proXPN gjennomgang


proXPN VPN er en Nederland-basert VPN-leverandør som tilbyr en to-lags VPN-tjeneste. Den gratis kontoen gir deg ubegrenset nettlesing over OpenVPN mens premiumkonto stabler opp til konkurransens tilbud med fullverdig ubegrenset tilgang til alle webtjenester på et antall servere over hele verden. La oss se hvordan de har klart å bestå testene våre!

Funksjoner

proXPN tilbyr PPTP- og OpenVPN-tilkoblinger, selv om den gratis (grunnleggende) kontoen bare får deg OpenVPN. Ingen UDP-protokoller her, for eksempel L2TP og OpenVPN UDP, for noen betalingsplaner. Den gratis kontoen gir deg tilgang via en server, som ligger i USA, mens brukere som er villige til å betale fra 6,25 USD / måned, vil velge en av sine “mange servere som er lokalisert over hele verden”. De har VPN-servere på 7 steder: 4 i USA, en i Nederland, en i Singapore og en i Storbritannia. Alle VPN-servere har mange IP-adresser.

Premiekontoen kommer med en 7-dagers risikofri prøveperiode for alle nye brukere av tjenesten.

De har en fin tjenestepresentasjonsvideo på Youtube

proXPN tilbyr et tilpasset build-program for tilkobling til nettverket deres. Denne appen kjører på alle større OS-versjoner (les: Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Mac OS X 10.5 eller nyere. Applikasjonen lar brukerne velge VPN-server og protokoll (PPTP eller OpenVPN). Mac-appen er faktisk bare en endret versjon av TunnelBlick, en gratis OpenVPN-klient.

proXPN tilbyr støtte for mobilbrukere, og de har satt opp guider på nettstedet deres for hvordan du konfigurerer PPTP-tilkoblinger på både iOS 4.0 eller nyere og Android 4.0 eller nyere. “Mobil” -siden på nettstedet deres lover at tilpassede apper for både iOS og Android “snart kommer” på de respektive applikasjonsbutikkene og markedene.

programvare

VPN-dialeren deres er ren og enkel. Det gir en rask måte å bytte mellom servere og VPN-protokoller, i tillegg til å blokkere et forhåndsdefinert program hvis VPN-tilkoblingen faller uventet.

programvare1

Det er en fin funksjon for deg som vil sørge for at en torrent-applikasjon eller en nettleser ikke fortsetter å overføre data etter at VPN kobler seg ut, og til slutt avsløre din virkelige IP-adresse.

programvare2

Priser

Den Nederland-baserte leverandøren tilbyr to typer kontoer. Gratis-kontoen er tilgjengelig for alle som er villige til å registrere seg på nettstedet og tilbyr ubegrenset nettlesing gjennom bare en av deres servere i USA. Nettleshastigheten er begrenset til 300 Kbits / sekund på deres gratis VPN-plan, mens Premium-planene tilbyr ubegrensede VPN-hastigheter. Hastighetene er imidlertid begrenset av protokollene, ettersom både PPTP og OpenVPN TCP er langsommere enn UDP VPNer.

Premium-kontoen kjører 6,25 USD / måned (startpris) og gir deg ubegrenset trafikk med høyere hastigheter, tilgang til alle serverne deres over hele verden, tilgang til P2P / torrenting, unblokkerte porter og PPTP-støtte (for både stasjonære / bærbare datamaskiner og mobiltelefoner / tabletter).

Logging og personvern

Denne leverandøren gjør det klart gjennom sine logg- og personvernregler at de har nulltoleranse overfor brukere som bruker nettverkene sine for ulovlige aktiviteter som spamming, smiing av overskrifter, hacking, distribusjon av virus og så videre.

Når det gjelder loggføringspolitikken, oppgir de at de vil samle påmeldingsinformasjon og tilkoblingsinformasjon som er lagret i to uker. De vil registrere betalingsdetaljer for premiumbrukere som Navn og faktureringssyklus.

Her er et skjermbilde fra personvernreglene:

logging1

Vi tror ikke at kommentaren “ikke at vi selv kunne gjøre, da forbindelsen er kryptert” er nøyaktig. Folk bør være klar over at en VPN-forbindelse er kryptert mellom sluttbrukeren og VPN-serveren, ikke fra VPN-serveren til Internett-tjenesten, for eksempel nettsted, folk vil få tilgang til. Selv om brukeren får tilgang til et nettsted via HTTPS, er VPN-tilbudet STILL ABLE for å se hva som er nettstedet du får tilgang til, selv om de ikke kan se hva som er “inne” i HTTPS-forbindelsen. Så vårt forslag til proXPN er å gi nøyaktige tekniske uttalelser for å øke bevisstheten til brukere av VPN-tjenester, ellers vil noen kanskje tro at en VPN-tjeneste gir full kryptering mellom sluttbrukeren og nettstedene / tjenestene de får tilgang til.

Pålitelighet og Hastighet

Vi holdt kontakten med OpenVPN-tjenesten i flere timer (3 timer / tilkoblingstid i gjennomsnitt), i forskjellige dager. Tilkoblingene var pålitelige i testene våre, og vi la ikke merke til og koble fra. Hastighetene er imidlertid ikke de beste vi noensinne har sett, og det er fordi de bare gir TCP VPN-protokoller. Hvis du ikke er klar over forskjellen mellom TCP og UDP VPN, sjekk vår sammenligningsartikkel for TCP vs. UDP VPN. I utgangspunktet kan TCP VPN-er være 10 ganger saktere enn UDP VPN-er.

I gjennomsnitt nådde vi hastigheter mellom 3 og 5 Mbit / sek. på proXPN VPN ved å bruke begge VPN-modus (OpenVPN og PPTP). Det beste vi fikk på våre proXPN VPN-hastighetstester var rundt 7 Mbit / sek (OpenVPN TCP), mens tilkoblingshastigheten vår uten å bruke et VPN gjennomsnitt mellom 80 og 100 Mbit / sek: nok til å få noen av de beste oppnåelige hastighetene fra VPN server, uavhengig av leverandør.

Brukerstøtte

ProXPN VPN gir støtte via e-post / billett, twitter, og de har også en dokumentasjonsdel på nettstedet sitt.

konklusjoner

Det gode:

 • VPN-programvaren er fin og enkel. Vi likte det mer enn noen av de andre VPN-tjenestene vi testet
 • Prisingen er ikke dårlig i det hele tatt
 • De gir en gratis VPN-plan

Det dårlige:

 • Ingen UDP VPN-protokoller som betyr lavere tilkoblingshastigheter. De fleste VPN-leverandører bruker UDP VPN-er som standard
 • Innloggingspolitikk kan forvirre folk
 • Noen flere land / serverplasseringer vil være fint

Avsluttende notater: deres polerte VPN-programvare, en gratis plan og gode priser utgjør hastighetstapet. Hvis du trenger en VPN for surfing, streaming av medier og uformelle nedlastinger, er hastighetene deres gode nok. Vi vurderer proXPN VPN til 6,5 / 10 blant betalte VPN-leverandører.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map