Onko VPNBook hunajapotti / SCAM-palvelu?


vpnbook.com on yksi tunnetuista ilmaisista VPN-palveluista, joita on ollut olemassa jo vuoden ajan, ja se erottuu nopeuden ja luotettavuuden suhteen jopa joihinkin maksettuihin VPN-palveluihin. (Haluat ehkä tarkistaa muutama kuukausi sitten tehdyn VPNBook-arviointimme)

Pohjimmiltaan se tulee tähän: jos se on hyvä ja ilmainen, niin se on liian hyvä ollakseen totta. Juuri monet ihmiset ajattelevat asiaa, ja saimme kävijöiltämme monia sähköpostiviestejä, joissa kysyttiin, pitäisikö heidän luottaa vpnbook.com.

Monien mielestä sen on oltava joko feds: n ylläpitämää VPN-palvelua väärinkäyttäjien tunnistamiseksi, tai omistajat ovat pahoja ihmisiä, joilla on paha esitys, kuten kerätä käyttäjille arkaluontoisia tietoja ja selata tapoja omien taloudellisten hyötyjensä vuoksi (kiristyminen on ensimmäinen, joka tulee mieleen).

Emme tiedä, onko yllä totta, mutta yritämme valaista asiaa osoittamalla havaintojamme palvelun takana olevista henkilöistä ja mikä voisi olla heidän syynsä tarjota ilmainen VPN.

Kuka on vpnbook.com takana?

Emme tunne vpnbook.com-sivustoa operoivia miehiä, eikä meillä ole mitään heihin kuuluvia, mutta teimme tutkimuksen ja selvisimme, että he ovat ilmeisesti Kanadan web-kehitysyritystä, joka tarjoaa joitain muita online-ilmaispalveluita..

Löydämme johtolankoja siitä, kuka he ovat, saimme heidän Google Ads ID: n sivun lähdekoodista, joka on: ca-pub-3860002410887566:

vpnbook-mainokset
Sitten etsimme muita verkkosivustoja samalla Google Ads ID: llä ja löysimme www.gotfreefax.com
Löysimme “Free Fax” -sivuston yhteyslomakkeesta seuraavat yrityksen tiedot (yhteystietosivun kuvakaappaus):

vannet-tekniikka

Vannet Technology -yrityksen verkkosivusto on www.vannet.ca

Yrityksen verkkosivusto ei näytä ammattimaiselta yritykseltä, joka väittää tekevänsä “web-suunnittelua”. Muita samojen ihmisten / yrityksen ylläpitämiä verkkopalveluita ovat www.gotresumebuilder.com (muotoilu samanlainen kuin getfreefax.com) ja www.gotsitemonitor.com

Koska yrityksen osoite on vain postilaatikko, emme voi olla varmoja siitä, että he ovat todella kanadalaisia, vaikka havainnomme näyttävät kumottavan tosiasian, että he ovat kotoisin Sveitsistä, kuten he väittävät vpnbook.com.

Kuinka heillä on varaa maksaa isännöintilaskut?

Nopeiden omistettujen palvelimien isännöinti ei ole halpaa, ja on turvallista olettaa, että kukaan ei maksa maksamaan taskustaan ​​vain siksi, että hän haluaa auttaa muita suojaamaan heidän yksityisyyttään ja / tai nimettömyyttä ilmaiseksi.

Selvä kysymys on: ansaitseeko vpnbook.com rahaa “ilmaisen” palvelun suorittamisesta? Kyllä he tekevät. Palvelu ei ole täysin ilmainen, mutta ilmainen.

Sivustojensa mukaan he tarjoavat myös ”omistetun” VPN-palvelun, joka maksaa 7,95 dollaria / kuukausi. Joten he voivat ansaita rahaa myymällä omistetun VPN: n ihmisille, jotka haluavat päivityksen.

Tehdään nyt matematiikkaa ja katsotaan, onko heillä varaa maksaa laskunsa.

Hosting kustannukset

Heillä on 6 erilaista palvelinta ilmaiseksi palvelukseensa, joten ilmaisen palvelun suorittamisen kokonaiskustannukset olisivat muutama sata dollaria / kk, todennäköisesti alle 1 000 dollaria..

Palvelun kaupallistaminen

Mitä tahansa he myyvät, olipa kyse t-paitoista, suklaasta tai VPN: stä (myöhemmälle kohdennettu yleisö, mikä tarkoittaa parempaa muuntokurssia), sitä enemmän kävijöitä heillä on – sitä enemmän he myyvät. Periaatteessa kyse on liikenteen tilastoista.

He tarvitsevat paljon kävijöitä saadakseen rahaa kävijöiltään joko mainoksista tai maksetuista VPN-tuloksista. Ja alexa.com: n mukaan heillä on paljon kävijöitä, joiden avulla voidaan arvioida verkkosivuston kuukausittainen liikenne. Heidän nykyinen Alexa-sijoitus on ~ 40k ja se viittaa erittäin suureen kävijämäärään. Sivuston liikenteen arvioimiseksi on monia menetelmiä, joista yksi on Samankaltainen.com

Joten on aivan selvää, että vpnbook.com-sivustolla on tuhansia kävijöitä päivittäin. Emme odota heidän saavan omaisuuksia, mutta voidaan olettaa, että heillä on hyvät mahdollisuudet saada vähintään 10 tulosta / päivä maksetulle VPN-palvelulle. Se olisi yli 2000 dollaria / kuukausi, riittää maksamaan palvelimen isännöinnistä ja kiva voitto.

johtopäätös

Uskomme, että he harjoittavat kannattavaa liiketoimintaa, ja emme olisi yllättyneitä, jos he ansaitsisivat vähintään 1–2 000 dollaria kuukaudessa, vaikka vastaisivat isännöintikustannukset. Jos arviomme eivät ole suuruusluokan mukaan vääriä, se tarkoittaa, että nämä kaverit työskentelevät ansaita rahaa eivätkä todennäköisesti vakoile käyttäjiään. Mutta jälleen kerran, tämä on vain mielipide eikä ole mitään takeita siitä, että he eivät pelaa likaisesti käyttäjiä vastaan. Emme myöskään voi olla varmoja siitä, että he ovat kanadalainen yritys. Se ei ole parempi palvelu kuin maksettu VPN käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi, ja suosittelemme maksullisten palveluiden käyttämistä ilmaisten palveluiden sijasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map