OneVPN-anmeldelse 2017


OneVPN er en Hong Kong-baseret VPN-tjeneste, et produkt af Unravel Technologies Ltd., der begyndte sin aktivitet for ikke længe siden i henhold til deres beskrivelse. De tilbyder 60+ placeringer i 21 lande: Tjekkiet, Storbritannien, Norge, Frankrig, Spanien, Tyskland, Holland, Tyrkiet, Sverige, Italien, Schweiz, Brasilien, Mexico, Hong Kong, Singapore, Kina, Malaysia, USA, Canada, Australien og New Zealand.

De eneste oplysninger, der er nødvendige for at tilmelde dig, er et navn og en e-mail-adresse, men yderligere information kan være påkrævet afhængig af den betalingsmetode, der bruges ved udtjekning.

De hævder, at deres motto er “at give en perfekt kombination af sikkerhed og hastighed”, så lad os finde ud af, hvor nøjagtig denne erklæring er.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og logning

OneVPN har en temmelig kort og kortfattet privatlivspolitik, der siger som følger:

En ting, der ikke blev afklaret (selv ikke af den tekniske supportafdeling), var formuleringen “Det handler om alt det, vi holder”, hvilket ikke er meget beroligende.

Husk, at denne privatlivspolitik er gældende på tidspunktet for gennemgangen (begyndelsen af ​​2017), og vi anbefaler, at du tjekker deres privatlivspolitik for de seneste opdateringer eller ændringer..

Software

OneVPN tilbyder software til Windows, Mac og Android. Deres iOS-app er under udvikling i henhold til deres websted.

Vi testede Windows-applikationen, der er bygget til at servere de grundlæggende behov direkte fra første side, men mangler design, hvad vi angår.

Funktionerne er tilgængelige lige på første side, men der var nogle problemer med adgang til indstillingsknappen. Vi behandlede dette spørgsmål med teknisk supportafdelingen, men de havde intet svar på sporten. De informerede os om, at vores problem er blevet videresendt til den relevante afdeling, og at vi vil blive informeret, når der findes en løsning. Mere end en uge er gået, og vi har ikke modtaget noget svar.

Der var også en forbindelse med logforbindelser, som vi rapporterede, hvor det eneste, der viser, var, at forbindelsen ventede på at blive oprettet, ingen andre oplysninger blev vist, og applikationen ville til sidst stoppe eller afbryde forbindelsen:

Disse spørgsmål blev også videresendt til supportteamet, men ja, du gættede det, der har ikke været noget svar på over en uge.

Funktioner

OneVPNs ansøgning antages at have nogle funktioner såsom automatisk genforbindelse og kill-switch, som vi ønskede at afprøve og tale om, men da der ikke var noget svar, kunne vi ikke køre testene.

Med hensyn til tjenesten findes der en masse reklame på webstedet for nogle funktioner, der ikke blev forklaret os af supportteamet:

Da vi spurgte om ad-blocker og Speed ​​Booster, fik vi at vide, at ad-blocker aktiveres automatisk, hvilket ikke er sandt, annoncer stadig vises, og der er ingen indikation af, at en sådan funktion ville være aktiveret i softwaren. Overraskende blev vi informeret om, at vores internethastighed ville forbedre sig med Speed ​​Booster, hvilket gjorde det bedre end hvad vores ISP leverer. Da vi spurgte, hvordan dette er muligt, modtog vi dette svar:

Denne slags opsummerer kundesupportoplevelsen, men vi vil tale om det senere, for nu er vi stadig chokeret over påstanden om, at internethastigheden vil forbedre sig forbi ISP-grænsen. Dette er en åbenlys falsk påstand, og enhver, der ved, hvordan Internettet fungerer, vil være enig.

Hvad angår kryptering, reklamerer OneVPN op til 256 bit-kryptering, hvilket er mildest sagt et bredt udsagn. Der findes ingen specifikationer overalt, hvilken type kryptering der bruges. Efter test af forbindelsen fandt vi ud af, at de bruger 128bit-kryptering til PPTP (denne protokol er ikke sikker, uanset krypteringsstyrken) og AES 256-bit og RSA 2048 bit til håndtryk for OpenVPN. Det er et spørgsmål om perspektiv, og vi bemærkede, at den manglende gennemsigtighed normalt er en afspejling af en service af lav kvalitet, som i tilfælde af OneVPN helt sikkert er sandt.

Én ting, vi gerne vil nævne, er, at mens tilsluttet, blokerer OneVPN muligheden for at pinge eksterne værter, hvilket er underligt, da det kan hjælpe med at diagnosticere forbindelsesproblemer og hjælpe med fejlfindingsprocessen.

Hastighed

Resultaterne af browsningshastighed var gode:

Browseroplevelsen var god, der var ingen afbrydelser eller problemer, og vi nød det faktum, at forsinkelsen var god uanset serverens placering.

Når det kommer til torrent-downloads, var resultaterne imidlertid under gennemsnittet:

Vi forventede mindst højere downloadhastigheder for nogle af placeringerne i det mindste, men det ser ud til, at resultaterne af browsinghastigheden ikke afspejler kvaliteten af ​​den samlede forbindelse og infrastruktur.

Mobil ydeevne

Vi testede Android-applikationen, og vi må sige, at selvom det er noget selvforklarende, mangler der stadig et par ting, såsom direkte adgang til indstillinger og lidt mindre rod:

Det er ikke nødvendigvis den funktionalitet, der gav os en hovedpine, men snarere rodet og manglen på logik, når det kommer til elementforskydning. Der var også et par problemer med det sprog, der blev brugt, og som vores kundeserviceoplevelse bekræftet, ser engelsk ikke ud til at være deres stærke punkt.

Med hensyn til hastighedstestresultaterne var vi skuffede over at sige det mildt:

Oplevelsen af ​​den mobile browser var chunky med nogle afbrydelser, især når streaming af medier. Bufret indhold løb imidlertid flydende, men det er let at fortælle, at tjenesten ikke er op til standarderne, så vidt mobilhastighed går.

Prisfastsættelse

OneVPN tilbyder følgende prisplaner:

Priserne er teknisk rimelige i betragtning af markedet, men under hensyntagen til ydelsen af ​​tjenesten er det ikke berettiget efter vores mening. Hvis vi antager, at dette ville være en fuldt funktionel service uden problemer og et anstændigt supportteam, ville vi have troet meget mere på det.

OneVPN accepterer et stort antal betalingsmetoder. Vi nød mangfoldigheden, og vi værdsætter dette aspekt i en VPN-tjeneste:

Der er et tilknyttet program tilgængeligt, og hvis dette er noget af interesse for dig, anbefaler vi, at du tjekker deres websted for at få flere oplysninger.

Support

Det tekniske supportteam var sandsynligvis et af de værste, vi nogensinde er stødt på, og det er en meget flot måde at sige det på. Teknikken, vi talte med, besvarede ikke noget personligt, bare kopierede / indsatte skabelonsvar, der ikke var relevante. Vi blev til sidst eskaleret til en, der syntes at have et bedre greb om det engelske sprog, men han var ikke hjælpsom, og vores spørgsmål blev aldrig besvaret, vores problemer blev aldrig løst.

Dette er normalt ikke noget, vi overtænker, for hvis en service fungerer godt, er der minimal interaktion med kundeserviceafdelingen. I tilfælde af OneVPN, en service med så mange problemer, ville vi dog forvente, at de i det mindste kunne lede os i den rigtige retning.

I slutningen af ​​dagen spildte vi flere timer på en chat (mere end tre for at være præcise) og prøvede at finde ud af, hvorfor indstillinger-knappen ikke fungerer, og hvorfor vores kontoaktivering mislykkedes flere gange, selvom vi gennemgik installationsprocessen med succes … to gange. Der var nogle problemer, der også opstod senere, men den rejste supportbillet blev ikke besvaret, selv efter at der var gået over en uge.

konklusioner

Den samlede oplevelse med OneVPN kan beskrives i et ord som ufuldstændig. Der er dog flere aspekter, der ikke kan overses, så her er en hurtig oversigt over hvad vi kunne lide og hvad vi ikke gjorde:

Fordele:

 • Rent websted, meget brugervenligt.
 • Nem tilmelding og installation.
 • Gratis forsøg til rådighed efter anmodning (automatisk til mobile enheder).
 • Rimelige priser (forudsat at tjenesten ville være fuldt funktionel og uden problemer).
 • En bred vifte af tilgængelige betalingsmetoder, accepteret bitcoin.
 • Gode ​​browsningshastigheder.
 • Specielle applikationer tilgængelige til de store operativsystemer.
 • Ofte stillede spørgsmål og vejledninger.

Ulemper:

 • Afvis privatlivspolitik. De bruger brede udsagn til at beskrive specifikke situationer, som ikke er ideel.
 • Sensationelle hævder sådanne tjenester og funktioner, der ikke er forklaret eller berettiget (annonceblokerer, speed booster, NAT-firewall, bedste i verden og så videre).
 • Ping deaktiveret, var der ingen forklaring på, hvorfor fra supportteamet.
 • Lav torrent-downloadhastighed.
 • Dårlig mobil ydelse.
 • Abysmal kundesupportoplevelse, en af ​​de værste, vi nogensinde har oplevet.
 • Applikationsproblemer og fejl, der ikke blev adresseret, selvom anmodninger var åbne i over en uge.

I betragtning af oplevelsen med OneVPN tildeler vi den en 4/10. Vi føler, at produktet ikke udvikles og overvåges af virksomheden. Det ser ud til, at det netop blev lanceret og glemt, der er ingen ægte støtte, og hvis der opstår problemer, adresseres de ikke. Kundesupport er bare en uheldig kæde af misforståede problemer og forvirrede ikke-engelsktalende repræsentanter. Desværre hæver kvaliteten af ​​tjenesten simpelthen ikke dagens standarder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map