Τα καλύτερα VPN για Torrents 2020


Δεν είναι μυστικό ότι ο torrenting είναι ένας από τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι προσπαθούν να αποκτήσουν μια υπηρεσία VPN. Είναι επίσης ένα πολύ γνωστό γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες VPN για να διαλέξετε εκεί έξω, γι ‘αυτό δημιουργήσαμε τις κορυφαίες 3 από τις υπηρεσίες VPN που προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το 2017. Αυτές οι υπηρεσίες VPN έχουν δοκιμαστεί εκτενώς για αρκετές μήνες καθώς τα χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Πριν εξετάσουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας torrent και τις βασικές πτυχές κάθε προτεινόμενης υπηρεσίας VPN, ας ξεκινήσουμε αναλύοντας μερικές από τις δυνατότητες που θεωρούμε απαραίτητες όταν πρόκειται για torrent.

Βασικές δυνατότητες VPN για torrent

Υπηρεσία αστυνόμευσης

Πολλοί πάροχοι VPN αποκλείουν την κυκλοφορία torrent είτε σε περιφερειακό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο. Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει όταν προσπαθούν να περιορίσουν τη χρήση του εύρους ζώνης που μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρή σε ορισμένες τοποθεσίες, ειδικά εάν οι φτηνοί διακομιστές cloud / VPS αντί για ειδικό υλικό αποτελούν μέρος της υποδομής τους και έχουμε δει στις κριτικές μας ότι αυτό είναι η υπόθεση με πολλούς.

Ένας άλλος πολύ συνηθισμένος λόγος για τον αποκλεισμό torrents είναι να μείνετε μακριά από πιθανές ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και προβλήματα με τις εταιρείες φιλοξενίας. Ορισμένοι πάροχοι VPN μπορεί ακόμη και να προωθήσουν τις ειδοποιήσεις καταγγελίας DMCA στους χρήστες τους και να κλείσουν λογαριασμούς, κάτι που σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Μια απλή αναζήτηση Google για το όνομα του παρόχου υπηρεσιών και το DMCA θα σας δώσει μια καλή ιδέα εάν έχουν καταχωριστεί παράπονα σε ορισμένες υπηρεσίες.

Ανώνυμη εγγραφή και πληρωμές

Όσον αφορά την προστασία της πραγματικής σας ταυτότητας, είναι προφανές ότι πρέπει να εξετάσετε μια υπηρεσία VPN που σας επιτρέπει να εγγραφείτε χωρίς επαλήθευση ταυτότητας. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός, αλλά πολλοί πάροχοι VPN εξακολουθούν να ζητούν κάποια μορφή επαλήθευσης ταυτότητας η οποία, κατά τη γνώμη μας, νικά την αρχή της δημιουργίας ενός λογαριασμού VPN για λόγους απορρήτου.

Μια άλλη πολύ σημαντική πτυχή είναι οι επιτρεπόμενοι τρόποι πληρωμής. Πιστεύουμε ότι η αποδοχή bitcoin, άλλων νομισμάτων κρυπτογράφησης και προπληρωμένων / δωροκαρτών πρέπει να είναι υποχρεωτική, καθώς αυτές οι πληρωμές δεν μπορούν (εύκολα) να εντοπιστούν σε εσάς.

Καθαρή πολιτική απορρήτου

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ακριβώς τι δεδομένα συλλέγονται από τον πάροχό σας VPN, εάν υπάρχουν καθόλου, και για πόσο καιρό αποθηκεύονται. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται αυτά τα δεδομένα πρέπει σίγουρα να είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή της υπηρεσίας VPN σας. Συνιστούμε υπηρεσίες που δεν καταγράφουν δραστηριότητα. Στην ιδανική περίπτωση, η υπηρεσία VPN δεν πρέπει να έχει απολύτως αρχεία καταγραφής, αλλά να γνωρίζετε τις υπηρεσίες που ισχυρίζονται ότι έχουν μηδενικά αρχεία καταγραφής, παρόλο που στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια. Αυτή η αξίωση “χωρίς καταγραφή” είναι η de-facto αξίωση μάρκετινγκ στην επιχείρηση VPN. Ορισμένες υπηρεσίες καταγράφουν κάποια δραστηριότητα χρηστών προκειμένου να παρέχουν καλύτερη υποστήριξη πελατών και να διασφαλίζουν την υπηρεσία τους, η οποία είναι κατανοητή και πιστεύουμε ότι η διαφάνεια είναι το κλειδί όσον αφορά τις πολιτικές απορρήτου.

Ταχύτητα

Όσον αφορά τις λήψεις torrent, πιστεύουμε ότι η ταχύτητα είναι σίγουρα μια λύση. Ο αριθμός των διαθέσιμων διακομιστών δεν είναι πραγματικά σχετικός όταν πρόκειται για λήψεις torrent όπου η ποιότητα εκτιμάται σε σχέση με την ποσότητα. Με απλά λόγια, εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ σας ενδιαφέρει πραγματικά εάν η υπηρεσία VPN σας διαθέτει διακομιστές στη Μιανμάρ, το Λάος ή τον Λίβανο; Λόγω της χωρητικότητας διαδικτύου και του εύρους ζώνης, η ταχύτητα σε πολλές χώρες θα ήταν απολύτως τρομερή. Επομένως, πρέπει να ψάχνετε τοποθεσίες όπου βρίσκονται σημαντικοί κόμβοι και κέντρα δεδομένων του Internet Exchange.

Λογισμικό και δυνατότητες

Το λογισμικό VPN θα είναι πάντα διαφορετικό και θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Τα σχόλια και οι δοκιμές οδηγούν σε κάθε πάροχο VPN να βελτιώσει το λογισμικό τους και να εξελιχθεί σε σχετική κατεύθυνση. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες δυνατότητες που δεν πρέπει να λείπουν από οποιοδήποτε λογισμικό VPN που θέλει να ανταγωνιστεί στην αγορά και θα δώσουμε έμφαση στις δυνατότητες που είναι απαραίτητες για torrenting.

 • Kill-switch, μια δυνατότητα που διακόπτει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο όταν χαθεί η σύνδεση VPN. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί η ορατή πραγματική IP σας στο σμήνος torrent. Είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε γιατί προσφέρει ένα πολύ σημαντικό επιπλέον επίπεδο προστασίας.
 • Προσαρμογή. Η αλλαγή παραμέτρων σύνδεσης, όπως πρωτόκολλα, θύρες ή τύπος κρυπτογράφησης μπορεί να βοηθήσει σε ζητήματα σύνδεσης και να βελτιώσει δραστικά την απόδοση λήψης torrent.
 • Η προώθηση θυρών βελτιώνει την ταχύτητα μεταφόρτωσης. Αυτή η δυνατότητα είναι απαραίτητη μόνο αν σκοπεύετε να ανεβάσετε torrents επίσης, απαραίτητη για τη διατήρηση μιας καλής αναλογίας σε ιδιωτικά προγράμματα παρακολούθησης torrent. Εάν είστε ο τύπος χρήστη που ενδιαφέρεται μόνο για επιτυχίες, λήψεις torrent από δημόσιους ιχνηλάτες, αυτή η λειτουργία δεν θα είναι σχετική με εσάς.
 • Συνιστάται επιλεκτική δρομολόγηση ή υποστήριξη για SOCKS5. Αυτό θα σας επιτρέψει να εκτελείτε μόνο την πλήρη εφαρμογή torrent VPN διατηρώντας παράλληλα το υπόλοιπο της κίνησής σας σχετικό με τη φυσική σας τοποθεσία. να γνωρίζετε ότι το SOCKS5 δεν είναι κρυπτογραφημένο, αλλά αρκεί στις περισσότερες περιπτώσεις για λήψεις torrent και βολικό, καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης στον πελάτη torrent για να αποκρύψετε την ταυτότητά σας σε σμήνη torrent.

Προτεινόμενες υπηρεσίες VPN

Αφού δοκιμάσαμε δεκάδες υπηρεσίες VPN, διαπιστώσαμε ότι μόνο μερικές από αυτές πληρούν πραγματικά τα κριτήρια που αναφέρονται παραπάνω. Δεν είναι απλό καθήκον να βρείτε τη σωστή υπηρεσία VPN και οι απαιτήσεις θα διαφέρουν πάντα, αλλά και πάλι, επικεντρωθήκαμε σε υπηρεσίες που σας παρέχουν τις απαραίτητες δυνατότητες. Καθένα από αυτά είχε κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και παρέχει μια ισχυρή υπηρεσία VPN, οπότε δεν κατατάσσονται σε καμία συγκεκριμένη σειρά.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (ή PIA VPN) είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη βιομηχανία VPN εδώ και χρόνια. Με την ευρεία κάλυψη περισσότερων από 3400 διακομιστών σε 25 χώρες, είναι αναμφισβήτητο ότι διαθέτουν ένα συμπαγές προϊόν. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε υπηρεσία που έχει μεγάλο αριθμό πελατών, μπορείτε να περιμένετε συμφόρηση εύρους ζώνης στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες διακομιστή που μερικές φορές μπορεί να είναι μάλλον δυσάρεστες.

Μεταξύ των ισχυρών σημείων της υπηρεσίας, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ζητούν πολύ λίγες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής (μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), μια πολιτική χωρίς καταγραφή και πολύ καλό λογισμικό που πληροί σχεδόν όλα τα κριτήρια αναφέραμε παραπάνω. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το PIA VPN δεν αποκλείει λήψεις torrent σε καμία από τις υποστηριζόμενες τοποθεσίες.

Προσφέρουν επίσης μια λύση διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 που θα σας επιτρέψει να ανακατευθύνετε μόνο τις λήψεις torrent σε αντίθεση με όλη την κυκλοφορία σας.

Πραγματοποιήσαμε αρκετές δοκιμές ταχύτητας σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες διακομιστών και μέσω του διακομιστή μεσολάβησης της PIA, Netherlands SOCKS5.

Δοκιμή ταχύτητας με διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 στην Ολλανδία:

Η ταχύτητα λήψης ήταν καλή στους δοκιμασμένους διακομιστές.

Ταχύτητες Torrent μέσω σύνδεσης VPN: 50Mbps έως 150 Mbps.
Ταχύτητες Torrent μέσω διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 (Ολλανδία): 50Mbps έως 200 Mbps.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη φυσική τοποθεσία και τον ISP σας.

Πλεονεκτήματα:

 • τεράστια υποδομή, torrents επιτρέπεται παντού
 • καλό λογισμικό, αξιόπιστος διακόπτης kill, διάφορες μέθοδοι σύνδεσης και τύποι κρυπτογράφησης, προώθηση θυρών
 • επικεντρωμένο στο απόρρητο, αποδεδειγμένο ότι δεν δίνει λεπτομέρειες χρήστη όταν αμφισβητείται
 • πολύ καλή αξία για τα χρήματα
 • εύκολο να εγγραφείτε ανώνυμα

Μειονεκτήματα:

 • Το SOCKS5 διατίθεται μόνο στην Ολλανδία. Ο Καναδάς θα ήταν μια ωραία προσθήκη
 • πολύ δημοφιλές, που σημαίνει ότι υπάρχουν περιστασιακές συμφόρηση δικτύου και πολλές από τις IP τους έχουν αποκλειστεί σε διάφορους ιστότοπους
 • Είναι με έδρα τις ΗΠΑ και μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο μυστικών δικαστικών αποφάσεων.

Πλήρης κριτική για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (2016)

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι γνωστό για τη δημοτικότητά του σε Κινέζους χρήστες που αντιμετωπίζουν πολλούς περιορισμούς όσον αφορά τη χρήση του διαδικτύου. Η ίδια η υπηρεσία υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια και προσφέρει τοποθεσίες διακομιστών σε 145 πόλεις από 94 χώρες, κάτι που είναι εντυπωσιακό.

Μεταξύ των ισχυρών σημείων της υπηρεσίας, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι προσφέρουν μια πολύ διαισθητική εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά, εύκολα στη ρύθμιση και τη χρήση. Διατηρούν τα στοιχεία εγγραφής στο ελάχιστο, έχουν αρκετό διαθέσιμο τρόπο πληρωμής και οι λήψεις torrent δεν αποκλείονται σε κανέναν από τους διακομιστές. Μια αρνητική πτυχή είναι ότι δεν προσφέρουν επί του παρόντος λύση διακομιστή μεσολάβησης, η οποία μπορεί να είναι ένα ζήτημα ανάλογα με τις ανάγκες σας VPN.

Δείγματα αποτελεσμάτων δοκιμής ταχύτητας torrent ExpressVPN:

Ταχύτητες Torrent μέσω σύνδεσης VPN: 20Mbps έως 80 Mbps.

Παρόλο που τα αποτελέσματα θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε, βρήκαμε τα αποτελέσματα ικανοποιητικά. Το γεγονός ότι το ExpressVPN έχει μεγάλο αριθμό πελατών μπορεί να δημιουργήσει συμφόρηση στις ώρες αιχμής που μπορούν να επηρεάσουν δραστικά την απόδοση και το εύρος ζώνης. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία θα σας δώσει περισσότερο από αρκετό χρόνο για να καταλάβετε εάν η υπηρεσία είναι επαρκής για εσάς.

Πλεονεκτήματα

 • εξαιρετικό λογισμικό
 • εξαιρετικός διακόπτης kill (με βάση τείχος προστασίας), πρόληψη διαρροών DNS
 • τεράστιος αριθμός χωρών για σύνδεση, torrents δεν αποκλείονται
 • εύκολο να εγγραφείτε ανώνυμα
 • δεν εδρεύει στις ΗΠΑ (ενσωματώνεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, ομάδα πιθανότατα στο Χονγκ Κονγκ)
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • πιο ακριβό από τους άλλους
 • Ο διακομιστής μεσολάβησης SOCKS5 δεν υποστηρίζεται, η προώθηση θύρας δεν υποστηρίζεται
 • Η υποδομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπερβολικά με αποτέλεσμα χαμηλότερες ταχύτητες torrent

Πλήρης κριτική για το ExpressVPN (2016)

VPN.AC

Ιδρύθηκε το 2012, το VPN.AC είναι ένας εξειδικευμένος παίκτης στην αγορά VPN, με επίκεντρο την ασφάλεια και το απόρρητο. Προσφέρουν μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία VPN με εντυπωσιακή απόδοση και εξαιρετική τεχνική υποστήριξη. Προσφέρουν πάνω από 70 διακομιστές σε 22 χώρες και αυτός ο αριθμός αυξάνεται.

Υπάρχουν πολλά ισχυρά σημεία που παρέχει η υπηρεσία, όπως κρυπτογράφηση κορυφαίας γραμμής, πλήρως εξοπλισμένο λογισμικό για όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα, ένα ευρύ φάσμα μεθόδων πληρωμής, χωρίς καταγραφή δραστηριοτήτων και η λίστα συνεχίζεται. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της μικρότερης υπηρεσίας είναι η ποιότητα του εύρους ζώνης. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ορισμένοι από τους μεγαλύτερους παρόχους VPN ενδέχεται να αντιμετωπίσουν συμφόρηση δικτύου κατά τις ώρες αιχμής λόγω του μεγάλου αριθμού πελατών που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους διακομιστές. Αυτό δεν πρόκειται να είναι πρόβλημα κατά την επιλογή μιας μικρότερης υπηρεσίας, επειδή η υποδομή προορίζεται για την υποστήριξη όλων των πελατών που έχουν.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που προσφέρει μια μικρότερη υπηρεσία VPN όπως το VPN.ac είναι το επίπεδο υποστήριξης. Ο χρόνος και η προσοχή που λαμβάνονται όταν παρακολουθούνται από τους τεχνικούς θα αντικατοπτρίζουν ξεκάθαρα τη γνώση και την αφοσίωση που ανέβασε την υπηρεσία σε πρώτη θέση.

Πραγματοποιήσαμε πολλές δοκιμές ταχύτητας torrent σε διάφορους διακομιστές και μέσω των δύο λύσεων SOCKS5 (Καναδάς και Ολλανδία) που προσφέρει το VPN.AC και πρέπει να πούμε ότι εντυπωσιάσαμε αρκετά από τα αποτελέσματα. Ακολουθούν ορισμένα αποτελέσματα λήψης torrent:

Δοκιμή λήψης Torrent μέσω διακομιστών μεσολάβησης SOCKS5 στον Καναδά και την Ολλανδία:

Ταχύτητες Torrent μέσω σύνδεσης VPN: 40Mbps έως 150 Mbps
Ταχύτητες Torrent μέσω διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 στον Καναδά και την Ολλανδία: 50Mbps έως 250 Mbps.

Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας που εστιάζει στην ποιότητα και την υποδομή και δεν είναι η συνήθης παντού λύση. Προσφέρουν μια προσιτή υπηρεσία με τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το προϊόν με 2 $ / εβδομάδα. Υπάρχει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, οπότε θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι μπορεί να επιτύχει το VPN.AC.

Πλεονεκτήματα

 • επικεντρωμένη στην ασφάλεια και το απόρρητο, πολλές καινοτόμες δυνατότητες (AES-GCM, Elliptic Curve, κρυπτογραφημένα ερωτήματα DNS)
 • εξαιρετική υποστήριξη
 • εξαιρετική ταχύτητα torrent τόσο με VPN όσο και με SOCKS5
 • εύχρηστο λογισμικό, πολλές επιλογές ρυθμίσεων σύνδεσης
 • αποτελεσματικός διακόπτης kill, διαρροή DNS και IPv6 πρόληψη διαρροών
 • πολύ καλές τιμές
 • εύκολο να εγγραφείτε ανώνυμα
 • δεν εδρεύει στις ΗΠΑ

Μειονεκτήματα

 • χωρίς προώθηση θυρών

Τελευταία πλήρης αναθεώρηση του VPN.AC (2016)

Εν ολίγοις, πιστεύουμε ότι οι λήψεις torrent αποτελούν μεγάλο μέρος μιας υπηρεσίας VPN και ότι δεν πρέπει να παραμεληθούν. Διαφορετικοί πάροχοι προσφέρουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και υπηρεσίες, αλλά βρήκαμε ότι οι τρεις υπηρεσίες που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι οι πιο κοντά στα πρότυπά μας. Είτε ψάχνετε για ένα μεγάλο όνομα με μεγάλη ποικιλία διακομιστών ή μια μικρή υπηρεσία επικεντρωμένη στην ποιότητα και την αξιοπιστία, σίγουρα θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε ελέγχοντας τους παρόχους VPN στην κριτική μας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map