Parhaat VPN-torrentit 2016


Vuonna 2014 loimme luettelon parhaista torrentin VPN-palveluista (päivitetty vuonna 2015). Nyt, vuoden kuluttua viimeisestä päivityksestä, on aika päivittää.

Pakolliset VPN-ominaisuudet torrentia varten

On joitain keskeisiä vaatimuksia, jotka on otettava huomioon etsiessäsi VPN-palvelua käytettäväksi torrentin kanssa, ja luetellaan joitain alla olevista.

Ei estä torrent-liikennettä

Monet VPN-palvelut estävät torrent-liikennettä joko maailmanlaajuisesti tai joissain niiden sijainneissa. He tekevät sen kahdesta syystä. Yksi kaistanleveyden käytön rajoittamisesta, koska torrentit voivat käyttää paljon kaistanleveysresursseja, ja se voi olla melko kallista joillakin alueilla. Toiseksi lopettaa mahdollinen tekijänoikeusrikkomus. Suuri määrä valituksia pakottaisi heidän ylösvirtauksensa ja isäntäkumppaninsa kättä potkaisemaan heidät, tai he saattavat jopa kohdata oikeustoimet.

Hyväksy nimettömät ilmoittautumiset

Bitcoinin, muiden kryptovaluuttojen ja ennakkomaksukupongien hyväksyminen on pakollista. Toinen tärkeä näkökohta ei ole henkilöllisyysvahvistuksen pyytäminen kirjautuessaan sisään.

Onko vankka tietosuojakäytäntö

On tärkeää tietää tarkalleen, mitä tietoja käyttäjistä kerätään, kuinka kauan ja kuinka niitä säilytetään. Siksi sinun on aina tarkistettava kaikkien palveluiden, joita aiot käyttää, tietosuojakäytännöt, ei vain VPN: t, mutta myös kaikki muut henkilötietoja keräävät palvelut. Tästä syystä suosimme VPN-verkkoja, jotka eivät kirjaa käyttäjien toimintaa tai, mikä vielä parempaa, eivät kirjaa mitään. Muista kuitenkin, että monet palvelut lupaavat, etteivät ne pidä kirjaa, mutta et luota kaikkeen Internetissä lukemaasi?

Huomaa, että vaikka palvelu ei kirjaa käyttäjien liikennettä, jos he tarjoavat omistettuja IP-osoitteita yhden käyttäjää kohden, silloin olisi erittäin helppo tunnistaa tietyt käyttäjät, jotka käyttivät kutakin IP-osoitetta tietyllä hetkellä. Siksi on suositeltavaa käyttää palveluita, jotka tarjoavat jaettuja IP-osoitteita, jotta samaan aikaan yhteydessä olevat käyttäjät käyttävät samoja IP-osoitteita, mikä tekee käytännössä mahdotonta tunnistaa tiettyjä torrent-tiedostoja käyttäviä käyttäjiä..

Kaistanleveys ja nopeus

Nopeudella on tärkeä rooli torrent-latauksissa, joten verkon laatu ja kaistanleveys ovat keskeisiä tekijöitä valittaessa VPN torrentia varten. Maiden kokonaismäärällä ei ole todellista merkitystä, koska tässä tapauksessa suosimme laatua enemmän kuin määrää. Siellä on paljon VPN-palveluita, jotka mainostavat satoja paikkoja ja palvelimia, mutta suurin osa niistä on todella kauheita nopeuden suhteen, koska niitä ylläpidetään halpojen VPS-palveluntarjoajien kautta.

Ohjelmiston ominaisuudet

Pakollisia ominaisuuksia, jotka tulisi olla kaikissa VPN-ohjelmistoissa:

 • tappava kytkin: tämä on ohjelmiston kyky katkaista Internet-yhteytesi, jos VPN katkaisee yhteyden, jotta todellinen IP ei paljastu torrent-parossa
 • antaa käyttäjälle mahdollisuuden muuttaa yhteysparametreja: portit, protokollat, salausvoimakkuus. Näiden asetusten mukauttaminen voisi auttaa ratkaisemaan ongelmia ja parantamaan nopeutta
 • muodosta yhteys uudelleen automaattisesti, älä paljasta todellista IP-yhteyttä uudelleenyhteyden aikana
 • portin edelleenlähetys parantaa lähetysnopeutta. Sitä ei tarvita osu-ja-to-suorittamiseen, jos käytetään julkisia seurantalaitteita
 • valikoiva reititys sovellusta kohden tai SOCKS5-tuki ovat erittäin tervetulleita, jotta vain torrent-sovellus käyttäisi VPN / välityspalvelinta

Suositellut VPN-palvelut

Kymmenistä testaamista palveluista huomasimme, että hyvin harvat niistä täyttävät aiemmin kuvatut vaatimukset.

Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

PIA VPN on erittäin vakaa ja se on ollut olemassa jo muutama vuosi. He ovat kasvaneet erittäin nopeasti, ja heidän verkkonsa isännöi nyt yli 3000 palvelinta 25 maassa. Yhdysvalloissa heillä on palvelimia kaikilla keskeisillä alueilla mantereella. He eivät estä torrent-latauksia missään sijainnissaan, kysyvät vain sähköpostiosoitetta kirjautumisen yhteydessä, heillä ei ole loki-käytäntöä ja heidän ohjelmistossaan on melkein kaikki ominaisuudet, joita pyydämme.

Erittäin mielenkiintoinen ominaisuus, jota emme ole löytäneet monista palveluista, on kyky tarkistaa palvelinpalvelimen tila ja vasteaika suoraan ohjelmistossa. Tämän avulla voit muodostaa yhteyden reagoivapaan palvelimeen ja saada parhaan mahdollisen kokemuksen.

Tämän palvelun avulla sinulle tarjotaan myös välityspalvelinratkaisu, jonka avulla voit ohjata tiettyjä tietoja, kuten torrent-latauksia. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, jota monilla tarjouksilla ei ole käytettävissä. Alta löydät myös välityspalvelimen nopeustesti.

Portin edelleenlähetys on myös saatavana, ja aiheen asetukset ja muut hyödylliset tiedot löytyvät täältä. Jos haluat lukea yksityiskohtaisimman ja ajan tasalla olevan kuvan PIA: sta, löydät sen täältä

Löysimme heidän VPN-palvelimet olevan melko nopeita. Alla on joitain nopeustestaustuloksia.

Torrentin lataus kautta Kanada (Toronto) sijainti:

PIA-torrent-CA-Toronto

Torrentin lataus Ruotsin kautta:

PIA-torrent-sweeden

Torrentin lataus US Eastin kautta:

PIA-torrent-USA-idässä

Torrentin lataus kautta Holland Proxy (SOCKS5):

PIA-torrent-proxy

AirVPN

AirVPN aloitti ilmaisen palvelun huhtikuussa 2010, sitten vuonna 2012 he lisäsivät kaupallisen puolen tarjotakseen joukkueelle rahallisen perustan, jonka avulla he voisivat tarjota laadukasta tuotetta kokopäiväisen omistautumisen kautta. Nykyään sitä hoitavat yksinomaan aktivistit, tietoturva-asiat tietävät ihmiset ja tuovat pöydälle vankan infrastruktuurin. Heillä on yli 80 palvelinta, joilla on suuri kaistaleveyslinja ja huippulaitteisto 15 datakeskuksessa 16 maassa ja 3 mantereen.

On ominaisuus, jota haluaisimme saatavana tämän palvelun kanssa, välityspalvelinratkaisun. Valitettavasti niitä ei ole saatavana, eikä saatavuudesta ole mainintaa lähitulevaisuudessa.

Portin edelleenlähetys on käytettävissä ja voidaan ottaa käyttöön heidän verkkosivustollaan. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus, jonka olemme iloisia nähdessämme sen mukana.

Hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja täysin varustellut ohjelmistot ovat intuitiivisia ja käyttäjäystävällisiä. On olemassa useita ominaisuuksia, jotka ovat saatavissa heti ensi näkemältä, ja sinulla on myös lisävaihtoehtoja, joista valita.

Alta löydät erilaisia ​​nopeustestejä ja mitä tuloksia pystyimme saamaan.

Torrentin lataus kautta Kanada (Toronto) sijainti:

AirVPN-torrent-CA-Toronto

Torrentin lataus Alankomaissa:

AirVPN-torrent-EU-Alankomaat

Torrentin lataus Chicagon kautta:

AirVPN-torrent-USA-Chicago

TorGuard

TorGuard tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten nimettömän välityspalvelimen, VPN: n, sähköpostin, ja heillä on myös pakettipaketti, josta on saatavana kohtuullinen alennus, jos tarvitset useita ominaisuuksia. Yli 50 maassa on saatavana yli 1600 palvelinta, joten on erittäin todennäköistä, että löydät juuri tarvitsemasi.

Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, antaa hyvän kuvauksen ja poistaa kaiken epäselvyydet siitä, mitä yhteys on muodostettu, ja se on erittäin helppo havaita, jos liikenteessä on vuotoa.

Saatavilla on myös portin edelleenlähetysvaihtoehto, mutta siihen on pääsy verkkosivustolla käyttöliittymässäsi ”My Services” -valikossa. Sieltä voit pyytää portin edelleenlähetystä.

Ne tarjoavat myös SOCKS5-välityspalvelimen, jos haluat reitittää vain torrentiliikenteesi TorGuardin läpi ja pitää IP-osoitteesi turvassa.

Hinnat ovat oikeudenmukaiset, tuotteet selitetään hyvin, uloskirjautumisprosessi on melko helppo käydä läpi, ja asiakastukitiimi oli nopea ja tiivis vastatessamme pyyntöön.

Nopeustesteimme antoivat meille erittäin hyvän kuvan tuotteen laadusta, ja voit tarkistaa tulokset alla:

Torrentin lataus kautta Kanada (Toronto) sijainti:

TorGuard-torrent-CA-Toronto

Torrentin lataus Saksan (Frankfurtin) kautta sijainti:

TorGuard-torrent-DE-Frankfurt

Torrentin lataus Alankomaissa:

TorGuard-torrent-NL-Amsterdam

Torrentin lataus New Yorkin kautta:

TorGuard-torrent-USA-New York

Torrentin lataus proxy (SOCKS5) kautta:

TorGuard-torrent-Proxy

Kuten yllä olevista testeistä voidaan nähdä, nopeus on melko hyvä VPN-yhteyden ollessa käytössä, mutta paljon suurempi käyttämällä SOCKS5-välityspalvelinta, joka on käytössä torrent-asiakasohjelmistossa. Parhaan tietoturvan ja yksityisyyden takaamiseksi on kuitenkin suositeltavaa käyttää VPN-yhteyttä, ei SOCKS5-välityspalvelinta, jota ei ole salattu. Jotkut torrent-asiakkaat voivat vuotaa todellisen IP-osoitteen. Haluat ehkä tarkistaa oppaan Kuinka suojata torrent-lataukset, mikä koskee kaikkia VPN-palveluita.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map