Opera VPN Review 2019 – Ei oikeastaan ​​VPN-palvelu | VPN-kahvi


Opera VPN: n läsnäolo teknologiamaailmassa on käynnistänyt kesäkuussa 2016 lähtien monia kiistoja. Se, että se on ilmainen, herättää epäilyksiä sen todellisesta asialistasta. Miksi yrityksen pitäisi luoda VPN ilmaiseksi? Onko sen ilmainen VPN-arvoinen vai ei? Lue tämä Opera VPN-arvostelu saadaksesi selville tämän VPN: n hyödyt ja haitat sekä kuinka käyttää sitä Opera-selaimen kanssa.

Mikä on Opera-selaimen VPN?

Opera-selain VPN on ilmainen VPN-palvelu, joka on rakennettu yksinomaan Opera-selaimeen. Se parantaa online-yksityisyyttä kahdella tavalla: se piilottaa IP-osoitteen ja sillä on kirjautumattomuuden käytäntö. Nämä ominaisuudet suojaavat käyttäjiä verkkohuijauksilta tietyssä määrin.

Kuulostaa vaikuttavalta ilmaiselta VPN: ltä?

No eipä oikeastaan. Opera-ilmaisella VPN: llä on enemmän kuin vain silmiinpistävää.

Edut

Opera-selaimen VPN on ilmainen

Saalis ei ole; se on täysin ilmainen! Ei piilotettuja maksuja eikä laskuja, joista huolehtia joka kuukausi. Sinun ei tarvitse luoda tiliä, kirjoittaa luottokorttinumerosi ja saada kahden kuukauden ilmainen kokeilu, ja sitten veloitetaan automaattisesti promon jälkeen. Se on ilmainen koko ajan.

Se toimii Netflixin kanssa

Opera-ilmainen VPN voi käyttää maantieteellisesti estettyä verkkosivustoa, kuten Netflix. Se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, mikä mahdollistaa elokuvien suoratoiston.

Kuten muutkin VPN: t, on kuitenkin edelleen suuri mahdollisuus, että Netflix itse voi rajoittaa sen pääsyä sivustoon. Tämä tilanne on mahdollista, koska Netflix seuraa jatkuvasti järjestelmäänsä ja käy jatkuvasti taistelua VPN-palveluntarjoajien kanssa.

Voit käyttää Netflixiä ilmaiseksi, mutta milloin? Se on kysymys, johon kukaan ei voi vastata.

Asennus ja käyttö on helppoa

Opera Free VPN on yksi helpoimmista asennuksista. Sinun tarvitsee vain ladata Opera-selain. Tämä vaihe selitetään tarkemmin alla.

Haitat

Se ei ole oikea VPN

Sanat ”ilmainen VPN” soivat aina kellon. Mutta totta puhuen, Opera-selaimen VPN ei ole oikea VPN. Vaikka se voi peittää IP-osoitteen välityspalvelimen kautta, se käyttää heikompaa tekniikkaa kuin maksetut versiot. Kuinka ne eroavat toisistaan??

Maksetut VPN-versiot käyttävät kehittyneitä protokollia tietojen salaamiseen, kun taas Opera VPN tarjoaa HTTPS / SSL, joka on alatason salaus. Se voi piilottaa IP-osoitteesi, mutta tietosi eivät ehkä ole salattuja. Lyhyesti sanottuna Opera-vapaa VPN ei voi tarjota sinulle maksimaalista online-suojausta, kun muut VPN: t voivat.

Se toimii vain Opera-selaimen kanssa

Se toimii vain Opera-selaimen kanssa; on täysin hyödytöntä, jos käytät Internetiä eri alustojen kautta.

Oikea VPN salaa kaikki saapuvat ja lähtevät tiedot riippumatta siitä, mitä olet tekemässä ja mitä sovelluksia käytät.

Epäselvä lainkäyttövalta

VPN-yrityksellä on oltava kelvollinen osoite. Oopperan tapauksessa on vaikea tunnistaa, missä maassa he toimivat. SurfEasy, joka on Kanadassa, ohjaa Opera-palvelimia. Kanada on osa 5 Eyes Surveillance Allianssia yhdessä Yhdysvaltojen, Australian, Uuden-Seelannin ja Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa.

Mutta on kiehtovaa huomata, että Opera on norjalainen yritys. Opera osti SurfEasyn muutama vuosi sitten. Symantec, jättiläinen norjalainen virustentorjuntayritys, osti kuitenkin myös SurfEasyn. Mutta sitten, SurfEasy on edelleen listattu kanadalaiseksi yritykseksi. Joten mikä yritys todella omistaa Opera-selaimen VPN: n? Seuraako se Norjan vai Kanadan yksityisyyden suojaa koskevia oikeuksia? Nämä ovat joitain yksityiskohdista, jotka tekevät sen lainkäyttöalueesta utuisen.

Hidas nopeus

Tiedot kulkevat nopeammin yhteydessä, jossa ei ole VPN: tä. Jos haluat pitää itsesi suojassa, sinun on vaihdettava nopeutta turvallisuuteen.

Mutta Oopran tapauksessa sen nopeussuorituskyky on aivan kauhea. Eurooppalainen palvelintestitulos osoitti 135 pingiä, 8 Mbit / s DL, 2,0 Mbit / s UL. Amerikkalaisella palvelimella tulos oli hiukan parempi: 130 pingillä, 15 Mbps DL, 1,4 Mbps UL. Nämä tulokset vahvistavat, että Opera’n VPN on kaikkien muiden testaamamme VPN: n alareunassa. Sen nopeus on kauhistuttava, vaikka sen kaistanleveydellä ei ole ylärajoja.

Kuinka asentaa Opera-selain

Huolimatta haitoista, jos kuitenkin haluat kokeilla sitä, noudata näitä vaiheita. Ilmaisen VPN: n käyttäminen edellyttää, että asennat Opera-selaimen. Näin:

Siirry Oopperan verkkosivuille: https://www.opera.com.

ooppera vpn-verkkosivusto

Napsauta pääsivullaLataa nyt-Painiketta. Se lataa Opera-tiedoston.

lataa oopperaselain vpn

Kun lataus on valmis, napsauta “open.exe-tiedosto”Selaimen vasemmassa alakulmassa.

avoin ooppera exe-tiedosto

Asennusikkuna tulee näkyviin. Klikkaus “Asentaa.”

asenna oopperaselain vpn

Kuinka asentaa Opera Browser VPN

Kun Opera-selain on asennettu, siirry Opera-selainvalikkoon ja valitse “asetukset.”

oopperaselaimen asetukset

Klikkaus “Lisäasetukset”> “Yksityisyys ja suojaus. Etsiä “Ota VPN käyttöön”-Vaihtoehto alla ja kytke se päälle.

ota vpn käyttöön oopperaselaimessa

Tarkista, toimiiko se, VPN-kuvake ilmestyy hakupalkkiin. Jos kuvake on sininen, se tarkoittaa, että olet yhteydessä.

yhdistä oopperaselaimeen vpn

Sininen VPN-ruutu toimii myös kytkimenä VPN: n kytkemiseksi päälle tai pois. Voit käyttää sitä palvelimen valitsemiseen sijaintisi mukaan. Tällä hetkellä he tarjoavat kolme toimipaikkaa: Amerikka, Aasia ja Eurooppa.

Älypuhelimissa voit ladata Opera-selaimen Apple Store- ja Google Play Store -sovelluksista. Kytke VPN päälle ja pois päältä napsauttamalla osoiterivillä olevaa VPN-symbolia. (Napsauttamalla tätä kuvaketta näet myös kuinka paljon tietoja olet siirtänyt tässä kuussa.) Valitse haluamasi sijainti (yksi kolmesta). Ikkunan alaosassa näet nykyisen IP-osoitteesi.

Mitä tehdä, jos Opera-selaimen VPN ei toimi

Toisinaan Operaan VPN ei toimi.

Tässä on joitain vaiheita ongelman ratkaisemiseksi.

1. Ota VPN pois / päälle

Kun lataus onnistui, Opera-selaimen on näytettävä VPN-kuvake osoitepalkissa. Napsauta sitä ja kytke se pois päältä ja takaisin.

2. Tyhjennä välimuisti

 • Lehdistö “Ctrl + vaihto + del”Pikanäppäimet. Valitse kaikki ruudut ”Poista selaustiedot”-Ikkuna, joka sisältää välimuistiversioita ja tiedostovaihtoehtoja.
 • Valitse “aika” -vaihtoehto avattavasta valikosta.
 • Klikkaa “Poista selaustiedot” nappi.
 • Käynnistä Opera-selain uudelleen.

3. Sammuta Opera-laajennukset

Opera-laajennukset saattavat estää VPN-yhteyttä. Voit sammuttaa ne ensin varmistaaksesi, että olet eristänyt ongelman.

 • Klikkaa “valikko”-Painiketta Opera-selaimen vasemmassa yläkulmassa
 • Valitse ”laajennukset
 • Valitse ”käytössä”Välilehden vasemmalla puolella
 • Klikkaa “Poista käytöstä”-Painiketta kaikille käytössä oleville laajennuksille

4. Sammuta virustentorjuntaohjelmisto

Joillakin viruksentorjuntaohjelmilla on yhteensopivuusongelmia Opera-selaimen VPN: n kanssa. Varmista, että ne eivät estä selainta, avaa virustorjunta ja poista se käytöstä. Käynnistä Opera-selain uudelleen ja tarkista, toimiiko VPN. Jos se toimii, sinun on sisällytettävä Opera-selain virustorjuntasi Apuohjelmapoikkeukset lista. Jos ei, siirry vaiheeseen 5.

(Opera-selaimen lisääminen apuohjelmien poikkeusluetteloon vaihtelee käyttämästäsi ohjelmistosta riippuen. Käy antivirus-verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja. Sinun on lisättävä https://www.operavpn.com poikkeusluetteloon.)

5. Sammuta Windowsin palomuuri

Windows Defenderin palomuuri voi myös olla syyllinen. Poistaminen käytöstä voi korjata ongelman:

 • Avaa hakukenttä painamalla näppäimistön Windows-logoa.
 • Tulla sisään “Windowsin palomuuri”Ja valitse”Windows Defenderin palomuuri. ”
 • Klikkaus “Sammuta Windows Defender.”

6. Vaihda optimaaliseen sijaintiin

Napsauta vain Opera-hakupalkin vasemmalla puolella olevaa VPN-painiketta. Napsauta avattavassa valikossa ”Optimaalinen sijainti.”

7. Päivitä Opera-selain

Tarkista onko selaimesi päivitetty. Klikkaa “menu” -painiketta ja valitse “Tietoja Opera”Avataksesi välilehden. Klikkaa “Käynnistä uudelleen nyt -painikkeella päivittää selain ja käynnistää se uudelleen automaattisesti.

Onko Opera VPN -turvallinen?

Onko Opera VPN turvallista? Tämä kysymys on erittäin hankala. Vastaus on “kyllä” ja “ei”.

Kyllä, koska sisäänrakennettu VPN-ominaisuus tarjoaa kaksi välttämätöntä suojausominaisuutta: salaus palvelimelle ja palvelimelta sekä kirjautumattomuuskäytäntö. Kun Opera-selain VPN on päällä, se käyttää HTTPS / SSL-salausta luotettavan yhteyden luomiseen palvelimeen. Salausavaimet näyttävät olevan suuri määrä satunnaislukuja.

Opera VPN noudattaa kirjautumattomuutta. Yksinkertaisesti sanottuna selain ei jätä jälkeä selaustoiminnastasi ja alkuperäisestä IP-osoitteestasi. Ei lokitietoja, ei kappaleita.

Ei, koska se ei ole yhtä turvallinen kuin itsenäinen VPN. Se voi suojata sinua tietyssä määrin, mutta ei aina. Muista, että olet suojattu vain, kun käytät Opera-selainta, jossa VPN on päällä. Jos käytät toista selainta tai sovellusta online-tilassa, et ole suojattu.

HTTPS / SSL-salaus ei ole vahva salausprotokolla. Hienostunut hakkerointitekniikka voi helposti rikkoa sitä.

Toinen ongelma Opera VPN: ssä on sen luotettavuus. Kuten edellä on katettu, VPN ei toimi toisinaan. Tämä voi olla turhauttavaa ja riskialtista, jos olet ollut verkossa jonkin aikaa ilman vakuutusta siitä, että VPN toimii. Voit altistaa itsesi verkkorikollisille ja asettaa yksityisyytesi vaarassa.

Yhteenveto

Opera-selaimen VPN: ään liitetty sana “ilmainen” kuulostaa erittäin houkuttelevalta. Mutta totuus on, että se ei ole oikea VPN. Se piilottaa IP-osoitteesi välityspalvelimen avulla, mutta sen salausaste on heikko. Se käyttää kuitenkin HTTPS / SSL-salausta salaukseen, joka on sama tekniikka, jota nykyään käyttävät suuret verkkosivustot.

Opera-selain VPN voi avata maantieteellisesti rajoitettuja sivustoja, kuten Netflix. Mutta edes tällä ei ole luotettavuutta. Joskus se käyttää Netflixiä, muina aikoina ei. Opera Opera VPN: stä ei ole paljon nähtävää. Selaimessa olevalle ilmaiselle sisäänrakennetulle ominaisuudelle ei kuitenkaan voida odottaa liikaa. Se ei todellakaan ole paras siellä eikä se pysty suorittamaan itsenäisen VPN: n kaikkia toimintoja. Jos tarvitset täydellisen online-suojauksen, Opera-selaimen VPN ei sovi laskuun.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map