Proxy.sh Review, Speedtest ja vertailu

Proxy.sh on VPN-palvelu, jota ei kirjauduta Seychelleillä (yksityisyyden suojapaikka). Ne tarjoavat sekä VPN- että välityspalvelinpalvelun (pakattuna samaan pakettiin). Heidän omistautumisensa yksityisyydelle on vaikuttavaa, ja proxy.sh tarjoaa useita ainutlaatuisia tietosuojaominaisuuksia useimpien muiden VPN-palveluiden yläpuolella ja ulkopuolella.


Tietosuojaominaisuuksia ovat:

 • Ei lokitietoja. Ei mitään. Postinumero. Nolla.
 • Optio Kanariansaari
 • Läpinäkyvyysraportti (luettelo kaikista saamistaan ​​laillisista pyynnöistä)
 • Jäljittämätön hajautettu VPN-tilivaihtoehto (tiliä ei ole linkitetty sähköpostiosoitteeseen)
 • Salatut chat- / viestisovellukset
 • Yksityiset DNS-palvelimet, joita ei kirjata
 • Tor yli VPN / VPN yli Tor kykenee
 • Avoimen lähdekoodin VPN-asiakas

Ja mikä parasta, ne ovat melko edullisia: Proxy.sh on yksi harvoista palveluntarjoajista, joka voi sovittaa yksityisen Internet-yhteyden erittäin alhaisen hintaan 3,33 dollaria / kuukausi.

 • Nopeita faktoja
 • Täydelliset tiedot
 • Alennukset / kuponkikoodit

Verkkosivusto: www.proxy.sh
Yhtiö:
Proxy.sh (perustuu Seychelleillä)
Kirjauskäytäntö:
Ei lokitietoja.
Palvelimen sijainnit:
200+ palvelinta 51 maassa
protokollat:
OpenVPN (paras), PPTP, L2TP / IPSec
Mobiilisovellukset:
iPhone / iPad ja Android

Normaali hinta: 10 dollaria / kk
Nykyinen paras hinta: $ 3,33 / kk (vaatia tätä tarjousta)

Proxy.sh-yhteenveto

Proxy.sh on erittäin yksityisyyttä suojaava VPN-palveluun perustuva Seychellit (tunnettu yksityisyyden suojapaikka). Seychelleillä on erittäin suotuisat yksityisyyttä ja tietosuojaa koskevat lait, jotka suojaavat yrityksiä ja heidän asiakkaitaan.

Heidän omien sanojensa mukaan Proxy.sh on yksi häiritsevimmistä VPN-palveluntarjoajista maailmassa, ja se nostaa palkin läpinäkyvyyden ja yksityisyyden suhteen. Heidän tuote on varsin innovatiivinen ja tarjoaa useita todella ainutlaatuisia tietosuojaominaisuuksia, joita et voi saada muilta palveluntarjoajilta. Kompromissina on, että tämän pienen yrityksen ohjelmisto on hiukan vähemmän kiillotettu kuin osa kilpailijoista (mutta mahdollisesti jopa turvallisempi, kuten keskustelemme myöhemmin).

vahvuudet

 • Ei mitään lokit: Välityspalvelin.sh on ‘ei lokteja’ VPN-palvelu. He eivät tarkkaile tai kirjaa istunnon tietoja, verkkohistoriaa, tiedonsiirtoa tai yhteyshistoriaa. (Tämä on harvinaisuus VPN-alalla)
 • läpinäkyvyys: Proxy.sh julkaisee päivittäin avoimuusraportin, joka paljastaa kaikki saamansa optio-oikeudet ja DMCA-pyynnöt sekä toteutetut toimet.
 • Avoimen lähdekoodin ohjelmisto: Proxy.sh on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka julkaisevat omistamansa VPN-ohjelmiston lähdekoodin. Tämän ansiosta kehittäjäyhteisö voi toimittaa parannuksia ja antaa myös ilmaisen ja avoimen tarkistuksen heidän suojausominaisuuksistaan ​​ja varmistaa, että piilotettuja takaovia, haittaohjelmia, avainlogareita tai juurikommentteja ei ole asennettu.
 • Alhainen hinta: Yhden vuoden suunnitelmat alkavat hinnasta 3,33 dollaria / kuukausi, proxy.sh on yksi halvimmista ei-kirjautuvista VPN-palveluista maailmassa.
 • Torrent-Friendly: Proxy.sh sallii torrentien / p2p / tiedostojen jakamisen ja on erinomainen valinta tähän tarkoitukseen.

heikkoudet:

Proxy.sh on pieni / uudempi yritys ja heidän ohjelmistonsa on hiukan hiomattomana. Se toimii hyvin ja on vakaa, mutta käyttöliittymä (UI) ei ole aina intuitiivinen. Voit käyttää tilauksessasi aina kolmannen osapuolen VPN-asiakasohjelmaa (kuten OpenVPN tai Viscosity).

Hinnoittelu / suunnitelmat

Proxy.sh: llä on 4 VPN-suunnitelmaa 3 tilauksen pituudessa, joten valinnan tekeminen voi olla hieman hämmentävää. Yritämme hajottaa sen mahdollisimman yksinkertaisesti.

Proxy.sh: n vpn-hinnoittelu ja paketit

Proxy.sh VPN-paketit

Ensinnäkin Pikasuunnitelma on vain väliaikainen (72 tunnin) VPN-tilaus, ja sitä pitäisi todella käyttää vain proxy.sh: n testaamiseen ennen ostamista tai jos tarvitset VPN-tilauksen lyhyeksi ajaksi (olet matkalla olet maan ulkopuolella).

Loput suunnitelmat (Perus, kiinteä, pro) on saatavana kolmena tilauksena:

 • 1 kuukausi (ei alennusta)
 • 6 kuukautta (pieni alennus)
 • 12 kuukautta (paras alennus vs. kuukausi)

Perus- ja kiinteät suunnitelmat:

Nämä suunnitelmat ovat käytännössä identtisiä. Jokaisella on pääsy kaikkiin proxy.sh-ominaisuuksiin (Safejumper VPN -asiakas, SoftEther, Proxy-palvelimet, yksityinen DNS ja rajoittamaton kaistanleveys heidän 1Gbps-verkossaan).

ainoa ero on, että ‘Kiinteällä’ suunnitelmalla on 50 palvelinpaikkaa ja ‘Perussuunnitelmassa’ on vain viisi. Olipa kyseessä 2x arvoinen hinta, henkilökohtainen mieluummin.

‘Pro’ -suunnitelma

Tässä on mielenkiintoista …

Pro-suunnitelmaan lisätään joitain edistyneitä ominaisuuksia, joita ei ole saatavana mihinkään muihin suunnitelmiin, mutta hinta 20 dollaria / kk on melko korkea hinta.

Tässä on mitä saat:

Pääsy yksityisiin 50 Gt / s VPN-solmuihin: Proxy.sh: llä on yksinoikeudella 50 Gbps palvelinsolmuja, jotka on varattu vain pro-suunnitelman tilaajille. Tämä tarkoittaa, että kaistanleveyttä on käytettävissä tonni, joten sinun pitäisi saada paljon nopeampi nopeus, jos sinulla on suuri kaistaleveysyhteys (50 Mbit / s +)

Multi-Hop-tekniikka: Multi-hop tarkoittaa, että VPN-tulopalvelimesi on yhdessä paikassa, ja poistosolmu voi olla täysin eri paikassa. Teoriassa tämän pitäisi tarjota entistä suurempi nimettömyys, koska yhteytesi reititetään nyt yli 2: een kirjaamattomien VPN-palvelimien kautta. Koska tämä käyttää vähintään kaksinkertaista verkon kaistanleveyttä, on kohtuullista, että Proxy.sh veloittaa paljon korkeamman hinnan.

Saat myös pääsyn 100% ominaisuuksiin myös Solid-suunnitelmasta.

Joten mikä suunnitelma on paras?

Henkilökohtaisesti mielestäni ‘Perussuunnitelma’ on ylivoimaisesti paras tarjous, ja Proxy.sh on yksi harvoista VPN: stä, joka tarjoaa rajoittamattoman vuosittaisen tilauksen enintään 40 dollaria kuukaudessa. (Yksityinen Internet-yhteys on toinen). Jos käytät todennäköisesti vain palvelimia yhdessä viidestä maasta (Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Alankomaat), niin perussuunnitelma on suuri arvo.

Henkilökohtaisesti luulen ‘Kiinteä suunnitelma’ on ylihinnoiteltu, ja voit saada monia samoja ominaisuuksia yksityisestä Internet-käytöstä, vain 3,33 dollaria / kuukausi 10 dollarin sijasta.

‘Pro’ -suunnitelma on todella houkutteleva energiankäyttäjille, koska mahtava 50Gbps yksityiset palvelimet. Saat myös multi-hop-tekniikkaa (melkein mikään muu VPN ei tarjoa tätä). Jos teho, nopeus ja ylimääräiset turvaominaisuudet ovat sinulle tärkeämpiä kuin hinta, niin Pro-suunnitelma on ehdottomasti harkinnan arvoinen.

Käy Proxy.sh-sivustossa

Proxy.sh: n ohjelmisto (SafeJumper)

Proxy.sh: llä on oma mukautettu VPN-asiakasohjelma, johon he soittavat ’Safejumper.’ Se on yksi harvoista patentoiduista avoimen lähdekoodin VPN-asiakkaista maailmassa, tarkoittaen, että heidän koodi on ilmainen ja avoin tarkistettavaksi (joten tiedät, että salaisia ​​takaovia tai sisäänrakennettuja haittaohjelmia ei ole).

Safejumperin päärajapinta näyttää tältä:

Proxy.sh-pääohjelmistonäkymä

Pääohjelmistonäkymä

Vaikka se ei ole hienoin ohjelmisto, kaikki tärkeät ominaisuudet ovat siellä. Voit nähdä vanha IP-osoite sekä uusi IP jonka on määrittänyt Proxy.sh, kun muodostat yhteyden VPN: ään. Se näyttää myös nykyisen protokollan (UDP tai TCP) ja portin valinnan.

Saat myös helpon pääsyn Proxy.sh-palvelimen täydelliseen luetteloon napsauttamalla nykyisen valitun palvelimen vieressä olevaa + -kuvaketta (Sveitsi yllä olevassa kuvassa).

Palvelimen valitseminen

Halutun palvelimen sijainnin valitseminen on helppoa. Napsauta vain + -painiketta käynnistääksesi palvelimen valintatyökalun, niin saat täydellisen vieritettävän luettelon kaikista proxy.sh-palvelimista. Se näyttää myös kunkin palvelimen nykyisen prosenttikuormituksen (jotta voit valita nopeimman / vähiten täynnä olevan).

palvelimen valintatyökalu

Valitse mikä tahansa palvelin luettelosta

Safejumperissa on myös kätevä järjestelmälokerokuvake. Se antaa sinulle hiiren kakkospainikkeella pääsyn muodostaaksesi yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin, yhteyden viimeiseen palvelimeen tai avataksesi asetusvalikon.

Siinä on myös kuvake, joka muuttaa väriä yhteystilan perusteella, joten tarkistat aina visuaalisesti, onko sinulla yhteys VPN-verkkoon, jopa kun ohjelmisto on minimoitu.

Tässä on järjestelmäpalkin kuvake (ei kytketty tai kytketty):

järjestelmälokeroyhteyden tila

järjestelmälokerokuvake

Lisäasetukset-valikko

Safejumper-asetusvalikossa pääset käyttämään joitain edistyneempiä määritysvaihtoehtoja. Suurin osa ihmisistä asettaa vain kerran ja unohtaa heidät, sinun ei todennäköisesti tarvitse muokata niitä kovin usein.

turvapäällikön asetukset

SafeJumper-asetusvalikko

Ominaisuudet:

 • Automaattinen käynnistys / automaattinen yhdistäminen / uudelleen yhteys: Nämä vaihtoehdot antavat sinun valita, onko turvallinen kuormitus käynnistettäessä (käyttöjärjestelmän latautuessa), muodostetaanko automaattinen yhteys lataamisen jälkeen ja muodostetaanko yhteys uudelleen automaattisesti, jos yhteys katkeaa.
 • Yhdistä suojaamattomalla wifi-yhteydellä: muodostaa yhteyden automaattisesti aina, kun muodostat yhteyden wifi-verkkoon, jota ei ole suojattu salasanalla (kuten julkisten lentokenttä- / kahvilaverkkojen).
 • Näytä yksittäiset solmupalvelimet: antaa sinun nähdä jokaisen palvelimen jokaisessa palvelinpaikassa. Tämä tekee palvelimen valintanäkymästä paljon täynnä.
 • Kill-Switch: Tämä on suojausominaisuus, joka tappaa automaattisesti kaikki tietokoneesi Internet-yhteydet, kunnes VPN-yhteys on palautettu. Kirjoitimme kokonaisen artikkelin siitä, kuinka ja miksi VPN kill-switch -sovellusta käytetään.
 • IPv6-vuodonsuojaus: Varmista, että laitteestasi ei vuoda sen IPv6-osoitetta.
 • DNS-vuodonsuojaus: Reititä aina DNS-pyynnöt proxy.sh: n yksityisten DNS-palvelimien kautta (lue DNS vuoto-oppaamme).

Lisäominaisuudet:

OpenVPN-porttinumero: Voit valita paikallisen portin #, jos haluat määrittää portin edelleenlähetyksen VPN: lle (useimmat käyttäjät eivät tarvitse tätä).

DNS-palvelimet: Voit määrittää omat DNS-palvelimesi, jos haluat (oletuksena on proxy.sh: n yksityinen DNS, jos et määrittele omia). Useimpien käyttäjien tulisi vain jättää oletusasetukset.

Avaavat VPN-portit: Käytetään porttien edelleenlähettämiseen VPN-palvelimen kautta. Tämä on edistyksellinen ominaisuus, ja sitä tulisi käyttää vain, jos tiedät tekemäsi. Jokainen avattu portti on tietoturvariski ja helpottaa hakkeroijien pääsyä tietokoneellesi VPN-tunnelin kautta.

Suojaus ja salaus

Proxy.sh: lla on erinomainen suojaus ja salaus. Tässä on kohokohtia heidän parhaista turvaominaisuuksista:

256-bittinen AES-salaus: Tämä on OpenVPN-salauksen alan standardi, ja Proxy.sh käyttää sitä kaikissa palvelimen paikoissa.

4096-bittiset avaimet: Tämä on VPN-asiakkaan ja palvelimen välisen kädenpuristuksen alkuperäisen salauksen vahvuus. Alan standardi on vain 2048-bittinen. Proxy.sh: n salaus on uskomaton 22048 kertaa niin vahva. En voi tehdä sitä matematiikkaa päässäni (ja voin vedota, ettet voi kumpaakaan). Toisin sanoen, se on uskomattoman vahva.

Yksityinen DNS: Proxy.sh käyttää omia DNS-palvelimia, joita ei kirjaudu, varmistaakseen, että verkkosivustosi haku ei koskaan johdu palveluntarjoajan DNS-palvelimien kautta (Internet-palveluntarjoajasi melkein varmasti tekee pitää lokit). Lisätietoja DNS-vuodoista täältä.

Kill-Switch: Tämän valinnaisen suojausominaisuuden avulla voit tappaa Internet-yhteytesi heti, jos VPN epäonnistuu (sen sijaan, että muodostat vain yhteyden suojaamattomaan yhteyteen)..

Itse asiassa ainoa ominaisuus, jota Proxy.sh ei tarjoa, on salauksen voimakkuuden säädettävä hallinta (jos haluat suuremman nopeuden / vähemmän turvallisuutta), mutta vain harvat VPN: t tarjoavat tämän hallintotason. Kuka tietää, proxy.sh saattaa lisätä sen lähitulevaisuudessa.

Tietosuojaominaisuudet ja kirjauskäytäntö

Proxy.sh tarjoaa erinomaisen yksityisyyden ja sisältää useita vaikuttavia yksityisyyteen liittyviä ominaisuuksia.

Kirjauskäytäntö

Proxy.sh on totta kirjautumaton vpn mikä tarkoittaa, että he eivät tarkkaile tai kirjaa mitään VPN-toimintaa, istunnon tietoja tai metatietoja. Tämä antaa käyttäjälle mahdollisimman suuren yksityisyyden ja nimettömyyden.

Tässä on joitain lainauksia suoraan proxy.sh: lta:

“Proxy.sh ei kerää tai kirjaa välityspalvelintekniikan liikennettä tai käyttöä, mukaan lukien virtuaaliset yksityiset verkot” – proxy.sh-tietosuojakäytäntö

Ja proxy.sh on julkisesti todennut monta kertaa, mukaan lukien tässä, että he eivät säilytä mitään lokkeja ja että suurin osa palvelinprosesseista toimii vain RAM-muistissa, joten käyttäjän tietoja ei kirjoiteta kiintolevylle.

Tietosuojatunnus

Proxy.sh tarjoaa ilmaisen tilipalvelun, jonka avulla voit muuntaa VPN-tilisi nimettömäksi hash-tunnukseksi. Kun olet tehnyt tämän, sinulla ei ole käyttäjänimeä / salasanaa tai käyttäjätiliä, vain tunnistamatonta tunnusta, jota käytetään pääsyyn VPN-verkkoon (safejumperin kautta)..

Tämä päivitys on täysin valinnainen (ja ilmainen), mutta sellainen haittapuoli, että se tarjoaa niin paljon yksityisyyttä, että et voi saada teknistä tukea (sinulla ei enää ole tiliä tai liittyvää sähköpostiosoitetta).

Anonyymit maksut

Voit ostaa VPN-palvelun nimettömästi salaustekniikan avulla. Saat valita Bitcoin (maailman suosituin kryptovaluutta) tai muu Cryptocoins (kuten litecoin).

Avoimuusraportti

Proxy.sh julkaisee päivittäin avoimuusraportin, jossa luetellaan kaikki saamansa optiotodistukset ja lailliset pyynnöt. Raportti osoittaa myös proxy.sh-toiminnon vastauksena (se estää melkein vain portin #, koska he eivät pysty tunnistamaan yksittäisiä käyttäjiä). Suurin osa raportin tapahtumista on torrent-latausten tuottamat DMCA-ilmoitukset.

Proxy.sh-läpinäkyvyysraportti

Kuvakaappaus viimeisimmistä tapahtumista (avoimuusraportti)

Proxy.sh käyttää myös a optiota Kanariansaari varmistaa, että läpinäkyvyysraportti on päivitetty ja paikkansapitävä (taata käyttäjille, että mitään tietoja ei ole poistettu laillisten uhkien tai kaappausmääräyksen seurauksena).

Nopeustesti

Proxy.sh suoritti vakaasti nopeustesteissämme. Testasimme langallisella 100mbps: n yhteydellä (optimaaliset olosuhteet) saadaksemme kuvan suurimmista nopeuksista, joihin VPN pystyy. Kaikki proxy.sh: n palvelimet käyttävät 256-bittinen AES-salaus (Safejumperilla), joka on erittäin vahva salaus. Vahvemman salauksen vaihto on yleensä kohtalainen nopeuden hidastuminen.

USA: n nopeustesti

proxysh usa nopein

USA: n nopeustesti. Ylhäältä: NYC, NC, Texas

Kansainväliset nopeustestit

Proxysh kansainvälisen nopeimman testin

Ylhäältä: Kanada, Iso-Britannia, Sveitsi

Nopein analyysi:

Proxy.sh oli melko nopea Yhdysvaltain palvelimilla, mutta kansainväliset palvelimet olivat sekoitettu pussi. Jos keskimääräinen yhteysnopeus (noin 25 ja / s), et huomaa suurta eroa, mutta jos sinulla on 100 ja / s yhteys, haluat ehkä valita nopeamman VPN: n, kuten Yksityinen Internet-yhteys tai IPVanish.

Lataa SafeJumper »

johtopäätös

Proxy.sh on hyvä vaihtoehto, jos etsit korkeinta yksityisyyttä ja nimettömyyttä. Ne eivät ole kirjautumiskäytäntöjä, yhdistettynä avoimen lähdekoodin VPN-sovellukseen on hieno. Ne sijaitsevat myös Seychellien yksityisyysparatiisissa, joten proxy.sh: n tulisi olla vähemmän herkkä NSA: n ja muiden vakoojajärjestöjen painostukselle kuin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa tai Kanadassa sijaitseva VPN..

Proxy.sh on loistava valinta:

 • Bittorrent-käyttäjät: Ne eivät ole tosiasiallisia lokitiedostoja, ja torrentit ovat sallittuja kaikilla palvelimilla. He eivät lähetä DMCA-pyyntöjä, ja he julkaisevat kaikki poistoilmoitukset avoimuusraportissaan.
 • Arvo / hinta tietoinen: Suunnitelmissa, jotka alkavat 40 dollaria / vuosi (3,33 dollaria / kk), proxy.sh on edullinen hinta.
 • Yksityisyys / turvallisuus: 256-bittisellä AES-salauksella, 4096-bittisellä kädenpuristusalauksella ja ilman mitään lokia, ne ovat vankka vaihtoehto.
Mitä rakastan Proxy.sh: iin
 • Tietosuoja – Proxy.sh ei sisällä lokkeja tai istunnon metatietoja. Ne sijaitsevat Seychelleillä (yksityisyyden suojapaikka).
 • Avoin lähdekoodi – Heidän VPN-ohjelmistonsa (nimeltään ‘Safejumper’) on täysin avoin lähdekoodi, mikä tarkoittaa, että koodi voidaan tarkistaa ja todentaa julkisesti. Suurin osa VPN-ohjelmistoista on suljetun lähdekoodin.
 • Anonyymi tunnustilin vaihtoehto – Proxy.sh sallii täysin nimettömien tilien käyttämisen ilman sähköpostiosoitetta tai käyttäjänimeä. Sinulla on vain yksityinen hash-tunnus, jota käytetään sisäänkirjautumiseesi.
 • Sisältää välityspalvelun – Kaikkiin VPN-suunnitelmiin sisältyy pääsy kolmeen välityspalvelimeen Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Suurin osa VPN: n lisämaksusta välityspalvelusta. Välityspalvelimia voidaan käyttää helposti torrentia varten.
Mahdolliset huolet
 • Hämmentävät suunnitelmavaihtoehdot: VPN-suunnitelmia on 4 erilaista, jokaisella on eri ominaisuudet. Perussuunnitelma (paras tarjous) vain 5 maata.
 • Ohjelmiston käyttöliittymä on vähän karkea: Ohjelmisto toimii hyvin ja on erittäin turvallinen, mutta käyttöliittymä on vähän hankala. Ehdottomasti ei niin liukas kuin jotkut muut ohjelmistot (kuten VyprVPN tai ExpressVPN).

Päätöksemme: Vakaa tietosuoja ja tietoturva

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map