VyprVPN gjennomgang


OPPDATERING: sjekk den oppdaterte VyprVPN-gjennomgangen 2017

VyprVPN er en tjeneste som eies av Golden Frog Company, innlemmet i Sveits, en hovedpartner av Giganews – en av de største usenet-leverandørene. De tilbyr også en sikker skylagringstjeneste, Dump Truck.

Funksjoner

VyprVPN er vertskap for sine 700+ VPN-servere i Europa, Nord-Amerika, Asia, Sør-Amerika og Oseania, og de gir ubegrenset tilgang til hver og en av disse serverne, så det er ingen begrensninger for trafikk eller båndbredde uansett..

vyprvpn_locations

En ting som skiller seg ut er det faktum at de eier serverinfrastrukturen slik at de ikke er avhengige av tredjepart for å være vertskap for serverklyngene.

VPN-protokoller: PPTP, L2TP / IPSEC og OpenVPN, selv om de to sistnevnte bare er tilgjengelige for “Pro” -planene..

OpenVPN er tilgjengelig med to krypteringssifere: 128-bit BF-CBC og 256-bit AES-CBC. Begge bruker UDP, port 1194 og 443 til det senere.

Ved å bruke alle de tre hovedprotokollene for tilkobling, dekker de de fleste viktige enheter og plattformer. VyprVPN vil fungere på Windows, Mac OS X, Linux, iOS, Android, DD-WRT.

Som en bonus får alle brukere opptil 50 GByt gratis skybasert lagring på DumpTruck-tjenesten som Golden Frog tilbyr. Dette er en vakker tjeneste, med sin egen app (mobil- og stasjonærversjoner er tilgjengelige) som lar filbasert synkronisere gjennom forskjellige enheter.

P2P er tillatt.

programvare

VyprVPN bruker en tilpasset tilkoblingsprogramvare, kalt VyprrVPN-Desktop og VyprVPN-Mobile, for den mobile motparten. Begge klientene er rene, raske og enkle å bruke. De tillater tilkoblinger gjennom alle tre protokollene. Det er tilgjengelig for Windows, Mac, iOS og Android.

VPN-klienten deres tillater rask veksling mellom VPN-lokasjoner og protokoller fra en rullegardinmeny.

vyprvpn_software vyprvpn_android1

Priser

De tilbyr tre forskjellige planer, fra henholdsvis $ 9,99 / måned, $ 14,99 og $ 19,99 / måned, men du kan få nesten halvparten av prisene hvis du valgte å kjøpe årlige abonnement.

Du får 1 tilkobling over PPTP for den billigste planen, mens mellomprisplanen og $ 19.99 gir deg 2 eller 3 samtidige forbindelser over alle tre protokollene (PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN).

De to sistnevnte planene inkluderer en NAT-brannmur og henholdsvis 25 GB og 50 GB skylagring på “Dump Truck” -tjenesten.

Betalingsmåter: Alle større kort og PayPal aksepteres, og de gir en gratis prøveperiode i 3 dager hvis du vil teste før du kjøper.

Logging og personvern

Golden Frog uttaler at selv om de samler inn sesjonsdata, gjør de det “for bruk med fakturering, feilsøking, evaluering av tjenestetilbud, TOS-problemer, AUP-problemer og for håndtering av forbrytelser utført over tjenesten. Vi opprettholder dette informasjonsnivået på en økt per basis i opptil 30 dager (…)

MEN de samler ikke inn trafikkdata, utfører DPI eller diskriminerer enheter eller plattformer da VyprVPN er “nettverksnøytral”.

Fra personvernreglene deres:

Hvordan Golden Frog reagerer på sivile undersøkelser:

Golden Frog vil ikke frigi et medlems identifikasjonsinformasjon – minimal informasjon som er rimelig beregnet for å identifisere og ikke mer – eller bruksinformasjon til etterforskere, advokater eller byråer, med mindre vi blir bedt om å gjøre det av en domstol med kompetent jurisdiksjon i saken. Hvis det er en høring i retten, vil medlemmet bli varslet, slik at de vil ha en mulighet til å bestride overgivelsen av personlig informasjon.

Hvordan Golden Frog reagerer på kriminelle undersøkelser:

Golden Frog samarbeider fullt ut med rettshåndhevingsbyråer, men det må fremdeles være en stevning før Golden Frog gir et medlems identifiserende informasjon – minimal informasjon som er rimelig beregnet for å identifisere og ikke mer. I en kriminell etterforskning er Golden Frog pålagt av loven å ikke røpe faktumets etterforskning til medlemmet.

Hastighet og pålitelighet

Tilkoblingene var veldig pålitelige i testene våre, og hastigheten var ikke dårlig i det hele tatt. Vi fant ut at de gjør et geografisk triks ved å tilordne IP-er fra flere land til servere som er fysisk lokalisert i et annet – som Nederland – som er en av deres viktigste klynger. Så i utgangspunktet kobler du til Sverige eller Frankrike-servere, men du kobler faktisk til servere i Nederland, men du får tildelt svenske eller franske IP-adresser fra bassenget. Denne metoden har fordeler og ulemper, og her er noen:

Fordeler:

 • Du vil oppnå den samme båndbreddehastigheten uavhengig av hvilket land du kobler til, hvis det landets IP-er tilordnes i hovedklyngen, som Nederland
 • Pålitelighet: hvis klyngen er ok, er alle “land” ok

ulemper:

 • Enkelt feil punkt: Hvis datasenteret har problemer, har alle “land” problemer
 • Økt latenstid hvis du bare vil bruke en server fra ditt “eget land” eller en nabo

Selv om vi innrømmer at det er et smart triks, vurderer ulempene våre fordeler etter vår mening.

Noen hastighetstestresultater:

vyprvpn-speedtest-resultater

Torrent hastighetstest:

openvpn_vyprvpn_torrent

Som du kan se, hastighetene er veldig gode, og vi oppnådde en jevn nedlastingshastighet på over 6 MB / sek med Bit Torrent.

Brukerstøtte

Du får mange flerspråklige installasjonsinstruksjoner for forskjellige plattformer, inkludert eksotiske artikler som Chromebooks og Synology NAS, Live Chat og et kontaktskjema. På kontaktsiden deres oppgir de at det tar 15 minutter å motta svar fra teamet deres. Vi kontaktet støtterepresentantene og de svarte på 6 minutter, så de holder følge med ordet.

konklusjoner

Det gode

 • Mange VPN-steder over hele kloden – selv om ikke alle er fysiske steder
 • God programvare for mest populære operativsystemer (Win, Mac, iOS og Android). Det får jobben gjort
 • Solid selskap bak tjenesten
 • Gode ​​hastigheter, pålitelige tilkoblinger
 • P2P tillatt
 • Gratis 3-dagers prøveversjon

Det dårlige

 • Vi liker ikke geo-IP-løsningen
 • Å holde logger i for mye tid
 • Bare PayPal- og kredittkortbetalinger. Ingen BitCoin
 • Prisene er høye sammenlignet med noen store konkurrenter
 • Bare UDP OpenVPN på to porter

Avsluttende merknader:

VyprVPN er en veldig solid leverandør. Selv om det er noen ting vi ikke liker så mye med tjenesten deres, tror vi totalt sett at det er en stor verdi for pengene. Det er ikke den billigste du kan finne, men det er en av få “Premium” VPN-tjenester tilgjengelig i disse dager.

Vi gir VyprVPN en rangering på 7,5 / 10.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map