Καλύτερο δωρεάν VPN για Android


Υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες VPN εκεί έξω, μερικές δωρεάν, μερικές πληρωμένες, μερικές υποστηρίζουν όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και μερικές εστιάζουν μόνο σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε την υπηρεσία VPN που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας και με την αυξανόμενη δημοτικότητα των συσκευών Android, σκεφτήκαμε ότι πρέπει να σας προσφέρουμε μια λίστα δωρεάν υπηρεσιών VPN για Android που απολαύσαμε στο δοκιμές.

Θα εξετάσουμε τις δυνατότητες, τη λειτουργικότητα και την ταχύτητα, αλλά λάβετε υπόψη ότι δοκιμάζουμε ένα περιβάλλον κινητής τηλεφωνίας και ότι οι υπηρεσίες σε αυτήν την κριτική είναι δωρεάν και ενδέχεται να μην εκτελούνται όπως και ορισμένες από τις υπηρεσίες επί πληρωμή που έχετε συνηθίσει. Ορισμένες άλλες πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Εάν αυτά τα δύο είναι βασικοί παράγοντες για την επιλογή μιας υπηρεσίας VPN, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη μόνο τις υπηρεσίες VPN επί πληρωμή, καθώς οι δωρεάν προορίζονται μάλλον να χρησιμοποιηθούν για περιστασιακούς σκοπούς και βασική ασφάλεια και απόρρητο.

Δωρεάν Opera VPN για Android

Το Opera προσφέρει ένα «δωρεάν VPN» (προτιμάμε να το ονομάζουμε «διακομιστή μεσολάβησης») μέσω του προγράμματος περιήγησης που είναι διαθέσιμος για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και μέσω προσθηκών για διαφορετικά προγράμματα περιήγησης. Σήμερα, ωστόσο, θα μιλήσουμε για τη δωρεάν υπηρεσία VPN που προσφέρουν για Android, η οποία έκανε τη λίστα μας λόγω μιας σειράς ενδιαφέρων λειτουργιών και εξαιρετικής συνολικής απόδοσης. Ας μάθουμε τι έφεραν στο τραπέζι.

Πολιτική καταγραφής και απορρήτου

Όπως και οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN, το Opera Free VPN αποθηκεύει προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να διαφέρουν από το χρόνο σύνδεσης έως τη θέση διεύθυνσης IP. Αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα, σας παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες επειδή μπορεί να είναι σχετικές λόγω της φύσης της χρήσης του VPN σας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου τους εδώ. Σας συνιστούμε να δείτε αυτήν τη σελίδα πριν εγγραφείτε, καθώς ενδέχεται να αλλάξουν ορισμένοι όροι και προϋποθέσεις.

Λογισμικό

Το λογισμικό για κινητά που προσφέρει η Opera είναι αρκετά μοναδικό, καθώς είναι καθαρό και πολύ γρήγορο. Προσθέστε μια υπέροχη σχεδίαση και διαισθητική δομή και έχετε μια εφαρμογή που αξίζει μια υπηρεσία VPN επί πληρωμή.

Απολαύσαμε το γεγονός ότι όλα τα μενού είναι εύκολα προσβάσιμα και συμπεριλάβαμε ένα ελκυστικό θέμα για να κάνουμε την εμπειρία πολύ ευχάριστη.

Χαρακτηριστικά

Εκτός από την ευκολία πρόσβασης σε γενικές πληροφορίες, όπως πληροφορίες απορρήτου, η Opera προσφέρει μια δυνατότητα προστασίας δικτύου WiFi που αποτελείται από μια δοκιμή ασφαλείας για να προσδιοριστεί πόσο προστατευμένη είναι η σύνδεσή σας WiFi. Εάν αναρωτιέστε τι είδους δοκιμές εκτελεί: τύπος δικτύου (δημόσιο ή ιδιωτικό), επίπεδο ασφάλειας (κρυπτογράφηση), αριθμός συσκευών που μοιράζονται το ίδιο δίκτυο WiFi, εάν θα ήταν δυνατή η εισπνοή WiFi και η παρακολούθηση δικτύου (αρκετά προφανές ότι είναι εφικτό όσο ένα VPN δεν είναι συνδεδεμένο).

Διαθέσιμες τοποθεσίες: Καναδάς, Γερμανία, Ολλανδία, Σιγκαπούρη και ΗΠΑ.

Ταχύτητα

Δείτε πώς φαίνονται τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας.

Τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, ειδικά επειδή μιλάμε για 100% δωρεάν υπηρεσία με τόσο μεγάλη εμβέλεια (πάνω από 1 εκατομμύριο λήψεις στο Google Play). Ήμασταν σε θέση να περιηγηθούμε και να μεταδώσουμε ροή πολυμέσων χωρίς προβλήματα σε μια συσκευή Android 1080p, η οποία θα αρκούσε για γενική χρήση.

Συμπεράσματα

Μας άρεσε πολύ το Opera Free VPN συνολικά και υπάρχουν μερικά πράγματα που θα θέλαμε να δούμε βελτιωμένα, οπότε εδώ είναι μια γρήγορη ανάλυση

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη διαδικασία ρύθμισης χωρίς πληροφορίες για την εγγραφή.
 • Πολύ διαισθητική εφαρμογή με ευχάριστο σχεδιασμό.
 • Αξιοπρεπής αριθμός τοποθεσιών που καλύπτουν μεγάλες περιοχές ως προς τη ζήτηση του χρήστη.
 • Αυτόματη επανασύνδεση ακόμα και αν επανεκκινηθεί η κινητή συσκευή
 • Ωραίες δυνατότητες, όπως διαφημίσεις και προγράμματα αποκλεισμού παρακολούθησης, ασφάλεια WiFi κ.λπ..

Μειονεκτήματα

 • Η ταχύτητα λήψης θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ καλή για ένα δωρεάν προϊόν.
 • Όχι εξ ολοκλήρου προϊόν Opera, αλλά λευκή ετικέτα της SurfEasy Inc. από τον Καναδά.
 • Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την κρυπτογράφηση, τον εντοπισμό σφαλμάτων και άλλες πληροφορίες για crypto geeks.

VPN Lantern

Το Lantern VPN, ενώ εμπίπτει στην κατηγορία δωρεάν VPN περιορίζεται από ένα όριο κυκλοφορίας 500MB. Αυτό το όριο μπορεί να αρθεί με την εγγραφή στην υπηρεσία επί πληρωμή.

Υποστηρίζουν μόνο Windows και Android αυτή τη στιγμή, αλλά η εφαρμογή iOS είναι υπό ανάπτυξη σύμφωνα με τον ιστότοπό τους. Σας προτείνουμε να το επισκεφτείτε για ενημερωμένες πληροφορίες εάν σας ενδιαφέρει το προϊόν.

Πολιτική καταγραφής και απορρήτου

Ο ιστότοπος και οι εφαρμογές τους χρησιμοποιούν το Analytics για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση, που σημαίνει ότι συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με ιστότοπους που επισκέπτονται. Ωστόσο, ισχυρίζονται ότι οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για στατιστική ανάλυση και ότι δεν υπάρχουν προσωπικές πληροφορίες που να συνδέονται με λογαριασμούς.

Υπάρχει επίσης μια αναφορά για τη συλλογή διευθύνσεων IP και χρονικών γραμματοσήμων, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πόσο καιρό αποθηκεύονται οι πληροφορίες (απλώς ότι διαγράφεται μετά από αρκετές ημέρες που θα μπορούσε να σημαίνει τίποτα πραγματικά).

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου τους εδώ και σας συνιστούμε να τις ελέγξετε πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

Λογισμικό

Το λογισμικό είναι πολύ απλοϊκό, το οποίο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αλλά μπορεί να σας πετάξει αν είστε συνηθισμένοι σε εφαρμογές που διαθέτουν κουμπιά ή μενού (όπως οι περισσότεροι από εμάς). Υπάρχει μόνο η δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της υπηρεσίας και από προεπιλογή η δωρεάν υπηρεσία σας συνδέει με τον διακομιστή ΗΠΑ-NY.

Αφού υπερβείτε το μηνιαίο όριο κυκλοφορίας 500MB, θα πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία premium που έχει τα ακόλουθα προγράμματα τιμολόγησης.

Δεν μας αρέσει το γεγονός ότι δεν έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες όπως προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων, καθιστώντας το λογισμικό πολύ ελαφρύ στις επιλογές προσαρμογής.

Χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν δυνατότητες για να μιλήσετε. Επικοινωνήσαμε με την εταιρεία για να δούμε αν η λίστα επιλογών ή οι ρυθμίσεις εφαρμογής θα άλλαζαν εάν επιλέξαμε το πακέτο premium, αλλά 48 ώρες αργότερα δεν υπήρχε απάντηση. Επιπλέον, δεν μπορούσαμε να βρούμε κανένα φόρουμ, ανάρτηση, φροντιστήριο, κριτική, βίντεο ή πληροφορίες που να το υποδεικνύουν.

Προφανώς, το λογισμικό αποκλείει διαφημίσεις μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία premium, αλλά αυτό θα ήταν λίγο δύσκολο να προσδιοριστεί χωρίς προνομιακή τιμή και θα θέλαμε να επικεντρωθούμε στις δωρεάν πτυχές αυτών των υπηρεσιών προς το παρόν.

Ταχύτητα

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η δωρεάν υπηρεσία VPN που προσφέρεται από το Lantern VPN περιλαμβάνει μόνο πρόσβαση σε διακομιστή στη Νέα Υόρκη. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας.

Η ταχύτητα ήταν πάνω από το μέσο όρο και καταφέραμε να περιηγηθούμε και να ροή περιεχομένου πολυμέσων χωρίς διακοπές. Συνολικά, θεωρώντας ότι είναι δωρεάν, ήμασταν ικανοποιημένοι με την παράσταση, ο περιορισμός στον διακομιστή της Νέας Υόρκης είναι λίγο ανησυχητικός.

Συμπεράσματα

Εν ολίγοις, θεωρούμε ότι η υπηρεσία είναι ελλιπής και με δύο μόνο δυνατότητες προγραμμάτων τιμολόγησης (12 και 24 μήνες) πιστεύουμε ότι θα πρέπει να διατίθενται περισσότερες δυνατότητες στο ευρύ κοινό για δοκιμή. Σε τελική ανάλυση, είναι μια πολύ μεγάλη δέσμευση και πρέπει να είστε σε θέση να δοκιμάσετε τι αντιμετωπίζετε. Κατανοούμε ότι δεν προσφέρουν όλες οι υπηρεσίες VPN δωρεάν δοκιμές, αλλά προσφέρουν μικρότερη περίοδο εγγραφής που σας επιτρέπει να το δοκιμάσετε διεξοδικά.

Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση του Lantern VPN.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη διαδικασία εγγραφής χωρίς απαίτηση e-mail.
 • Διαισθητική εφαρμογή.
 • Καλή απόδοση.
 • Δουλεύει στην Κίνα.

Μειονεκτήματα

 • Μόνο μία τοποθεσία διακομιστή διαθέσιμη με τη δωρεάν έκδοση.
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο για την premium υπηρεσία.
 • Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες στον ιστότοπό τους.
 • Αργή εμπειρία υποστήριξης πελατών.
 • Έλλειψη προσαρμογής της συνολικής εμπειρίας VPN.

F-Secure Freedome VPN

Το F-Secure VPN είναι μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία VPN που προσφέρει 5 ημέρες δωρεάν πρόσβασης. Μετά τη λήξη αυτών των 5 ημερών, θα πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία premium που διαθέτει τα ακόλουθα προγράμματα τιμολόγησης.

Δεν μας αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα σχέδια τιμολόγησης είναι για ένα ολόκληρο έτος, αλλά με κάθε δικαιοσύνη έχετε 5 ημέρες για να δοκιμάσετε την πλήρη εξυπηρέτηση.

Πολιτική καταγραφής και απορρήτου

Αν και είναι πολύ διαφανείς σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουν, πιστεύουμε ότι συλλέγουν πάρα πολύ. Ενδέχεται να απαιτείται η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ακόμη και το όνομα ή ο αριθμός τηλεφώνου σας για τη ρύθμιση του λογαριασμού σας και δηλώνουν σαφώς ότι αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία από δόλια χρήση, όπως ζητήματα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου τους εδώ εάν ενδιαφέρεστε. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου τους εάν σκοπεύετε να εγγραφείτε για μια υπηρεσία αξίας ενός έτους και ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση.

Λογισμικό

Το F-Secure προσφέρει μια πολύ ελκυστική εφαρμογή που έχει πολύ μικρή καμπύλη μάθησης. Είναι έξυπνα κατασκευασμένο και διαθέτει όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε στην κεντρική σελίδα.

Αντιμετωπίσαμε μόνο μικρά προβλήματα με την εφαρμογή καθ ‘όλη τη διάρκεια της δοκιμής και το βρήκαμε πλήρες και ευχάριστο.

Χαρακτηριστικά

Η εφαρμογή προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως προστασία παρακολούθησης, ασφάλεια εφαρμογών και προστασία περιήγησης. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη προστασία σύνδεσης που κρυπτογραφεί την κίνηση παρόλο που δεν προσδιορίζεται ο τύπος κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται. Τους στείλαμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν υπήρχε απάντηση και η λειτουργία συνομιλίας ήταν εκτός σύνδεσης (πιθανότατα λόγω του διαγράμματος και της διαφοράς ζώνης ώρας) Θα ενημερώσουμε εάν λάβουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούν για την προστασία των δεδομένων σας.

Δοκιμάσαμε τη διαφήμιση που αποκλείστηκε και έκανε καλή δουλειά αποκλείοντας ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα, ακόμη και από γνωστές πηγές, όπως σημαντικούς ιστότοπους ειδήσεων και υπηρεσίες ροής μέσων. Οι διαφημίσεις YouTube αποκλείστηκαν μόνο εάν έχουν πρόσβαση μέσω του προγράμματος περιήγησης, η εφαρμογή για κινητά δεν επηρεάζεται από το συμπεριλαμβανόμενο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Το σύστημα έδειξε επίσης ότι οι προσπάθειες διακοπής παρακολούθησης μπλοκαρίστηκαν και εκτιμούμε ότι χρειάστηκαν χρόνο για να δημιουργήσουν ένα εργαλείο αναφοράς σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή.

Βρήκαμε κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή. Εάν σύρετε την εφαρμογή μακριά ή προσπαθήσετε να την ελαχιστοποιήσετε, θα σας αποσυνδέσει από το διακομιστή VPN χωρίς προειδοποίηση. Αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα που εξαρτάται από τις διαδικασίες που εκτελούνται κατά τη στιγμή της αποσύνδεσης.

Μια άλλη πτυχή που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το F-Secure VPN επιτρέπει 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, κάτι που είναι λίγο περισσότερο από τις άλλες υπηρεσίες που δοκιμάσαμε για αυτήν την κριτική (γενικά περιορίζεται σε 3 ταυτόχρονες συνδέσεις από άλλους παρόχους.)

Ταχύτητα

Τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας περιήγησης ήταν τα εξής.

Ήμασταν μάλλον έκπληκτοι που είδαμε τα κακά αποτελέσματα για τον Καναδά, αλλά πρέπει να πούμε ότι τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας δεν αντικατοπτρίζονται στη συνολική απόδοση. Η περιήγηση ήταν ομαλή και ακόμη και στον διακομιστή με τις χαμηλότερες βαθμολογίες (Καναδάς) καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ροή περιεχομένου πολυμέσων χωρίς διακοπές.

Συμπεράσματα

Εν ολίγοις, το F-Secure VPN είναι μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία VPN για Android μέρος μιας μεγαλύτερης σουίτας ασφαλείας στο διαδίκτυο. Είναι κατανοητό ότι υπάρχουν κάποιες αδυναμίες λόγω αυτού του γεγονότος, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες πτυχές που θα μπορούσαν εύκολα να βελτιωθούν, οπότε εδώ είναι μια γρήγορη λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων.

Πλεονεκτήματα

 • Δεν απαιτείται εγγραφή.
 • Πολύ διαισθητική εφαρμογή.
 • Επιτρέπεται ένας καλός αριθμός τοποθεσιών διακομιστή με 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Δωρεάν δοκιμή 5 ημερών για την πλήρη υπηρεσία VPN.

Μειονεκτήματα

 • Καταγράφοντας πάρα πολλές πληροφορίες για το γούστο μας.
 • Διατίθεται μόνο ετήσια συνδρομή.
 • Τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.

ZenMate VPN

Το ZenMate VPN παρέχει δωρεάν υπηρεσία VPN premium 7 ημερών. Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου, θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα από τα προσφερόμενα προγράμματα.

Απολαμβάνουμε το γεγονός ότι προσφέρουν τη δυνατότητα απόκτησης υπηρεσίας για ένα μήνα, αν και η τιμή είναι λίγο υψηλή στα 8,99 $ / μήνα.

Απαιτείται επαλήθευση μέσω e-mail, οπότε λάβετε υπόψη αυτό κατά την εγγραφή για τη δωρεάν περίοδο 7 ημερών.

Πολιτική καταγραφής και απορρήτου

Το ZenMate VPN συλλέγει πληροφορίες για σκοπούς ανάλυσης και μάρκετινγκ και παρόλο που είναι διαφανές, η πολιτική απορρήτου ενημερώνει για πολλές πληροφορίες που συλλέγονται. Κατανοούμε ότι η υπηρεσία χρειάζεται κάποιες πληροφορίες για να βελτιώσει την υπηρεσία, αλλά κατά τη γνώμη μας είναι λίγο πολύ.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου τους εδώ.

Λογισμικό

Η εφαρμογή για κινητά ήταν απόλαυση στη χρήση και έχει υπέροχο σχεδιασμό.

Η επιλογή ρυθμίσεων σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε αρκετά την εμπειρία σας και η σελίδα λογαριασμού σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες διαχείρισης λογαριασμού απευθείας από την εφαρμογή.

Δεν υπήρχαν προβλήματα ή διακοπές κατά τη χρήση της εφαρμογής και εκτιμούμε τη συνολική εμπειρία ως εξαιρετική.

Χαρακτηριστικά

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που παρέχει το ZenMate VPN, όπως αποκλεισμός κακόβουλου λογισμικού, προστασία παρακολούθησης, ειδοποιήσεις σύνδεσης και άλλα. Ας μιλήσουμε για τις λειτουργίες που βρήκαμε πιο χρήσιμες.

Ο αποκλεισμός διαφημίσεων λειτουργεί πραγματικά. Δοκιμάσαμε αρκετούς ιστότοπους ειδήσεων, δημοφιλείς υπηρεσίες ροής και ιστότοπους με μεγάλες διαφημίσεις και εκπλήξαμε ευχάριστα που δεν βρήκαμε διαφημίσεις να εμφανίζονται. Κάποιο ανεπιθύμητο περιεχόμενο θα εμφανίζεται κατά την αλληλεπίδραση των χρηστών, όπως κάνοντας κλικ σε πανό, διαφημίσεις και ούτω καθεξής, αλλά αυτό είναι εκτός του πεδίου αποκλεισμού διαφημίσεων και πρέπει να αποτελεί μέρος της κοινής λογικής του χρήστη.

Υπάρχει μια αυτόματη επανεκκίνηση στην επιλογή επανεκκίνησης που μπορεί να ενεργοποιηθεί, η οποία λειτούργησε όπως ήταν σκόπιμο κατά τη δοκιμή. Είναι μια τακτοποιημένη λειτουργία που οι περισσότεροι χρήστες δεν θα ενδιαφέρονται πολύ, αλλά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη ανάλογα με την επιδιωκόμενη χρήση και το υλικό που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή.

Το ZenMate VPN προσφέρει ένα ιδιόκτητο χαρακτηριστικό, καθώς το αποκαλούν “EverSecure” ή Always-on. Αυτή η λειτουργία θα διατηρήσει την σύνδεση VPN ενεργή ανεξάρτητα από την κατάσταση της κινητής συσκευής (εφόσον είναι φυσικά ενεργοποιημένη). Αυτό μπορεί να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις όταν χρειαστεί, και διαπιστώσαμε ότι μπορεί να είναι ένα αρκετά τακτοποιημένο χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει σε ορισμένες περιπτώσεις. Δοκιμάσαμε την εναλλαγή δικτύων από 4g σε WiFi και ούτω καθεξής και λειτούργησε μια χαρά.

Ταχύτητα

Τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας για το ZenMate VPN ήταν πολύ καλά.

Η περιήγηση και η συνολική εμπειρία ήταν καταπληκτική και η ροή πολυμέσων έγινε άψογα. Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι παρόλο που αυτά είναι μερικά από τα αποτελέσματα δοκιμών υψηλότερης ταχύτητας σε αυτήν την κριτική, αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και δεν πρέπει να συγκρίνεται εξίσου με μια υπηρεσία όπως το Opera VPN για παράδειγμα που προσφέρει απεριόριστη δωρεάν VPN.

Συμπεράσματα

Εν κατακλείδι, το ZenMate VPN είναι μια πολύ καλά κατασκευασμένη υπηρεσία VPN και η απόδοση είναι απόδειξη της ποιότητας. Υπήρχαν ορισμένα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να βελτιωθούν, οπότε εδώ είναι μια γρήγορη ανάλυση.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για την πλήρη υπηρεσία.
 • Μεγάλα αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας.
 • Ένας καλός αριθμός τοποθεσιών διακομιστή, προγράμματα τιμολόγησης και τρόποι πληρωμής.
 • Πολλές διαθέσιμες λειτουργίες που λειτουργούν όπως προορίζεται.
 • Καλή και ολοκληρωμένη συνολική υπηρεσία VPN.

Μειονεκτήματα

 • Αυστηρή πολιτική απορρήτου (αν και είναι διαφανής, καταγράφονται πάρα πολύ.)
 • Απαιτούνται πάρα πολλές πληροφορίες για τη ρύθμιση.
 • Λίγο ακριβό μόλις λήξει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος.

Αφού εξετάσουμε τις παραπάνω υπηρεσίες, πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι η μόνη εντελώς δωρεάν υπηρεσία είναι το Opera VPN. Ενώ οι άλλες υπηρεσίες έχουν δωρεάν επιλογές, δεν θα επωφεληθείτε από την πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία έως ότου εγγραφείτε για premium (ή εκτός εάν δημιουργήσετε νέο λογαριασμό). Αυτές οι επιλογές μπορεί να είναι ή να μην είναι βιώσιμες, γι ‘αυτό κάναμε μια προσπάθεια να εξηγήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε υπηρεσίας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map