Comprehensive Windscribe VPN Review [2019] | VPN kaffe


Hvis du leder efter en VPN-tjeneste, der ikke tømmer lommen, er måske Windscribes gratis VPN det, du har brug for. Men spring ikke på båndvognen endnu. Husk, at en gratis plan altid betragtes som ringere end den betalte version. Det betyder dog ikke, at det er helt ubrugeligt. Der er mange bekymringer for cybersikkerhed, som en gratis VPN kan hjælpe med til adressering til en vis grad. I denne Windscribe Free VPN-gennemgangsartikel vil vi undersøge, hvordan den messer sammenlignet med andre VPN’er på markedet.

Hvorfor prøve Windscribe VPN

På overfladen er det at give gratis online beskyttelse et meget ædle mål, næsten heroisk. Men forretning er forretning, der kan være mere ved VPN Windscribe end hvad der vises på papir. Lad os se nærmere på nogle af de egenskaber, der gør Windscribes gratis VPN til en levedygtig mulighed.

Kompatibel med større operativsystemer

Windscribe VPN er kompatibel med større operativsystemer som Windows, Mac, Android og iOS. Dets browserudvidelse fungerer perfekt til Chrome, Firefox og Opera. En beta-version software til Linux er også tilgængelig. Opgradering til den betalte version giver dig mulighed for at oprette forbindelse til routere, Windows-telefoner og Linux-gadgets.

En browserudvidelse med indbygget annonce og sporingsblokker

Browserudvidelsen har en indbygget annonce- og sporingsblokerer, der fungerer på al Windscribe-klientsoftware. Husk, at browserudvidelser kun beskytter, når du bruger den specifikke browser. Hvis du bruger en anden browser uden en VPN-udvidelse, vil du være forbundet til usikker trafik.

Tilbyder 2 GB pr. Måned VPN-sikrede data

Hvis du har brug for 10 GB, skal du blot tilmelde dig med din e-mail-adresse.

Hvis du vil prøve Windscrib’s Pro-service, tilbyder den ubegrænsede VPN-data og koster $ 9 per måned eller $ 49 pr. År. Hvis du er en hyppig rejsende, kan deres “build a plan” -prisordning være praktisk. Her kan du have 2-10 GB data, afhænger af, om du tilmelder dig ved hjælp af din e-mail-adresse. Det koster $ 1 pr. Land pr. Måned med 10 GB datatillæg pr. Tilføjet placering. Minimumskravet er $ 2 eller to lande.

Brugervenlig grænseflade

Både premium og gratis, Windscribes VPN har en lille grænseflade med en fremtrædende forbindelsesknap. Den viser den aktuelle IP-adresse, serverplaceringen og den resterende datatillæg. For at ændre forbindelsesstedet skal du klikke på enten grænsefladens rullemenu eller ikonet Opgavemagasin.

Windscribe tilbyder både et desktop og browser-VPN. For at få maksimal beskyttelse anbefales det at tænde for begge værktøjer, mens de er online. De er alligevel gratis at bruge.

Selvom Windscribe har 610 servere i mere end 60 lande, fungerer den gratis service kun i 10 lande: Canada, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Norge, Rumænien, Schweiz, Storbritannien og U.S.A..

Er Windscribe en god gratis VPN?

Vi anbefaler normalt ikke gratis VPN’er, fordi de fleste af dem kan sælge din browserhistorik, nedsætte forbindelsen eller have mange irriterende annoncer. Hvis du ikke betaler for deres service, er der ingen grund til, at de beskytter dine private data.

Så er Windscribe en god gratis VPN? For at give dig et ærligt svar, vejer vi dens fordele og ulemper.

Fordele

Gratis service

Download, installation og brug af VPN Windscribe i desktop- og browserversioner er helt gratis. Tilbuddet er ikke klik-agn; det er helt gratis for livet. I modsætning til en kampagne behøver du ikke at tilmelde dig eller indtaste dine kreditkortoplysninger, og du bliver ikke debiteret efter promo-perioden. Hvis du vil have en billig VPN-service, har du ramt jackpotten med denne.

God beskyttelse

VPN Windscribe tilbyder basale onlinesikkerhedstjenester. Den bruger OpenVPN-protokollen sammen med AES 256-bit-kryptering. Det tillader torrenting og fildeling. Det har også en indbygget firewall og pop-up-blokering for yderligere beskyttelse og bekvemmelighed.

Generøs datafradrag

Datahættet starter med 2 GB, hvis du ikke gav din e-mail-adresse under installationsprocessen. Hvis du gjorde det, vil du modtage tildelte VPN-data på 10 GB pr. Måned. Hvis du henviser til en ven, kan du tjene 5 GB ekstra.

Let at installere og bruge

Der er kun få trin involveret i installationen af ​​browserudvidelsen og desktop VPN-versionerne. Selv en ikke-teknisk person kan opsætte softwaren uden besvær.

Ulemper

Begrænsede servere

Den gratis VPN-funktion fungerer kun i 10 lande. De fleste af dets servere er placeret i Canada, et medlem af Five Eyes-netværket sammen med U.S., Australien, New Zealand og U.K. Disse nationer har tilladelse til at dele efterretningsdata i gruppen. De har mandat til at gemme private data i et stykke tid, hvilket giver både myndighederne og hackere mulighed for at lirke ind i din online aktivitet. Dataudvekslings- og opbevaringspolitikken kan kompromittere dit privatliv og anonymitet.

Intet Netflix

“Windflix”, virksomhedens server til at få adgang til U.S. og U.K. Netflix, fungerer ikke under den gratis plan. Du kan prøve at få adgang til Netflix, mens du er tilsluttet de almindelige servere, men der er ingen garanti for, at det fungerer. Selv den betalte version har også problemer med at omgå Netflix firewall.

Langsom hastighed

Bortset fra geografiske begrænsninger er Windscribs gratis VPN temmelig langsom. Hvis du torrent eller streamer film meget, er dette ikke for dig. For at teste hastigheden på en 100Mbps fiberoptisk forbindelse i London bemærkede vi downloadhastigheden på 102Mbps før vi brugte VPN. Mens forbindelsen til VPN, faldt downloadhastigheden til 32 Mbps. Det er 71% i tab af downloadhastighed!

Dårlig kundesupport

De har en automatisk chatrepræsentant (ved navn Garry), der besvarer grundlæggende forespørgsler. For at teste, stillede vi ham et teknisk spørgsmål, og her er hans svar:

afmeld langsom kundesupport

Der er ingen live kundesupport. Hvis du har noget problem, som Garry ikke kan løse, skal du oprette en billet og vente i dage for at få et svar. Det er bare ikke rigtigt.

Sådan installeres Windscribes gratis VPN

Windscribe VPN til Windows

Det er meget let at installere VPN fra Windscribe på dit skrivebord. Her er trinnene:

1. Gå til https://windscribe.com/download-webstedet for at downloade Windscribe VPN.

winscrib vpn download

2. Klik på den mulighed, der fungerer for dig. Af hensyn til denne tutorial valgte vi “Windows.”

winscrib vpn download til windows

3. Klik på “windscribe.exe” indstillingen i venstre hjørne nederst på siden.

åben windscribe exe-fil

4. Et installationsvindue vises. Følg instruktionerne indtil slutningen.

windscribe vpn installation til windows

5. Når downloadet er afsluttet, skal du klikke på “Udfør.”

afslutt windscribe vpn installation på windows

6. Klik på “Nej” på Windscribe-grænsefladen for at oprette en konto, eller “Ja” for at logge ind.

windscribe vpn oprette konto

7. Windscribe desktop-platformen vises. Her kan du vælge din placering, kontrollere, hvor meget VPN-data der er tilbage, og slå VPN’en til og fra.

windscribe vpn på windows interface

Windscribe VPN på Android

Download af mobilappen har næsten de samme trin som ovenfor:

1. Gå til https://windscribe.com/download-webstedet for at downloade Winscribe.

2. Vælg et operativsystem. Af hensyn til denne tutorial valgte vi “Android.”

download windscribe android

3. Det fører dig til Google Play-webstedet. Klik på “Installer.”

installer windscribe vpn fra Google Play Store

4. Filen downloades.

5. Når appen er downloadet, vises Windscribe-ikonet på din startskærm. Klik på dette ikon.

6. Log på dine legitimationsoplysninger.

log ind eller opret en tilmeldskonto

7. Windscribe Android-appen vises. Her kan du vælge din placering, kontrollere, hvor meget VPN-data, du har tilbage, og slå VPN’en til og fra. Nøgleikonet vises øverst på skærmen, når det er tændt.

forbind med Android windscribe vpn

Resumé

Windscribe gratis VPN er en af ​​de bedste gratis VPN’er derude. Det har de fleste af de grundlæggende sikkerhedsfunktioner, du har brug for for at være beskyttet, mens du er online. Som standard er protokollen indstillet til IKEv2, men du kan vælge OpenVPN for bedre ydeevne. Det har også en indbygget firewall, pop-up-blokering og malware-detektion, der gør det til et uundværligt online beskyttelsesværktøj. På toppen af ​​dette kan du bruge både desktop-appen og browserudvidelsen til en sikrere browseroplevelse.

Windscribe VPN fungerer på enhver gadget. Det er let at installere og har en brugervenlig grænseflade. Datakap starter ved 2 GB pr. Måned, men de giver dig måder at tjene mere datafradrag ved at tilmelde dig med din e-mail (+ 8 GB) og henvisninger (+ 5 GB). Du kan dele dataene på ubegrænsede forbindelser, der kører samtidig.

Hurtigvis kan vi virkelig ikke forvente meget af en gratis service. Dens downloadhastighed og latenstid gør torrenting, se film (inklusive Netflix) eller spille online spil næsten umuligt. Desuden fungerer den gratis service kun 10 steder, hvilket er en betydelig nedlukning for hyppige rejsende. På den lyse side er det faktisk bedre end de andre gratis tjenester, vi prøvede med hensyn til hastighed og dækning. Windscribes gratis VPN har flere fordele end ulemper, hvilket gør det værd at prøve. Hvis du insisterer på bedre service, er en betalt VPN-version, hvad du har brug for.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map