Turbo VPN Review (päivitetty 2019) Onko se paras ilmainen VPN | VPN-kahvi


Etsitkö ilmaista VPN-palvelua ja ihmettelet, sopiiko Turbo VPN laskuun? Yhtiöllä on yli 50 miljoonaa aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa, ja tämä on epäilemättä yksi markkinoiden suosituimmista VPN-palveluntarjoajista. Suuri osa siitä liittyy siihen, että heidän VPN-palvelu on saatavilla ilmaiseksi. Ilmaisilla VPN-verkoilla ei tietenkään ole hyvää mainetta VPN-markkinoilla. Suurin osa heistä on hidas, vaarallinen ja myy jopa käyttäjiensä tietoja kolmansille osapuolille. Onko sama Turbo VPN: llä? Otetaan selville tässä Turbo VPN -katsauksessa!

Mikä on Turbo VPN?

Turbo VPN on kiinalainen VPN-yritys, joka tarjoaa ilmaisen vain mobiililaitteille tarkoitetun VPN-palvelun käyttäjille.

Toimiiko Turbo VPN Windowsin kanssa?

Valitettavasti tämä tarkoittaa, että et voi käyttää Turbo VPN -sovellusta PC: lle ja joudut käyttämään toista VPN-suojausta muille laitteillesi. Voit käyttää Turbo VPN -verkkoa ilmaiseksi, vaikka he tarjoavatkin maksullisen paketin (lisätietoja myöhemmin) ja etuja, joita et yleensä löytäisi ilmaisesta VPN-palvelusta..

Toisin kuin useimmat muut markkinoilla olevat ilmaiset VPN: t, Turbo VPN: llä ei ole kaistanleveysrajoituksia, ja se tarjoaa yhdeksän palvelinpaikkaa, mukaan lukien Aasia, Pohjois-Amerikka ja Eurooppa. Riittääkö se kuitenkin sanoa, että Turbo VPN on erinomainen valinta VPN: lle? Onko se hyvä (ja ilmainen) vaihtoehto premium-VPN-palveluille, kuten NordVPN, IPVanish ja yksityinen Internet-yhteys? Selvittääksemme meidän on syytä syventää sen etuja ja haittoja.

Turbo VPN Review

edut

Useimpien muiden ilmaisten VPN-verkkojen ongelma on, että ne eivät tarjoa paljon tietoturvaa. Onneksi Turbo VPN ei ole yksi heistä, kun he toteuttavat OpenVPN-tietoturvaprotokollaansa. Kuten jo tiedät, viimeksi mainittu mainitaan parhaiten VPN-liiketoiminnan parhaana tunnelointiprotokollana. Tietoturva-asiantuntijat päivittävät jatkuvasti avoimen lähdekoodin järjestelmää ympäri maailmaa. Jos tämä riittää, Turbo VPN: ssä on myös AES-256 -salaus, sama salausprotokolla, jota käyttävät valtion tiedustelupalvelut kuten NSA ja CIA.

Turbo VPN tarjoaa luokkansa parhaan tunneloinnin ja tietojen salausprotokollan lisäksi myös todistetun DNS- ja WebRTC-vuodonsuojauksen. Tämä varmistaa, että käyttäjätiedot pidetään piilossa ja häikäilemättömien kolmansien osapuolten ulottumattomissa.

Toinen hieno asia Turbo VPN: ssä on, että se toimii torrentin kanssa eikä rajoita kaistanleveyttä millään tavalla. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan torrent-käyttäjille, jotka etsivät ilmaista VPN-verkkoa, jota he voivat käyttää henkilökohtaisten tietojensa suojaamiseen. Turbo VPN toimii vain mobiililaitteissa, joten käyttäjien on ladattava torrentinsa älypuhelimella.

Toimiiko Turbo VPN Netflixin kanssa?

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on se, että Turbo VPN on yksi harvoista VPN-palveluista markkinoilla, joka toimii Netflixin kanssa. Tarvitset kuitenkin maksetun VIP-tilin käyttääksesi heidän Netflix-yhteensopivia palvelimia. Valitettavasti mikään heidän ilmaisista VPN-palvelimistaan ​​ei toimi Netflixin kanssa, mikä voi olla räjähtäjä. Jos etsit ilmaista VPN-palvelinta, jonka avulla voit katsella maantieteellisesti estettyä sisältöä Netflixissä, sinun on etsittävä muualta.

haitat

Kuten yllä mainituista eduista voidaan nähdä, Turbo VPN on yksi parhaista, kun kyse on ilmaisista VPN-verkoista. Se kärsi kuitenkin samoista haitoista, jotka ruttoivat kaikki markkinoilla olevat ilmaiset VPN: t. Ensinnäkin Turbo VPN: n tietosuojakäytäntö on kyseenalainen parhaimmillaan, koska he eivät kirjaa käyttäjiltä tietoja, mutta voivat halutessaan jakaa käyttäjiltä keräämänsä tiedot eri tavoin. Joten mikä se on?

Toinen huolenaihe on se, että Turbo VPN sijaitsee Kiinassa – maassa, joka ei ole tarkalleen suuri Internetin yksityisyydestä. Kiinan hallituksen tiedetään asettavan kansalaisille tiukkaa Internet-sensuuria ja hallitsevansa kaiken yrityksen saamaa tietoa, joka tietysti sisältää Turbo VPN: n. Jos et halua tietää, että Kiinan hallitus voi tietää kaiken Internet-toiminnoistasi, haluat antaa Turbo VPN: lle kovan passin.

Toinen Turbo VPN: n käytön haitta on, että käyttäjien on käsiteltävä mainoksia silloin tällöin. Tämä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että mainosten näyttäminen on tapa, jolla kaikki ilmaiset VPN-verkot ansaitsevat rahaa. Niiden mainokset eivät ole kuitenkaan niin ärsyttäviä kuin muut ilmaiset VPN: t, ja yleensä ne näkyvät vain käynnistettäessä sovellustaan ​​ja muodostaessaan yhteyden VPN-palvelimiin tai katkaisemalla ne. Voit päästä eroon mainoksista päivittämällä VIP-tilille 11,99 dollaria kuukaudessa, mikä vie meidät seuraavaan.

Turbo VPN: n premium-palvelu on kallista ja asettaa sen tasolle parhaiten arvioitujen premium-VPN-verkkojen, kuten NordVPN ja ExpressVPN, kanssa. Se ei olisi niin huonoa paitsi että suunnilleen samassa hinnassa saat paljon vähemmän suorituskykyä Turbo VPN: llä. Ensinnäkin heidän palvelimet ovat paljon hitaampia kuin muihin premium-VPN-verkoihin verrattuna. Käyttäjillä on myös rajalliset palvelinvaihtoehdot (vain yli 26 palvelinta) ja heillä ei ole hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten Internet Kill Switch. Vertaa tätä sanottaen, NordVPN, joka veloittaa 11,95 dollaria kuukaudessa, mutta tarjoaa pääsyn yli 5 500 palvelimelle ympäri maailmaa ja kaikki ominaisuudet, joita voit hakea VPN: ltä, on helppo nähdä, että Turbo VPN: n premium-arvo on parhaimmillaan vähäinen..

Vaikka voit saada VIP-tilin Turbo VPN: llä vain 2,99 dollarilla kuukaudessa, mutta vain jos maksat etukäteen 12 kuukautta, niin sanotaan, sama pätee useimpiin parhaiten arvostettuihin premium-VPN-verkoihin. Erityisesti NordVPN tarjoaa 3-vuoden suunnitelman vain 2,99 dollaria kuukaudessa. Siksi, jos haluat ilmaisen VPN: n kevyeen käyttöön, Turbo VPN on sopiva vaihtoehto. Jos joudut kuitenkin maksamaan VPN-palvelusta, on turvallista sanoa, että siellä on parempia vaihtoehtoja.

Kuinka asentaa Turbo VPN

Nyt kun olemme selvittäneet Turbo VPN: n käytön edut ja haitat, saatat miettiä, kuinka asentaa jälkimmäinen mobiililaitteeseesi. Kuten alla olevista vaiheista näet, prosessi on suhteellisen yksinkertainen.

Turbo VPN-arvostelu Androidille

 • Avaa Google Play Kauppa ja etsi hakusanalla “Turbo VPN”.
löytää turbo vpn leikkikaupasta
 • Valitse Turbo VPN ja napauta “Install” -painiketta ladataksesi Turbo VPN ja asentaaksesi sovelluksen.
Valitse turbo vpn leikkikaupassa ja lataa turbo vpn
 • Avaa Turbo VPN -sovellus. Sinua pyydetään hyväksymään heidän tietosuojakäytännöt. Napauta “Hyväksyn” edetä.
 • Napauta porkkanapainiketta ja sen pitäisi yhdistää sinut automaattisesti heidän nopeimpaan VPN-palvelimeen.
napauta porkkanaa muodostaaksesi yhteyden nopeimpaan palvelimeen turbo vpn android -sovelluksessa
 • Tässä vaiheessa sinulla on nyt Turbo VPN asennettuna ja käynnissä Android-laitteellasi.
turbo vpn kytketty tila

Turbo VPN iOS: lle

 • IOS-laitteissa prosessi on melko samanlainen paitsi App Store. Avaa viimeksi mainittu ja etsi ”Turbo VPN”.
 • Valitse ”Turbo VPN Private Browser” ja napauta Turbo VPN download ja asenna se iOS-laitteellesi.
turbo vpn iOS: lla
 • Näpäytä “Olen samaa mieltä” heidän tietosuojakäytäntöönsä.
 • Napauta porkkanapainiketta aloittaaksesi VPN-yhteyden.
 • Turbo VPN on nyt asennettu ja käynnissä iOS-laitteessasi.

Onko Turbo VPN turvallinen?

Tässä vaiheessa yksi kysymys on jäljellä on Turbo VPN turvallinen? No, lyhyt vastaus on, että se on turvallista, koska se voi olla ilmaiselle VPN: lle. Vaikka niiden suojausprotokollat ​​ovat verrattain markkinoiden parhaimpiin VPN-palveluihin (OpenVPN ja AES 256), heidän tietosuojakäytännössään on paljon toivomisen varaa. Jos et ole tyytyväinen siihen, että VPN voi myydä tietosi mainostajille ja muille kiinnostuneille, Turbo VPN ei ehkä ole paras valinta yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen..

Onko Turbo VPN sama kuin kanin VPN?

Joo.

Turbo VPN -katsauksen yhteenveto

Joten siellä se on kaikki mitä sinun on tiedettävä Turbo VPN -sovelluksen käytöstä VPN-palveluun. Ilmaisena VPN-palveluna Turbo VPN: llä on paljon tarjottavaa turvallisuuden ja kaistanleveyden suhteen. Se on epäilemättä ainoa syy sen suosiolle huolimatta niiden kyseenalaisista kirjauskäytännöistä ja siitä, että he ovat kiinalainen VPN-yritys. Emme kuitenkaan suosittele päivittämistä heidän maksettuun palveluunsa, joka on kallista ja tarjoaa vähän vastinetta rahallesi. Ei silloin, kun on paljon muita parhaiten arvioituja vaihtoehtoja, jotka tarjoavat paremman suorituskyvyn ja enemmän ominaisuuksia suunnilleen samoilla kustannuksilla (jos ei halvemmalla).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map