Τα καλύτερα δωρεάν VPN για iOS


Σε μια αγορά που αναμφίβολα στρέφεται προς κινητές συσκευές, είναι σημαντικό οι διαδικτυακές υπηρεσίες να εστιάζουν στην ανάπτυξη για τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα κινητής τηλεφωνίας. Οι υπηρεσίες VPN δεν αποτελούν εξαίρεση και σε αυτήν την κριτική θα θέλαμε να μιλήσουμε για δωρεάν υπηρεσίες VPN που διατίθενται για iOS (το οποίο είναι ένα από τα τρία κορυφαία λειτουργικά συστήματα για κινητές συσκευές, που εκτελούνται σε συσκευές iPhone, iPad και iPod.)

Πολλές υπηρεσίες VPN επί πληρωμή προσφέρουν εφαρμογές VPN ή αρχεία διαμόρφωσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για κινητές συσκευές. Ωστόσο, δεν χρειάζονται όλοι πρόσβαση σε πολλές συσκευές και πολλοί καταναλωτές δεν περιηγούνται πραγματικά στον ιστό από οτιδήποτε άλλο εκτός από το τηλέφωνό τους. Αυτό εξηγεί γιατί ορισμένες εταιρείες προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες VPN.

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για δωρεάν ή επί πληρωμή υπηρεσία, πιστεύουμε ότι υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που πρέπει να παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία VPN για κινητά. Αυτή είναι απλώς μια γενική οδηγία που πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι στάνταρ σε οποιαδήποτε υπηρεσία VPN για κινητά.

 • Απλή εγγραφή: Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να αφιερώσετε αρκετά λεπτά για να επιβεβαιώσετε, να επαληθεύσετε και να επαληθεύσετε ξανά τους λογαριασμούς σας. Επίσης, χάνει τον σκοπό εάν πρέπει να επαληθεύσετε τυχόν προσωπικά στοιχεία για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό VPN για μια κινητή συσκευή.
 • Ευκολία στη χρήση: Πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητά που προορίζεται να χρησιμοποιείται εν κινήσει από μη τεχνολογικούς χρήστες (αυτοί είναι πιθανό να προτιμούν τα πληρωμένα VPN), ενώ η εύχρηστη διεπαφή που λειτουργεί απλά είναι απαραίτητη.
 • Αριθμός τοποθεσιών διακομιστή: Όχι τόσο σημαντικό όσο και σε μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία VPN, αλλά η ποικιλία είναι πάντα ωραία για ταχύτητα, λανθάνουσα κατάσταση και πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικό κλείδωμα.
 • Καλή ταχύτητα: Η απόδοση των κινητών συσκευών έχει αυξηθεί και αυτό περιλαμβάνει τις δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας που είναι σήμερα δυνατές για να φτάσουν πάνω από 100Mbps σε smartphone ή tablet. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να βρείτε μια υπηρεσία VPN που εκμεταλλεύεται το υλικό και σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία.
 • Διασφάλιση ασφάλειας και απορρήτου: Ακριβώς επειδή μια υπηρεσία είναι δωρεάν δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρέχει προστασία δεδομένων και ταυτότητας.
 • Ελάτε με μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά: Για παράδειγμα, ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων που λειτουργεί, για να αποτρέψει τη διακοπή αυτών των ενοχλητικών διαφημίσεων από την περιήγηση, το παιχνίδι ή τη ροή πολυμέσων.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή είναι μια γενική οδηγία, ορισμένες υπηρεσίες μπορεί να υπερέχουν σε ορισμένα τμήματα και να λείπουν σε άλλα, αλλά συνολικά, θα πρέπει να αναζητάτε το ίδιο πρότυπο ποιότητας στην υπηρεσία VPN σας.

Θα σας καθοδηγήσουμε σε μερικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε κάθε υπηρεσία ξεχωριστά, οι οποίες θα σας δώσουν μια καλή ιδέα για την ποιότητα των υπηρεσιών. Εκτός από αυτό, οι ιδιαιτερότητες θα εξηγηθούν εάν είναι διαθέσιμες.

VPN χωρίς όπερα

Το Opera Free VPN για iOS ήταν πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και την εκτέλεση. Δεν απαιτήθηκαν πληροφορίες για την ενεργοποίηση του λογαριασμού, ούτε επαλήθευση οποιουδήποτε είδους.

Υπάρχουν πέντε τοποθεσίες διακομιστών για να διαλέξετε: Καναδάς, Γερμανία, Ολλανδία, Σιγκαπούρη και Ηνωμένες Πολιτείες.

Εδώ έδειξαν τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας.

Ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Η περιήγηση ήταν ρευστή, δεν υπήρχαν καθόλου διακοπές και η υπηρεσία επανασυνδέθηκε αυτόματα όταν διακόπηκε το Διαδίκτυο.

Ο αποκλεισμός διαφημίσεων λειτούργησε καλά, δεν είδαμε καθόλου διαφημίσεις σε περίπου 2 ημέρες από τη χρήση του πλήρους χρόνου για περιήγηση και ροή πολυμέσων.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά σε αυτό που μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε.

Πλεονεκτήματα:
 • Πολύ εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διαισθητική εφαρμογή
 • Το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων λειτουργεί εξαιρετικά
Μειονεκτήματα:
 • Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγη δουλειά με τις διακοπές της υπηρεσίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Opera προσφέρει επίσης έναν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης ή το λεγόμενο «πρόγραμμα περιήγησης VPN» που είναι ενσωματωμένο στο πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή τους. Ακολουθεί η πλήρης κριτική μας για το Opera VPN που καλύπτει τη δυνατότητα του προγράμματος περιήγησης και το δωρεάν VPN για iOS.

Αναζήτηση δωρεάν VPN

Το Browsec Free VPN για iOS είχε επίσης μια πολύ γρήγορη διαδικασία εγγραφής χωρίς να απαιτείται e-mail ή επαλήθευση. Η εφαρμογή είναι διαισθητική, καλά κατασκευασμένη και σας δίνει μια καλή περιγραφή των βημάτων που ακολουθείτε. Το μενού επιλογών σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να ακολουθήσετε την πολιτική απορρήτου, να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας ή να στείλετε σχόλια.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει η πιθανότητα να πάρετε premium και έτσι είναι οι διαφορές και πώς μοιάζουν τα σχέδια τιμολόγησης.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας ήταν αρκετά καλά για ένα δωρεάν VPN για κινητά, αν και όχι τόσο γρήγορα όσο μερικά άλλα.

Η εμπειρία περιήγησης ήταν καλή, δεν είχαμε διακοπές ή αποσυνδέσεις και η ροή πολυμέσων δεν ήταν πρόβλημα ακόμη και με ροές υψηλής ευκρίνειας στο Youtube.

Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση της υπηρεσίας:

Πλεονεκτήματα:
 • Πολύ εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διαισθητική εφαρμογή
Μειονεκτήματα:
 • Χωρίς αποκλεισμό διαφημίσεων
 • Η ταχύτητα θα μπορούσε να είναι καλύτερη
 • Οι διαφορές μεταξύ δωρεάν και πριμοδότησης δεν αναφέρονται σαφώς

Το Browsec παρέχει επίσης ένα δωρεάν πρόσθετο διακομιστή μεσολάβησης για προγράμματα περιήγησης (ή «πρόγραμμα περιήγησης VPN»), το οποίο εξετάσαμε πρόσφατα: Αναθεώρηση VPN περιήγησης. Το πρόσθετο είναι βολικό αν θέλετε να βελτιώσετε την κυκλοφορία του προγράμματος περιήγησής σας.

Windscribe VPN

Το Windscribe VPN είναι μια ανθεκτική υπηρεσία VPN με πολλά να προσφέρει. Παρέχουν 2 GB επισκεψιμότητας στον δωρεάν λογαριασμό και παρέχει πρόσβαση σε 11 τοποθεσίες: ανατολικά ΗΠΑ, δυτικά των ΗΠΑ, κεντρικό τμήμα των ΗΠΑ, ανατολικά του Καναδά, δυτικά του Καναδά, Γερμανία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Ηνωμένο Βασίλειο, Χονγκ Κονγκ και Γαλλία.

Κατά την εγγραφή, το Windscribe VPN απαιτούσε ένα όνομα χρήστη και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά εκτός από αυτό, η υπόλοιπη διαδικασία ήταν ομαλή και μπορέσαμε να συνδεθούμε σε χρόνο μηδέν.

Η εφαρμογή είναι διαισθητική και έχει καλή απόδοση κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας ήταν επίσης πολύ καλά, μια σαφής προβολή των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρουν.

Η εμπειρία περιήγησης ήταν καταπληκτική, χωρίς διακοπή, αποσύνδεση ή προβλήματα ανεξάρτητα από τον τύπο χρήσης.

Για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι μια γρήγορη ανάλυση της υπηρεσίας:

Πλεονεκτήματα:
 • Αποτελέσματα δοκιμής καλής ταχύτητας
 • Διατίθεται ένας καλός αριθμός τοποθεσιών διακομιστή
 • Λαμβάνετε 10 GB δωρεάν επισκεψιμότητας εάν ο λογαριασμός σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί
Μειονεκτήματα:
 • Απαιτείται e-mail για εγγραφή
 • Δεν προσφέρει αποκλεισμό διαφημίσεων

Το Windscribe VPN προσφέρει επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία VPN. Για περισσότερες πληροφορίες, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας.

TunnelBear Δωρεάν VPN

Το TunnelBear Free VPN για iOS είναι λίγο διαφορετικό από τις άλλες υπηρεσίες που παρουσιάζονται παραπάνω. Η διαφορά είναι ότι έχουν μόνο μια περιορισμένη (500 MB / μήνα) δωρεάν δοκιμή με την επιλογή να κερδίζουν επιπλέον επισκεψιμότητα δωρεάν μέσω διαφορετικών ερευνών, επαναληπτικών tweets και ούτω καθεξής. Ωστόσο, προσφέρουν ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που μοιάζει με αυτό.

Η διαδικασία ρύθμισης είχε ένα επιπλέον βήμα όπου η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας απαιτείται για τη ρύθμιση του λογαριασμού και ένα μήνυμα επαλήθευσης αποστέλλεται στο λογαριασμό σας. Εκτός από αυτό, εξαρτάται πραγματικά από τον τρόπο πληρωμής που επιλέγετε να πληρώσετε για την υπηρεσία. Εκτός από τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες και το bitcoin, προφανώς δέχονται πληρωμές μέσω βάζων μελιού, αν και θα προτιμούσαμε προσωπικά να διατηρήσουμε το μέλι.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας ήταν τα καλύτερα από όλες τις υπηρεσίες που δοκιμάστηκαν σε αυτήν την κριτική.

Καταφέραμε να μεταδώσουμε τρία διαφορετικά βίντεο (ένα από αυτά ήταν ζωντανά) προτού να δούμε το μικρότερο τραγούδι στην ποιότητα, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Η απλότητα και η ευφυΐα της εφαρμογής έκαναν την εμπειρία στο σύνολό της πολύ ευχάριστη, αίσθηση ότι ξεπεράστηκε μόνο από την παράσταση.

Κάναμε μια σύντομη λίστα με όσα απολάβαμε για την υπηρεσία και τι πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει βελτίωση.

Πλεονεκτήματα:
 • Πολύ καλά αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας
 • Ωραία εφαρμογή. Πολύ διαισθητικό με ένα ενδιαφέρον σχέδιο και χωρίς ελαττώματα λειτουργικότητας που θα μπορούσαμε να δούμε
 •  Πολύ ομαλή συνολική εμπειρία
Μειονεκτήματα:
 • Χωρίς αποκλεισμό διαφημίσεων
 • Απαιτείται e-mail κατά την εγγραφή

Για να μάθετε περισσότερα για το Tunnelbear και το πλήρες VPN χαρακτηριστικό τους, ρίξτε μια ματιά στην κριτική που κάναμε πριν από ένα χρόνο.

Εν κατακλείδι, η επιλογή μιας υπηρεσίας VPN για τις συσκευές σας iOS μπορεί να είναι δύσκολη με όλα τα διαθέσιμα ονόματα. Σας παρουσιάσαμε τα κορυφαία προϊόντα της γραμμής που είναι διαθέσιμα τη στιγμή του ελέγχου και ελπίζουμε ότι βοηθήσαμε να κάνουμε την επιλογή σας λίγο πιο εύκολη. Διαφορετικές δυνατότητες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα στους πιθανούς χρήστες, γι ‘αυτό γνωρίζουμε ότι στο τέλος όλα εξαρτώνται από την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της εμπειρίας.

Ως τελικές λέξεις, θυμηθείτε: για να μεγιστοποιήσετε την προστασία, να έχετε καλύτερη ταχύτητα και υποστήριξη σε περιόδους ανάγκης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πληρωμένο VPN αντί για δωρεάν, τα οποία είναι μάλλον σχεδιασμένα για απλή χρήση μόνο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map