PureVPN-arvostelu


Tässä PureVPN-katsauksessa yritämme vastata yksinkertaiseen kysymykseen: ansaitseeko PureVPN paikan parhaiden VPN-palveluntarjoajien joukossa?

PureVPN on VPN-palvelu, joka ei oikeastaan ​​tarvitse esittelyä. Se on ollut liiketoiminnassa jo jonkin aikaa (noin 7 vuotta), ja on vaikea olla kompastumatta mielipiteistä siitä, jos etsit VPN-palveluntarjoajaa Internetistä. PureVPN: ää ylläpitää Hongkongissa toimiva GZ Systems Ltd. PureVPN: n perustaja on antrepreeni, Uzair Gadit..

ominaisuudet

Ominaisuudessaan heillä on yli 300 VPN-palvelinta 22 maassa ja yli 22 000 IP-osoitetta. Se on aika vaikuttavaa.

purevpn-maissa

VPN-protokollat: PPTP, L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2 (Blackberry) ja OpenVPN. Myöhemmin on edelleen beta-vaiheessa. Kaksi samanaikaista yhteyttä on sallittu. Salauksen vahvuus on 128-bittinen tai 256-bittinen AES. Heidän OpenVPN-ominaisuuksissa on 256-bittinen AES-CBC-salaussalaus tiedonsiirtoa, LZO-pakkausta ja 1024-bittistä RSA CA -laitetta varten. OpenVPN on käytettävissä vain UDP: n avulla portissa 53, tällä hetkellä ei vaihtoehtoisia portteja tai TCP-protokollaa – mutta se on beta-vaiheessa, joten odotamme heidän lisäävän muita vaihtoehtoja myöhemmin.

Heidän verkkosivusto on erittäin informatiivinen. Ehkä liian informatiivinen: heidän ylivoimainen SEO-pyrkimyksensä johti moniin tarpeettomiin sivuihin, kuten ”USA VPN Service”, “Germany VPN Service”, ja luettelo jatkuu omalla sivulla kaikille niiden sijainneille. Tiedot on suunnattu käyttäjille, jotka eivät ole teknisiä, eikä siinä ole mitään vikaa, vain se, että monista teknisistä yksityiskohdista puuttuu.

hinnoittelu

purevpn-hinnoittelu

Heillä on 3 hinnoitteluvaihtoehtoa, seuraavasti:

 • 9,95 dollaria / kuukausi
 • 44,95 dollaria / 6 kuukautta
 • 69,95 dollaria / 12 kuukautta

Joten halvin suunnitelma vastaa 5,83 dollaria / kuukausi.
Heillä on 3 päivän rahat takaisin -takuu uusille tilauksille ja 7 päivää uusinnoille. Heidän palautuskäytännössään todetaan, että palautuspyynnöt ovat voimassa niin kauan kuin käyttäjä käyttää enintään 500 Mt tiedonsiirtoa tai 2 Gt uusimista varten. Katsomme, että tämä politiikka on hiukan liian tiukka ottaen huomioon nykyisen nopeuden. Käyttäjä voi helposti ladata yli 1 Gt testaamalla uutta VPN: ää speedtest.net: ssä ja vastaavissa kaistanleveystestauspalveluissa.

Ne tarjoavat myös VPN-kokeilutilin hintaan 2,5 dollaria, voimassa 3 päivää. Koetilille ei ole rahat takaisin -takuuta.

Maksutavat: Paypal, Luottokortit, Alertpay, Plimus, WebMoney ja Bitcoin.

Ohjelmisto

PureVPN: ssä on mukautettu VPN-ohjelmisto Windowsille, Mac OS X: lle, iOS: lle ja Androidille. Yritimme kaikkia niitä tarkistettavaksi, mutta keskityimme Windows-asiakasohjelmaan.
Heidän VPN-ohjelmistonsa on monimutkaisempi kuin joidenkin kilpailijoiden, mutta siinä on paljon ominaisuuksia. Kaiken kaikkiaan se on hyvin tehty ja melko tyylikäs, ehkä hiukan liian hienoa mieleiseemme. Sitä on erittäin helppo käyttää eikä se vaadi teknisiä taitoja. Voit valita VPN-sijainnit avattavasta luettelosta tai kartalta. Siinä on myös tukiosasto, jossa voit helposti avata tukiliput poistumatta VPN-asiakasohjelmistosta, käymättä heidän sivustollaan ja niin edelleen.

Client2

client1

OpenVPN-beetaa varten ne tarjoavat muokatun version OpenVPN-käyttöliittymästä. Toivomme, että palvelimien määritystiedostot olisivat erikseen niille kuin meille, joille on jo asennettu OpenVPN GUI. Mutta sitten taas palvelu on suunnattu muille kuin teknisille käyttäjille, joten helpoin tapa tarjota heille käyttöoikeus on antaa heille ohjelmisto asennettavaksi ja yhdistettäväksi.

Lokit ja yksityisyys

PureVPN kerää käyttäjille henkilökohtaisia ​​tunnistettavia tietoja, kuten nimi, puhelinnumero, osoite. He toteavat, että he eivät kirjaa käyttäjien online-toimintaa, vaan vain pääsy heidän palveluunsa (yhteyden IP-osoite, VPN-istunnon kesto, siirretyn tiedon määrä). He eivät kuitenkaan sano, kuinka kauan he pitävät näitä tietoja. Näyttää siltä, ​​että aikaisemmin he väittivät pitävänsä näitä lokit viiden päivän ajan, mutta kesto oli poistettu käyttöehdoista. Mietimme miksi.

Nopeus ja luotettavuus

Nopeus oli hyvä, keskimäärin kaukana olevissa palvelimissa, mutta yleensä hyvä läheisemmissä paikoissa. L2TP oli testien nopein protokolla, PPTP tuli toiseksi. SSTP oli hitaampi, mutta sen etuna on, että se pystyy helposti ohittamaan palomuurit ja maanlaajuiset rajoitukset, kuten Kiinassa.

Tässä on nopeimpia tuloksia:

purevpn-nopeustesti

Torrentinopeus oli myös hyvä, keskimäärin keskimäärin välillä 3Mps / 5Mps, mutta testissä saavutimme jopa 10MBps.

ryöppy

torrent3

Olemme melkein maksimoineet raa’an / ei-VPN-laajakaistan nopeuden joissakin kokeissa, joten emme voi valittaa.

VPN-yhteydet olivat luotettavia ja videon suoratoisto HD-laadussa sujuvaa.

Tuki

PureVPN tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea lippujen ja online-chatin kautta. Kokeilimme verkkokeskustelua ja tukioperaattori oli avulias, käsittelemällä ongelmiamme ajoissa. Heillä on myös foorumi.

johtopäätökset

Hyvä:

 • monia palvelimia, monia paikkoja, valtava määrä IP-osoitteita.
 • aloittelijaystävällinen VPN-ohjelmisto.
 • hyvin dokumentoidut opetusohjelmat.
 • P2P sallittu monissa paikoissa.
 • BitCoin hyväksytty.
 • Hyvä nopeus, luotettavat yhteydet.
 • Nopea ja hyödyllinen tuki.

Paha:

 • Liian paljon hakukoneoptimointia heidän verkkosivustollaan (se on turvonnut).
 • Hinnoittelu voisi olla parempi. Heidän kokeilunsa kestää vain 3 päivää ja se maksaa puolet kuin jotkut kilpailijat veloittavat koko kuukauden.
 • Vain 3 päivän rahat takaisin -takuu alhaisella kaistanleveydellä.
 • Tietosuojakäytännöstä puuttuu yksityiskohdat lokin pitämisen kestosta.
 • OpenVPN on beetaversio, ne tarjoavat opetusohjelmia vain Windowsille eikä erillisiä määritystiedostoja.

Viimeiset muistiinpanot:

PureVPN on erittäin vakaa palveluntarjoaja, ja kysy tämän kysymyksen alusta alkaen kysymys: kyllä, se ansaitsee sijan parhaiden VPN-palveluntarjoajien joukossa. Ehkä ei yksi viiden parhaan joukossa, mutta kymmenen parhaan joukossa. Vaikka on joitain asioita, joista emme pidä paljon PureVPN: stä, uskomme heidän parantavan palveluaan puhumme. Annamme tällä hetkellä PureVPN: lle arvosanan 7,5 / 10 ja suosittelemme sitä.

Onko sinulla kokemusta PureVPN: stä? jaa se kanssamme kommentoimalla alla.

Löydätkö arvostelu hyödyllisen? Tilaa lisää sähköpostiuutiskirjeemme (sivupalkissa).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map