PIA-gennemgang


Som et resultat af Edward Snowden-afsløringer i 2013, er privatlivsbranchen vokset enormt, da millioner af internetbrugere pludselig blev mere privatlivsbevidste, begyndte at lede efter måder at bekæmpe masseovervågningen VPN-tjenester blev meget populære, selv blandt ikke-tekniske brugere og den almindelige interesse for sådanne tjenester vokser, når vi taler.

Tilbage i 2013 foretog vi vores første anmeldelse af Privat internetadgang VPN. Den er blevet opdateret et par gange siden da, men det er nu på tide at opdatere PIA Review fra bunden.

Tilbyder kvalitet til en lav pris, er PIA VPN hurtigt blevet branchen førende. Det har modtaget adskillige ”Bedste VPN” -priser, der er tildelt af førende publikationer som PC Mag og Toms hardware.

Privat internetadgang har brugere, der spænder fra almindelige / ikke-tekniske mennesker, der simpelthen ønsker at logge på Facebook i et land, der forhindrer det, til sikkerhedsbevidste, der ser ud til at være anonyme, mens de surfer, eller at skjule sig for påtrængende organisationer som NSA, GCHQ, kinesisk regering og mange flere.

Vi har brugt Privat internetadgang VPN i årevis, en USA-baseret tjeneste, der drives af London Trust Media, Inc, og for nylig besluttede vi at gennemgå den igen for at se, om tjenesten bakker kravene og stiger til lejligheden. Dette er, hvad vi har fundet ud af.

Hvad skal man kigge efter i en VPN

Med henblik på at gennemføre denne gennemgang har vi omhyggeligt testet Privat internetadgang i næsten en måned i virtuelle maskiner over hele verden, forbundet til VPN i flere dage såvel som mobile enheder. Vi ønskede at vide, hvor hurtig og pålidelig det er, hvordan det håndterer vores data og hvilke funktioner de inkluderer.

Når du vælger en VPN, er der flere ting, du skal tage højde for:

 • Tillid og privatlivspolitik
 • Servere og infrastruktur. Specifikt placering og antal tilgængelige servere
 • Funktioner og P2P / torrent-ydelse
 • Hastighed og pålidelighed
 • Pris og tilgængelige betalingsmetoder

Tillid og gennemsigtighed

De fleste køber en VPN-tjeneste for at få adgang til indhold, der er begrænset i deres land, f.eks. Sociale netværk, YouTube eller Netflix. Eller for at beskytte mod masseovervågning, sporing og copyright-trold. De tror ofte, at enhver VPN ville gøre det, men dette kan være en falsk antagelse. Du betro din VPN al din Internet-trafik, og derfor alle dine følsomme data, de ting, du ikke engang ville fortælle til din bedste ven.

Det vigtigste spørgsmål, du skal stille, mens du vælger en VPN er, om det i første omgang er værd at have din tillid.

Privat internetadgang er en meget solid VPN-tjeneste og har vist dette. Der er ingen kendte problemer med dem, der spiller mod deres kunder. I modsætning hertil har en anden populær tjeneste, HideMyAss, forrådt sine brugere mindst to gange ved at give dem til feds.

I henhold til deres påstande gemmer PIA ikke dine trafiklogfiler, dine IP-adresser eller dine DNS-anmodninger. Under stævning kan de frigive kundedata. I henhold til deres hjemmeside: “vi vil imødekomme alle gyldige stævningsanmodninger, vores juridiske team undersøger hver eneste juridiske anmodning, som vi modtager for at overholde både” ånden ”og bogstavet i loven. Ved ugyldige eller alt for brede stævninger vil vi ofte stille spørgsmålstegn ved eller forsøge at indsnævre omfanget af ethvert søgte emne. Når det er muligt og en gyldig mulighed, vil vi desuden give brugeren en mulighed for at gøre indsigelse mod eventuelle anmodede oplysninger. ”

Privat internetadgang kræver dog brugerens e-mail-adresse og betalingsdata. De siger også, at nogle klienter, der beslutter at bruge det valgfrie kontrolpanel, vil modtage en midlertidig cookie.

De gør det også klart, at de ikke vil sælge folks data til direkte markedsføringsformål, ligesom nogle af de gratis VPN’er gør.

”Vores forpligtelse over for dig er at opretholde de højeste standarder for privatlivets fred og samtidig levere det mest solide VPN-netværk i tophastighed. Vi er altid tro mod vores forpligtelser, ”læser det på deres websted.

Hvad angår betalingsmetoder, skal du være opmærksom på, at ikke alle betalingsmetoder er privatretlige ved design. Nogle af dem gemmer dine detaljer i en ubegrænset tid. Nogle af dem vil også videresende dine oplysninger til sælgeren – i dette tilfælde VPN-tjenesteudbyderen. Af denne grund anbefales det at betale for din VPN med Bitcoin eller forudbetalte betalingskort, så du ikke forbinder din reelle identitet til VPN-kontoen.

Hvad vi kunne lide ved PIA og sjældent set sammen med andre VPN’er, er at de også giver tilbage til samfundet ved at støtte frihedsrettigheder for internetgrupper (https://www.privateinternetaccess.com/pages/companies-we-sponsor) som Electronic Frontier Foundation, Internet Society, Gnome Foundation samt Bitcoin-begivenheder og fora og hackathons. Der er en hel del VPN’er, der sponsorerer EFF, men ingen af ​​dem bidrager til flere andre projekter, som PIA.

De er også interesserede i miljøet ved at støtte Earth Day Network og plante et træ til hver server i deres netværk. I maj 2016 har antallet oversteg 3.300 træer.

Kryptering

Brugere, der leder efter de stærkeste krypteringsparametre, kan være sikre. Denne VPN anvender nogle af de stærkeste krypteringsindstillinger på markedet. Den bruger open source, industristandard OpenVPN, der har mange muligheder, de kan vælge imellem. En stærkere kryptering betyder dog mere behandlingskraft eller ofte et fald i hastighed. De, der værdsætter hurtig download mere end krypteringsstyrken, kan markere felterne, der svarer til scenariet All Speed ​​No Safety.

Brugere har flere muligheder, når det kommer til datakryptering, datautentisering og håndtryk. PIA VPN anbefaler flere af disse scenarier:

 • Standardbeskyttelse – AES-128 / SHA1 / RSA-2048
 • Alle hastigheder Ingen sikkerhed – Ingen / Ingen / ECC-256k1
 • Maksimal beskyttelse – AES-256 / SHA256 / RSA-4096
 • Risici i forretning – AES-128 / Ingen / RSA-2048

Vi har brugt kombinationer af AES-128 eller AES-256-cifre med RSA-4096 eller ECC-håndtryk, altid med SHA256 HMAC.

Find nedenfor et par prøver ved hjælp af deres krypteringshåndtrykk.

Med deres software (stærk kryptering):

pia-handshake1

Med standard .ovpn-serverkonfigurationsfiler:

pia-handshake2

Bemærk, at de stærke krypteringsindstillinger kun er tilgængelige med deres software. Hvis du bruger OpenVPN med de serverkonfigurationsfiler, de leverer, eller hvis du konfigurerer OpenVPN på en router, er krypteringen svag. Det vil bruge Blowfish 128-bit CBC som datakrypteringskryptering med et forældet RSA-1024 CA-certifikat, RSA-2048-servernøgler signeret med det CA- og SHA1-digest. Det er ret dårligt, og vi spekulerer på, hvorfor de ikke gider at opgradere deres standardindstillinger.

Servere og infrastruktur

Ved at undersøge hostingpartnerne til Privat internetadgang fandt vi, at de bruger nogle af de bedre muligheder i hostingbranchen. For eksempel er Constant LLC (www.constant.com) en af ​​deres vigtigste hosting-partnere.

Privat internetadgang VPN på nuværende tidspunkt (juni 2016) hævder at have over 3.300 servere i 25 lande, alle med Gigabit-forbindelser. De fleste af dem, omkring 1.700, er i 9 amerikanske lokationer. Det Forenede Kongerige følger med 230 servere, og derefter kommer Canada, med ca. 200. Andre placeringer inkluderer Australien, Schweiz, Holland, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Irland, Rumænien, Tyrkiet, Singapore, Japan, Mexico, Brasilien, Indien, Rusland, New Zealand og Israel.

De har udvidet deres infrastruktur eksponentielt i de sidste to år. ”Datacenter-partnere skal have et minimum af Tier-3-klassificerede faciliteter med Tier-1-båndbredde til primær routing / transit (mindst 3 forskellige udbydere). Derudover er det bydende nødvendigt, at datacentret er forpligtet til privatliv, ”skriver de på webstedet.

pia-netværk

På deres netværksside indeholder tabellen med alle placeringer også en “Båndbredde” -kolonne, hvor de beregner et samlet antal (servere x 1 Gbps) i Gigabits kapacitet. Vi mener, at det er vildledende og udelukkende bruges som en markedsføringskrav. Det er relateret til porthastighederne i datacenteret, ikke den tilgængelige båndbredde kapacitet til internettet. Det tilgængelige hastighedstestværktøj for hver placering er praktisk, hvis du vil kontrollere hastigheden mellem din rigtige placering og den VPN-placering, du vil oprette forbindelse. Det, vi ikke kan lide ved hastighedstestværktøjet, er, at det kræver Flash, og ingen, der er seriøse omkring sikkerhed, vil bruge Flash. Forhåbentlig skifter de til et JavaScript- eller HTML5-hastighedstestværktøj.

Funktioner og torrenter

Privat internetadgang VPN har klient-apps til Windows, Linux (beta) og Mac OS X-computere. På mobile enheder har de VPN-klient-apps til Android- og iOS-enheder. En enkelt VPN-konto tillader op til 5 samtidige forbindelser. Dette kan være enhver blanding af routere, computere, smartphones og tablets. Tjenesten kan installeres på så mange enheder, som brugeren ønsker, men kun fem vil være i stand til at oprette forbindelse til enhver tid.

VPN er torrentvenlig og har ikke blokeret sådanne indholdsressourcer på nogen af ​​placeringerne.

Software

PIA har sin egen Windows OpenVPN-klient, og den er meget nem at bruge, arbejder ud af kassen.

Grænsefladen er ren og minimalistisk. Du kan vælge mellem Simple og Advanced. Uerfarne brugere bliver bedt om at give et VPN-brugernavn, adgangskode, startindstillinger og det område, de vil oprette forbindelse til. Erfarne brugere vælger deres krypteringsstyrke: chiffer, godkendelse og håndtryk metoder.

pia-software1

Ved installation kan du vælge det område / land, du vil forbinde VPN, samt protokol og porte. De leverer både TCP- og UDP-protokoller på porte: TCP 80, 110, 443 og UDP 53, 1194, 8080 og 9201. Protokoller og porte kan vælges fra de avancerede indstillinger. Bemærk, at TCP-porte 80, 443 og 110 anbefales, hvis VPN-forbindelsen oprettes fra et netværk, der har en restriktiv firewall, da disse porte normalt bruges til web- og e-mail-trafik, hvorfor det sandsynligvis er, at VPN-forbindelsen fungerer under radaren.

En anden nyttig ting, du kan indstille, er Port Forwarding (brugt af P2P-klienter eller anden software, der kræver direkte adgang til din pc fra Internettet). Hvis du aktiverer indstillingen, viser en værktøjstip den videresendte port, når du opretter forbindelse.

Port Videresendelse er tilgængelig på servere beliggende i Holland, Schweiz, CA North York, Californien Toronto, Rumænien, Sverige, Frankrig og Tyskland. Portvideresendelse er nyttigt til såning af torrent såvel som spil og til at nå nogle applikationer i dit hjemmenetværk, f.eks. Et overvågningskamera, FTP / SSH-server eller VoIP-applikation.

Nyttige softwarefunktioner:

 • VPN Kill Switch sletter din ISP Internet gateway, hvis VPN kobler fra for at undgå IP-lækage
 • DNS Lækbeskyttelse fjerner dine standard DNS-servere, så du kun kan bruge de DNS-servere, der er tildelt af VPN
 • IPv6 Lækbeskyttelse deaktiverer din IPv6-netværksadresse for at beskytte mod lækage via IPv6

På Android forbindes deres app ved hjælp af OpenVPN, da den er baseret på open source-appen OpenVPN til Android. Fra en nylig opdatering tillader det også policybaseret routing, hvilket betyder, at brugeren kan vælge, hvilke apps han skal bruge (eller ikke) VPN-forbindelsen.

VPN-softwareklienten til iOS er ikke så kraftig som den til Android, og den bruger IPsec + IKEv2 i stedet for OpenVPN som VPN-protokollen. Derfor er det ikke så sikkert og pålideligt som OpenVPN.

Det er også muligt at opsætte VPN-forbindelser manuelt uden brug af en software på enheder, der understøtter VPN-forbindelser, såsom routere, NAS-enheder eller med den indbyggede VPN-support i de fleste operativsystemer.

Hastighed

Brug af en VPN kan muligvis sænke din forbindelseshastighed af to grunde: krypteringsomkostninger, da du har brug for at overføre flere data, og båndbreddekapaciteten mellem dig og den VPN-server, du opretter forbindelse til. For eksempel kan forbindelse til et andet land eller i udlandet resultere i lavere hastighed end det, du får ved at oprette forbindelse til et sted i nærheden. Det er efter vores mening praktisk at ofre nogle hastigheder (ikke meget) for sikkerhed og privatliv.

Vi kan sandsynligvis alle være enige om, at hastighed er en meget vigtig faktor, når du vælger en VPN. Af denne grund har vi foretaget mange hastighedstest ved hjælp af forskellige metoder, både online hastighedstest og torrentoverførsel. Disse test blev udført i forskellige tidsrammer og tidspunkter af dagen. Bemærk, at vi har oprettet forbindelse til VPN fra forskellige verdensomspændende placeringer for at overvinde problemer med latenstid og peering.

Speedtest-resultater

pia-speedtest

Som testene ovenfor viser, er hastigheden med PIA VPN slet ikke slet. Faktisk er det bedre end hvad vi oplevede med mange andre konkurrenter, men ikke de bedste.

De ser ud til at bry sig om kundernes hastighed, da der er en “Send Slow Speed ​​Complaint” -mulighed tilgængelig i Windows VPN-softwaren.

resultater af torrenthastighed

Torrenthastigheden er meget god og når konstant godt over 100 Mbps.

pia-vpn-torrent1

og en anden test (forskellige VPN-placeringer):

pia-vpn-torrent2

Som du kan se i ovenstående testresultater, var overførselshastigheden over 15MB / s, eller ~ 120 Mbps. Den ene test blev foretaget med forbindelse til VPN i Canada, den anden i Holland.

Vi testede også torrenthastigheden med VPN slået fra, men med SOCKS5-proxy aktiveret i torrentklienten. Hastigheden skyrocket over 200 Mbps. Det er imponerende og bare for at torrentere alene, det er nok end at oprette forbindelse til VPN for at rute al din trafik, men blot konfigurere proxy i din torrent-klient. Dette er hastighedsresultatet med torrenting via SOCKS5:

pia-socks5-torrent

Betaling og pris

Privat internetadgang (PIA) har et par og enkle prisindstillinger. Den månedlige betaling er den højeste, $ 6,95. Hvis du vælger pakken 6 måneder, giver du $ 35,95, hvilket betyder $ 5,99 pr. Måned. En højere rabat er tilgængelig for dem, der køber et helt års abonnement. De betaler kun $ 39,95, hvilket tjener $ 3,33 / måned. Der er ingen gratis prøveperiode, men du kan have dine penge tilbage om syv dage, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten. 6 måneders plan giver ikke rigtig mening, i betragtning af at det 1-årige kun er $ 4 dyrere. Så det åbenlyse valg på lang sigt er den årlige pakke.

pia-pricing

Udover kreditkort, PayPal, Bitcoin og Amazon, er der masser af andre betalingsmetoder, herunder hundredvis af gavekort fra store mærker som Starbucks, Target og Walmart, der giver kunderne mulighed for at betale anonymt.

Vi tilmeldte os PIAs VPN-service ved hjælp af Bitcoin, og vi var glade for, at tilmeldingsprocessen tog kun 20 sekunder, og vi blev ikke bedt om nogen personlige oplysninger. VPN-login-detaljerne blev sendt til den e-mail-adresse, der blev angivet i tilmeldingsprocessen. VPN-kontoen blev aktiveret øjeblikkeligt efter betalingsbekræftelsen.

En af aktiverings-e-mails inkluderede et unikt downloadlink til deres software, hvor VPN-legitimationsoplysningerne allerede var integreret, så der ikke var behov for at manuelt indtaste VPN-brugernavnet og adgangskoden.

Support

De har en live chat-support på webstedet, men den er ikke tilgængelig døgnet rundt.
En videnbaseside har over 300 artikler, der dækker løsninger og svar på de fleste problemer og spørgsmål.

De har også en billetside, og vi kontaktede support via denne side. Mens supporten hurtigt svarede inden for en time, i løbet af weekenden, var vi ikke imponeret over det første svar. Spørgsmålet var lidt vanskeligt, måske for teknisk for niveau 1 supportoperatører. Det, vi spurgte, var, om deres iOS-app bruger IPsec + L2TP eller IPsec + IKEv2, fordi det ikke var klart, og vi ikke kunne finde oplysningerne overalt. Hvad supportoperatøren svarede var noget i retning af ”du kan bruge L2TP / IPsec på iOS, selvstudie [her]. Vores iOS-app understøtter IPsec ”. Det svarer ikke på vores spørgsmål, men er kun et dåse svar. Efter at have fortalt dem, at svaret ikke var tilfredsstillende, svarede en anden medarbejder imidlertid og besvarede spørgsmålet ved at nævne, at det bruger IPsec + IKEv2.

En uge senere spurgte vi, om de understøtter bedre kryptering med OpenVPN-konfigurationsfilerne, der skal bruges sammen med anden VPN-software eller på routerne. Support var igen meget hurtig, men desværre sagde de, at de officielt ikke leverer andre konfigurationsfiler og foreslog at se på deres fora.

Andre måder at nå frem til support på er via deres forum eller på reddit.com, hvor nogle af deres kyndige medarbejdere lurer.

Konklusion

Privat internetadgang er uden tvivl en af ​​de bedste VPN-tjenester på markedet. De tager privatliv alvorligt, deres infrastruktur er i top, og prisen er uovervindelig. Software er ikke så god, som vi gerne vil have det, og supporten kan være bedre.

Vi giver Privat internetadgang en rating på 8/10 i den betalte VPN-kategori og anbefaler det stærkt.

Fordele:

 • God hastighed / pålidelighed. De har masser af dedikerede eller colocated-servere i stedet for billige VPS-servere som mange af deres konkurrenter.
 • Privatlivsfokuseret (bevist).
 • Torrentvenlig, ikke blokeret på nogen af ​​deres placeringer. SOCKS5 og portvideresendelse er perfekte tilføjelser til torrenting.
 • Kan ikke slå prisen. Virkelig.
 • Meget god torrenthastighed, især kun med SOCKS5.
 • Support er meget hurtig.
 • Mange VPN-placeringer at vælge imellem.

Ulemper:

 • De er USA-baserede og kan være genstand for hemmelige retsafgørelser.
 • Software er ok, men vi ønsker, at det var bedre. men det brugerdefinerede OpenVPN, som de ændrede, er forældet. De giver kilden på fora, men den er år gammel. Software er heller ikke open source, bare OpenVPN, der følger med deres software.
 • Ingen officiel support til stærkere kryptering uden deres software.
 • Flash-baseret speedtest-værktøj på deres netværksside.
 • Nogle af deres IP’er er sortlistede eller genkendes let som VPN’er.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map