Windscribe-arvostelu


Et ehkä ole kuullut paljon Windscribe-tiedoista, ja se johtuu siitä, että ne julkaistiin virallisesti vasta huhtikuun 2016 aikana. Vaikka he ovatkin uusia VPN-näkymiä, heidän tarjoamansa tuote on tukeva ja hyvin suunniteltu..

Ne tarjoavat ilmaisen palvelun, joka sisältää pääsyn yhdeksään palvelinpaikkaan: Yhdysvaltojen itäosa, Yhdysvaltojen länsiosa, Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada, Hong Kong, Ranska, Saksa, Luxemburg ja Alankomaat. Tämä paketti sisältää myös rekisteröidyille käyttäjille tarkoitetun 2 Gt: n tai 10 Gt: n liikennerajoituksen. Premium-paketti tarjoaa pääsyn 20 lisäpaikkaan ja rajoittamattoman käytön. Tässä on nopea erittely siitä, mitä saat, jos päätät maksaa palkkio:

windscribe-ominaisuudet-freevspaid

Palvelua tarjotaan kaikilla tärkeimmillä alustoilla, mutta jotkut, kuten Android, ovat saatavana vain kolmannen osapuolen ohjelmistojen kautta ja vain premium-käyttäjille.

windscribe-supportedplatforms

Olimme erittäin kiinnostuneita tietyistä erityispiirteistä, joita Windscribe tarjoaa, ja olemme täällä jakamaan kokemuksia tuotteen käytöstä, joten päästäkäämme siihen oikein.

Tietosuoja- ja lokitiedot

Windscriptilla on hyvin jäsennelty ja läpinäkyvä tietosuojakäytäntö, joka selittää tarkalleen, mitä tietoja säilytetään ja kuinka kauan. Premium-tilien osalta tietoja pidetään 30 päivän ajan takaisinperintää ja petoksia koskevissa riita-asioissa, ja ilmaisilla tileillä ei tarvitse olla henkilökohtaisia ​​tietoja, joten niistä ei käydä keskustelua.

Käytännössä mainitaan myös oikeudelliset näkökohdat ja muut tärkeät tiedot, joten suosittelemme, että luet lisää heidän tietosuojakäytännöstään täällä.

Ohjelmisto

Ensimmäinen asia, josta haluaisimme keskustella ohjelmistosta, on se, että se on hyvin rakennettu ja antaa paljon vaihtoehtoja kokemuksen mukauttamiseksi. Haluamme korostaa tätä, koska yleensä ilmaisissa tai jopa maksutetuissa VPN-palveluissa suunnittelussa tehdään paljon kompromisseja ja kun ne eivät tarjoa toimivuutta, he yrittävät korvata visuaaliset tehosteet. Näin ei ole Windscriptin tapauksessa. Se on toimiva, helppokäyttöinen ohjelmisto ja olimme erittäin tyytyväisiä sen suoritukseen.

windscribe-desktopapp

Sinulla on mahdollisuus muuttaa parametreja, kuten yhteystyyppi ja palomuurin asetukset, heti asetusliittymästä, emmekä voi korostaa tarpeeksi sitä, että ohjelmisto tarjoaa loistavan kokemuksen. Ei ole mitään salamaisia ​​temppuja tai valikoita, se on yksinkertaisesti tehty toimimaan.

Windscribe tarjoaa myös kromilaajennuksen, joka antoi meille hyvän kokonaisvaikutelman. Jos emme olisi tienneet, että he tarjoavat lisäyksenä VPN-palvelua ja kromilaajennusta, erehtyisimme sen helposti erilliseen VPN-palveluun. Laajennus on täydellinen, helppokäyttöinen ja siinä on ominaisuuksia, kuten mainosten estäjä ja jaettu persoonallisuus (ominaisuus, joka kiertää käyttäjän edustajaa satunnaisesti), jotka todella toimivat.

windscribe-chromeextensionf

Kromilaajennuksella on erittäin hyviä arvosteluja Chrome-verkkokaupassa. Toiminnasta ei näytä olevan monia valituksia. Huomasimme kuitenkin joitain ongelmia sen kanssa. Kuten melkein kaikki muut Chrome-välityspalvelimet / ”VPN-laajennukset”, se vuotaa todellisen IP: n WebRTC: n kautta. Yksityisyyden suojaamiseksi WebRTC-vuotojen estämiseksi on käytettävä kolmannen osapuolen Chrome-lisäosaa. Näin voit korjata WebRTC-vuodot.

Joku muu mielenkiintoinen ja negatiivinen näkökohta, jonka huomasimme, on se, että se ohittaa välityspalvelimen testattaessa nopeutta speedtest.net-sivustossa, mukaan lukien beta.speedtest.net, joka ei ole Flash mutta HTML5. Tämä tarkoittaa, että nopeustestejä Windscribe Chrome -laajennuksella, ainakin sivustolla speedtest.net, ei voida ottaa huomioon, koska ne mittaavat suoran yhteyden käyttäjän ja nopeimman palvelimen välillä. Teimme jonkin verran nopeustestiä muiden testisivustojen kanssa varmistaen samalla, että liikenne ei vuota ja nopeustestauksen tulokset olivat tosiasiallisesti melko hyvät, vaihteleen välillä 50 – 200 Mbps sijainnista riippuen.

ominaisuudet

Testasimme Netflixiä ja Hulua, ja valitettavasti niitä ei ollut saatavana, kuten odotimme. Emme pidä tätä kielteisenä näkökulmana, koska nämä median suoratoistopalvelut torjuvat kovasti VPN-palveluntarjoajia, mutta haluamme mainita sen, mikäli tämä on yksi syy, miksi etsit toimivia VPN-ratkaisuja.

Killswitch (palomuuritoiminto sovelluksen pääruudulla) toimii hyvin, IP-vuotoja ei ollut, ja ne tarjoavat IPv6- ja DNS-vuodonsuojauksen suoraan asiakkaassa. Palomuurin tappaja toimii palveluna nimeltä WindscribeService.exe, eikä se näytä integroivan Windowsissa mukana olevaa palomuuria.

Windscribe käyttää AES-256: ta SHA512: n ja 4096-bittisen RSA-avaimen kanssa. Käyttäjät voivat myös muuttaa manuaalisesti yhteystyyppiä, jonka oletusasetuksena on OpenVPN UDP (nopein ja turvallisin). Muut vaihtoehdot ovat: OpenVPN UDP – portti 443, OpenVPN TCP – portti 1194 ja “Stealth”, joka käyttää OpenVPN: ää Stunnelin kautta portin 8443 yli. Tämä ns. “Stealth” -yhteystyyppi, joka on TLS-tunneli toisen TLS-tunnelin sisällä, on kätevä, jos haluat ohittaa Internet-palveluntarjoajien eston maissa, joissa normaalit VPN-yhteydet ovat estetty, kuten Kiinassa.

Nopeus

Puhutaanpa nopeudesta, koska loppujen lopuksi tämä on ehdottomasti paljon kauppaa. Olemme suorittaneet useita nopeustestejä, kuten selaimen ja torrentin, ja haluamme keskustella niistä erikseen:

Selausnopeus

Selauskokemus oli erittäin hyvä, meillä ei ollut ongelmia, katkaisuja tai muita epämiellyttäviä tapahtumia. Tässä on nopeustestaustulokset:

windscribe-browserspeedtest

Toisin kuin heidän Chrome-lisäosaan, speedtest.net -testeissä ei ohitettu yhteyttä, joten tulokset ovat tarkkoja.

Windscribe onnistui yllättämään meidät, ei välttämättä huippunopeuksilla, vaan pikemminkin yhteyksien yhtenäisyydellä ja sillä, että jopa Norjan tai Venäjän kaltaiset paikat (jotka yleensä toimivat hyvin hitaasti tai eivät ollenkaan) tarjosivat hyvän ja vakaan yhteyden.

Torrentin nopeus

Vaikka tulokset vaihtelevat, havaitsimme, että latausnopeus oli enemmän kuin tyydyttävää käytetystä sijainnista riippumatta. Tässä ovat torrentin latauksen nopeustestitulokset Kanadan, Ranskan, Saksan ja Norjan osalta:

canadabc

Ranska

Saksa

Norja

Muista, että huomioon on otettava monia tekijöitä, kuten kylvökoneiden lukumäärä, tiedostojen ja palvelimien isäntäpaikka ja palvelut, joten tulokset saattavat vaihdella riippuen ladattavan sisällön tyypistä.

Mobiili suorituskyky

Windscribe-palvelussa on natiivi VPN-asiakassovellus iOS: lle, joka toimii IPsec IKEv2 -yhteysprotokollan avulla.

Androidilla he eivät vielä tarjoa omaa VPN-asiakassovellustaan ​​ja luottavat StrongSwaniin, joka on kolmannen osapuolen sovellus Androidille, käyttämällä IKEv2 IPsec -yhteyttä:

windscribe-androidapp

Testasimme Android-sovelluksen ja keksimme tämän nopeustestin tuloksen:

windscribe-androidspeedtestuseast

Testasimme vain Yhdysvaltojen itää, koska kokoonpano-osa oli vähän hankala, ja mielestämme on korostettava tätä. Se ei ole tarkalleen kvanttifysiikkaa, mutta niille teistä, jotka eivät halua mennä ylimääräiseen mailiin tai jotka eivät yksinkertaisesti nautti näiden parametrien määrittämisestä VPN-sovellukseksi, arvelimme, että meidän pitäisi mainita se.

Kokemus oli erittäin hyvä, yhteydet olivat vakioita nopeudenmukaisia ​​ja jatkuvia. Lisäykset todella tukkeutuvat ja vaikka nopeus ei ole parasta paperilla, suoratoistomedia ei antanut meille mitään ongelmia mobiililaitteissa, sekä Androidissa että iOS: ssä.

hinnoittelu

Puhuimme paljon Windscribeistä, mitä se tekee, kuinka hyvin se tekee, mutta emme ole vielä maininneet hintoja, joten tässä on lyhyt erittely niiden käytettävissä olevista hinnoitteluvaihtoehdoista:

windscribe-hinnoittelu-menetelmät

Se on laillinen hintaluokka, jossa on vähän alennusta vuositilaukselle, ja nautimme todella monista hyväksytyistä maksutavoista. Windscribe ei vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja kirjautumisen yhteydessä, joten jos maksutavat, kuten bitcoin, ovat käytettävissä, lisäävät tietosuojaasi verkossa.

Emme löytäneet mitään palautuskäytännöstä, joten käsittelemme tukitiimin kysymystä. He eivät ole vastanneet kysymykseemme tähän päivään mennessä.

Tuki

Teknisen tuen kokemus oli heikko, ja keskimääräisiä vasteaikoja oli enemmän kuin sähköposteihin mennessä, mutta vastaukset olivat suoraviivaisia ​​ja hyödyllisiä. Edustajat olivat osaavia ja vastasivat ammattimaisella tavalla ja käyttivät prosessissa asianmukaista englantia. Näyttää siltä, ​​että välttämätöntä, mutta olemme kohdanneet melkoisesti tapauksia, joissa asiakastukitiimi puhui kauheasti englantia ja että ongelmia ei pystytty ratkaisemaan kielellisen esteen takia, minkä vuoksi meidän on syytä mainita kielitaito arvosteluissamme. koska kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät sijaitse englanninkielisissä maissa.

johtopäätökset

Tässä on nopea kuvaus siitä, mistä pidimme ja mitä emme:

Plussat:

 • Intuitiivinen ja tukeva ohjelmisto, erittäin puhdas verkkosivusto.
 • Läpinäkyvä yritys, jolla on ymmärrettävä tietosuojakäytäntö.
 • Ihmisarvoinen hinta laadukkaasta palvelusta.
 • Rekisteröitymiseen ei tarvita henkilökohtaisia ​​tietoja.
 • Hyvä valikoima maksutapoja identiteettisi suojaamiseksi, mukaan lukien ennakkomaksukortit ja bitcoinit.
 • Palvelu saatavilla ilmaiseksi (kuukausittainen tietokatto).

Haittoja:

 • Ei erillistä sovellusta Androidille (vielä).
 • Kolmannen osapuolen mobiilisovelluksen kokoonpano Androidilla on hiukan tuskaa, ja jokainen sijainti vaatii erillisen asennuksen.
 • Ohjelmistossa ei ole yhteyslokeja. Piti kaivaa% UserProfile% \ AppData -kansio löytääksemme sen.
 • speedtest.net ohittaa välityspalvelimen yhteyden heidän Chrome-laajennuksensa kanssa. Tämä on todennäköisesti tarkoitus säästää kaistanleveyttä, mutta myös näyttää epärealistisia tuloksia.
 • VPN-nopeus on ok-ish, ei suuri.
 • Kamala asiakastuen vastausajat.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että Windscribe on hyvä palvelu, jolla on paljon potentiaalia, kun näemme kuinka nuoret he ovat VPN-näyttämöllä. Ne tarjoavat hienoja ominaisuuksia ja vankan tuotteen, ja haluamme ehdottomasti kuulla lisää niistä tulevaisuudessa. Annamme Windscriptille arvosanan 6.5 / 10.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map