VPNSecure-gennemgang


Med base i Brisbane Australien er VPNSecure en lovende VPN-service, der leverer over 60 servere i 48 lande.

De fleste af placeringerne er generiske, og du kan finde dem på den dækkede lokationsliste for de fleste VPN-tjenester, men de leverer også et antal servere på steder, der er mindre stødt på, såsom Israel, Malaysia eller Chile. For flere detaljer om de tilgængelige placeringer, kan du tjekke deres placeringsliste.

Opsætningsprocessen er enkel, alt, hvad der kræves, er en e-mail-adresse til bekræftelse og til modtagelse af legitimationsoplysninger, når kontoen er startet. De var meget hurtige, og vi modtog vores legitimationsoplysninger i løbet af få minutter efter, at betalingen var ryddet.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og logning

Virksomheden har en meget kortfattet og klar fortrolighedspolitik.

For en komplet liste anbefaler vi, at du læser vilkårene for servicesiden, der vil have opdaterede oplysninger om andre interessante og relevante aspekter af VPN-tjenesten, såsom DMCA-meddelelser, garantikanarier, refusionsoplysninger osv.

Software

VPNSecure tilbyder proprietær software til Windows, Mac, iOS og Android. De tilbyder også support til andre platforme, men i form af konfigurationsfiler, der bruges med tredjeparts OpenVPN-klienter.

Windows-applikationen var ret interessant. Det var meget nemt at bruge, og vi kunne især lide, at designet ikke forstyrrede funktionaliteten.

Indstillingssiden giver dig yderligere muligheder for at tilpasse din oplevelse med VPNSecure.

Funktionen “lækfix” hjælper med DNS-lækager, som vist i oplysningerne leveret af dem.

Softwaren giver dig også muligheden for at ændre krypteringstype og har om nødvendigt indstillingerne for portvideresendelse.

Funktioner

Stealth VPN er en funktion, der vedrører de kinesiske brugere, og selvom hastigheden er lavere, fungerer de med enhver serverplacering.

Netflix fungerer ikke, selv på de servere, der er markeret til tv og streams (hvilket indikerer, at streamingtjenesterne skal være tilgængelige). Vi betragter normalt ikke dette som et plus eller minus, men da de dedikerede servere var beregnet til streamingtjenester, er det lidt underligt, at de ikke serverer deres formål. Igen er det ikke at sige, at tjenesten har et problem, det er meget sjældent, at Netflix-tjenester fungerer, lige siden de startede deres kamp mod VPN-tjenester ved at forbyde hele IP-interval ikke.

VPNSecure tilbyder også yderligere serviceplaner, og de er som følger.

Disse er stadig VPN-servicefunktioner, og der er nogle VPN-tjenester, der inkluderer alle disse i kun en pakke (de fleste af tiden billigere end kun en af ​​VPNSecures funktioner). Efter vores mening bør disse tjenester ikke sælges separat, men snarere indgå i en stærk fuldt udstyret VPN-service, der hæver markedets standarder.

Den anvendte kryptering er Cipher DES-CBC de 64bit for data og RSA 2048 til nøgleudveksling. Dette er en enorm nedstørrelse for tjenesten, fordi DES har været forældet i et stykke tid og er meget upålidelige. Dette er ikke et aspekt, der bør tages let, da VPN-tjenester formodes at øge dit privatlivsniveau og ikke give en falsk følelse af sikkerhed.

Hastighed

Resultaterne af browsinghastighed var for det meste anstændige, bare lidt over gennemsnittet.

Browseroplevelsen var god, der var ingen problemer, afbrydelser eller forsinkelser, selv ved streaming af videoindhold. Igen vil vi gerne minde dig om, at hvis du er interesseret i en bestemt videostreamingtjeneste, er den muligvis ikke tilgængelig. Af denne grund anbefaler vi $ 2/2-dages planen, som de har til rådighed, fordi det vil hjælpe dig med at få en meget god idé om, hvad tjenesten er i stand til at levere, og om den er tilstrækkelig til dig.

Torrent-downloadhastigheden var temmelig lav og maksimerede omkring 3Mbps, og den hæfter ikke efter markedets standarder efter vores mening.

Det er ikke nødvendigvis en deal-breaker for alle VPN-brugere, men efter vores mening er P2P meget vigtig, og de hurtige resultater, vi opnåede, ville ikke være tilstrækkelige til vores P2P-behov. For dine torrentbehov, tjek vores top 3 bedste VPN’er, der skal bruges til torrents i 2017.

Mobil ydeevne

Android-applikationen var meget nem at bruge, og vi må sige, at det er ret den fuldt udstyrede app.

Efter login-skærmen har du muligheden for at vælge den valgte serverplacering og starte forbindelsen.

Programmet giver dig også muligheden for at tilpasse din oplevelse yderligere ved at åbne indstillingsmenuen.

For så vidt angår hastighedstestresultaterne, var vi ikke nøjagtigt imponeret.

Resultaterne var ikke forfærdelige, men det ser ud til, at tjenesten er begrænset til gennemsnitskvalitet. Det er ikke klart, om dette er for at imødekomme et specifikt krav eller på grund af en dårlig infrastruktur, men uanset hvad er det ikke en standard, som vi er villige til at acceptere. Tjenester skal stræbe efter kvalitet og investere i infrastruktur, hvis de ønsker at følge med den stadigt voksende efterspørgsel og kvalitetsstandarder, som mobilmarkedet kræver i dag.

Prisfastsættelse

VPNSecure tilbyder flere prisplaner. Vi vil medtage planerne for de ekstra tjenester, der er nævnt ovenfor, selvom de efter vores mening bør inkluderes i prisen.

Tjenesten virker dyre, især efter at have kigget på detaljerne, hastighedstestresultater og funktionalitet, føler vi, at $ 10 / mo. er en smule dyr. Vi forstår, at der er bundter, der tilbyder nogle generøse rabatter, men disse gælder kun i det tilfælde, hvor du finder VPNSecures tjenester, der passer til dine behov, så det kan diskuteres.

VPNSecure accepterer flere betalingsmetoder, og selvom det ikke er nøjagtigt den bredeste række betalingsmetoder derude, burde det være nok til ens behov.

Der er også en 90-dages refusionspolitik, som du kan finde på vilkårene for servicesiden, men der er ikke mange scenarier, der kan kvalificere dig til en refusion, og de nævner, at det udelukkende sker efter deres skøn. Den nemmeste måde at teste tjenesten ud, før du går ind på en langsigtet plan, er den 2-dages for $ 2-plan, som skulle give dig mere end nok tid.

Der er en betydelig rabat til rådighed gennem stacksocial, som giver dig mulighed for at købe et livstidsabonnement for kun $ 39.99. Dette er meget, det vil sige, hvis tjenesten er nok til at passe til dine VPN-behov.

Support

Det tekniske supportteam var meget nyttigt, deres chat-tjenester er online 24/7 og alle vores spørgsmål blev besvaret rettidigt og professionelt.

Kundeserviceassistenten forsynede os altid links og dokumentation uanset arten af ​​vores forespørgsel, som vi synes er forfriskende. Det er godt at se, at de tager deres kundesupport alvorligt, da det i mange tilfælde kan være en rigtig afbryder.

konklusioner

Kort sagt føler vi, at VPNSecure har et stort potentiale og går i den rigtige retning. Der er dog nogle ting, som efter vores mening kræver deres øjeblikkelige opmærksomhed, så her er en hurtig liste over, hvad vi kunne lide og hvad vi ikke gjorde.

Fordele:

 • Gennemsigtig virksomhed og kortfattet privatlivspolitik.
 • Nem at bruge websted, applikationer og service sammen.
 • Et anstændigt antal tilgængelige betalingsmetoder.
 • Specielle applikationer tilgængelige til alle større operativsystemer.
 • Fantastisk kundesupport service.

Ulemper:

 • Kun gennemsnitlig gennemsyn og temmelig dårlig P2P-ydelse.
 • Infrastruktur skal forbedres (mange VPS- og skybaserede servere)
 • Dårlig kryptering brugt – DES-CBC 64 bit, som er forældet.
 • Funktioner som PPTP og web-proxy opkræves separat (og vi kan tilføje meget dybt).
 • Dyr service alt sammen, især når du tager ydeevnen i betragtning.

På grund af de nævnte faktorer tildeler vi VPNSecure med en 5/10, hovedsageligt på grund af den anvendte dårlige kryptering, dårlige hastighedstestresultater og høje priser. Vi føler, at når infrastrukturen er optimeret til at skille antallet af klienter, og når prisen er justeret for at passe til tjenesten, vil VPNSecure have sin plads etableret på VPN-markedet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map