Ghost Path VPN-gennemgang


Ghost Path VPN annoncerer sig for at være en VPN-service for alle. Hjemmesiden er pænt arrangeret og designet, og strukturen er logisk, hvor alle veje fører til kassen siden. Der er en hel del marketing-gimmicks, der bruges på webstedet, de fleste af dem har at gøre med hyperboliske egenskaber som “bank-grade kryptering” eller “Ubegrænset VPN-forbindelser” (hvilket er ukorrekt angivet, de henviser til det faktum, at du kan oprette forbindelse en enhed til hver enkelt server samtidigt, ikke et ubegrænset antal enheder til den samme server på samme tid).

ghostpathvpn skadefri

De tilbyder 136 servere i 49 lande. Du kan finde en komplet liste over servere her. Du skal også huske, at den eneste platform, der har en fristående applikation, er Windows. Alle andre understøttede operativsystemer understøttes ved hjælp af ovpn-konfigurationsfiler til brug med en OpenVPN-klient. Dette er dog ikke nævnt på præsentationssiden, du kan kun finde disse oplysninger på FAQ-siden eller under de tilbudte installationsvejledninger.

Da vi netop for nylig har gennemgået SlickVPN, bemærkede vi en masse ligheder mellem de to tjenester. Først bemærkede vi, at webstedsstrukturen var den samme, softwaren er stort set den samme, og efter at have gravet lidt dybere, fandt vi ud af, at de bruger den samme infrastruktur. Vi fandt de samme IP’er, de samme certifikater, og vi konkluderede, at Ghost Path VPN sandsynligvis er en hvid-laber-forhandler for SlickVPN. Dette forklarer lighederne og infrastrukturen er den samme. Der er små forskelle mellem de to tjenester, f.eks. Prisplaner (omkostningerne er de samme, men planerne er forskellige), men som helhed er det endelige produkt, du modtager, stort set det samme.

Baseret i staten Georgia – USA, reklamerer GhostPath VPN anonym online aktivitet lige fra første afsnit på deres webside. De hævder også at låse op for visse funktioner og onlinetjenester, beskytte dig mod hackere og skjule dine private data. Lad os se, om de virkelig hæver disse forventninger.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og logning

Ghost Path VPN har en 12-punkts meget detaljeret og meget juridisk-venlig privatlivspolitik. Alt er formuleret på en sådan måde, at det får os til at tro, at vi læser et juridisk dokument, inden vi indgår en kontrakt. Det forklarer meget grundigt, hvilke oplysninger der er gemt, hvorfor og hvordan de vil blive brugt, og til en vis grad sætter vi pris på gennemsigtigheden. Det, vi er bekymret for, er antallet af situationer, hvor de fritager sig for ansvar, når det kommer til at dele brugerinformation (se punkt 4 for at forstå nøjagtigt, hvilke enheder vi henviser til).

Vi anbefaler kraftigt at læse deres privatlivspolitik, da det kan kaste lys over funktioner og vilkår, som du er interesseret i. Tag aldrig let et tvetydigt privatlivspolitik, da det kan forårsage meget mere besvær, at det sparer dig.

Software

Windows-applikationen er temmelig ligetil, og selvom den har nogle funktioner, der kunne have været forenklet, fandt vi den temmelig enkel at bruge.

ghostpathvpn-mainapp01

vi kan godt lide det faktum, at softwaren giver et godt antal indstillinger til at tilpasse din oplevelse og få de ønskede oplysninger. Der er også en mulighed for at ekstrapolere visse statistikker og mere:

ghostpathvpn-settings01

Der er også et antal tilgængelige indstillinger, så længe tilslutningen går:

ghostpathvpn-settings02

Serverplaceringen er let at ændre, og vi kunne godt lide, at den viser en afstand fra din fysiske placering, hvilket mere eller mindre skulle give dig en idé om forsinkelsen.

Der er en meget flot måde at organisere forbindelserne ved at gruppere dem efter enten placering eller forbindelsespræference. Når de er samlet, har du muligheden for tilfældigt at oprette forbindelse til en af ​​serverne i gruppen eller få dem til at skifte:

ghostpathvpn-settings04

Samlet set er softwaren anstændig, og med et par undtagelser, når den frøs i et sekund eller to under forbindelsesprocessen, var der ingen store problemer.

Funktioner

Ghost Path VPN leverer et par funktioner fra softwaren, når det kommer til Windows-applikationen, men hvad angår resten af ​​operativsystemerne er OpenVPN-klienten meget begrænset, og mange af de enkle funktioner, såsom kill switch eller auto-connect vil ikke være tilgængelig.

Når vi vender tilbage til Windows-softwaren, vil vi gerne nævne, at kill-switch-funktionen (eller IP Lækbeskyttelse, som de kalder det), er tilgængelig fra fanen med indstillinger.

Som nævnt tidligere kunne vi også godt lide det faktum, at de inkluderede en distancespor, afhængigt af din fysiske placering. Selvom dette giver dig en idé om latenstiden, er den ikke særlig præcis, og vi vil gerne se en faktisk latenstidsmåler, der giver dig mere nøjagtige værdier.

Selv troede Ghost Path VPN bruger AES 256-bit chiffer, 160 bit meddelelse hash ‘SHA1’ til HMAC, RSA 1024, der bruges til godkendelse, er forældet og betragtes ikke som mere sikker. Vi forventer at se 2048 bit-kryptering som en minimumsstandard i disse dage.

For så vidt angår dækning for resten af ​​platforme, kan du downloade ovpn-filer herfra. Husk, at installationsprocessen gælder for hver enkelt serverplacering, vi kunne ikke finde et bundt med filerne. Dette kan være kedeligt og kontraproduktivt, især hvis du planlægger at bruge flere serverplaceringer på kort tid.

Vi vil også gerne tale om deres blog, som vi fandt meget interessant og ikke er oppustet med reklamer eller sponsoreret indhold. Det er en god læsning, hvis du til en vis grad ønsker at holde trit med samfundet.

Hastighed

Gennemsehastigheden var en smule lav, selvfølgelig presterede nogle af serverne bedre end andre, men generelt kan vi ikke sige, at vi var særlig tilfredse med resultaterne:

ghostpathvpn-browsingspeedtest

Selvom resultaterne ikke var storslåede, kan vi ikke sige, at det var mærkbart, eller at det påvirkede vores browseroplevelse. Forbindelsen var stabil, der var ingen problemer og sider indlæst korrekt og i rette tid.

Vi kan dog ikke sige det samme om torrent-downloadhastighed:

ghostpathvpn-torrentspeedtest

Resultaterne med lav hastighed afspejles bestemt dårligt på torrent-downloadhastigheden, som lå godt under det acceptable niveau. Husk, at vi ikke leder efter lynhurtige forbindelser, og vi forstår, at nogle tjenester eller placeringer klarer sig bedre end andre, men i dette tilfælde er ingen af ​​serverplaceringerne udført et sted tæt på et acceptabelt niveau, selv ikke med gratis servicestandarder.

Mobil ydeevne

Der er ingen mobilapplikation at diskutere, GhostPath VPN anbefaler at bruge en open source OpenVPN-klient til alle dens mobile behov. Her er resultaterne af de mobile hastighedstest for henholdsvis Tyskland og Holland:

ghostpathvpn-mobilespeedtest-DENL

Normalt ville vi med lignende resultater stadig have en glat browsingoplevelse, men i GhostPath VPN’s tilfælde var det ikke en så glat oplevelse. Gennemsøgningen var træg og frøs endda nogle få sekunder til tider. Sider med meget Javascript-indhold såsom populære nyhedssider indlæst meget langsomt. Vi testede et par enheder på Android og fik de samme resultater.

Prisfastsættelse

GhostPath VPN tilbyder tre prisplaner: ugentligt, månedligt og årligt. Vi værdsætter en vis mere fleksibilitet, når det gælder valg af faktureringscyklusser, og en uges plan er ganske dyr.

ghostpathvpn-pricingplan01

De tilbyder også en 7-dages pengene-tilbage-garanti:

ghostpathvpn-restitutionen

Vi kunne godt lide, at de tilbyder dette langs det ugentlige abonnement for 5 dollars. Dette viser en slags gennemsigtighed og tillid til deres produkt.

For så vidt angår betalingsmetoder, tilbyder de muligheden for at betale med større kreditkort, PayPal og Bitcoin. Vi finder dette antal betalingsmetoder acceptabelt, men det kan variere afhængigt af dine behov og mulighed. Nogle betalingsmetoder er tilgængelige forskellige steder, så det er virkelig et spørgsmål om tilgængelighed og privatlivets bevidsthed.

ghostpathvpn-paymentmethods01

Support

Vi var meget skuffede over den tekniske supportoplevelse. Vi kunne ikke modtage et svar fra supportteamet. Vores anmodning var enkel, relateret til nogle konfigurationsfiler, der var ikke noget teknisk eller kompliceret.

En anden ting, vi gerne vil nævne, er, at kontaktformularen er den eneste måde at komme i kontakt med supportteamet. Når du sender et spørgsmål eller en billet, er der ingen åbenlyst bekræftelse. Der er ingen sideovergang, men snarere bare en tekst, der vises ved siden af ​​formen, som du let kan gå glip af. Dette er ikke et stort problem, men det kan få dig til at indsende billetten flere gange, før du bemærker bekræftelsesmeddelelsen på skærmen. Der skal være en logisk sideovergang eller en slags pop-up-meddelelse, der informerer brugeren, når meddelelsen er blevet sendt til supportteamet.

konklusioner

Kort sagt føler vi, at GhostPath VPN er en anstændig service med meget plads til forbedringer. Der er nogle ting, vi kunne lide ved tjenesten og nogle få, som vi ikke synes særlig tiltrækkende, så her er en hurtig oversigt:

Fordele:

 • Meget godt struktureret websted, let at navigere og brugervenligt.
 • Et godt antal serverplaceringer til rådighed.
 • Der kræves ikke meget information for at tilmelde dig.
 • God rabat på det årlige abonnement. Hvis de forbedrer deres spil, og den leverede service forbedres, ville det faktisk være det værd.
 • 7 dages returret.
 • De accepterer Bitcoin.
 • Enkel og fuldt udstyret applikation til Windows.

Ulemper:

 • Ikke at være gennemsigtig for at være forhandler af en anden VPN-tjeneste; at være forhandler betyder ingen kontrol over infrastrukturen.
 • Masser af marketing-gimmicks og kun delvist rigtige udsagn, der bruges på webstedet.
 • Ingen uafhængig applikation til andre platforme udover Windows og MacOS.
 • RSA 1024 brugt til godkendelse.
 • Ingen mobile VPN-klienter.
 • Generelt relativt lav hastighed (både browsing og torrent-downloads).
 • Forfærdeligt langsomt teknisk supportteam. Vi vil meget gerne vurdere kvaliteten af ​​støtten, men vi har aldrig modtaget et svar, så vi vil give dem fordelen ved tvivlen.

Alt i betragtning giver vi Ghost Path VPN en 4/10, da de bare er en forhandler af SlickVPN, men alligevel stemmer de ikke med de nøjagtige funktioner, der leveres af SlickVPN ud af boksen, som f.eks. Refusionspolitikken (7 dage vs. 30 dage ), prisplaner (3 vs. 4) og support svar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map