestu WhatIsMyIP.com. Preverite, ali je naslov IP, obisk v iskanju, drugačen od vašega pravega prava.

kaj je moj ip

Povzetek

Tako lahko – vse, kar morate vedeti v kar lahko pripovedujete od Assguard VPN! Je najboljša storitev VPN tam? Verjetno še ne, vendar ponuja dovolj, da se prišleki lahko zanimajo. Če želite veljati za ljudi, ki nimajo tehničnih znanj o VPN-jih, jim želite zaščititi svoje osebne podatke v zasebnih odnosih glede interneta.

Assguard ima tudi ene najboljših vmesnikov, ki jih lahko dobite za ceno. V enačbo dodajte resnično zgledno podporno storitev, da boste lahko obljubljali storitve, ki jih boste imeli dober prednost. Če želite slišati kot vi, potem je Assguard VPN dobro poskusil, s 30-dnevnim preskusnim prostorom.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map