ExpressVPN-arvostelu


ExpresVPN on VPN-palvelu, joka on rekisteröity Britannian Neitsytsaaret. Meidän piti kaivaa heidän verkkosivustoaan löytääkseen missä heidän yhtiönsä on rekisteröity.

ominaisuudet

ExpressVPN tarjoaa yksityisyyspalvelun palvelimilla monissa paikoissa, yli 45 maassa tarkemmin. Heidän valintansa maista kattaa kaikki mantereet, ja on vaikea olla muualla maailmassa, jos et löydä palvelinpaikkaa lähellä. Kaksi yhteyttä voidaan sallia samanaikaisesti yhdellä VPN-tilillä.

Salaus ja protokollat ​​ovat viisas, ne tarjoavat OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP ja PPTP. Vaikka myöhempi ei ole liian turvallinen, loput ovat ok-ish: Olimme melko pettyneitä huomatessamme, että heidän OpenVPN-toteutus käyttää edelleen oletusarvoista Blowfish 128-bittistä salausta RSA-1024-avaimilla. 1024-bittiset avaimet ovat erittäin heikkoja tämän päivän standardeissa. Lisäksi he mainostavat ”Vahva salaus” ja “256-bittinen” verkkosivuillaan. Se on melko harhaanjohtavaa, koska heidän ohjelmistonsa käyttävät OpenVPN: ää 128-bittisellä salauksella ja vaikka L2TP tarjoaa AES: n 256-bittisen salaustason, olemme varmoja, että suurin osa heidän asiakkaistaan ​​käyttää merkkituotteiden ohjelmistoja OpenVPN: n kanssa. L2TP / IPSec voidaan määrittää manuaalisesti.

Pyysimme heiltä yksityiskohtia OpenVPN-salauksen vahvuudesta, ja tukihenkilöstö ei näyttänyt tietävän mitä he käyttävät, vaatien, että kyse on 256-bittisestä salauksesta, tai väistellen kysymystä vastaamalla, että se voi olla “TCP tai UDP” (?!).

Salauksen vahvuus:

expressvpn-salaus

Ohjelmisto

Ne tarjoavat omistaman VPN-yhteysohjelmiston Windows, Mac ja mobiiliympäristöille (iOS, Android) OpenVPN-protokollaa käyttämällä. Testatimme heidän ohjelmistojaan Windowsille, Macille ja Androidille ja havaitsimme sen olevan varsin kunnollinen. Se on helppo käyttää ja tekee työtä tavalliselle käyttäjälle, joka haluaa muodostaa yhteyden nopeasti, kun olet valinnut VPN-sijainnin. Mutta kokeneelle käyttäjälle, joka etsii edistyneempiä ominaisuuksia, kuten salaussalausten, yhteysporttien ja muiden seosten asettamista. Asetuksista ei ole hyötyä.

Se mitä yleensä haluamme nähdä testattaessa VPN-ohjelmistoa, on yksinkertaisuus, mutta myös edistyneet ominaisuudet, jotka ovat ”piilotettu” keskivertokäyttäjältä, mutta jotka ovat silti saatavilla pyynnöstä. ExpressVPN: n ohjelmisto tarjoaa vain yksinkertaisuuden.

expressvpn-ohjelmisto

hinnoittelu

ExpressVPN tarjoaa 3 laskutussuunnitelmaa: kuukausittainen suunnitelma maksaa 12,95 dollaria, 6 kuukauden suunnitelma maksaa 59,94 dollaria ja koko vuosi maksaa 99,84 dollaria. Vuotuinen säästö on 35% tai 8,32 dollaria kuukaudessa.

Maksutyyppeihin kuuluvat Paypal, Bitcoin, WebMoney, Paysafecard ja muut.
Niihin sisältyy 30 päivän palautusjakso, ja se on hyvä asia, koska sinulla on tarpeeksi aikaa palvelun testaamiseen. He eivät pyydä henkilökohtaisia ​​tietoja, kun kirjaudut sisään, ja se on plus.

expressvpn hinta

Lokit ja yksityisyys

Tietosuojakäytäntönsä mukaan he kirjaavat yhteydetietoja, mutta eivät toimintaa koskevia tietoja. Ne eivät tarjoa tietoja yhteyslokin pitämisajasta. He keräävät käyttäjätietoja laillisista pyynnöistä:

Lisäksi voimme kerätä seuraavia tietoja: ajat, kun yhteys palveluun, palvelimen sijainnin valinta ja päivittäin siirretyn tiedon kokonaismäärä. Tallennamme tämän voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen verkkokokemuksen. Analysoimme näitä tietoja yleisesti ja pidämme tiedot turvassa.

Emme kirjaa tai tallenna yksityisiä tietoja yksittäisistä käyttäjän toiminnoista verkossamme. Meitä voidaan kuitenkin vaatia keräämään tai paljastamaan tietoja yksittäisistä käyttäjistä noudattaaksemme meille rikosprosessin tai tutkinnan yhteydessä annettua lainvalvontaviranomaisten voimassa olevaa laillista pyyntöä..

Ohjelmistomme voi lähettää diagnoositietoja kolmannelle osapuolelle analyysipalveluntarjoajalle yhteysvirheiden ja mahdollisten virheiden tunnistamiseksi sovelluksessamme. Kerätyt tiedot ovat luonteeltaan yleisiä eivätkä sisällä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja.

Käytämme kolmansien osapuolien evästeitä ja verkkosivustojen analysointityökaluja seurataksesi myynninedistämistoimia tai ilmoituksia ja ymmärtääksemme, mitkä sivuston sivut vastaanottavat kävijöitä.

Nopeus ja luotettavuus

Nopeus oli hyvä useimmissa testissä, ylittäen 80 Mbit / s joissain paikoissa. Luotettavuudesta puhuttaessa meillä oli muutaman kerran ongelmia yhteyksissä joihinkin VPN-päätepisteisiin.

Nopeimmat tulokset:

nopein expressvpn

Tuki

ExpressVPN tarjoaa tukea sähköpostimyynnin ja live-chatin kautta. Heidän live-chat-operaattorinsa ei pystynyt vastaamaan joihinkin teknisiin kysymyksiin heidän salauksensa vahvuudesta, joten oletamme, että keskustelua käytetään myyntiin ja joihinkin perusvianmääritys- ja palvelutoimintoihin..

johtopäätökset

Hyvä:
 • Laaja valikoima VPN-paikkoja; lähes 50 maata
 • Hyvä ohjelmisto, erittäin helppo käyttää keskivertokäyttäjälle
 • Hyvä nopeus
 • Bitcoin hyväksytty
 • Torrent sallittu
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

Paha:

 • heikko salaus (OpenVPN)
 • liian kallista kilpailijoihin verrattuna
 • tuki ei ole liian tuntevaa
 • yksityisyyden suoja on kyseenalainen
 • paljon seurantatyökaluja heidän verkkosivuillaan

Viimeiset muistiinpanot

ExpressVPN on hyvä valinta jokaiselle, joka etsii erittäin suurta määrää maata. Hinnoittelu on liian korkeaa tarjoamilleen turvallisuuden ja yksityisyyden kannalta, koska molemmat vaativat joitain vakavia parannuksia. Vaikka se on hyvä valinta, jos haluat estää streaming-sivustojen lukumäärän monissa maissa ja torrentin ilman huolia, mutta jos korkea turvallisuus ja yksityisyys ovat etusijalla, on olemassa parempia palveluita, jotka vastaavat tarpeitasi. Tästä huolimatta arvioimme ExpressVPN: n arvoksi 6/10. Saatamme harkita luokitus uudelleen, jos he ovat halukkaita parantamaan palvelua.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map