Shërbimet VPN më të mira ‘OFFSHORE’: Intimitet i Lartë dhe Kosto e ulët

Shumë nga shërbimet më të njohura VPN në botë bazohen në SH.B.A. ose në Mbretërinë e Bashkuar. Këto vende kanë disa nga infrastruktura e teknologjisë më të mirë dhe një përqindje e madhe e popullsisë së tyre kanë qasje në internet me shpejtësi të lartë. Pra, vendndodhja e këtyre VPN-ve më të mira ka kuptim.


Por nuk është sekret që kompanitë në Sh.B.A dhe në Mbretërinë e Bashkuar i nënshtrohen spiunazhit qeveritar (ose edhe partnerë aktivë në).

Këtu në Amerikë, shumë përdorues janë mësuar të (ose me qëllim të paditur) ndërhyrje të përditshme të intimitetit. Google & Facebook kanë ndërtuar perandori miliardë dollarëshe në minierat dhe gjurmimin e të dhënave. Pra, nëse çdo lëvizje jonë ndiqet nga smartphone / kompjuterët tanë sidoqoftë, shumica e njerëzve mund të kujdesen më pak nëse ofruesi i tyre VPN është pjesë e mbledhjes së të dhënave “Big Brother”.

Por për disa njerëz, injoranca nuk është lumturi. Disa njerëz duan aq shumë intimitet sa mund të arrijnë të ngjiten në një botë gjithnjë e më të lidhur.

Nëse kjo ju përshkruan, atëherë mund të zgjidhni të shmangni ofruesit e “Popular”, dhe përkundrazi të shkoni me një të vogël VPN në det të hapur.

Farë është një VPN off-breg?

Jo, nuk ka pse të jetë me seli në një ishull të shkretë, i drejtuar nga një mbret piratësh. Për qëllimet e këtij neni, një ofrues VPN në det të hapur është:

Do shërbim i VPN që nuk është i vendosur në Amerikën e Veriut ose ndonjë vend që merr pjesë në aleancën spiunore “Pesë sytë”.

Megjithëse asnjë ofrues i VPN nuk mund të konsiderohet i sigurt nga presioni qeveritar ose shumë-kombëtar, disa vende sigurisht që janë më të përkushtuara ndaj intimitetit sesa të tjerët. Shtë e arsyeshme të pritet që NSA të mund të ushtrojë më shumë ndikim mbi një kompani me qendër në Gjermani sesa një në Hong Kong, Panama ose Vietnam, për shembull.

Ne gjithashtu japim përparësi të veçantë për kompanitë në det të hapur VPN që kanë treguar një përkushtim të veçantë për privatësinë. Shembuj përfshijnë:

 • Publikimi i një raporti transparence
 • Pranimi i pagesave anonime (bitcoin)
 • Publikimi i burimit të kodit për programin e tyre
 • Ndërtimi i veçorive të intimitetit shtesë në softverin e tyre (Kriptimi i DNS, teknologjia e vjedhjes…)

A ka ndonjë disavantazh për të zgjedhur një VPN në det të hapur / të panjohur?

Sigurt. Gjithmonë ekziston një tregtim kur zgjedh privatësinë për komoditetin ose popullaritetin. Këtu janë disa shembuj:

Kompanitë e mëdha kanë një reputacion të besimit, dhe të dhënat e integritetit: Ka mijëra komente në internet për kompani të mëdha VPN si PIA, Hidemyass, IPVanish dhe NordVPN. Ata kanë mijëra (apo edhe miliona) klientë që mund t’i padisin ata nëse doli se ata po bënin diçka me hije (reklama false, mashtrim, malware në programin e tyre, etj).

Ofruesit e vegjël / të panjohur të VPN mund të jenë fjalë për fjalë të gjithë. Ata janë më pak të njohur, më pak të provuar dhe më pak të verifikuar. Softueri i tyre mund të jetë i pasigurt, i paqëndrueshëm, apo edhe i rrezikshëm. Paraprakisht, ekzistuan disa shërbime mashtruese VPN që nuk ishin asgjë më shumë se një hakmarrës haker për të vjedhur fjalëkalime / hyrje dhe informacione personale.

Linja e Fundit: Mos zgjidhni një ofrues VPN vetëm sepse ata pretendojnë se janë “Në det të hapur” ose “Anonymous”. Mundohuni të gjeni një kompani me reputacion të vendosur në një vend miqësor për privatësinë që tashmë ka një bazë përdoruesi që mund të garantojë për integritetin e tyre. Nuk paguan të jesh adoptues i hershëm kur bëhet fjalë për kompanitë VPN.

VPN më të mira në det të hapur: Përmbledhje

Kjo nuk ka për qëllim të jetë një listë e të gjithë ofruesit VPN jo-SH.B.A. në botë. Ne nuk jemi përpjekur të përfshijmë çdo VPN që reklamon intimitetin ose sigurinë nga spiunazhi i NSA. Ne kemi përfshirë vetëm ofrues me të cilët kemi përvojë personale, të botës reale. Ne kemi përdorur programin e tyre dhe / ose kemi biseduar me ekipin e tyre të teknologjisë. Me fjalë të tjera, ne u besojmë atyre sa duhet për të rekomanduar shërbimet e tyre. Thënë kështu, është se nuk mund të verifikoni kurrë 100% sigurinë / ndershmërinë e ndonjë kompanie private. Ndonjëherë thjesht duhet të shkosh me zorrën tënde.

Pa vonesë të mëtutjeshme, këtu janë ofruesit tanë të preferuar nga detaji / anonim VPN …

Proxy.sh (Seychelles)

Mos lejoni që emri t’ju mashtrojë, Proxy.sh është para së gjithash një shërbim VPN (megjithëse paketat e tyre VPN përfshijnë gjithashtu serverë me prokurë).

Proxy.sh bëri një spërkatje të madhe kur u nis për herë të parë, sepse ata e kanë ngritur shiritin me nivelin e transparencës dhe intimitetit që u kanë ofruar klientëve të tyre.

Këtu janë pikat kryesore:

 • Bazuar në Sychelles: Ky është një strehë e madhe ndërkombëtare e intimitetit
 • Raporti i transparencës: Ata publikojnë një listë të të gjitha garancive të DMCA dhe kërkesat ligjore që marrin. 99.9% e kërkesave janë njoftime për heqjen e DMCA.
 • Garancia Kanarie: Proxy.sh boton një kanarinë garancie, e krijuar për të paralajmëruar klientët nëse serverët e tyre janë të komprometuar nga një qeveri ose agjensi, edhe nëse atyre u është dhënë një porosi. Mëso më shumë…
 • Softuer me burim të hapur: Shumica e softuerëve të klientëve VPN janë me burim të mbyllur, që do të thotë që nuk e dini nëse ekziston një malware ose një metodë e pasigurt e gjenerimit të çelësit, e krijuar për të mundësuar spiunimin. Softueri i Proxy.sh është me burim të hapur në Github dhe mund të inspektohet lirshëm për të metat e sigurisë.
 • Llogari anonime: Nëse dëshironi, nuk është e nevojshme të ndani adresën / emrin tuaj të postës elektronike me proxy.sh. Në vend të kësaj, ju mund të zgjidhni një “Token Security” pa informacion personalisht të identifikueshëm. Llogaritë e shenjave mund të paguhen vetëm me Bitcoin.

Pse na pëlqen Proxy.sh?

Proxy.sh e trajton privatësinë dhe lirinë dixhitale si një të drejtë, jo një privilegj. Ata nuk kufizojnë asnjë përdorim ose protokoll të VPN në rrjetin e tyre (Ju mund të shkarkoni torrentë, të bëni biseda skype, etj).

Ata gjithashtu kanë mijëra mjete të intimitetit që nuk ofrohen nga ofruesit e tjerë. Përveç atyre që u përmendën më lart, Proxy.sh gjithashtu ofron një protokoll VPN vjedhurazi për të zbuluar zjarrfikësit vpn-bllokues të pazbuluar. Ata gjithashtu mbështesin bisedat e koduara nga fundi në fund.

program

Softueri Proxy.sh (në det të hapur)

Programi VPN ‘’SafeJumper’ i Proxy.sh (Mac / Windows / Android / Linux)

e tyre SafeJumper VPN klienti është një klient pa peshë i lehtë. Ajo funksionon mirë, dhe ka të gjitha tiparet e sigurisë që dëshironi, përfshirë mbrojtjen e rrjedhjes Kill dhe mbrojtjen e rrjedhjes DNS. Dhe më e mira nga të gjitha, serverat e tyre janë të pakualifikuar. Ngarkesat e serverëve nën 10% janë të zakonshme.

Proxy.sh nuk kufizon disa përdorime (si p2p / torrent) në vende të caktuara të serverit. Ju mund të shkarkoni atë që dëshironi, kudo që dëshironi. Dhe nëse zgjidhni Planin e tyre të gr Rritur ’të azhurnuar, mund ta bëni atë vërtet, vërtet shpejt!

Provoni Proxy.sh

NordVPN (Panama)

Rishikimi NordVPN

NordVPN është një shërbim më i ri VPN, por ai është jashtëzakonisht i popullarizuar, falë pjesërisht për politikën e tyre të intimitetit ‘Zero-Log’, si dhe SmartPlay të tyre të mrekullueshëmTM teknologjia e transmetimit (mund të zhbllokojë USA Netflix / Hulu / HBOGO).

Lexoni: NordVPN Rishikimi / Shpejtësia (në thellësi)

NordVPN është pak gjë e rrallë. Ata janë një shërbim VPN, i njohur dhe rrjedhë, i cili gjithashtu është me seli në një strehë private private në det (Panama). Pra, në shumë mënyra, ju merrni më të mirët nga të dy botët me NordVPN.

Ju merrni përfitimet e një kompanie të madhe, të themeluar:

 1. Softuer dhe mbështetje me cilësi të lartë
 2. Burimet financiare për të luftuar sfidat ligjore (urdhër)
 3. Shumë lokacione të serverit.
 4. Një bazë e madhe e përdoruesve që ka testuar tashmë politikat e privatësisë të kompanisë.

Ju gjithashtu merrni përfitimet e një korporate në det të hapur:

 1. Politika Zero-Log (Panama nuk kërkon VPN për të mbajtur regjistrat)
 2. Mund të refuzojë ligjërisht kërkesat e informacionit nga vendet e tjera

Arsyet që do të DASHURI NordVPN

 • SmartPlay: Kjo teknologji e pronarit e zhvilluar nga NordVPN do t’ju lejojë të zhbllokoni Netflix-USA, Hulu dhe 30+ shërbime të tjera të transmetimit, pa marrë parasysh se në cilin vend të serverit jeni lidhur. NordVPN është një nga VPN-të e fundit që ende punon me Netflix.
 • Serverat me përdorim special: Llojet e dedikuara të serverëve për përdorime specifike të VPN-së: Tor-over-VPN, DoubleEncyption, streaming me shpejtësi të lartë, Anti-DDOS dhe më shumë! Shqyrtimi ynë i NordVPN ka detaje të plota.
 • Ndarja e skedarëve / p2p Lejohen: NordVPN mbështet plotësisht p2p / torrents në rrjetin e tyre. Politika e tyre “e paharrueshme” e intimitetit do të thotë që historia juaj e shkarkimeve do të jetë jashtëzakonisht anonime. Të gjitha planet përfshijnë gjithashtu falas qasje në serverat proxy p2p Socks5, në më shumë se 10 vende. Këto mund të përdoren me çdo klient kryesor torrent, duke përfshirë: uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent dhe Flud (android).
 • Oferta Gjyqësore 30-ditore: NordVPN ka një politikë të rimbursimit 30-ditor, 100%. Kjo do të thotë që ju mund të provoni shërbimin e tyre për një muaj të tërë pa rrezik. Prandaj pse nuk jeni regjistruar akoma?
Provoni NordVPN

ExpressVPN (BVI)

ExpressVPN

Ju mund të keni dëgjuar tashmë për ExpressVPN. Kjo është për shkak se ata janë të besuar, prim Shërbimi VPN. Por një gjë që shumica e njerëzve nuk e dinë? ExpressVPN është i vendosur në Ishujt e Virgjër Britanikë (strehë e intimitetit).

Vetëm të paralajmëroheni, ExpressVPN nuk është për njerëzit që kërkojnë një VPN të lirë nga poshtër. ExpressVPN është një ofrues i shpejtë, me cilësi të lartë (dhe ata kanë çmim si ai). Planet fillojnë nga 11 dollarë në muaj.

Lexoni: Rishikimi dhe Speedtest i ExpressVPN

Thënë kjo, nëse po kërkoni një ofrues me softuer të shkëlqyeshëm dhe mbështetje teknologjike të përgjegjshme, atëherë ExpressVPN është zgjidhja e mirë. Softueri i tyre është padyshim një nga më të mirët që kemi testuar dhe ne e duam veçorinë e personalizimit ‘të preferuar të serverëve’ që ata kanë ndërtuar në.

Privatësia e ExpressVPN: ExpressVPN nuk e regjistron aktivitetin ose përdorimin tuaj VPN. Ato mbajnë jo-pushtuese shkrimet e lidhjes e cila sipas Express nuk përfshin adresën tuaj IP (kështu që nuk duhet të jetë e mundur të identifikoni një pajtimtar të vetëm bazuar në IP-në e tyre të caktuar VPN).

Provoni ExpressVPN

FrootVPN (Suedi)

FrootVPN (ofruesi VPN në det të hapur)

Nëse keni dëgjuar për FrootVPN më parë, ka të ngjarë sepse ata bënë një spërkatje të madhe kur reklamuan shërbimin VPN falas dhe të pakufizuar në faqen kryesore të ThePirateBay.

Doli të ishte një reklamim i shkëlqyeshëm falas, dhe klientët i donin ato llogari falas (ndërsa ato zgjatën). Tani FrootVPN ofron shërbime të paguara VPN (log-zero dhe miqësore për përrallat) dhe çmime jashtëzakonisht të arsyeshme. Në fakt, ju mund të merrni një abonim 1-vjeçar për më pak se 3 dollarë në muaj!

Rreth Froot:

Froot nuk është VPN juaj tradicional ‘Offshore’ (Me seli në Suedi), por gjithçka në lidhje me shërbimin e tyre tregon se ata e marrin seriozisht privatësinë tuaj.

 • Nuk ka politikë shkrimesh
 • p2p / torrent-friendly
 • Filluan shërbimin e tyre në gjurmuesin më të popullarizuar në botë

Fillimet e teknologjisë së Suedisë janë në të vërtetë në avantazh të ligjit të privatësisë dhe kanë shtyrë vazhdimisht të mbrojnë privatësinë dhe sigurinë e përdoruesve të tyre. Nëse jeni duke kërkuar për shërbimin VPN me kosto të ulët, Froot ose Proxy.sh janë zgjedhje të shkëlqyera.

Provoni FrootVPN

Përdorime tipike për VPN-të në det të hapur

Njerëzit që nuk besojnë në ofruesit e VPN me qendër në SHBA, priren të bien në 2 kategori:

 1. Filesharing / Torrent-përdorues: Ju me siguri nuk keni nevojë të shkoni në det të hapur për të shkarkuar torrentët në mënyrë të sigurt (1 milion + abonentë janë mjaft të kënaqur me PIA), por disa njerëz janë ekstra të kujdesshëm. Nëse përdorimi juaj parësor i VPN do të jetë torrent, ju rekomandojmë NordVPN ose Proxy.sh. Të dy kanë një garanci të vërtetë ‘Zero-Log’, dhe të dy përfshijnë shërbimin e proxy Socks5 (i cili lejon klientin tuaj përrua të ketë një adresë IP unike, anonime).
 2. Njerëzit që kanë nevojë për intimitet SERIOZ: Nëse shqetësoheni për spiunazhin e NSA, me siguri bëj duhet të dilni nga bregu. Por thjesht e dini që asnjë ndërmarrje VPN nuk mund të besohet kurrë 100% për të mbrojtur privatësinë tuaj. Ata gjithmonë do të zgjedhin biznesin mbi një përdorues të vetëm që ai shtyn të dalë me lopatë. Nëse jeni të shqetësuar kryesisht për shfletimin privat dhe postën elektronike, një kombinim i Tor dhe një shërbim ZP-Log VPN duhet t’ju shërbejnë mirë.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map