Windscribe anmeldelse


Du har måske ikke hørt meget om Windscribe, og det er fordi de først officielt blev lanceret omkring april 2016. Selvom de er nye inden for VPN-scenen, er det produkt, de leverer, en robust og godt designet en.

De tilbyder en gratis service, der inkluderer adgang til 9 serverplaceringer: US East, US vest, UK, Canada, Hong Kong, Frankrig, Tyskland, Luxembourg og Holland. Denne pakke leveres også med en trafikbegrænsning på 2 GB eller 10 GB for registrerede brugere. Premium-pakken giver adgang til yderligere 20 placeringer og ubegrænset brug. Her er en hurtig oversigt over, hvad du får, hvis du vælger at blive præmie:

WindScribe-funktioner-freevspaid

Tjenesten leveres på tværs af alle større platforme, men nogle, såsom Android, er kun tilgængelig via en tredjepartssoftware og kun til premium-brugere.

WindScribe-supportedplatforms

Vi var meget interesseret i nogle særlige forhold, som Windscribe har at tilbyde, og vi er her for at dele oplevelsen med at bruge produktet, så lad os komme lige til det.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og logning

Windscribe har en godt struktureret og gennemsigtig privatlivspolitik, der forklarer nøjagtigt, hvilke oplysninger der opbevares, og hvor længe. I tilfælde af premium-konti opbevares oplysningerne i 30 dage til tilbagebetaling og svig, og de gratis konti behøver ikke give nogen personlige oplysninger, så der er ingen diskussion der.

Der nævnes også politikken om det juridiske aspekt og andre vigtige oplysninger, så vi foreslår, at du læser mere om deres privatlivspolitik her.

Software

Den første ting, vi gerne vil diskutere om softwaren, er det faktum, at det er godt bygget og giver en masse muligheder for at tilpasse din oplevelse. Vi ønsker at understrege dette, fordi der generelt, når det kommer til gratis eller endda betalte VPN-tjenester, der er meget kompromis i designet, og hvor de ikke leverer funktionalitet, forsøger de at gøre op med visuelle effekter. Dette er ikke tilfældet med Windscribe. Det er en funktionel, let at bruge software, og vi var meget tilfredse med dens ydeevne.

WindScribe-desktopapp

Du har muligheden for at ændre parametre som forbindelsestype og firewall-indstillinger uden for indstillingsgrænsefladen, og vi kan ikke understrege nok, at softwaren tilbyder en fantastisk oplevelse. Der er ikke nogen prangende tricks eller menuer, det er simpelthen lavet til at fungere.

Windscribe tilbyder også en kromudvidelse, der efterlod os et godt helhedsindtryk. Havde vi ikke vidst, at de tilbyder en VPN-service og en kromudvidelse som en tilføjelse, ville vi let forveksle det med en stand-alone VPN-service. Udvidelsen er komplet, let at bruge og har en funktion som f.eks. Ad-blocker og “split personighed” (en funktion, der tilfældigt roterer din brugeragent), der rent faktisk fungerer.

WindScribe-chromeextensionf

Kromudvidelsen har nogle meget gode anmeldelser i Chrome Webstore, der ser ikke ud til at være mange klager over funktionaliteten. Vi har dog bemærket nogle problemer med det. Ligesom stort set enhver anden Chrome-proxy / ”VPN-udvidelse” vil den lække den virkelige IP via WebRTC. For privatlivets fred er det et must at bruge en tredjeparts Chrome-tilføjelse til at blokere WebRTC-lækager. Sådan rettes WebRTC-lækager.

Et andet interessant og negativt aspekt, som vi har bemærket, er, at det går forbi proxy, når man tester hastigheden på speedtest.net, herunder beta.speedtest.net, som ikke er Flash, men HTML5. Dette betyder, at hastighedstestene med Windscribe Chrome-udvidelsen, i det mindste på speedtest.net, ikke kan tages i betragtning, da de måler den direkte forbindelse mellem bruger- og speedtest-servere. Vi lavede nogle hastighedstest med andre teststeder, mens vi sørgede for, at trafikken ikke lækker, og hastighedstestresultaterne faktisk var ganske gode, spændende mellem 50 og 200 Mbps afhængigt af placeringer.

Funktioner

Vi testede Netflix og Hulu og desværre var de ikke tilgængelige, som vi forventede. Vi anser ikke dette for at være et negativt aspekt, da disse mediestreamingtjenester nedbryder hårdt VPN-udbydere, men vi vil gerne nævne det, hvis dette er en af ​​grundene til, at du leder efter en bæredygtig VPN-løsning.

Killswitch (firewall-funktion på hovedskærmen til appen) fungerer godt, der var ingen IP-lækager, og de giver beskyttelse mod IPv6 og DNS direkte i klienten. Firewall killswitch kører som en tjeneste kaldet WindscribeService.exe og ser ikke ud til at integrere firewall, der er bundtet i Windows.

Windscribe bruger AES-256 med SHA512 og en 4096-bit RSA-nøgle. Brugere kan også manuelt ændre forbindelsestypen, der som standard er OpenVPN UDP (den hurtigste og sikreste). De andre muligheder er: OpenVPN UDP – port 443, OpenVPN TCP – port 1194 og “Stealth”, der bruger OpenVPN via Stunnel over port 8443. Denne såkaldte “stealth” forbindelsestype, som er en TLS-tunnel i en anden TLS-tunnel, er praktisk, hvis du søger at omgå ISP-blokering i lande, hvor normale VPN-forbindelser er blokeret, ligesom Kina.

Hastighed

Lad os tale om hastighed, for det er jo bestemt en afbrydelse i de fleste tilfælde. Vi kørte adskillige hastighedstest inklusive browser og torrent, og vi vil gerne diskutere dem individuelt:

Gennemsøgningshastighed

Browseroplevelsen var meget god, vi havde ingen problemer, afbrydelser eller andre ubehagelige begivenheder. Her er hastighedstestresultaterne:

WindScribe-browserspeedtest

I modsætning til deres Chrome-tilføjelse forbigav testene på speedtest.net ikke forbindelsen, så resultaterne er nøjagtige.

Windscribe formåede at overraske os, ikke nødvendigvis gennem enestående hastigheder, men snarere gennem sammenhængen i forbindelserne og det faktum, at selv placeringer som Norge eller Rusland (som normalt fungerer meget langsomt eller slet ikke) gav en god og stabil forbindelse.

Torrent hastighed

Selvom resultaterne varierer, fandt vi, at downloadhastigheden var mere end tilfredsstillende uanset den anvendte placering. Her er torrent-testhastighedsresultaterne for henholdsvis Canada, Frankrig, Tyskland og Norge:

canadabc

Frankrig

Tyskland

norge

Vær opmærksom på, at der er mange faktorer, der skal tages i betragtning, f.eks. Antal seeders, fil- og serverhostingplacering og -tjenester, så dine resultater kan variere afhængigt af typen af ​​indhold, du forsøger at downloade.

Mobil ydeevne

Windscribe har en oprindelig VPN Client-app til iOS, der fungerer ved hjælp af IPsec IKEv2-forbindelsesprotokol.

På Android leverer de endnu ikke deres egen VPN-klient-app, og de er afhængige af StrongSwan, som er en tredjepartsapplikation til Android, der bruger IKEv2 IPsec-forbindelse:

WindScribe-androidapp

Vi testede Android-applikationen og kom med dette hastighedstestresultat:

WindScribe-androidspeedtestuseast

Vi testede kun US East, da konfigurationsdelen var lidt vanskelig, og vi føler behov for at understrege dette. Det er ikke nøjagtigt kvantefysik, men for dem af jer, der ikke er villige til at gå den ekstra kilometer, eller simpelthen ikke nyde at konfigurere disse parametre i en VPN-applikation, regnede vi med at vi skulle nævne det.

Oplevelsen var meget god, forbindelserne var konstant hastighedsvis og uafbrudt. Tilføjer faktisk blokeres, og selvom hastigheden ikke er den bedste på papir, gav streamingmedier os ingen problemer på mobil, både Android og iOS.

Prisfastsættelse

Vi talte meget om Windscribe, hvad det gør, hvor godt det gør det, men vi har ikke nævnt priser endnu, så her er en hurtig oversigt over de prisindstillinger, de har til rådighed:

WindScribe-pricing-metoder

Det er en legitim prisklasse med lidt rabat på et årligt abonnement, og vi nød virkelig godt af de forskellige accepterede betalingsmetoder. Windscribe kræver ingen personlige oplysninger ved tilmelding, så hvis betalingsmetoder som bitcoin er tilgængelige, øger du dit online privatliv drastisk.

Vi kunne ikke finde ud af noget om en refusionspolitik, så vi behandlede spørgsmålet supportteamet. De har ikke besvaret vores spørgsmål i dag.

Support

Den tekniske supportoplevelse var en dårlig, med længere responstider end gennemsnittet så vidt e-mails går, men svarene var ligetil og hjælpsomme. Repræsentanterne var vidende og reagerede på en professionel måde, og de brugte ordentligt engelsk i processen. Det ser ud som et must, men vi er stødt på en hel del tilfælde, hvor kundesupportteamet talte engelsk forfærdeligt, og problemerne ikke kunne løses på grund af sprogbarrieren, hvilket får os til at føle behovet for at nævne sprogfærdigheden i vores anmeldelser da ikke alle VPN-udbydere er baseret i engelsktalende lande.

konklusioner

Her er en hurtig oversigt over hvad vi kunne lide og hvad vi ikke gjorde:

Fordele:

 • Intuitiv og robust software, meget ren webside.
 • Gennemsigtig virksomhed med en forståelig privatlivspolitik.
 • Anstændig pris for en sådan kvalitetsservice.
 • Ingen personlige oplysninger kræves til tilmelding.
 • En god række betalingsmetoder for at holde din identitet beskyttet, herunder forudbetalte kort og bitcoin.
 • Tjeneste tilgængelig gratis (månedlig datakap).

Ulemper:

 • Ingen fristående applikation til Android (endnu).
 • Konfiguration til tredjeparts mobilapp på Android er en smule smerte, og hver placering kræver separat opsætning.
 • Der findes ingen forbindelseslogfiler i softwaren. Vi var nødt til at grave gennem% UserProfile% \ AppData-mappen for at finde den.
 • speedtest.net by-passerer proxyforbindelsen med deres Chrome-udvidelse. Dette er sandsynligvis forsætligt for at gemme båndbredde, men også for at vise urealistiske resultater.
 • VPN-hastighed er ok-ish, ikke stor.
 • Forfærdelig kundesupport svartider.

Samlet set fandt vi, at Windscribe var en god service med meget potentiale, da vi så hvor unge de er på VPN-scenen. De giver nogle gode funktioner og et robust produkt, og vi vil bestemt gerne høre mere om dem i fremtiden. Vi giver Windscribe en rating på 6,5 / 10.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map