IVPN-arvostelu 2016


Turvallisuusasiantuntijoiden ryhmän vuonna 2009 perustama IVPN on kasvanut monien käyttäjien rakastetuksi ja arvostamaksi. He ovat kehittäneet palvelua ja kasvataneet asiakaspohjaaan siitä lähtien. Parempien tietosuojalakien vuoksi IVPN tarjoaa Gibraltarilla yli 20 palvelinta 12 maassa: Kanadassa, Sveitsissä, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Hongkongissa, Islannissa, Italiassa, Alankomaissa, Romaniassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. On syytä huomata, että IVPN on myös EFF: n sponsori.

Yhteyden tuki on saatavana Windowsille, Macille, Linuxille, iOS: lle, Androidille ja useille reitittimille, kuten DD-WRT, Tomato ja PfSense.

Heillä on yleensä hyvät arvostelut, mutta kuten kaikessa, aina tulee myös erilaisia ​​mielipiteitä, joten halusimme kokeilla sitä itse.

Tietosuoja- ja kirjauskäytännöt

IVPN: llä on hyvin suoraviivainen tietosuojakäytäntö, siinä ei ole moniselitteisiä sanamuotoja tai yleisiä laaja-alaisia ​​sääntöjä. Erityisesti on kohta, joka herätti kiinnostuksemme, ja se on seuraava:

ivpn-TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä tarkoittaa, että vaikka he joutuisi jotenkin laillisesti antamaan käyttäjän tietoja, he eivät voisi tehdä niin, koska heillä ei ole yhteyslokeja tai tallentaa muuten henkilökohtaisia ​​tietoja. Gibraltariin sisällyttäminen, kuten aiemmin mainittiin, antaa heille myös hieman enemmän oikeudellista kattavuutta, koska lait ovat vähemmän tiukat ja tuomioistuimen määräyksiä ei ole helppo saada tällaisista asioista.

Tietosuojakäytännössä käsitellään monia muita erityiskysymyksiä, joita suosittelemme lukemaan täällä. Suosittelemme yleensä lukemaan tietosuojakäytäntö huolellisesti, koska tietojen keruuta, kolmansien osapuolien osallistumista ja laillisia velvoitteita voi olla piilotettuja.

Ohjelmisto

IVPN: n tarjoama ohjelmisto on intuitiivinen ja tarjoaa paljon yhteysvaihtoehtoja heti takaa.

ivpn-mainapp

Meillä oli vaivaton kokemus IVPN: n tarjoamista ohjelmistoista, ei katkaistuja ja vaikka jotkin kokoonpanoparametrit vaativat asennusta, sen käyttöönoton jälkeen ei ollut ongelmia.

Ohjelmistossa on kaikki mitä VPN-palvelulta voi odottaa ja mitä tarvitset, ja se tarjoaa suunnittelun yksinkertaisuuden takia jopa kaikkein perustason käyttäjiä. Löysimme tämän erittäin virkistäväksi, etenkin kun monet palvelut tarjoavat herättäviä, näyttäviä ohjelmistoja, jotka eivät ole reagoivia tai täysin toimivia.

Ohjelmisto sisältää latenssitestejä, jotka ovat hyödyllisiä valittaessa palvelimia, joihin liitetään, diagnooseja (yhteyslokeja) ja kykyä lähettää ne suoraan IVPN: ään, erittäin tehokas palomuuri / tap-kytkin ja joitain muita ominaisuuksia. DNS: llä he käyttävät omia palvelimiaan kolmannen osapuolen DNS-palvelujen sijasta.

ominaisuudet

Odotetusti emme päässeet Netflixiin, koska heidän palvelimet ovat kiellettyjä, mutta pystyimme muodostamaan yhteyden BBC: hen ja suoratoistamaan järkevästi. Halusimme mainita tämän, koska näistä palveluista on paljon kysymyksiä ja toivomme, että tämä vastaa useimpiin median suoratoistoon liittyviin kysymyksiin.

IVPN tukee Obfsproxya ominaisuutena. Obfsproxy on tor-alaprojekti, jota voidaan käyttää kaiken liikenteen hämärtämiseen siten, että siitä tulee tunnistamaton. Tämä on erittäin hyödyllistä sellaisissa maissa kuin Kiina, joissa Internet-palveluntarjoajat käyttävät DPI (Deep Packet Inspection) -teknologioita tunnistamaan ja estämään VPN-yhteydet.

Toinen erittäin mielenkiintoinen ominaisuus, jota IVPN tarjoaa, on Multi-Hop-yhteydet. Samanlainen kuin Tor-yhteyden tyyppi, jolloin yhteyssolmu on yhdessä paikassa ja poistumisolmu toisessa. Ne ovat kietoutuneet toisiinsa, ja tämä ominaisuus tuo ylimääräisen suojakerroksen käyttäjälle.

He tukevat OpenVPN: ää pääyhteydetyypeille ohjelmistoillaan tai määritystiedostoilla. Nämä ovat suojausparametrit: AES-256-CBC-salaus tietojen salaamiseen, SHA1 HMAC: lle ja RSA 4096 todennusta varten. Ne tukevat myös L2TP / IPsec-protokollaa, joka on vähemmän turvallinen, ja huomasimme, että he tunnustavat tämän protokollan heikkouden, jolloin käyttäjät tietävät.

Nopeus

Palvelu menestyi hyvin suorittamissamme nopeustesteissä. Olemme jakanut testit torrent- ja selailunopeustesteihin ja lähestymme niitä erikseen.

Torrentin nopeus

Latausnopeus heilahteli sijainnista riippuen, mutta tyydyttävällä alueella.

Ranska:

Ranska

Islanti:

Islanti

Alankomaat:

Alankomaat

USA Miami:

us-miami

Ei ollut katkaisuja, virheitä tai seurantaongelmia riippumatta siitä, mihin aikaan teimme nopeustestejä.

Selausnopeus

Selauskokemus oli hieno, latausaikoissa ei viivästynyt ladatun sivun tyypistä riippumatta. Nopeustestaustulokset olivat kunnolliset, joissain paikoissa tuli parempia lukuja kuin toisissa:

ivpn-browsingspeedtest

Mobiili suorituskyky

Testasimme sovellusta Android-laitteellamme ja asennusta, vaikka se oli vähän hankala muille kuin teknisille käyttäjille, mutta se selitettiin hyvin verkkosivuston tarjoamissa ohjeissa. On huomionarvoista, että Android-käyttäjillä ei ole omaa sovellusta, mutta he tarjoavat tukea Android OpenVPN: n kautta, kirjoittanut Arne Schwabe, ja löydät asennusoppaan täältä:

Mobiilisovellus muodostaa yhteyden sujuvasti ja se tarjoaa sinulle jopa yhteyslokin nähdäksesi mitä parametreja se käytti kyseiseen yhteyteen. Tämä voi olla melko hyödyllinen ominaisuus, jotta estetään virheellisiä yhteyksiä käyttäjän osasta.

Selauskokemus oli hyvä kaikilla testatuilla palvelimilla, vaikka nopeustestauksen tulokset vaihtelivat. Odotimme hieman rehellisempiä nopeuksia, mutta toimintoihin ei vaikuttanut vaikuttavan. Tässä on tulokset, jotka on saatu palvelimilta Kanadasta, Yhdysvaltain länsimaista, Alankomaista ja Ranskasta:

mobilespeed-causnlfr

hintoja

IVPN tarjoaa kuukausittain, neljännesvuosittain ja vuosittain suunnitelman, jolla on merkittäviä alennuksia liittymäajan kasvaessa.

ivpn-hinnat

Meidän on mainittava, että se ei ole halvin VPN-palvelu ympäri, mutta ottaen huomioon kaikki saamasi ominaisuudet, jos päätät käyttää koko vuoden tilausta, hinta on yli kohtuullinen.

Heillä on 7 päivän kyselyä koskeva kysymyskäytäntö, jonka pitäisi antaa jokaiselle enemmän kuin tarpeeksi aikaa testata kaikki mahdolliset erityispiirteet. Kysymysten esittämättä jättämisellä noudatetaan tosiasiaa, että IVPN tarjoaa tietylle markkinaraolle suunnatun vankan tuotteen, ja he eivät ole haluttomia antamaan asiakkaille makua kovasta työstään tietäen, että he ovat tyytyväisiä palveluun..

Muista, että hinnoitteluvaihtoehdot ovat voimassa tämän tarkastelun ajankohtana. Päivitetyn hintaluettelon voi tarkistaa täältä IVPN: n sivulta.

Tuki

Osoitimme tukitiimille teknisen kysymyksen, joka koski yhteysvirhettä, jonka saimme saatujamme järjestelmäasetusten takia. Vastaus oli nopea (pari tuntia), ja toimitetut tiedot auttoivat meitä ratkaisemaan ongelman. Se ei ollut kovin vaikea ja harvinainen asia, mutta halusimme nähdä, kuinka nopeasti vastaus syntyy keskimääräiseen ongelmaan keskittyvälle keskimääräiselle käyttäjälle.

Kaiken kaikkiaan he olivat erittäin kohteliaita, sähköpostiviestit olivat hyvin jäsenneltyjä ja kirjoitettu oikein englanniksi, mikä antaa meille erittäin hyvän vaikutelman siltä osin kuin tekninen tukitiimi menee IVPN: lle.

johtopäätökset

Lyhyesti sanottuna, meillä oli erittäin hyvä kokemus IVPN: stä. Ei ollut häiriöitä, ongelmia tai ohjelmistoihin liittyviä ongelmia, asiakaspalvelutiimi oli pyyntömme päällä ja testatut mobiilisovellukset toimivat hyvin. Tässä on nopea erittely siitä, mitä pidimme ja mitä emme:

Plussat:

 • Intuitiiviset ja toiminnalliset sovellukset Windowsille ja Macille, tehokas tap-switch / palomuuri.
 • Puhdas käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjä voi hyödyntää kaikkia käytettävissä olevia ominaisuuksia ilman liikaa vaivaa.
 • Vahva palvelu, tietosuojakeskeinen.
 • Puhdas verkkosivusto, hyvin jäsennelty tieto, asennusohjeet ja tietoisuuteen liittyvät artikkelit.
 • Vakaa yhteys, loistava selauskokemus.
 • Ominaisuuksia, kuten Multi-Hop ja Obfsproxy, on saatavana.
 • P2P saatavana ilman havaittuja rajoituksia.
 • Suuri asiakastuki. Avulias ja nopea joukkue.

Haittoja:

 • Ne tarjoavat kolmannen osapuolen sovelluksen Android- tai iOS-ratkaisun sijasta. He eivät tarjoa omaa sovellustaan.
 • Haluamme nähdä tulevaisuudessa lisää palvelimia ja sijainteja.
 • Nopeus on tyydyttävä, mutta voisi olla parempi. Ne näyttävät tarvitsevan enemmän palvelimia, koska monet ovat ylikuormitettuja palvelinsivunsa mukaan.
 • Hinnat ovat vähän korkeat, ellet mennä koko vuoden tilaukseen, joka tarjoaa huomattavan alennuksen.

Viimeisinä huomautuksina IVPN ansaitsee arvosanan 7.5 / 10, mikä tarkoittaa, että se on nyt yksi suosikki VPN-palveluistamme ja suosittelemme niitä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map