ExpressVPN-anmeldelse 2016


Grundlagt i 2009, ExpressVPN udviklede sig til en robust service, der konkurrerede med de øverste navne i branchen. Registreret på De Britiske Jomfruøer tilbyder tjenesten nu over 1000 servere i over 87 lande. De tilbyder VPN-adgang på tværs af platforme (apps til Windows, Mac, iOS, Android, routere og Linux; konfigurationer til andre routere, konsoller og mere).

expressvpn-supportedsystems

ExpressVPN går også ind for internetbeskyttelse, støtter organisationer som Electronic Frontier Foundation, The Internet Defense League, Fight for the Future and Access.

Siden vores sidste gennemgang i 2014 opdagede vi nogle større ændringer i ExpressVPN. Softwaren ændret, antallet af servere, en dedikeret DNS-service til streaming er tilføjet og mere. Vi vil gerne diskutere nogle af disse ændringer og se, hvor højt ExpressVPN hæver linjen.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og logning

ExpressVPN har en meget kort politik til beskyttelse af personlige oplysninger, som siger, at nogle personlige oplysninger gemmes på købstidspunktet, men at disse oplysninger aldrig vil blive delt med en tredjepart. Der er ingen omtale af, hvordan disse oplysninger vil blive eller ikke vil blive delt med juridiske enheder, hvis der skulle være en undersøgelse, og den generelle formulering, der bruges, giver os ikke en følelse af sikkerhed. Du finder privatlivspolitikken her under den tredje sektion af servicevilkårene.

Software

Windows-applikationen fungerede meget godt. Det var let at bruge og havde nogle meget gode funktioner til rådighed:

expressvpn-windowsapp-main

Softwaren giver også en lang række indstillinger, der hjælper dig med at tilpasse din oplevelse. Hver bruger er forskellige og har forskellige behov, så det er altid forfriskende at se et panel med gode muligheder. Det understøtter flere forbindelsesprotokoller: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP og SSTP.

expressvpn-windowsapp-indstillinger

Når man ser tilbage på, hvordan softwaren lignede i 2014, er det nye format en stor forbedring. Det er mere uklædet, lettere at bruge, og funktionaliteten behøver ikke at ofres for at opnå gode grafiske resultater.

Der er en mulighed for at se diagnosticering af hver forbindelse og eksportere dataene sammen med en hastighedstest og latenstidsmåler, som vi må sige, at vi er en meget stor fan af. Nogle software vælger kun den hurtigste placering automatisk uden nogensinde at give dig nogen numre på den hastighed, som forbindelsen er etableret på.

En anden meget forfriskende ting ved grænsefladen er, at den ikke er oppustet med ubrukelige elementer. Det er en snappet, ren og intuitiv applikation, der ikke bød på nogen ubehagelige oplevelser, mens du testede den.

Funktioner

ExpressVPN tilbyder ret listen over funktioner, når de præsenterer produktet, såsom 3 samtidige forbindelser, stærk kryptering, ubegrænset båndbredde, serverafbrydere og hastighed, nul logging og mere.

expressvpn-funktioner

De giver detaljer om den kryptering, der bruges på en dedikeret side: VPN-kryptering. Det ser ud til, at de opgraderede krypteringsstyrken, da vi testede tjenesten for første gang, og nu bruger de AES-256 til data, RSA 4096 til godkendelse og SHA-512 HMAC. Dette er en stor opgradering i forhold til hvad de brugte tilbage i 2014 (RSA-1024, Blowfish 128, SHA1 160-bit).

Indstillingen af ​​din port, placering eller DNS-server er blevet meget forenklet siden sidste gang vi kiggede på ExpressVPN. Valgmuligheden “Indstillinger” giver dig muligheden for hurtigt at foretage ændringer af forbindelsestypen, så den passer til dine behov.

En ting, som vi fandt meget forfriskende, er, at Hulu og Netflix faktisk er tilgængelige og kører, ikke kun fra amerikanske servere, men også fra andre lande som Danmark og Holland. Med den kontinuerlige kamp mod fjernelse af geografisk placering af tjenester som VPN’er har disse streamingtjenester forbudt hundredvis af datacentre over hele verden, og de ønsker systematisk at forbyde dem alle. At stadig kunne køre Netflix og Hulu gennem din VPN-service er et plus, men ingen kan garantere, hvor længe dette stadig vil være en tilgængelig funktion til.

Proxy- og portvideresendelse er ikke tilgængelig fra ExpressVPN, og når vi kontakter support til at få en forklaring, fik vi at vide, at da tjenesten er sikret, kræver vi ingen proxy eller portvideresendelse. Dette var en meget utilfreds forklaring, især da der ikke nævnes tilgængelighed på webstedet.

De lancerede for nylig (den 17. august 2016) et spejl .onion-sted i Tor-netværket. Du kan læse mere om dette emne her.

Vi vil gerne nævne, at ExpressVPN ikke er begrænset i Kina, hvilket vi fandt ganske mærkeligt eller snarere mistænkeligt, da de fleste VPN-tjenester, også de små, er begrænset der. Vi var ikke i stand til at finde ud af, hvorfor de ikke er begrænset, og vi vil helst ikke spekulere, da vi ikke har nogen kendsgerninger, men det er bare en observation, vi fandt interessant.

Hastighed

Browseroplevelsen var flydende, der var ingen afbrydelser, og selvom hastighedstestene gav lavere numre i nogle lande, var vi stadig i stand til at gennemse uden problemer. Tjenesten kunne forbedres lidt ved at øge båndbredden, men i al ærlighed ser det ud til at være nok. Her er de hurtighedsresultater, vi har opnået:

expressvpn-browsingspeedtest

Torrent-downloadhastighederne var op til pari, intet vanvittigt hurtigt, men stadig solidt, uden afbrydelser eller lækager, og gode forbindelsestider. Igen leverede nogle serverplaceringer lavere resultater end andre, hvorfor vi forsøger at inkludere så mange relevante placeringer som muligt i vores test. Som en generel regel, jo længere du er fra et sted, du forsøger at oprette forbindelse til, desto lavere er latensen og generelt downloadhastigheden, så du skal huske det, når du ser på downloadhastighederne. Her er torrenthastighedstestresultaterne for henholdsvis Canada, Holland, Norge og UK:

Torrent Canada

holland

norge

uk

Mobil ydeevne

Vi testede Android-applikationen ret udførligt, og vi kunne virkelig godt lide det, vi så. Selve appen er meget velstruktureret, let at navigere og giver tilstrækkelige muligheder efter vores mening.

expressvpn-mobileapp

Der er flere muligheder, der hjælper dig med at tilpasse din mobiloplevelse, men vi bemærkede, at forbindelsen i nogle tilfælde ikke blev oprettet korrekt ved første forsøg. Dette er måske eller måske ikke vigtigt for nogle brugere, men IP-lækager kan normalt forekomme, hvis forbindelsen ikke er korrekt etableret, så det bedste at gøre, er at kontrollere din IP og DNS efter oprettelse af din mobilforbindelse. Her er en liste over de bedste steder at kontrollere for IP-lækager.

Hastighedstestene var intet usædvanligt, men forbindelsen var solid, og bortset fra forbindelsesproblemerne nævnt ovenfor, var vi tilfredse med den samlede ydelse. Her er hastighedstestresultaterne for henholdsvis Tyskland og Italien:

expressvpn-mobilespeed

Android-applikationen var nem at bruge, let at downloade og installere og krævede ingen ekstra opsætnings- eller konfigurationsfiler, hvilket altid er et plus, hvis du leder efter en klik og forbind servicetype.

priserne

ExpressVPN tilbyder tre forskellige prispakker, med nogle betydelige rabatter, når abonnementsperioden stiger:

expressvpn-priser

Vi må indrømme, at de ikke er de billigste i branchen, men når du ser, hvordan de har 30 dage uden spørgsmål stillet pengene-tilbage-garanti, skal du være i stand til at afprøve tjenesten og beslutte, om tjenesten er værdig til dit penge.

Der accepteres adskillige betalingsmetoder, hvilket altid er et plus, når det kommer til VPN-tjenester, men afhængigt af hvilken type metode du vælger, vil dine personlige oplysninger være tilgængelige for dem, så husk på det, når du foretager et køb:

expressvpn-paymentmethods

Support

Supportteamet var ikke meget hjælpsomme. De har et live chat-system, der vagt svarer på dine spørgsmål på en meget upersonlig og “skabelon” måde. Alle svar blev leveret i bulk, beskederne var lange og forsinkede og relaterede til et generelt emne snarere end den aktuelle sag. Live chat bør ikke være skabelonorienteret, da det ikke letter kommunikation som det f.eks. I e-mails.

Vi forsøgte at sende en skriftlig anmodning til supportteamet om et andet problem ved hjælp af kontaktformularen, men 24 timer senere har vi stadig ikke modtaget et svar. Husk, at vi brugte en betalt konto, mens vi anmodede om deres hjælp, og vi havde en relevant, men alligevel ikke særlig vanskelig anmodning om dem. Vi antager, at sagen bliver behandlet i sidste ende, men vi vil gerne have en slags reaktion, efter at vi har sendt anmodningen.

Installationsguider, ofte stillede spørgsmål og tutorials kan findes her, og de er lidt nyttige til generelle spørgsmål eller problemer, og vi ser på dette som et plus, i betragtning af den oplevelse, vi havde med kundesupportteamet.

konklusioner

Kort sagt føler vi, at produktet leverede en tilfredsstillende oplevelse, både på Windows- og Android-enheder. Vi var i stand til at køre de nødvendige applikationer uden forsinkelse, gennemse med anstændige hastigheder uden afbrydelse og alt dette til en rimelig pris. De forbedrede sig ret meget, siden vi først testede dem i 2014, og derfor giver vi ExpressVPN en bedre bedømmelse på 7/10.

Her er en oversigt over, hvad vi kunne lide, og hvad vi ikke kunne lide:

Fordele:

 • Gode ​​intuitive apps, let at forstå og bruge.
 • Fluidforbindelser, afbryder eller afbryder ikke.
 • Anstændig torrent download og gennemsøgningshastigheder.
 • Mange servere og placeringer at vælge imellem.
 • Dedikeret DNS-service til streaming.
 • 30 dages ubetinget refusion politik, ingen personlige data kræves for at tilmelde dig, Bitcoin accepteret.

Ulemper:

 • Nogle detaljer om tjenesten er tvivlsomme: De er inkorporeret i De Britiske Jomfruøer, men det ryktes, at de er (fysisk) baseret i Hong Kong. Webstedet er heller ikke censureret i Kina, og dette hæver et flag i betragtning af det faktum, at de fleste VPN-websteder er censureret, selvom de ikke er populære.
 • Dårlig kundesupportoplevelse. Meget upersonlige og robotiserede svar på chat, og kontaktformularen tog lang tid for at give os et svar.
 • Hastigheden er ikke så god, langt fra “den hurtigste VPN på jorden”, som de annoncerer på hovedsiden.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map