PandaPow-arvostelu


Hongkongissa toimiva ja DoEnter Limited -nimisen yrityksen tavaramerkki PandaPow tarjoaa VPN-palvelun, joka on nopeasti määritettävissä ja helppo käyttää. Ne tarjoavat tukea Windowsille, Macille, Androidille ja iOS: lle, mutta muista, että tarvitaan joitain ylimääräisiä asennusvaiheita, jotta mobiililaitteet voivat hyödyntää PandaPow VPN: n tarjoamia toimintoja täysimääräisesti..

PandaPow mainostaa rajoittamatonta ja tuntematonta selaamista, mikä kuulostaa erittäin hyvältä paperilla, mutta totuus on, että mikään VPN-palvelu ei voi tehdä sinusta 100% tuntematonta ja että joitain rajoituksia sovelletaan riippumatta siitä, mitä palvelua päätät valita.

Rekisteröintiprosessi on erittäin helppoa ilman erillisiä henkilökohtaisia ​​tietoja, paitsi sähköpostiosoitteesi. Kun olet kuitenkin päättänyt kirjautua heidän palveluihinsa, maksutietoja tarvitaan tapahtuman käsittelemiseen, ja ne sallivat vain seuraavat maksutavat:

pandapow-paymentmethods

He eivät hyväksy bitcoineja maksutapana, mikä on sääli, vaikka UKK-sivullaan he mainitsevatkin hyväksyvänsä bitcoinit Coinbase: n kautta. Emme kuitenkaan löytäneet Bitcoinia maksutapana kassalla, joten näyttää siltä, ​​että UKK-sivu ei ole ajan tasalla.

Tietosuoja- ja lokitiedot

Tietosuojakäytäntö ei ole liian moniselitteinen, vaikka PandaPow ei määrittele tarkalleen, millaisia ​​tietoja tallennetaan liikennetietoihisi ja niin edelleen. He vain ilmoittavat, että IP-osoitteesi ja tietyt yhteydetiedot, mukaan lukien ajanjakso ja yhteyksien lukumäärä, voidaan tallentaa, mutta ne eivät mainitse kuinka kauan.

pandapow-yksityisyys

Mainitaan, että he voivat jakaa tietosi, jos laki velvoittaa, ja että henkilökohtaisia ​​tietojasi ei koskaan jaeta kolmannen osapuolen kanssa kaupallisiin tai muihin tarkoituksiin..

Mainitaan myös mahdollinen irtisanomislauseke tapauksissa, joissa ilmenee tekijänoikeuksien loukkauskysymyksiä. Tällöin ne varaavat oikeuden sulkea tietty tili tilojen välttämiseksi. Voidaan ihmetellä, kuinka he tunnistavat tekijänoikeuksien loukkauksia tekevät ihmiset, jos he eivät tallenna tietoja käyttäjien toiminnasta? Tämä on kyseenalaista.

Voit lukea täyden tietosuojakäytännön täältä saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta.

Ohjelmisto

Windows-ohjelmisto suoriutui erittäin hyvin, sitä oli helppo käyttää eikä mitään katkaisuja tai vastaavia ongelmia ollut. Meidän on kuitenkin mainittava, että sen yksinkertaisuus tässä tapauksessa ei ole jotain, joka tuo siihen ammattimaista makua, vaan rajoittava ja vaikea mukauttaa kokemus. Valikot eivät ole intuitiivisia, mutta kun ne ripustetaan, ne tarjoavat melko vankan joukon vaihtoehtoja.

pandapow-desktopappfull

Vasta kun napsautat hiiren oikealla painikkeella tehtäväpalkin kuvaketta ja valitset ”asetukset”, pääsimme valikkoon ja muutimme joitain vaihtoehtoja:

pandapow-desktopappsettings

Käyttöliittymää voidaan parantaa hieman, jotta saadaan parempi käsitys sovelluskartasta, mutta tämän lisäksi emme voi sanoa, että meillä olisi ollut ongelmia itse toiminnallisuudessa. Pystyimme muuttamaan parametreja reaaliajassa ja muuttamaan yhteyspaikkaa sujuvasti.

ominaisuudet

Emme pystyneet pääsemään Netflixiin tai Huluun millään testatuista palvelimista. Se olisi ollut kiva plus, mutta emme laske sitä PandaPow-ohjelmaan, koska on hyvin yleistä, että nämä ominaisuudet eivät ole nykyään käytettävissä VPN-palveluissa. Muita median suoratoistopalveluita, kuten CNN, oli saatavana ja ne toimivat erittäin hyvin.

Osoimme tukitiimille saatavuusportin edelleenlähettämisestä, mutta emme ole vielä saaneet vastausta heiltä. Emme löytäneet mitään heidän verkkosivuiltaan, joten oletamme, että ominaisuus ei ole käytettävissä. Sama tarkka tilanne koskee valtakirjaa.

Arvostamme, että heidän ohjelmistonsa avulla voidaan nähdä yhteysloki. Yhteyslokeista puhuttaessa huomasimme, että ne käyttävät 128-bittistä Blowfish-salausta, SHA1 160-bittistä datakanavien salausta ja RSA-1024-todennusta. Se on epävarmaa nykypäivän normeissa.

Nopeus

Nopeustesteillä saadaan hyviä tuloksia. Mikään tavallisesta, mutta meillä oli vakaat ja hyväksyttävät tulokset testatusta palvelimen sijainnista riippumatta. Tässä ovat saamme Speedtest.net-tulokset:

pandapow-nopeustesti

Kuten aiemmin mainittiin, paperilla nopeus ei ollut suuri, mutta selauskokemus oli hyvä. Ei ollut keskeytyksiä tai katkaisuja ja yhteys tehtiin erittäin nopeasti, jopa etäpaikoissa olevilla palvelimilla.

Torrentin latausnopeuksien suhteen tulokset eivät olleet poikkeuksellisia, suurin osa testatuista palvelimista tuotti keskinkertaisia ​​tuloksia. Tässä ovat USA Westin, Alankomaat, Ranskan ja Saksan testitulokset:

Yhdysvaltain länsi:

us-länsi

Alankomaat:

Alankomaat

Ranska:

Ranska

Saksa:

Saksa

Mobiili suorituskyky

Heidän Android VPN -sovelluksensa pistemäärä on 3,8 / 5 108 käyttäjältä Google Play -kaupassa. Emme voi oikeasti sanoa, että lukumäärä on riittävä hyvän idean saamiseksi, mutta pidimme sitä mainitsemisen arvoisena. Suurin osa valituksista johtuu akun tyhjennysongelmista ja epävakaisista yhteyksistä, ja testauksen jälkeen meidän on oltava eri mieltä. Akun käyttö oli normaalia ottaen huomioon, että sovellus käyttää aktiivista Internet-yhteyttä ja että se ei tuntunut kuluttavan paljon enemmän virtaa kuin normaalisti.

Mobiilisovellus suoriutui erittäin hyvin, sitä oli melko helppo käyttää ja sillä on melko vähän vaihtoehtoja mukauttaa kokemusta

pandapow-mobileapp-täynnä

Selauskokemus oli vakaa, suurin osa lisäyksistä oli estetty eikä meille sattunut mitään ongelmia. Yksi asia, jonka haluamme mainita, on se, että vaikka yhteys oli vakaa, nopeus oli hiukan toivottujen parametrien alapuolella. Yritämme olla olematta kovin kriittisiä matkapuhelimen suorituskyvyn suhteen, mutta mielestämme on tarjottava tietty laatu, kun puhumme maksullisesta palvelusta..

pandapow-mobilespeedlanynlfrde

PandaPow tarjoaa myös asennusoppaita iOS-laitteille, jotka vaativat joitain lisävaiheita normaalin sovelluksen asennuksen lisäksi kaupasta. Löydät näiden laitteiden asentamiseen tarvittavat tiedot täältä.

hinnoittelu

PandaPow tarjoaa useita hinnasuunnitelmia, joissa on erilaisia ​​alennuksia, kun tilauksen ajanjakso kasvaa. Heillä on myös saatavana suunnitelma 99 dollaria vuodessa, joka tarjoaa VPN-reitittimen:

pandapow-pricingfeatures

Ottaen huomioon heidän tarjoamansa ominaisuudet, huomasimme, että hinnat ovat melko kohtuulliset, ja kun saatavilla on paljon erilaisia ​​suunnitelmia, löydät todennäköisesti tarpeitasi parhaiten vastaavan suunnitelman..

Meidän on korostettava sitä tosiseikkaa, että pidämme rajoitetusta käytettävissä olevien maksutapojen määrästä ja että bitcoin ei ole tuettu maksutapa. Tämä ei ole asia, joka liittyy tuotteen toiminnallisuuteen tai toivottavuuteen, mutta mielestämme bitcoinin hyväksymisen maksutapana pitäisi olla pakollinen VPN-tuotteiden tapauksessa, joiden tarkoituksena on lisätä online-yksityisyyttäsi.

Tuki

Annoimme pari tukilippua PandaPow’lle maksuista ja toiminnallisuudesta, ja vastausaika oli suuri. Heidän toimittamansa tiedot olivat oikeita, ja he olivat avuliaita ja ammattitaitoisia.

Kaiken kaikkiaan asiakastuki oli erittäin hyvää eikä meillä ollut mitään ongelmia ymmärtää mitä meille ilmoitettiin ja vaikka verkkosivustolla on muutama kirjoitusvirhe ja kielioppipuut, se ei estä sinua ymmärtämästä mitä sanotaan.

Seitsemän päivän rahat takaisin -takauksen suhteen asiakastukitiimi teki hienoa työtä viivästyttää prosessia, mutta saimme lopulta hyvityksen.

johtopäätökset

Lyhyesti sanottuna tunnemme palvelun suorittaneen tietyiltä osin riittävän hyvin ja toisilta puuttuvan. Ymmärrämme, että kaikissa VPN-palveluissa on erilaisia ​​ominaisuuksia eri hinnoilla, mutta katsomme myös, että joidenkin niistä on oltava pakollisia riippumatta palvelun hinnasta. Tässä on nopea kuvaus siitä, mistä pidimme ja mitä emme:

Plussat:

 • Hyvä intuitiivinen ohjelmisto, jossa on kohtuullinen määrä vaihtoehtoja.
 • Yhteyslokit saatavilla.
 • Erittäin hyvä mobiilisovellus, joka tarjosi hyvän kokemuksen.
 • Helppo rekisteröitymisprosessi, jossa vaaditaan vähintään henkilökohtaisia ​​tietoja.
 • Laaja valikoima tuettuja alustoja.
 • Tukitiimi oli enimmäkseen avuksi hyvällä vastausajalla. Vain tietyt asiat välttelivät, mutta emme voi pitää niitä vastuussa siitä.

Haittoja:

 • PandaPow ei hyväksy bitcoin-maksutapaa.
 • Kyseenalainen tietosuojakäytäntö, ei P2P-ystävällinen.
 • Vanhentunut OpenVPN-toimitus heidän ohjelmistojensa kanssa Windowsissa. Sama pätee OpenSSL: ään. Molemmat ovat epävarmoja!
 • Keskimääräistä hitaampi selailu ja torrent-latausnopeus melkein kaikissa testatuissa palvelimissa sekä työpöytä- että mobiiliyhteyksissä.
 • Huono infrastruktuuri, jota olisi parannettava palvelun saattamiseksi markkinoiden arvoiselle tasolle. Vaikka niillä on paljon palvelimia, monet, jotka tarkistimme, ovat VPS / pilvipalvelimia, ja on tavallista, että niiden suorituskyky on paljon alhaisempi kuin omistettu laitteisto.
 • Palautusten viivästyminen.

Kun kaikki yllä oleva otetaan huomioon, annamme PandaPow: lle 4.5 / 10 toivoen, että seuraavassa katsauksessa on paljon enemmän puhetta laadusta. Vahvemman ja turvallisemman infrastruktuurin ja paremman tukitiimin omistaminen auttaisi ehdottomasti. Emme tarkoita lannistaa tai diskreditoida PandaPowin ponnisteluja VPN-palveluun, vaan toivomme vain, että he parantavat sitä ja nostavat sen korkeammalle tasolle. Toistaiseksi emme voi suositella sitä tietoturvaan ja yksityisyyteen, vaan pikemminkin Kiinan suuren palomuurin ohittamiseen, koska näyttää siltä, ​​että palvelu toimii Kiinassa hyvin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map