Proxy.sh-gjennomgang, hastighetstest og sammenligning

Proxy.sh er en ikke-loggførende VPN-tjeneste basert på Seychellene (et privatparadis). De tilbyr både VPN og proxy-tjenesten (samlet i samme pakke). Deres dedikasjon til personvern er imponerende, og proxy.sh tilbyr flere unike personvernfunksjoner utover de fleste andre VPN-tjenester.


Personvernfunksjoner inkluderer:

 • Ingen logger. Ingen. Glidelås. Null.
 • Warrant Canary
 • Gjennomsiktighetsrapport (liste over alle juridiske forespørsler de mottar)
 • Ikke-sporbart hasht VPN-kontoalternativ (konto som ikke er koblet til en e-postadresse)
 • Krypterte chat / meldingsapper
 • Private ikke-loggførende DNS-servere
 • Tor over VPN / VPN over Tor kapabel
 • Åpen kildekode for VPN-klient

Og best av alt, de er ganske rimelige: Proxy.sh er en av få leverandører som kan matche Private Internet Access’s ekstremt lave $ 3,33 pr måned.

 • Kjappe fakta
 • Full spesifikasjoner
 • Rabatter / kupongkoder

Nettsted: www.proxy.sh
Selskap:
Proxy.sh (Basert på Seychellene)
Loggpolicy:
Ingen logger.
Serverlokasjoner:
200+ servere i 51 land
protokoller:
OpenVPN (best), PPTP, L2TP / IPSec
Mobilapper:
iPhone / iPad og Android

Vanlig pris: $ 10 / måned
Nåværende beste pris: $ 3.33 / måned (kreve dette tilbudet)

Proxy.sh gjennomgangsoversikt

Proxy.sh er en VPN-tjenestebasert Seychellene med høyt personvern (et kjent ‘privacy haven’). Seychellene har ekstremt gunstige lover om personvern og databeskyttelse som beskytter både selskaper og deres kunder.

Proxy.sh er med sine egne ord en av de mest ‘forstyrrende’ VPN-leverandørene i verden, og løfter baren når det kommer til åpenhet og personvern. Produktet deres er ganske nyskapende og tilbyr en rekke virkelig unike personvernfunksjoner som du ikke kan få fra noen annen leverandør. Avveininga er at programvaren til dette lille selskapet er litt mindre polert enn noe av konkurransen (men muligens enda sikrere, som vi vil diskutere senere).

styrker

 • Ingen logger overhodet: Proxy.sh er ‘ingen logger’ VPN-tjeneste. De overvåker eller logger ikke øktdataene dine, nettloggen, dataoverføringen eller tilkoblingshistorikken. (Dette er en sjeldenhet i VPN-bransjen)
 • åpenhet: Proxy.sh publiserer en daglig gjennomsiktighetsrapport som avslører enhver garanti og DMCA-forespørsel de mottar, samt handlingen som er tatt.
 • Open Source-programvare: Proxy.sh er en av de eneste VPN-leverandørene som publiserer kildekoden for deres proprietære VPN-programvare. Ikke bare lar dette utviklermiljøet sende forbedringer, det tillater også gratis og åpen gjennomgang av sikkerhetsfunksjonene deres og sikrer at det ikke er noen skjulte bakdører, malware, keyloggers eller rootkits som blir installert.
 • Lav pris: Med 1 års planer som starter på $ 3,33 / måned, er proxy.sh en av de laveste prisene som ikke logger VPN-er i verden.
 • Torrent-Friendly: Proxy.sh tillater torrents / p2p / fildeling og er et utmerket valg for det formålet.

Svakheter:

Proxy.sh er et lite / nyere selskap og programvaren deres er litt upolert. Det fungerer bra og er stabilt, men brukergrensesnittet (UI) er ikke alltid intuitivt. Du kan alltid bruke en tredjeparts VPN-klient med abonnementet ditt (for eksempel OpenVPN eller Viscosity).

Prising / Planer

Proxy.sh har 4 VPN-planer i 3 abonnementslengder, så det å gjøre et valg kan bli litt forvirrende. Vi vil prøve å bryte det ned så enkelt som mulig.

Proxy.shs vpn-priser og pakker

Proxy.sh VPN-pakker

Først ut, Rask plan er bare et midlertidig (72 timers) VPN-abonnement og bør egentlig bare brukes til å teste proxy.sh før du kjøper, eller hvis du trenger et VPN-abonnement i en kort periode (du reiser, er du utenfor landet).

Resten av planene (Grunnleggende, solid, pro) er tilgjengelige i tre abonnementslengder:

 • 1 måned (ingen rabatt)
 • 6 måneder (liten rabatt)
 • 12 måneder (beste rabatt kontra månedlig)

‘Grunnleggende’ og ‘solide’ planer:

Disse planene er tilnærmet identiske. Hver har tilgang til alle kjernefunksjonene til proxy.sh (Safejumper VPN-klient, SoftEther, Proxy-servere, private DNS og ubegrenset båndbredde i 1Gbps-nettverket.

De eneste forskjell er at den “solide” planen har 50 serverplasseringer og den “grunnleggende” planen bare kommer med 5. Enten det er verdt 2 ganger prisen vil komme ned til et spørsmål om personlig preferanse.

‘Pro’ -planen

Her blir det interessant …

Pro-planen legger til noen avanserte funksjoner som ikke er tilgjengelige i noen av de andre planene, men til en pris på 20 dollar per måned.

Dette er hva du får:

Tilgang til private VPN-noder på 50 Gbps: Proxy.sh har eksklusive servernoder på 50 Gbps som bare er forbeholdt abonnentene på proplanen. Dette betyr at det er massevis av båndbredde tilgjengelig, så du bør få mye raskere hastigheter hvis du har en høy båndbreddeforbindelse (50 Mbps +)

Multi-Hop teknologi: Multi-hop betyr at VPN-oppføringsserveren er på ett sted, og exit-noden din kan være på et helt annet sted. I teorien skal dette gi enda større anonymitet da forbindelsen din nå blir dirigert gjennom 2+ ikke-loggførende VPN-servere. Siden dette bruker minst dobbelt nettverksbåndbredde, er det rimelig at Proxy.sh skal belaste en mye høyere pris.

Du får også tilgang til 100% av funksjonene fra ‘Solid’ planen.

Så hvilken plan er best?

Personlig tror jeg ‘Grunnleggende’ plan er den desidert beste avtalen, og Proxy.sh er en av de eneste VPN-ene som tilbyr et årlig ubegrenset abonnement for $ 40 / måned eller mindre. (Privat internettilgang er den andre). Hvis du sannsynligvis bare bruker servere i 1 av de fem landene (USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Nederland), er grunnleggende plan en god verdi.

Personlig tror jeg ‘Solid plan’ er overpriset, og du kan få mange av de samme funksjonene fra privat internettilgang, til bare $ 3,33 per måned i stedet for $ 10.

‘Pro’ -planen vil være veldig attraktivt for strømbrukere på grunn av de fantastiske 50 Gbps private serverne. Du får også multi-hop-teknologi (nesten ingen andre VPN-er tilbyr dette). Hvis strøm, hastighet og ekstra sikkerhetsfunksjoner er viktigere for deg enn pris, er Pro Plan absolutt verdt å vurdere.

Besøk Proxy.sh

Proxy.shs programvare (SafeJumper)

Proxy.sh har sin egen tilpassede VPN-klient som de kaller ‘Safejumper. Det er en av de eneste proprietære VPN-klientene i open source i verden, noe som betyr at koden deres er gratis og åpen for inspeksjon (slik at du vet at det ikke er noen hemmelige bakdører eller innebygd malware).

Hovedgrensesnittet til Safejumper ser slik ut:

Proxy.sh hovedprogramvarevisning

Hovedprogramvarevisning

Selv om det ikke er den mest elegante programvaren, er alle de viktige funksjonene der. Du kan se din gammel IP-adresse samt ny IP tilordnet av Proxy.sh når du kobler til VPN. Den viser også gjeldende protokoll (UDP eller TCP) og portvalg.

Du får også enkel tilgang til hele listen over Proxy.shs serverplasseringer ved å trykke på ‘+’ -ikonet ved siden av den valgte serveren (Sveits på bildet over).

Velge en server

Det er enkelt å velge din foretrukne serverplassering. Bare klikk på “+” -knappen for å starte servervalgverktøyet, så får du den fullstendige rullbare listen over alle proxy.sh-servere. Den viser også gjeldende% belastning for hver server (for å hjelpe deg med å velge den raskeste / minst overfylte).

servervalg verktøy

Velg hvilken som helst server fra listen

Safejumper har også et hendig systemfeltikon. Det gir deg høyreklikk tilgang for raskt å koble deg til hvilken som helst serverplassering, koble til den siste serveren eller åpne innstillingsmenyen.

Den har også et ikon som sjanser farger basert på tilkoblingsstatusen din, slik at du alltid visuelt verifiserer om du er koblet til VPN, selv når programvaren er minimert.

Her er ikonet for systemstatusfeltet (ikke tilkoblet kontra tilkoblet):

statusforbindelsesstatus

ikonet for systemstatusfeltet

Avanserte innstillingsmeny

Innstillinger-menyen Safejumper gir deg tilgang til noen mer avanserte konfigurasjonsalternativer. De fleste vil bare stille en gang og glemme dem. Du trenger sannsynligvis ikke å redigere dem veldig ofte.

innstillinger for safejumper

SafeJumper-innstillingsmeny

Funksjoner:

 • Auto-lansering / auto-connect / re-connect: Disse alternativene lar deg velge om du vil ha safejumper belastning ved oppstart (når operativsystemet lastes), automatisk tilkobling etter lasting og om du vil koble til automatisk igjen hvis tilkoblingen faller.
 • Koble til usikret wifi: kobler automatisk til når du kobler til et wifi-nettverk som ikke er passordbeskyttet (for eksempel offentlige flyplasser / kaffebar-nettverk).
 • Vis individuelle node-servere: lar deg se hver enkelt server på hver serverplassering. Dette vil gjøre at servervalget blir mye mer overfylt.
 • Kill-Switch: Dette er en sikkerhetsfunksjon som automatisk vil drepe all internettilgang til datamaskinen din til VPN-tilkoblingen er gjenopprettet. Vi skrev en hel artikkel om hvordan og hvorfor vi bruker en VPN kill-switch.
 • IPv6 lekkasjebeskyttelse: Forsikre deg om at enheten ikke lekker ut ipv6-adressen.
 • DNS-lekkasjebeskyttelse: Rute alltid DNS-forespørsler gjennom proxy.shs private DNS-servere (les vår DNS Leak Guide).

Avanserte funksjoner:

OpenVPN Port #: Lar deg velge en lokal port # hvis du vil konfigurere portvideresending for VPN (de fleste brukere trenger ikke dette).

DNS-servere: Du kan spesifisere dine egne DNS-servere hvis du vil (det vil som standard være proxy.shs private DNS hvis du ikke spesifiserer dine egne). De fleste brukere bør bare legge igjen standardinnstillingene.

VPN-porter som skal åpnes: Brukes til videresending av porter via VPN-serveren. Dette er en avansert funksjon og bør bare brukes hvis du vet hva du gjør. Hver port du åpner er en sikkerhetsrisiko og gjør det enklere for en hacker å nå datamaskinen din via VPN-tunnelen.

Sikkerhet og kryptering

Proxy.sh har utmerket sikkerhet og krypteringsstyrke. Her er høydepunktene av de beste sikkerhetsfunksjonene:

256-bit AES-kryptering: Dette er bransjestandarden for OpenVPN-kryptering og Proxy.sh bruker den på alle serverplasseringer.

4096-bits nøkler: Dette er styrken til den første krypteringen for håndtrykk mellom VPN-klienten og serveren. Bransjestandarden er bare 2048-bit. Proxy.shs kryptering er en utrolig 22048 ganger så sterk. Jeg kan ikke gjøre det matte i hodet mitt (og jeg vedder på at du heller ikke kan gjøre det). Det er med andre ord utrolig sterkt.

Privat DNS: Proxy.sh bruker sine egne DNS-servere som ikke er loggført for å sikre at nettstedoppslagene dine aldri blir dirigert gjennom ISP-ens DNS-servere (internettleverandøren din er nesten helt sikkert gjør føre logger). Lær mer om DNS-lekkasjer her.

Kill-Switch: Denne valgfrie sikkerhetsfunksjonen lar deg øyeblikkelig drepe internettforbindelsen din hvis VPN mislykkes (i stedet for bare å koble til en usikker tilkobling på nytt).

Faktisk den eneste funksjonen Proxy.sh ikke tilbyr er justerbar kontroll over krypteringsstyrken (i tilfelle du vil ha mer hastighet / mindre sikkerhet), men veldig få VPN-er tilbyr det nivået av kontrollen. Hvem vet, proxy.sh kan legge det til i nær fremtid.

Personvernfunksjoner og loggingsregler

Proxy.sh gir utmerket personvern og har en rekke imponerende personvernrelaterte funksjoner.

Innloggingspolicy

Proxy.sh er en sann ikke-logging vpn noe som betyr at de ikke overvåker eller logger noen VPN-aktivitet, sesjonsdata eller metadata. Dette gir brukeren størst mulig nivå av personvern og anonymitet.

Her er noen av sitatene direkte fra proxy.sh:

“Proxy.sh samler eller logger ingen trafikk eller bruk av proxy-teknologiene inkludert virtuelle private nettverk” – proxy.shs personvernregler

Og proxy.sh har offentlig uttalt mange ganger, inkludert her at de ikke fører noen logger, og de fleste serverprosesser kjører bare i RAM slik at ingen brukerdata blir skrevet til en harddisk.

Personverntoken

Proxy.sh tilbyr en gratis kontotjeneste som lar deg konvertere VPN-kontoen din til et anonymt hasjtoken. Når du har gjort dette, har du ikke et brukernavn / passord eller en brukerkonto, bare et ikke-identifiserbart token som brukes til å få tilgang til VPN-nettverket (via safejumper).

Denne oppgraderingen er helt valgfri (og gratis), men den ulempen at den gir så mye personvern at du ikke vil kunne motta teknisk support (du har ikke lenger et kontopanel eller tilknyttet e-postadresse).

Anonyme betalinger

Du kan kjøpe VPN-tjeneste anonymt ved hjelp av kryptokrets. Du får valget mellom Bitcoin (verdens mest populære cryptocurrency) eller annet Cryptocoins (som litecoin).

Innsynsrapport

Proxy.sh publiserer en daglig gjennomsiktighetsrapport som viser enhver garanti og juridisk forespørsel de mottar. Rapporten viser også handlingen proxy.sh tok som svar (det er nesten alltid bare å blokkere en port # fordi de ikke kan identifisere enkeltbrukere). De aller fleste hendelser i rapporten er DMCA-kunngjøringer generert av torrentnedlastinger.

Proxy.sh-gjennomsiktighetsrapport

Skjermbilde av de siste hendelsene (gjennomsiktighetsrapport)

Proxy.sh bruker også a garanterer kanari for å bekrefte at gjennomsiktighetsrapporten er oppdatert og nøyaktig (for å garantere brukere at ingen informasjon er blitt fjernet som følge av juridiske trusler eller en knebleordre).

Fartstest

Proxy.sh presterte solid i våre hastighetstester. Vi testet på en kablet tilkobling på 100 Mbps (optimale forhold) for å få et inntrykk av de maksimale hastighetene en VPN er i stand til. Alle serverne av proxy.sh bruker 256-bit AES-kryptering (med Safejumper) som er ekstremt sterk kryptering. Avveining av sterkere kryptering er vanligvis en moderat sakte hastighet.

USAs hastighetstest

proxysh usa speedtest

USAs hastighetstester. Fra toppen: NYC, NC, Texas

Internasjonale hastighetstester

Proxysh internasjonal hastighetstest

Fra toppen: Canada, Storbritannia, Sveits

Speedtest-analyse:

Proxy.sh var ganske raskt på USA-servere, men de internasjonale serverne var en blandet pose. Hvis du har en gjennomsnittlig tilkoblingshastighet (rundt 25 Mbps), vil du ikke merke mye forskjell, men hvis du har en 100 Mbps tilkobling, kan det være lurt å velge en raskere VPN som Privat internettilgang eller IPVanish.

Last ned SafeJumper »

Konklusjon

Proxy.sh er et solid alternativ hvis du leter etter det høyeste nivået av personvern og anonymitet. De er ingen logger-policyer, kombinert med en åpen kildekode VPN-app er flott. De har også base i Seychellene, så proxy.sh bør være mindre utsatt for press fra NSA og andre spionorganisasjoner enn en VPN med base i USA, Storbritannia eller Canada..

Proxy.sh er et godt valg for:

 • Bittorrent brukere: De er sanne ikke-loggførende VPN og torrenter er tillatt på alle servere. De videresender ikke DMCA-forespørsler, og de publiserer alle kunngjøringer om fjerning i transparensrapporten.
 • Verdi / prisbevisst: Med planer som starter på $ 40 / år ($ 3,33 / måned) er proxy.sh rimelig.
 • Personvern / sikkerhet: Med 256-biters AES-kryptering, 4096-biters håndtrykkskryptering, og ingen logger overhodet, er de et solid alternativ.
Det jeg elsker med Proxy.sh
 • Personvern – Proxy.sh holder ingen logger eller sesjonsmetadata. De har base i Seychellene (et privatparadis).
 • Åpen kilde – VPN-programvaren deres (kalt ‘Safejumper’) er helt åpen kildekode, noe som betyr at koden kan bli inspisert og verifisert offentlig. De fleste VPN-programvarene er lukket.
 • Alternativt token-kontoalternativ – Proxy.sh tillater helt anonyme kontoer, uten tilknyttet e-postadresse eller brukernavn. Du har bare et privat hasjtoken som brukes som innlogging.
 • Proxy-tjeneste inkludert – Alle VPN-planer inkluderer tilgang til 3 proxy-servere i USA og Europa. De fleste VPN koster ekstra for proxy-tjenester. Fullmaktene kan enkelt brukes til å torrent.
Mulige bekymringer
 • Forvirrende planalternativer: Det er 4 forskjellige VPN-planer, hver med forskjellige funksjoner. Den grunnleggende planen (langt den beste avtale) bare 5 land.
 • Programvare-brukergrensesnittet er litt grovt: Programvaren fungerer utmerket og er veldig sikker, men brukergrensesnittet er litt klumpete. Definitivt ikke så glatt som noen annen programvare (som VyprVPN eller ExpressVPN).

Vår dom: solid personvern og sikkerhet

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map