Torguard Review με δοκιμή απορρήτου, ταχύτητες και εκπτώσεις

Η Torguard είναι μια εταιρεία VPN που εδρεύει στις ΗΠΑ και εξειδικεύεται σε VPN χωρίς καταγραφή και υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες των ενθουσιωδών BitTorrent και p2p. Προσφέρουν υπηρεσία VPN και διακομιστή μεσολάβησης torrent είτε ξεχωριστά είτε σε εκπτωτικό πακέτο. Προσφέρουν επίσης κρυπτογραφημένο email / email με υπεράκτια φιλοξενία.


Το Torguard παρέχει επίσης δυνατότητες μπόνους για χρήστες torrent όπως:

 • Προσαρμοσμένος διακομιστής μεσολάβησης – ρυθμίζει αυτόματα τον αγαπημένο σας πελάτη torrent για την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης του Torguard
 • Λειτουργία Kill-switch – επιλογή να απενεργοποιήσετε αμέσως την πρόσβαση στο Διαδίκτυο εάν η σύνδεση VPN σταματήσει (για να αποφευχθούν διαρροές IP)
 • βελτιστοποιημένοι διακομιστές p2p – διακομιστές υψηλού εύρους ζώνης σε χώρες φιλικές προς το torrent
 • Γρήγορα γεγονότα
 • Πλήρεις προδιαγραφές
 • Καλύτερη τιμή / έκπτωση

Ιστοσελίδα: www.torguard.net
Εταιρία:
Torguard (με έδρα στις Η.Π.Α.)
Τοποθεσίες διακομιστή:
1200+ διακομιστές σε 42+ χώρες
Πρωτόκολλα:
OpenVPN (καλύτερο), PPTP, L2TP / IPSec, SSTP (λειτουργία stealth)
Εφαρμογή Torguard για:
Windows, Mac, Android
Πολιτική επιστροφής:
100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 ημερών

Κανονική τιμή: 9,99 $ / μήνα
Τρέχουσα καλύτερη τιμή: 4,99 $ / μήνα (αξιώστε αυτήν την προσφορά)

Ερχομαι συντομα…

Εξοικονομήστε 50% όταν αγοράζετε ένα έτος Torguard. Λάβετε 12 μήνες Torguard για 59,99 $, έναντι της κανονικής τιμής των 119,88 $ με μήνα σε μήνα.

Περίληψη αναθεώρησης Torguard

Torguard είναι μια δημοφιλής υπηρεσία VPN με έδρα τον Παναμά. Ο Παναμάς θεωρείται καταφύγιο απορρήτου, που σημαίνει ότι οι υπηρεσίες VPN που βασίζονται εκεί δεν απαιτείται να διατηρούν αρχεία καταγραφής διακομιστών σχετικά με τη χρήση VPN των πελατών τους. (Ο Torguard δεν κρατά αρχεία καταγραφής). Σημαίνει επίσης ότι ο Torguard μπορεί να είναι πιο ανθεκτικός στις πιέσεις από κυβερνήσεις ή οργανισμούς όπως η NSA για την παροχή πρόσβασης στο δίκτυό τους μέσω ενός backdoor.

Δυνατά σημεία

 • Πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής: Αυτή είναι η πιο ανώνυμη (καλύτερη) πολιτική καταγραφής που μπορεί να προσφέρει ένας πάροχος VPN. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν καταγράφουν ούτε καταγράφουν δεδομένα σχετικά με τη δραστηριότητα VPN ή το ιστορικό σύνδεσης.
 • Πολύ «Torrent-Friendly»: Το Torguard έχει πολλές δυνατότητες σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών torrent / p2p. Αυτό περιλαμβάνει μια ανώνυμη υπηρεσία μεσολάβησης torrent, λογισμικό αυτόματης διαμόρφωσης διακομιστή μεσολάβησης, διακόπτη kill και διακομιστές βελτιστοποιημένους p2p (torrent) για μέγιστες ταχύτητες.
 • Ταχύτητα: Ο Torguard είναι πολύ γρήγορος. Υπήρχε ένα από τα μοναδικά VPN που κατάφεραν να περάσουν τη δοκιμή ροής βίντεο 4k σε διακομιστές ΗΠΑ και Ευρώπης. Υπάρχουν επίσης κόλπα για να κάνετε το VPN σας ακόμα πιο γρήγορο.

Αδυναμίες

 • Λογισμικό / Χαρακτηριστικά: Ο υπολογιστής-πελάτης VPN της Torguard είναι αρκετά γυμνός. Έχει όλες τις βασικές δυνατότητες (καθώς και μερικά άλλα όπως ένα σενάριο kill-switch), αλλά σίγουρα δεν είναι το πιο ελκυστικό λογισμικό πλήρους δυνατότητας.
 • Υποστήριξη: Η τεχνική υποστήριξη του Torguard έχει βελτιωθεί (έχουν προσθέσει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας), αλλά οι απαντήσεις στα εισιτήρια υποστήριξης μπορεί να είναι αργές εάν συμβεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Λογισμικό

Το Torguard παρέχει το δικό του προσαρμοσμένο λογισμικό VPN και για τις 4 μεγάλες πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων (Windows, Mac, iOS, Android).

Παρέχουν επίσης μερικά δροσερά πρόσθετα:

 • Δωρεάν άδεια για το Viscosity pro (Επαγγελματικό λογισμικό VPN τρίτων)
 • Αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης (για την υπηρεσία μεσολάβησης torrent.)

Οι εφαρμογές iOS / Android είναι σχεδόν πανομοιότυπες, όπως και οι υπολογιστές-πελάτες Windows / Mac όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Αυτή η κριτική εξέτασε συγκεκριμένα τους πελάτες Windows / Android (καθώς είναι οι πιο δημοφιλείς).

Εφαρμογή Torguard Windows

Η εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή του Torguard είναι ελαφριά αλλά γρήγορη και αξιόπιστη.

Παρόλο που το Torguard παρέχει πρόσβαση σε 3 πρωτόκολλα VPN (PPTP, L2TP και OpenVPN), το λογισμικό χρησιμοποιεί μόνο το πρωτόκολλο OpenVPN. Το OpenVPN παρέχει το μεγαλύτερο μείγμα ταχύτητας, ευελιξίας και ασφάλειας.

Η διεπαφή είναι απλή και μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή με ένα μόνο κλικ.

Διαθέσιμες επιλογές από την κύρια οθόνη:

 1. Επιλογή τοποθεσίας διακομιστή
 2. Πρωτόκολλο (UDP: γρηγορότερα ή TCP: μέγιστη αξιοπιστία)
 3. Επιλογή αυτόματης σύνδεσης κατά την εκκίνηση
 4. πρόσθετο μενού ρυθμίσεων
 5. ‘Συνδέω-συωδεομαι’

Προβολή επιλογής διακομιστή

Ο διάλογος επιλογής διακομιστή σάς παρέχει πρόσβαση σε όλες τις τοποθεσίες διακομιστή του Torguard. Απλώς κάντε κλικ στον προτιμώμενο διακομιστή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή «Σύνδεση». Υπάρχουν επίσης εικονίδια που υποδηλώνουν ειδικό τύποι διακομιστή.

Η Torguard έχει 3 τύπους διακομιστών:

 • Τυπικό (ένας κανονικός διακομιστής VPN)
 • Torrent (Βελτιστοποιημένη τοποθεσία / πρωτόκολλο για torrents / p2p)
 • Stealth (Ειδικές ρυθμίσεις κρυπτογράφησης / θύρας για να περάσετε από τείχη προστασίας και να αποτρέψετε τον διαχειριστή του δικτύου σας ή τον ISP να βλέπει ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN από την πρώτη θέση.
Κύρια προβολή του λογισμικού Torguard

Κύρια προβολή λογισμικού Torguard

Προβολή επιλογής διακομιστή στο λογισμικό vpn του torguard

Προβολή επιλογής διακομιστή

Προχωρημένες επιλογές

Το Torguard έχει μερικά πολύ ωραία χαρακτηριστικά ασφαλείας που κρύβονται στο μενού ρυθμίσεων:

 • Ένας διακόπτης kill σε επίπεδο εφαρμογής
 • Προστασία διαρροής IP και DNS
 • Διακόπτης θανάτωσης σε επίπεδο συστήματος
 • VPN μέσω δρομολόγησης διακομιστή μεσολάβησης (συμπεριλαμβανομένων επιλογών stealth)

Διακόπτης kill σε επίπεδο εφαρμογής

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές ή διαδικασίες θα πρέπει να τερματιστούν αμέσως (κλειστά) εάν αποσυνδεθεί το VPN. Αυτό προστατεύει την πραγματική σας διεύθυνση IP από τυχόν διαρροές σε αυτές τις συγκεκριμένες εφαρμογές. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι εφαρμογών θα ήταν ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή λογισμικό torrent.

Ο διακόπτης εφαρμογής Kill θα τερματίσει αυτόματα οποιαδήποτε εφαρμογή / διαδικασία που καθορίζετε εάν το VPN αποσυνδεθεί.

Διακόπτης θανάτωσης σε επίπεδο εφαρμογής (επιλέξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα)

Ρυθμίσεις δικτύου

Η σελίδα ρυθμίσεων δικτύου του Torguard σάς δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε την προστασία διαρροών IP για 3 διαφορετικά πρωτόκολλα (DNS Lookups, IPV6 και WebRTC).

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το Επίπεδο συστήματος Kill-Switch που μπορεί να σκοτώσει άμεσα την πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε οποιονδήποτε / σε όλους τους εγκατεστημένους προσαρμογείς δικτύου για να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα δεν αποστέλλονται ποτέ έξω από την ασφαλή σήραγγα VPN.

Υπόδειξη: Ο διακόπτης θανάτωσης σε επίπεδο συστήματος είναι τόσο αποτελεσματικός που ορισμένοι χρήστες έχουν πρόβλημα να αποκαταστήσουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ο ευκολότερος τρόπος πρόσβασης στο Διαδίκτυο είναι:

 1. Επανασύνδεση σε διακομιστή VPN
 2. Εκτελέστε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων δικτύου παραθύρων για να επαναφέρετε το DCHP
Το Torguard μπορεί να αποτρέψει διαρροές IP / DNS και έχει λειτουργικότητα διακόπτη θανάτωσης σε επίπεδο συστήματος

Ρυθμίσεις δικτύου και διακόπτης δολοφονίας συστήματος

Η προστασία διαρροής DNS διασφαλίζει ότι οι αναζητήσεις DNS σας δρομολογούνται πάντα μέσω της σήραγγας VPN σε έναν ασφαλή διακομιστή DNS, ώστε η διεύθυνση IP σας να μην εκτίθεται κατά λάθος όταν ζητάτε μια διεύθυνση ιστού.

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης

Το Torguard σάς δίνει την επιλογή να πραγματοποιήσετε σήραγγα μέσω διακομιστή μεσολάβησης πριν φτάσετε στο διακομιστή VPN, για ένα πρόσθετο επίπεδο ανωνυμίας. Η επιλογή τόσο ενός VPN όσο και ενός διακομιστή μεσολάβησης θα περιορίσει τις ταχύτητές σας στο πιο αργό από τα δύο τούνελ.

Μπορείτε είτε να επιλέξετε έναν από τους διακομιστές μεσολάβησης «stealth» του torguard είτε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης ιστού της επιλογής σας.

Συνδυάστε έναν διακομιστή μεσολάβησης και vpn για πρόσθετη ασφάλεια

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης

Σύνοψη λογισμικού

Βρήκαμε τον πελάτη Torguard σταθερό στις δοκιμές και δεν είχε απροσδόκητα προβλήματα. Οι ταχύτητες ήταν αρκετά καλές καθώς θα δείτε λίγο αργότερα στη δοκιμή ταχύτητας.

Λογισμικό VPN ιξώδους

Εκτός από το δικό τους προσαρμοσμένο λογισμικό, το Torguard περιλαμβάνει δωρεάν άδεια χρήσης λογισμικού Viscosity VPN με κάθε πρόγραμμα VPN (αξία $ 9). Αν και τα χαρακτηριστικά του καθενός είναι αρκετά παρόμοια, έχετε μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά με το Viscosity.

 • Πρόσβαση και στα 3 πρωτόκολλα VPN (PPTP, L2TP και OpenVPN)
 • Οθόνη εύρους ζώνης
 • Δυνατότητα συνδυασμού πολλαπλών υπηρεσιών VPN σε ένα λογισμικό
 • Προσαρμοσμένα σενάρια VPN για ιξώδες (προχωρημένοι χρήστες)
 • Αξιόπιστο λογισμικό τρίτων, η κοινότητα ελέγχεται για ασφάλεια.

Πηγή: Οδηγός ρύθμισης ιξώδους Torguard

Περιμένουμε ότι οι περισσότεροι χρήστες θα επιλέξουν τον πελάτη του Torguard από ευκολία, αλλά είναι ωραίο να έχουμε την επιλογή Viscosity. Επίσης, είναι βολικό να θέλετε πρόσβαση σε άλλα πρωτόκολλα VPN (εκτός από το OpenVPN) χωρίς να χρειάζεται να διαμορφώσετε τις συνδέσεις μεμονωμένα.

Εφαρμογές VPN για κινητά

Η Torguard έχει τη δική της εφαρμογή για κινητά τόσο για Android όσο και για iPhone / iPad.

Οι εφαρμογές για κινητά παρέχουν πρόσβαση σε όλες τις τοποθεσίες διακομιστή του Torguard μέσω του πρωτοκόλλου OpenVPN.

Παίρνετε επίσης τις περισσότερες από τις ίδιες ρυθμίσεις με τις επιλογές ασφαλείας με τον παραδοσιακό υπολογιστή-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή τους, με το πρόσθετο πλεονέκτημα μιας οθόνης εύρους ζώνης για την παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων σας προς τα πάνω / προς τα κάτω.

Η εφαρμογή για κινητά προσφέρει την ίδια ισχύ κρυπτογράφησης AES 256-bit με το λογισμικό VPN επιτραπέζιου υπολογιστή και οι ταχύτητες ήταν σταθερές.

Η εφαρμογή iPhone του Torguard

Δοκιμή ταχύτητας Torguard

Ο Torguard είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Υπήρξε μια τεράστια βελτίωση στις συνολικές ταχύτητες από την τελευταία φορά που έκανα εκτεταμένες δοκιμές ταχύτητας. Αυτό υποδηλώνει ότι ο Torguard επικεντρώνεται στη συνεχή βελτίωση των ταχυτήτων και της συνολικής ποιότητας του δικτύου.

Για τις δοκιμές ταχύτητας, κάνουμε και τα δύο παραδοσιακές δοκιμές ταχύτητας (όπως speedtest.net) καθώς και πραγματικές δοκιμές ταχύτητας (με ροή βίντεο υψηλής ανάλυσης στο μέγιστο εύρος ζώνης)

Σημείωση: Αυτές οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε σύνδεση 100mbps κοντά στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη ΗΠΑ

Δοκιμές ταχύτητας ΗΠΑ

Δοκιμή ταχύτητας τοποθεσιών διακομιστή Torguard στις ΗΠΑ: Νέα Υόρκη, Σικάγο και Αριζόνα.

Τοποθεσίες διακομιστή: NYC, Chicago, Arizona

Διεθνείς δοκιμές ταχύτητας

Δοκιμή ταχύτητας Torguard σε διακομιστές στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία

Τοποθεσίες διακομιστή: Καναδάς, ΗΒ, Αυστραλία

Αποτελέσματα δοκιμών πραγματικού κόσμου

Εξετάζουμε τον πραγματικό μας κόσμο με ροή αυτού του βίντεο 4k σε ολοένα και υψηλότερες αναλύσεις σε διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστή και καταγράφουμε την υψηλότερη ανάλυση που καταφέραμε να μεταδίδουμε συνεχώς σε ροή.

Ο Torguard κατατάσσεται # 2 μεταξύ όλων των παρόχων VPN για τη δοκιμή βίντεο 4k.

Μέγιστη ανάλυση ανά τοποθεσία διακομιστή (το 4k είναι το υψηλότερο)

 • ΗΠΑ – 4k
 • Καναδάς – 4k
 • Ηνωμένο Βασίλειο – 4k
 • Αυστραλία – 1080p (ακριβώς στην άκρη για 4k. Ελαφρό buffering.)

Συμπέρασμα: Οι διακομιστές του Torguard είναι αρκετά γρήγοροι και σαφώς δεν είναι υπερπλήρεις, όπως πολλές από τις επιλογές VPN χαμηλού κόστους εκεί έξω. Μόνο η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να ταιριάζει με την απόδοση του Torguard σε χαμηλότερο σημείο.

Το Torguard θα πρέπει να είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες με συνδέσεις υψηλής ταχύτητας που θέλουν μια υπηρεσία VPN χωρίς καταγραφή για δραστηριότητες εντάσεως εύρους ζώνης, όπως η λήψη torrents ή η ροή βίντεο χωρίς αποκλεισμούς HD.

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση

Ο Torguard χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης Blowfish CBC 256-bit (πρωτόκολλο OpenVPN) για τη σήραγγα VPN και κλειδιά RSA 1024 ή 2048-bit για την ανταλλαγή.

Ο Torguard έχει δηλώσει δημοσίως ότι επέλεξε την κρυπτογράφηση Blowfish έναντι του ισχυρότερου αλγορίθμου κρυπτογράφησης AES-CBC, διότι παρέδωσε γρηγορότερες ταχύτητες για τους χρήστες τους.

Η κρυπτογράφηση Blowfish εξακολουθεί να είναι αρκετά ισχυρή, αλλά θα προτιμούσαμε να δούμε οι χρήστες να έχουν την επιλογή ισχυρότερων πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης (και κλειδιών RSA) εάν το επιθυμούν. Η απόφαση της ασφάλεια έναντι ταχύτητας θα πρέπει να αφεθεί στον τελικό χρήστη και να μην επιλεγεί για εσάς από την υπηρεσία VPN.

Η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας υπηρεσίας VPN που δίνει στους χρήστες του πλήρη έλεγχο της επιλογής τους για κρυπτογράφηση. Ας ελπίσουμε ότι ο Torguard θα ακολουθήσει το ίδιο στο μέλλον.

Υπηρεσία μεσολάβησης Torrent του Torguard

Εκτός από την προσφορά υπηρεσίας VPN, η Torguard προσφέρει τη δική τους ανώνυμη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης. Αυτό μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά ή να συνδυαστεί με υπηρεσία VPN για σημαντική συνδυασμένη έκπτωση.

Αυτός ο διακομιστής μεσολάβησης χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SOCKS5 και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των χρηστών Bittorrent. (Το εμπορεύονται συγκεκριμένα ως υπηρεσία μεσολάβησης torrent).

Η χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης για torrents (σε αντίθεση με ένα VPN) έχει τα δικά της πλεονεκτήματα:

 1. Είναι συνήθως φθηνότερο
 2. Είναι γρηγορότερο (αλλά χωρίς κρυπτογράφηση)
 3. Επιτρέπει στον πελάτη torrent να έχει διαφορετική διεύθυνση IP από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Το πρωτόκολλο SOCKS5 είναι ένα εξαιρετικό πρωτόκολλο μεταφοράς μεσολάβησης για όλες τις χρήσεις και είναι πολύ πιο ασφαλές από το πρωτόκολλο HTTP που εμφανίζεται συνήθως σε «δωρεάν» διακομιστές μεσολάβησης Ιστού.

Πηγή: Οδηγός διακομιστή μεσολάβησης του Torguard

Αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης

Ορισμένοι χρήστες θα προτιμήσουν να διαμορφώσουν χειροκίνητα το λογισμικό torrent με τις δικές τους προσαρμοσμένες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης.

Αλλά αν δεν ξέρετε ποιες ρυθμίσεις να επιλέξετε ή δεν θέλετε να περάσετε το παιχνίδι, ο Torguard σχεδίασε κάποιο προσαρμοσμένο λογισμικό που θα εγκαταστήσει τον διακομιστή μεσολάβησης με τις βέλτιστες ρυθμίσεις ασφαλείας στους 4 πιο δημοφιλείς πελάτες torrent (uTorrent, BitTorrent, Vuze) , και κατακλυσμός).

Οι συνδρομητές μεσολάβησης λαμβάνουν:

 • Διακομιστές μεσολάβησης σε 8 χώρες
 • 200+ κοινόχρηστες διευθύνσεις IP (κοινόχρηστες = Ανώνυμος)
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης / μεταφορά

Πολιτική απορρήτου και καταγραφής

Το Torguard διατίθεται στο εμπόριο ως πάροχος VPN χωρίς καταγραφή. Η πολιτική απορρήτου τους είναι σχετικά μικρή σε σύγκριση με εκείνη άλλων παρόχων VPN, αλλά σε αυτήν δηλώνουν:

«Το TorGuard.net δεν αποθηκεύει ή καταγράφει καμία κίνηση ή χρήση από το Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN) ή τον διακομιστή μεσολάβησης… Τα προσωπικά στοιχεία δεν θα πωληθούν ή μεταφερθούν με άλλο τρόπο… χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, εκτός από το ότι θα αποκαλύψουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε σε τρίτους συμβαλλόμενα μέρη όταν, κατά την καλή μας πίστη, είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. “

Η δήλωση σχετικά με τις πολιτικές καταγραφής VPN είναι μία μόνο πρόταση, αλλά δεν αναφέρεται σε βάθος σχετικά με τους πιθανούς τύπους αρχείων καταγραφής και δεν είναι σαφές πώς ορίζουν την «κυκλοφορία ή τη χρήση». Αν αυτό περιλαμβάνει καταγραφή σύνδεσης (εισερχόμενη / εξερχόμενη διεύθυνση IP και χρονική σήμανση) είναι ασαφής.

Άλλα ζητήματα απορρήτου

Η Torguard έχει την έδρα της στις Η.Π.Α. (προηγουμένως εδρεύει στον Παναμά). Αυτοί είναι οι ΗΠΑ ως βάση λόγω της έλλειψης νόμων διατήρησης δεδομένων για παρόχους υπηρεσιών VPN, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν μια πραγματική υπηρεσία VPN χωρίς καταγραφή.

Ο Torguard υπόκειται φυσικά στους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών και ενδεχομένως στις πιέσεις της NSA (αν και το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί περίπου το 99% των παρόχων). Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί «από τη βάση προς τα πάνω» για να προστατεύει το απόρρητο των χρηστών, αλλά μην κάνετε λάθος στο απόρρητο για μια δωρεάν κάρτα για να κάνετε ό, τι θέλετε σε ένα VPN.

Περίληψη απορρήτου: Ο Torguard σημειώνει υψηλή βαθμολογία με την πολιτική No-Logs, αν και οι πάροχοι με έδρα τις ΗΠΑ πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν περισσότερη πίεση από την NSA από εκείνους από άλλες χώρες.

Τιμολόγηση και σχέδια

Η Torguard προσφέρει 4 διάρκεια συνδρομής για κάθε μία από τις υπηρεσίες τους. Όσο μεγαλύτερη είναι η συνδρομή σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση έναντι της πληρωμής από μήνα σε μήνα. Μια καλή στρατηγική είναι να δοκιμάσετε έναν πάροχο VPN για 1 μήνα και, στη συνέχεια, να αγοράσετε ένα ετήσιο πρόγραμμα εάν θέλετε να διατηρήσετε αυτό. Συνήθως μπορείτε να εξοικονομήσετε 40-60% ετησίως με αυτόν τον τρόπο.

Πίνακας τιμών για την υπηρεσία Torguard VPN

Τιμολόγηση VPN

Ακολουθεί η ανάλυση τιμών του Torguard:

Torguard VPN

 • 1 μήνας – 9,99 $ / m
 • 3 μήνες – 6,66 $ / m
 • 6 μήνες – 4,99 $ / m
 • 1 έτος – 4,99 $ / m

Διακομιστής μεσολάβησης Torrent

 • 1 μήνα – 5,95 $ / m
 • 3 μήνες – 4,99 $ / m
 • 6 μήνες – 4,99 $ / m
 • 1 Έτος – 3,91 $ / m

συμπέρασμα

Ο Torguard μας εντυπωσίασε με τις γρήγορες ταχύτητες και την αξιόπιστη κατάσταση σύνδεσης. Προβάλλουν ξεκάθαρα το πλήθος P2p / Torrent και πολλά από τα χαρακτηριστικά τους έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτές τις ανάγκες.

Η πολιτική τους χωρίς καταγραφές είναι ένα πλεονέκτημα, αν και η ισχύς τους για κρυπτογράφηση είναι απλώς μέτρια. Αυτό δεν θα έπρεπε να έχει σημασία για τους περισσότερους χρήστες (και ο Torguard έκανε την επιλογή ειδικά για να αυξήσει τις ταχύτητες), αλλά θέλω απλώς να το επισημάνω.

Το λογισμικό τους δεν είναι φανταχτερό, αλλά έχει κάποιες πρόσθετες λειτουργίες ασφαλείας που το καθιστούν πάνω από το μέσο όρο, καθώς και να λάβετε την άδεια Viscosity pro εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων.

Το Torguard θα είναι δημοφιλείς συχνές λήψεις Torrent, καθώς και χρήστες που αναζητούν μια ταχύτερη υπηρεσία VPN.

Το Torguard είναι μια καλή επιλογή για:

 • Συχνές χρήστες BitTorrent
 • Άτομα με σύνδεση υψηλής ταχύτητας (25Mbps +)
 • Χρήστες πίσω από τείχος προστασίας δικτύου ή χώρας (όπως η Κίνα)
Τι θα θέλατε για τον Torguard
 • Ταχύτητα – Ο Torguard είχε εξαιρετική απόδοση στη δοκιμή ταχύτητας (90+ Mbps)
 • Πολιτική καταγραφής – Ο Torguard δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής ούτε παρακολουθεί τη δραστηριότητα των χρηστών
 • Ασφάλεια – Η κρυπτογράφηση OpenVPN 256 bit είναι το βιομηχανικό πρότυπο
 • Φιλικό με χείμαρρους – Το Torguard είναι από τους πιο φιλικούς παρόχους torrent στον κόσμο (αν και τα torrents επιτρέπονται μόνο σε συγκεκριμένους διακομιστές)
 • Πολιτική επιστροφής – Μπορείτε να δοκιμάσετε το Torguard χωρίς κίνδυνο για 7 ημέρες χάρη στην εγγύηση ικανοποίησης 100%.
Πιθανές ανησυχίες
 • Τεχνική βοήθεια – Είναι χτύπημα, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να επιλυθούν περίπλοκα ζητήματα έως ότου το εισιτήριο κλιμακωθεί σε τεχνολογία υψηλότερου επιπέδου.
 • Ανταλλαγή κρυπτογράφησης – Ο Torguard επέλεξε να χρησιμοποιήσει έναν ταχύτερο αλγόριθμο κρυπτογράφησης (blowfish), έναντι του AES, προκειμένου να πάρει γρηγορότερες ταχύτητες για τους χρήστες του. Η ανταλλαγή είναι μια ελαφρώς λιγότερο ισχυρή σήραγγα κρυπτογράφησης (αν και εξακολουθεί να είναι αρκετά ισχυρή).

Η ετυμηγορία μας: «κορυφαία επιλογή» για τους Torrent Downloaders

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map