OVPN.se anmeldelse 2017


OVPN.se ejes og drives af OVPN Integritet AB med base i Sverige, Danderyd, lige nord for Stockholm. VPN-tjenesten blev officielt lanceret i sommeren 2014, og de er meget stolte af, at de forbliver fuldt funktionsdygtige under svensk jurisdiktion i modsætning til nogle konkurrenter, der flytter deres operationer til skatteparadiser og opererer under skyggefulde jurisdiktioner.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og logning

OVPN.se hævder, at de ikke logger nogen aktivitet fra kunderne, mens de er forbundet til tjenesten. Det betyder, at de i tilfælde af en retsafgørelse ikke ville have nogen oplysninger at give til de retshåndhævende enheder. De eneste oplysninger, de ville være i stand til at give, er betalingsmetoden. Dette betyder, at dit privatliv til sidst vil blive beskyttet afhængigt af den betalingsmetode, du vælger, og hvor sikker den er.

De bruger ikke Google Analytics eller andre tredjepartssystemer, der sporer brugeradfærd. De bruger Piwik, en open source-løsning, der hostes af dem selv, som automatisk afkutter de to sidste byte i din IP-adresse for at holde dig skjult og sikker, også fra OVPN.se.

Du kan finde flere oplysninger om fortrolighedspolitikken her, hvis du har yderligere bekymringer.

Software

OVPN.se bruger proprietær software til Windows, Mac og Ubuntu. Andre platforme understøttes via konfigurationsfiler, der kan bruges med forskellige OpenVPN-løsninger.

For en komplet liste over understøttede platforme, kan du tjekke deres installationsguideside her.

Der er en funktion, der giver dig mulighed for at se forbindelsesstatistikker, som vi fandt meget nyttige:

Du har også et par funktioner, der i teorien formodes at være meget nyttige på indstillingssiden:

Problemet med disse indstillinger er, at de ikke gemmes automatisk, og når de bruges forkert, kan de få din computer til at miste internetforbindelse. Indstillingerne nulstilles hver gang du kobler fra softwaren, og vi bemærkede, at hvis vi logger ud uden først at afbryde forbindelsen, ville vi miste internetforbindelse helt. Dette kan rettes ved enten at genindstille firewall-indstillingerne til standard (ved hjælp af denne vejledning) eller ved at afinstallere OVPN.se’s applikation helt. Afhængig af det viden, brugeren har, når det kommer til netværk og fejlfinding af software, kan dette blive et problem.

Softwaren beder dig om at oprette forbindelse først online og tillader ikke, at du ændrer disse indstillinger, hvis du er offline. Dette kan ikke udføres, hvis du mister din internetforbindelse som nævnt ovenfor, og der ikke er nogen offline prompt til at forklare, hvordan du løser disse problemer.

Vi adresserede dette problem til kundesupportteamet, og de sagde, at de er opmærksomme på, at kill-switch-funktionen kan forårsage nogle problemer, hvis de afbrydes forkert, men at vores internetforbindelse ikke burde have mislykkedes. Uanset hvad føler vi, at det ikke er i kundens bedste interesse at sidde fast uden en forbindelse, og at være afhængige af en anden online enhed for at søge efter løsninger (forudsat at dette er en mulighed til at begynde med).

De har ikke en latenstidsmåler, men de har mulighed for at oprette forbindelse til den hurtigste server i hvert land. I sidste ende, hvad denne proces gør, er at teste forbindelseshastigheden og sørge for, at din VPN-trafik dirigeres gennem deres hurtigste server.

Bortset fra de tekniske problemer, vi stød på, fandt vi, at OVPN.se’s software var meget intuitiv, kortfattet, og selvom den er lidt ressurstung, gør den jobbet.

Funktioner

OVPN.se oplyser, at de tilbyder over 30 serverplaceringer i 4 lande: Sverige, Canada, Tyskland og Holland. Vi kunne ikke finde noget til Canada eller Holland, og når det blev spurgt, sagde supportteamet, at det er et igangværende arbejde, og at de to placeringer implementeres, mens vi taler. De gav os en ETA på cirka to dage. Efter 3 uger kunne vi stadig ikke finde disse nye placeringer, men kun Sverige og Tyskland.

Alle internetprotokoller, inklusive fildeling og P2P er tilladt. De tilbyder ikke PPTP, da de betragter det som forældet, og at det giver meget lidt sikkerhed, hvilket vi fandt som rimeligt.

Den anvendte kryptering er AES 256 CBC med RSA 2048-bit til nøgleudveksling:

De siger også, at “alle servere opererer uden harddiske for at garantere, at intet er logget eller gemt”, hvilket er et godt punkt ud fra sikkerhed og privatliv.

OVPN.se tilbyder en router (eller en kasse, som de har ret til det), som har nogle ret gode specifikationer for prisen på $ 309 plus forsendelse (afhængigt af din placering). Komponenterne i OVPNBox er:

 • Intel Celeron 1037U
 • Atheros AR9382 AR5BHB116
 • 2 GB DDR3 1600 MHz RAM
 • 8 GB SSD
 • 3 dBi-antenner
 • 2,4 GHz eller 5 GHz WiFi

Disse specifikationer er temmelig anstændige til prisen, og vi troede, det er værd at nævne. Du kan finde mere information om tilbudet her, hvis dette er noget, du er interesseret i.

Bortset fra de normale priser tilbyder de også yderligere funktioner såsom proxy eller multi-hop, og priserne er som følger:

Nogle af disse funktioner (hvis ikke alle) findes automatisk inkluderet i andre tjenester, så vi føler ikke, at det nødvendigvis er et plus, at disse funktioner er tilgængelige mod ekstra omkostninger..

Hastighed

Gennemsøgshastighedstestene var anstændige, så længe du er i Europa, skulle du have en god ydelse. Latency kan variere afhængigt af din fysiske placering:

Torrent-downloadhastigheden var dog lavere, og vi mener, at den bestemt bør forbedres, før den tages alvorligt af nogen, der leder efter at bruge P2P med deres VPN-service:

Bortset fra det, ønskede vi at nævne, at browsingoplevelsen var glat, men download af torrent havde en hel del pigge, så det kan være noget, du vil huske på.

Mobil ydeevne

Den mobile ydeevne var anstændig, selvom vi ville have elsket at se en enkeltstående applikation. De har kun konfigurationsfiler, der kan bruges med en open source-løsning. Sådan ser hastighedstestresultaterne ud for henholdsvis Tyskland og Sverige:

Browseroplevelsen var god, der var ingen afbrydelser eller afbrydelser, og hvad angår sideindlæsningsprocessen var hastigheden mere end tilstrækkelig.

Prisfastsættelse

OVPN.se tilbyder tre prisplaner:

Vi må sige, at de er ganske lidt på den dyre side af markedet, i betragtning af det lave antal serverplaceringer og downloadhastigheden i nogle tilfælde. Vi føler dog, at de gør det rigtige, nærmer sig scenen korrekt, bare ikke med hundrede procent effektivitet. Dette kan skyldes infrastrukturbehov eller blot udvidelsen af ​​selve tjenesten, og tiden vil vise, om de lever op til standarderne i alle aspekter, ikke bare nogle.

Der er en 5 timers gratis prøveperiode, og vi fik at vide, at der ikke er nogen forskel mellem den fulde service og prøveversionen, så vidt funktionaliteten går. Dette skulle give dig en mulighed for at teste tjenesten ud og se, om den passer dig eller ej.

Med hensyn til betalingsmetoder accepterer OVPN.se PayPal, kreditkort, Swish, bitcoin og kontanter.

Support

Du kan kontakte OVPN.ses supportteam via en online formular (eller e-mail) eller onlinechat, der er aktiv 9: 00-18: 00 CET. De havde en meget god responstid, og uanset hvor mange forsøg vi gjorde, blev de reageret hurtigt. De leverer også en PGP-nøgle, så du sikkert kan kontakte dem via e-mail.

Den tekniske support, vi modtog, var stor, de var i stand til at give os alle de nødvendige oplysninger, repræsentanten var meget kyndig, og selvom der var nogle tekniske problemer (hvilket sker, og vi synes det er noget forståeligt), kunne de i det mindste rydde situationen for os.

konklusioner

Kort sagt føler vi, at OVPN.se er en god service med nogle aspekter, der kræver en hel del forbedring. Softwareproblemerne gav os ret hovedpine, og vi føler, at det kunne være alvorligt forstyrrende, især for en person, der ikke er i stand til at foretage fejlfinding ud over de regelmæssige skridt, man måske tage for at løse problemer med forbindelse. Her er en hurtig oversigt over hvad vi kunne lide og hvad vi ikke gjorde:

Fordele:

 • Gennemsigtig virksomhed, godt præsenteret og professionel stemning opretholdt.
 • Godt og brugervenligt websted (logisk struktureret uden annoncer, Google Analytics eller uønsket sporingskode).
 • Lige fremad privatlivspolitik, meget godt forklaret.
 • Stor kundesupport, kyndig og hjælpsom.
 • God gennemsigtig hastighed.
 • Proxy og multi-hop tilgængelig (selvom vi gerne ville have set dem inkluderet, ikke som betalte funktioner).
 • Gratis prøveperiode på 5 timer til den komplette service.
 • Ingen begrænsning for P2P-trafik
 • Bitcoin accepteret

Ulemper:

 • Ikke nok serverplaceringer.
 • Softwaren har mange problemer, og de er heller ikke trivielle problemer. Det kan lade dig hænge i midten af ​​sessionen, hvis du afbryder forkert.
 • Ikke så god torrent-downloadhastighed.
 • For dyrt for de tilbudte funktioner og problemer, der er opstået.
 • Ingen mobile applikationer tilgængelige.
 • Mobilydelsen var temmelig dårlig.

Alt i alt giver vi OVPN.se en 6,5 / 10, som let kunne gå markant op, hvis de løser deres softwareproblemer og udvider deres infrastruktur. Hvis der arbejdes med disse spørgsmål, som de hævdede, vil vores næste gennemgang finde dem i en bedre position end det har været denne gang.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map