TorGuard VPN-gennemgang


TorGuard VPN er en VPN-tjeneste fra USA, Florida (i henhold til deres TOS), der fokuserer på torrent / P2P VPN-marked. De tilbyder Proxy-tjenester til Torrent Anonymitet, fuldt udstyrede VPN-tjenester og en anonym e-mail-service med fuld PGP-kryptering. Lad os grave lidt dybere:

Funktioner

De giver VPN-adgang (op til 5 samtidige forbindelser) på 40+ servere i 7 lande: USA, UK, Holland, Canada, Rumænien, Schweiz, Rusland. De tilbyder også SOCKS5 og Proxy-adgang til brug sammen med BitTorrent-klienter. Det er en god tilføjelse til den fælles VPN-tjeneste, da brugere ikke behøver at være tilsluttet VPN, hvis de vil overføre noget over P2P-netværk. Deres OpenVPN-opsætning bruger 128 og 256 bit-kryptering. TorGuard leverer også en sikker webmail-løsning, der bruger PGP-kryptering.

Som et VPN-funktionsudvidelse tillader de kunder at bruge en dedikeret IP-adresse + ubegrænset portvideresendelse til $ 7,99. Det er lidt dyrt, hvis du spørger os.

Software

Du får en Viscosity Build til OpenVPN-funktionen, komplet med en gyldig licensnøgle, og den er forudkonfigureret med alle deres servere. Viskositet er en moden, fuldt udstyret OpenVPN-klient, der tilbyder pålidelig forbindelse og detaljerede statistikker om dine forbindelsestider og TorGuard får nogle bonuspoint i denne henseende. Viskositet er tilgængelig for både Windows (XP SP3 eller nyere OG Mac OS X 10.5 eller nyere).

Hvis du ikke ønsker at bruge Viskositet, kan du downloade deres Custom build dialer-app, kaldet TorGuard Lite. Dette tilbyder OpenVPN-forbindelse med foruddelte serverlister. Du får ikke den avancerede statistik, som Viskositet tilbyder, og husk at dette er en Java-baseret app, så du bliver nødt til at installere en Java Runtime inden første kørsel (installationsprogrammet vil downloade den nyeste Java Runtime til dig).
TorGuard Lite er tilgængelig til Windows, Mac OS X og Linux.

Hvis du er interesseret i Torrent Proxy-tjenesterne, kan du downloade og bruge en forudkonfigureret Torrent Client. Hvis du bruger Windows, kan du vælge mellem Deluge og uTorrent, men Mac OS X- og Linux-brugere er nødt til at nøjes med Deluge som go-to-proxy’s torrent-klient.

Interessant nok tilbyder TorGuard også en forudkonfigureret OpenVPN-klient til Android-brugere, der er tilgængelig i to udgaver, både til Android 4.0 eller sidstnævnte og pre-4.0-brugere.

TorGuard scorer højt i vores diagrammer, fordi de tilbyder en stor samling dialer-software, der dækker alle større operativsystemer og brug. Selvom der ikke er nogen forudkonfigureret OpenVPN-klient til iOS, tilbyder TorGuard en forudkonfigureret GuizmoVPN-dialer til fængslede enheder, der er tilgængelig i Cydia Store. Så ingen (officiel) OpenVPN-støtte til størstedelen af ​​iOS-brugere, der ikke har jailbroken enheder.

Alle desktop- og mobilbrugere kan forbinde via PPTP / L2TP-protokoller, og der er en masse trinvise guider på TorGuards webside til alle større operativsystemer og enheder (inklusive DD-WRT-routere og Boxee Box-brugere)

Torrent Proxy-tutorials er også tilgængelige online på deres hjemmeside og i .pdf-format til off-line læsning. De dækker installationsmetoderne for alle større browsere, apps og enheder (Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer, Skype, Boxee Box, Vuze, uTorrent, BitTorrent og Deluge).

TorGuard er en af ​​de mest veldokumenterede VPN / Anonymity-tjenester, vi hidtil har fundet.

Prisfastsættelse

Du får 30 dages returret på alle købte tjenester, uanset tidsperiode eller servicetype, med en betingelse: højst 10 GB trafik i løbet af den første måned.
Priserne starter fra $ 5,95 / måned for Torrent Proxy og $ 9,99 / måned for den fulde VPN-service og går så lavt som $ 3,95 / måned og $ 4,99 / møl, hvis du valgte at købe et års abonnement.

Betalingsmetoder: Kreditkort, Google Checkout, Paypal, Bitcoin, OKPay.

De sælger også routere, der er kompatible med OpenVPN (DD-WRT og Tomato firmwares)

Logning og privatliv

Fortrolighedspolitikken oplyser, at TorGuard indsamler både de personlige oplysninger, der er indtastet under bestilling af tjenesterne og webstedets sporingsinfo. Nævnte oplysninger vil blive gjort tilgængelige “for tredjepart, når vi i vores god tro vurdering er forpligtet til at gøre det i henhold til gældende love.”

Hastighed og pålidelighed

Da TorGuard er en tjeneste, der er målrettet mod P2P-brugere, besluttede vi at gøre alle vores hastighedstests med BitTorrent, hvor vi downloadede Linux-ISO’er, der blev udsået af mange brugere for at få de bedste hastigheder. Hastighed på nederlandske servere var i gennemsnit mellem 700 KB / sek og 1 MB / sek. Ikke dårligt, men det kunne have været bedre. Canadiske servere var lidt hurtigere og gennemsnitligt mellem 1MB / sek og 1,5MB / sek og nåede en maksimal hastighed på 2 MB / sek. Rumænske servere var de hurtigste i vores test, let i gennemsnit 2,5MB / sek., Spider op til 3,5MB / sek nu og da.

Nogle skærmbilleder fra Viscosity-trafikgrafer, der viser de hastigheder, vi opnåede i vores test.

TorGuard Canada VPN:

canadavpn

TorGuard Holland VPN:

netherlandsvpn

TorGuard Rumænien VPN:

romaniavpn

VPN-forbindelser var pålidelige, og vi stod ikke over for nogen problemer med afbrydelse, mens vi forblev tilsluttet i et par dages samlet brug (1 til 5 timer pr. Session)

Support

TorGuard tilbyder 24 × 7 support tilgængeligt via et billetsystem og webchat.

konklusioner

Den gode:

 • Masser af servere i forskellige geografiske regioner, især ingen DMCA-venlige lande
 • Godt dokumenteret installation til alle større operativsystemer og enheder
 • Licens til Viscosity VPN-klient, som er langt den bedste OpenVPN-klient derude
 • 30 dages returret
 • P2P tilladt
 • Prisfastsættelsen er ikke dårlig: kvartalsvise og årlige planer er billigere end mange konkurrenter
 • De accepterer BitCoin

Det dårlige:

 • Ingen officiel support til iOS-kunder på OpenVPN
 • VPN-hastighed er ikke dårlig, men det kunne have været bedre
 • Deres TOS er for lang til at læse: et resume ville være rart
 • Selvom nøgleordet “anonymitet” findes overalt på deres websted, beder de om for mange detaljer under tilmelding:

signupdetails

Afsluttende bemærkninger: TorGuard er en solid VPN-udbyder, men de skal øge server / båndbredde kapacitet lidt. De bør også give nogle klarere TOS / Privatlivspolitik, fordi ingen ikke har tid til at læse store mure af tekster. Vi kan ikke lide at anmode om så mange tilmeldingsdetaljer, mens vi går ind for anonymitet overalt på deres websted. Vi vurderer TorGuard VPN til 7,5 / 10 i kategorien af ​​betalte VPN-udbydere, fordi de har mange nyttige funktioner bundtet med deres produkt eller tilgængelige hver for sig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map