5 Dirt Cheap VPN Providers (που ξεπερνούν τα ακριβά)

Ας είμαστε ειλικρινείς, η τιμή είναι σημαντική.


Σίγουρα, δεν θα πρέπει να είναι το # 1 κριτήριό σας όταν επιλέγετε ένα VPN, αλλά γνωρίζουμε ότι όλα τα πράγματα είναι ίδια, είναι πάντα καλύτερο να έχετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Ευτυχώς, η εξοικονόμηση χρημάτων δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείψετε τις δυνατότητες.

Η αλήθεια είναι…

Υπάρχουν αρκετοί πάροχοι VPN χαμηλού κόστους που ξεπερνούν τους ανταγωνιστές τους σε υψηλότερες τιμές.

Έτσι, κάναμε την αποστολή μας να διαχωρίσουμε το εξαιρετικό από το μέτριο και να σας δείξουμε ποια φθηνά VPN είναι πραγματικά η καλύτερη τιμή (και ποια είναι απλά φθηνά).

Φθηνότεροι πάροχοι VPN με κορυφαία κατάταξη

ΤάξηΕταιρίαΠολιτική επιστροφήςΚαλύτερη προσφοράΛεπτομέριες

1

PIA-45x1257 ημέρες3,33 $Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

2

NordVPN φθηνά vpns30 μέρες4,00 $Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

3

φθηνά ibvpn15 μέρες4,08 $Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

4

purevpn-45x125ΟΧΙ4,16 $Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Ερχομαι συντομα

5

VPNac7 ημέρες4,83 $Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

Κριτήρια που εξετάσαμε:

Για να φτάσει στη λίστα μας, τα VPN έπρεπε να αποδώσουν πάνω από το μέσο όρο (ή καλύτερα) στις ακόλουθες περιοχές:

 • Ασφάλεια – Θεωρήσαμε μόνο εταιρείες με σταθερές ρυθμίσεις ασφαλείας (128-bit AES ή ισχυρότερη, Χωρίς αρχεία καταγραφής δραστηριότητας και κατά προτίμηση προστασία διαρροής IP).
 • Χαρακτηριστικά – Ορισμένοι πάροχοι VPN «χαμηλού κόστους» προσφέρουν μόνο τις ελάχιστες δυνατότητες. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει εταιρείες που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να παρέχουν χρήσιμα εργαλεία που αγαπούν οι πελάτες τους (Τόνοι τοποθεσιών διακομιστή, τεχνολογία αποκλεισμού, φιλικότητα με χείμαρρους, προσαρμοσμένο λογισμικό)
 • Ταχύτητα – Εάν δεν είστε πρώτοι, είστε τελευταίοι. (είπε ο Ricky Bobby) Και μας αρέσουν τα πράγματα που πάνε γρήγορα. Πραγματικά γρήγορα.
 • Τιμή – Θεωρήσαμε μόνο παρόχους VPN που προσέφεραν συνδρομές 1 έτους με λιγότερα από 5 $ / μήνα (60 $ / έτος)

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (από 3,33 $ / μήνα)

Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ο # 1 κατατεθειμένος πάροχος VPN από την άποψη της συνολικής απόδοσης, οπότε θα πρέπει να είναι έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας με τις καλύτερες επιλογές τιμής VPN. Το PIA είναι πάνω από το μέσο όρο σχεδόν σε κάθε τομέα, αλλά είναι πιο γνωστά για τη θρυλική αφοσίωσή τους στο απόρρητο και την πολιτική τους «Zero-Logs».

Το λογισμικό τους θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια ενημέρωση διεπαφής χρήστη (σχεδίαση), αλλά διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες που θέλουμε, όπως:

 • Τριπλή προστασία διαρροής IP (Kill Switch, DNS Leaks, IPv6)
 • Ρυθμιζόμενη ισχύς κρυπτογράφησης (χειραψία, έλεγχος ταυτότητας και κρυπτογράφηση σήραγγας)
 • 30 τοποθεσίες διακομιστή
 • Προώθηση θύρας (λίγα VPN προσφέρουν αυτό)
 • Μηδενικά αρχεία καταγραφής. Ούτε καν μεταδεδομένα «Logs Connection».

PIA-Software-Advanced-setti

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι φιλικό προς το p2p / torrent και περιλαμβάνει ακόμη και διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 στην Ολλανδία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Vuze, uTorrent, qBittorrent κ.λπ..

Οι ταχύτητες είναι σταθερές και πολύ υψηλότερες από τον μέσο όρο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές με παρόμοιες τιμές. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για πλήρεις ταχύτητες PIA.

Τιμολόγηση

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι 6,95 $ / μήνα για συνδρομή από μήνα σε μήνα ή μπορείτε να κλειδώσετε την καλύτερη τιμή των 3,33 $ / μήνα εάν αγοράσετε ένα πρόγραμμα 1 έτους. Όλες οι συνδρομές περιλαμβάνουν απεριόριστα δεδομένα, απεριόριστο εύρος ζώνης / ταχύτητες, 5 ταυτόχρονα συνδεδεμένες συσκευές και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών 7 ημερών.

Δοκιμάστε χωρίς κίνδυνο για 7 ημέρες

NordVPN (μόλις 4 $ / μήνα)

NordVPN ανήκει επίσης στην ίδια επιλεγμένη λέσχη «Zero-Log» με την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Με έδρα τον Παναμά (ένα καταφύγιο απορρήτου), είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες που έχουν μεγάλη συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής. Θεωρητικά, οι διακομιστές του NordVPN θα πρέπει να είναι ακόμα πιο ασφαλείς από την NSA ή την παρακολούθηση πέντε ματιών από τους παρόχους VPN που βασίζονται στις ΗΠΑ, όπως PIA, IPVanish και SlickVPN.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά

Το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή γενικής ασφάλειας, ροής βίντεο (Netflix, iPlayer, Hulu) ή p2p / filesharing. Είναι ένας από τους μοναδικούς παρόχους VPN που επί του παρόντος είναι σε θέση να παρακάμψουν την απαγόρευση VPN Netflix. Λειτουργεί επίσης υπέροχα με το iPlayer και έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στους Βρετανούς πρώην πατέ.

Όπως το PIA, το NordVPN περιλαμβάνει δωρεάν υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5, σε περισσότερες από 10 τοποθεσίες διακομιστή, κάτι που είναι ένα καλό μπόνους.

Προειδοποιήσεις

Το μόνο παράπονο που έχουμε για το NordVPN είναι ότι η υπηρεσία τους είναι λίγο αργή σε σύγκριση με ανταγωνιστές υψηλότερων τιμών όπως το IPVanish. Εξακολουθεί να είναι αρκετά γρήγορο για ροή βίντεο HD (έτσι τα περισσότερα άτομα δεν θα με νοιάζουν) αλλά δεν περιμένουν ταχύτητες 50mbps +.

Τιμολόγηση

Το NordVPN είναι 8 $ / μήνα εάν προτιμάτε μια συνδρομή από μήνα σε μήνα, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα πλήρες 50% όταν αγοράζετε ένα πρόγραμμα 1 έτους, το οποίο λειτουργεί μόνο με. 4 $ / μήνα.

Όλα τα σχέδια περιλάμβαναν απεριόριστο εύρος ζώνης και μεταφορά δεδομένων. Έχετε επίσης πλήρη πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές και τις τοποθεσίες NordVPN (δεν υπάρχουν «επίπεδα»). Το καλύτερο από όλα, το NordVPN έχει κορυφαία θέση στον κλάδο Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών 100% αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Επισκεφτείτε το NordVPN

Αόρατο VPN περιήγησης (3,08 $ + / μήνα)

Λειτουργίες εφαρμογής ibvpn Windows

Αόρατο VPN περιήγησης (IBVPN) είναι ένας από τους λίγους παρόχους που συνδυάζουν την υπηρεσία SmartDNS και την υπηρεσία VPN μαζί σε μία χαμηλή τιμή. Στην πραγματικότητα έχουν σχέδια που ξεκινούν από 3,08 $ / μήνα (με συνδρομή 1 έτους), αλλά η καλύτερη τιμή είναι στην πραγματικότητα το πακέτο “Ultimate” που περιλαμβάνει SmartDNS, αποκλειστικούς διακομιστές “Ultimate-only”, επιτρεπόμενα P2P / torrents και 3 ταυτόχρονα συνδέσεις. (Τα προγράμματα χαμηλότερης τιμής επιτρέπουν μόνο 1 σύνδεση τη φορά).

Το IBVPN διαθέτει προσαρμοσμένες εφαρμογές VPN για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, όπως: Windows, Mac, iOS, Android. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί εύκολα για να λειτουργεί ο οικιακός σας δρομολογητής WiFi για τη δημιουργία ενός αποκλειστικού δρομολογητή VPN.

Καλύτερες χρήσεις

Το IBVPN ταιριάζει καλύτερα σε χρήσεις γενικής ασφάλειας ή ροής βίντεο (κατάργηση αποκλεισμού γεωγραφικών περιορισμένων ιστότοπων). Η συμπεριλαμβανόμενη υπηρεσία «SmartDNS» επιτρέπει την πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Hulu, το BBC iPlayer και το Netflix από οπουδήποτε στον κόσμο.

Επιτρέπουν επίσης την p2p / κοινή χρήση αρχείων, αλλά επειδή δεν είναι πραγματικός πάροχος «Μηδέν-Μητρώο», θα συνιστούσαμε αντ ‘αυτού ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο αν αυτό είναι το κύριο κίνητρό σας για αγορά VPN.

Τιμολόγηση

Τα πακέτα χαμηλότερου επιπέδου της IBVPN (διακομιστές που περιορίζονται σε μία μόνο γεωγραφική περιοχή) ξεκινούν από 3,08 $ / μήνα, αλλά οι καλύτερες προσφορές είναι σίγουρα τα σχέδια “Σύνολο” ή “Ultimate”, τα οποία περιλαμβάνουν πρόσβαση σε διακομιστές και στις 43 χώρες.

Ακολουθεί η τιμή για το ακριβότερο πακέτο “Ultimate”

 • 1 μήνα – 10,95 $ / μήνα
 • 1 χρόνος – 4,84 $ / μήνα

Προσφέρουν ακόμη και μια απεριόριστη 6ωρη δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας VPN τους (συμπεριλαμβανομένου του SmartDNS). Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από την πολιτική επιστροφής χρημάτων των 15 ημερών για το 100%.

Επισκεφτείτε το ibVPN

PureVPN (4,16 $ / μήνα)

PureVPN κάνει πολλά πράγματα καλά, αλλά είναι πιο γνωστά για δύο πράγματα:

 1. Έχοντας περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή από οποιοδήποτε άλλο VPN (140 χώρες και μετράνε)
 2. Δυνατότητα Split-Tunneling (επιλέξτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το VPN και ποιες όχι)

Εάν η ποικιλία διακομιστή είναι σημαντική για εσάς, δεν μπορείτε να κάνετε καλύτερα από το PureVPN. Έχουν πάνω από 500 διακομιστές στο παγκόσμιο δίκτυό τους σε 141 χώρες (λίγα άλλα VPN έχουν περισσότερα από 50).

Ρυθμίσεις ασφαλείας PureVPN

Το PureVPN διαθέτει τριπλή προστασία διαρροής IP

Το PureVPN ενίσχυσε πραγματικά την ασφάλεια στο λογισμικό VPN και ο προσαρμοσμένος πελάτης του περιλαμβάνει εντυπωσιακές δυνατότητες όπως:

 • Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις κρυπτογράφησης
 • Τριπλή προστασία διαρροής IP (Διαρροές DNS, Kill-Switch, IPv6)
 • Ιδιωτικοί διακομιστές DNS (μην αφήσετε τον ISP σας να δει το ιστορικό ιστού σας)
 • NAT Firewall (αποτρέψτε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας)

Καλύτερες χρήσεις

Με κρυπτογράφηση 256-bit OpenVPN, split-tunneling και 140 τοποθεσίες χωρών, το PureVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για ροή βίντεο ή γενική ασφάλεια VPN. Η δυνατότητα split-tunneling είναι εξαιρετικά βολική για άτομα που θέλουν μόνο μερικές εφαρμογές / προγράμματα να χρησιμοποιούν τη σήραγγα VPN (μπορείτε να καθορίσετε τις εφαρμογές που θέλετε).

Το PureVPN τεχνικά «επιτρέπει» torrent, αλλά δεν συνιστούμε τη χρήση τους για αυτόν τον σκοπό και είναι γνωστό ότι αποκλείουν / ακυρώνουν λογαριασμούς για μη εξουσιοδοτημένη κοινή χρήση αρχείων.

Τιμολόγηση

Κανονική τιμή 9,95 $ / μήνα, μπορείτε να εξοικονομήσετε πάνω από 50% και να πληρώσετε 4,16 $ / μήνα αν επιλέξετε συνδρομή 1 έτους.

Όλες οι συνδρομές συνοδεύονται από απεριόριστο εύρος ζώνης / μεταφορά και 5 ταυτόχρονα συνδεδεμένες συσκευές. Το PureVPN διαθέτει επίσης ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους σχεδόν χωρίς κίνδυνο.

Επισκεφτείτε το PureVPN

Ποιος φθηνός πάροχος VPN να επιλέξετε?

Εάν είστε λίγο συγκλονισμένοι με τον τεράστιο αριθμό VPN που μπορείτε να επιλέξετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ο ευκολότερος τρόπος για να επιλέξετε έναν πάροχο VPN είναι πρώτα να εξετάσετε τον λόγο για τον οποίο αγοράσατε ένα VPN (την προβλεπόμενη χρήση) και στη συνέχεια να επιλέξετε έναν πάροχο VPN που ξεχωρίζει σε αυτήν την περιοχή.

Ακολουθούν οι προτάσεις μας για προσιτούς παρόχους VPN, ταξινομημένες κατά χρήση.

Φτηνά VPN για ροή πολυμέσων (Netflix, Hulu, iPlayer)

Για ροή βίντεο / αποκλεισμός γεωγραφικού αποκλεισμού, χρειάζεστε μια γρήγορη υπηρεσία VPN που δεν αποκλείεται ή ξεγελάται εύκολα από τεχνολογίες γεω-περιορισμού. Πολλά από τα καλύτερα VPN αυτής της κατηγορίας είναι μερικά από τα λιγότερο γνωστά (επειδή δεν το έχουν καταφέρει στη λίστα «αποκλεισμένων VPN» του Netflix.

Οι κορυφαίες επιλογές μας:

 1. NordVPN (Επιβεβαιώθηκε η συνεργασία με το Netflix, το iPlayer)
 2. VPN.AC (Λειτουργεί με το iPlayer, Netflix)
 3. PureVPN (Προσφέρει αποκλειστικά IP που λειτουργούν με το Netflix)

Τα καλύτερα φθηνά VPN για Torrents / P2P

Το Torrenting και η κοινή χρήση αρχείων είναι μια δραστηριότητα υψηλής ασφάλειας η οποία γίνεται καλύτερα με μια υψηλή προστασία απορρήτου, μηδενικής καταγραφής VPN. Όλα τα προτεινόμενα VPN παρακάτω διατηρούν μηδενικά αρχεία καταγραφής και επιτρέπουν torrents. Μερικοί περιλαμβάνουν ακόμη και υπηρεσία μεσολάβησης SOCKS5, η οποία μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP στον αγαπημένο σας πελάτη torrent.

Προτεινόμενα VPN για Torrenting:

 1. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο – Μηδενικά αρχεία καταγραφής, περιλαμβάνονται διακομιστές μεσολάβησης SOCKS5
 2. Torguard – Μηδενικά αρχεία καταγραφής, διακομιστής μεσολάβησης SOCKS5 διατίθεται ξεχωριστά
 3. NordVPN – Μηδενικά αρχεία καταγραφής, περιλαμβάνονται διακομιστές μεσολάβησης SOCKS5 (πολλαπλές τοποθεσίες)

Τύλιξε

Υπάρχουν πολλά καλά, φθηνά VPN εκεί έξω. Μην ξεγελιέστε πιστεύοντας ότι πρέπει να πληρώνετε 10 $ ή 20 $ το μήνα για να αποκτήσετε έναν ποιοτικό πάροχο.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν και πολλές υπηρεσίες crap VPN εκεί έξω, οπότε είναι καλύτερο να παραμείνετε σε παρόχους με αποδεδειγμένο ιστορικό, προσαρμοσμένο λογισμικό και φήμη για το απόρρητο και την ασφάλεια.

Και θυμηθείτε, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ της ποιότητας των φτηνών VPN και των «Δωρεάν» VPN. Εάν δεν πληρώνετε για το προϊόν, εσείς είναι το προϊόν και δεν θέλουμε να είμαστε το προϊόν όταν πρόκειται για μια υπηρεσία που υποτίθεται ότι παρέχει προστασία απορρήτου και ασφάλειας.

Ακολουθούν μερικά ακόμη άρθρα που θα βρείτε χρήσιμα:

Κριτικές

 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 • IBVPN
 • Proxy.sh
 • Torguard

Οδηγοί

 • Γιατί το “Perfect Forward Secrecy” είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για ένα VPN
 • Πώς να φτιάξετε έναν ειδικό δρομολογητή VPN για το σπίτι σας
 • Οι καλύτεροι δρομολογητές για OpenVPN, DD-WRT, Tomato
 • Τρόπος χρήσης ενός διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 με tTorrent (Android)
ΤάξηΕταιρίαΠολιτική επιστροφήςΚαλύτερη προσφοράΛεπτομέριες

1

PIA-45x1257 ημέρες3,33 $Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

2

NordVPN φθηνά vpns30 μέρες4,00 $Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

3

φθηνά ibvpn15 μέρες4,08 $Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

4

purevpn-45x125ΟΧΙ4,16 $Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Ερχομαι συντομα

5

VPNac7 ημέρες4,83 $Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map