Proxy.sh Review, Speedtest και Σύγκριση

Proxy.sh είναι μια υπηρεσία VPN χωρίς καταγραφή που βασίζεται στις Σεϋχέλλες (ένα καταφύγιο απορρήτου). Προσφέρουν υπηρεσίες VPN και διακομιστή μεσολάβησης (ομαδοποιούνται μαζί στο ίδιο πακέτο). Η αφοσίωσή τους στο απόρρητο είναι εντυπωσιακή και το proxy.sh προσφέρει πολλές μοναδικές δυνατότητες απορρήτου πάνω και πέρα ​​από τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες VPN.


Τα χαρακτηριστικά απορρήτου περιλαμβάνουν:

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Κανένας. Φερμουάρ. Μηδέν.
 • Εγγύηση Κανάριου
 • Αναφορά διαφάνειας (λίστα όλων των νομικών αιτημάτων που λαμβάνουν)
 • Μη ανιχνεύσιμη κατακερματισμένη επιλογή λογαριασμού VPN (λογαριασμός που δεν συνδέεται με διεύθυνση email)
 • Κρυπτογραφημένες εφαρμογές συνομιλίας / ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Ιδιωτικοί διακομιστές DNS χωρίς καταγραφή
 • Tor over VPN / VPN over Tor ικανό
 • Κωδικός ανοιχτού κώδικα για πελάτη VPN

Και το καλύτερο απ ‘όλα, είναι αρκετά προσιτές: Το Proxy.sh είναι ένας από τους λίγους παρόχους που μπορούν να αντιστοιχούν στην εξαιρετικά χαμηλή τιμολόγηση του Private Internet Access 3,33 $ / μήνα.

 • Γρήγορα γεγονότα
 • Πλήρεις προδιαγραφές
 • Εκπτώσεις / Κωδικοί κουπονιών

Ιστοσελίδα: www.proxy.sh
Εταιρία:
Proxy.sh (Με βάση τις Σεϋχέλλες)
Πολιτική καταγραφής:
Χωρίς αρχεία καταγραφής.
Τοποθεσίες διακομιστή:
200+ διακομιστές σε 51 χώρες
Πρωτόκολλα:
OpenVPN (καλύτερο), PPTP, L2TP / IPSec
Εφαρμογές για κινητά:
iPhone / iPad και Android

Κανονική τιμή: 10 $ / μήνα
Τρέχουσα καλύτερη τιμή: 3,33 $ / μήνα (αξιώστε αυτήν την προσφορά)

Περίληψη αναθεώρησης Proxy.sh

Το Proxy.sh είναι μια υπηρεσία VPN υψηλού απορρήτου που βασίζεται στις Σεϋχέλλες (ένα γνωστό «καταφύγιο απορρήτου»). Οι Σεϋχέλλες έχουν εξαιρετικά ευνοϊκούς νόμους περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων που προστατεύουν τόσο τις εταιρείες όσο και τους πελάτες τους.

Με δικά τους λόγια, το Proxy.sh είναι ένας από τους πιο «Disruptive» παρόχους VPN στον κόσμο, ανεβάζοντας τη γραμμή όσον αφορά τη διαφάνεια και το απόρρητο. Το προϊόν τους είναι αρκετά καινοτόμο και προσφέρει μια σειρά από πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά απορρήτου που δεν μπορείτε να λάβετε από οποιονδήποτε άλλο πάροχο. Η ανταλλαγή είναι ότι το λογισμικό αυτής της μικρής εταιρείας είναι λίγο λιγότερο στιλβωμένο από κάποιο από τον ανταγωνισμό (αλλά πιθανώς ακόμη πιο ασφαλές, όπως θα συζητήσουμε αργότερα).

Δυνατά σημεία

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής: Το Proxy.sh είναι υπηρεσία VPN “χωρίς αρχεία καταγραφής”. Δεν παρακολουθούν ή καταγράφουν τα δεδομένα περιόδου σύνδεσης, το ιστορικό ιστού, τη μεταφορά δεδομένων ή το ιστορικό σύνδεσης. (Αυτό είναι σπάνιο στη βιομηχανία VPN)
 • Διαφάνεια: Το Proxy.sh δημοσιεύει μια καθημερινή αναφορά διαφάνειας που αποκαλύπτει κάθε ένταλμα και αίτημα DMCA που λαμβάνουν, καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί.
 • Λογισμικό ανοικτού κώδικα: Το Proxy.sh είναι ένας από τους μοναδικούς παρόχους VPN που δημοσιεύουν τον πηγαίο κώδικα για το δικό τους λογισμικό VPN. Αυτό όχι μόνο επιτρέπει στην κοινότητα προγραμματιστών να υποβάλει βελτιώσεις, αλλά επιτρέπει επίσης δωρεάν και ανοιχτό έλεγχο των χαρακτηριστικών ασφαλείας τους και διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν κρυμμένα backdoors, κακόβουλα προγράμματα, keyloggers ή rootkits που εγκαθίστανται.
 • Χαμηλή τιμή: Με προγράμματα 1 έτους που ξεκινούν από 3,33 $ / μήνα, το proxy.sh είναι ένα από τα VPN χαμηλότερης τιμής χωρίς καταγραφή στον κόσμο.
 • Κατάλληλο για χείμαρρους: Το Proxy.sh επιτρέπει torrents / p2p / κοινή χρήση αρχείων και είναι μια εξαιρετική επιλογή για το σκοπό αυτό.

Αδυναμίες:

Το Proxy.sh είναι μια μικρή / νεότερη εταιρεία και το λογισμικό τους είναι λίγο αφόρητο. Λειτουργεί καλά και είναι σταθερό, αλλά το περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI) δεν είναι πάντα διαισθητικό. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε έναν πελάτη VPN τρίτου μέρους με τη συνδρομή σας (όπως OpenVPN ή Viscosity).

Τιμολόγηση / Σχέδια

Το Proxy.sh έχει 4 πακέτα VPN σε 3 μήκη συνδρομής, οπότε η επιλογή μπορεί να γίνει λίγο συγκεχυμένη. Θα προσπαθήσουμε να το σπάσουμε όσο το δυνατόν πιο απλά.

Τιμές και πακέτα vpn του Proxy.sh

Πακέτα VPN Proxy.sh

Πρώτα απ ‘όλα, το Γρήγορο σχέδιο είναι απλώς μια προσωρινή συνδρομή VPN (72 ωρών) και θα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιείται μόνο για τον έλεγχο proxy.sh πριν από την αγορά ή εάν χρειάζεστε συνδρομή VPN για σύντομο χρονικό διάστημα (ταξιδεύετε ότι βρίσκεστε εκτός της χώρας).

Τα υπόλοιπα σχέδια (Basic, Solid, Pro) διατίθενται σε 3 μήκη συνδρομής:

 • 1 μήνα (χωρίς έκπτωση)
 • 6 μήνες (μικρή έκπτωση)
 • 12 μήνες (καλύτερη έκπτωση έναντι μηνιαίου)

Τα «Βασικά» και «Στερεά» Σχέδια:

Αυτά τα σχέδια είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Καθένας έχει πρόσβαση σε όλες τις βασικές δυνατότητες του proxy.sh (πελάτης Safejumper VPN, SoftEther, διακομιστές μεσολάβησης, ιδιωτικό DNS και απεριόριστο εύρος ζώνης στο δίκτυό τους 1Gbps.

ο μόνο διαφορά είναι ότι το πακέτο «Solid» έχει 50 τοποθεσίες διακομιστή και το «Βασικό» πρόγραμμα έρχεται μόνο με 5. Εάν αξίζει 2 φορές η τιμή θα μειωθεί σε θέμα προσωπικής προτίμησης.

Το σχέδιο «Pro»

Εδώ γίνεται ενδιαφέρον…

Το πρόγραμμα Pro προσθέτει ορισμένες προηγμένες λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες σε κανένα από τα άλλα πακέτα, αλλά σε 20 $ / μήνα είναι μια πολύ premium τιμή.

Δείτε τι παίρνετε:

Πρόσβαση σε ιδιωτικούς κόμβους VPN 50Gbps: Το Proxy.sh έχει αποκλειστικούς κόμβους διακομιστή 50Gbps που προορίζονται μόνο για τους επαγγελματίες συνδρομητές. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας τόνος εύρους ζώνης, οπότε θα πρέπει να έχετε πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες εάν έχετε σύνδεση υψηλού εύρους ζώνης (50 Mbps +)

Τεχνολογία Multi-Hop: Το Multi-hop σημαίνει ότι ο διακομιστής εισόδου VPN βρίσκεται σε μία τοποθεσία και ο κόμβος εξόδου σας μπορεί να βρίσκεται σε μια εντελώς διαφορετική τοποθεσία. Θεωρητικά, αυτό θα πρέπει να παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ανωνυμία, καθώς η σύνδεσή σας δρομολογείται τώρα μέσω 2+ διακομιστών VPN χωρίς καταγραφή. Εφόσον αυτό χρησιμοποιεί τουλάχιστον διπλάσιο εύρος ζώνης δικτύου, είναι λογικό το Proxy.sh να χρεώνει πολύ υψηλότερη τιμή.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο 100% των δυνατοτήτων από το πρόγραμμα “Solid”.

Ποιο σχέδιο λοιπόν είναι το καλύτερο?

Προσωπικά, νομίζω ότι «Βασικό» σχέδιο είναι μακράν η καλύτερη προσφορά και το Proxy.sh είναι ένα από τα μοναδικά VPN που προσφέρει ετήσια απεριόριστη συνδρομή για 40 $ / μήνα ή λιγότερο. (Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι η άλλη). Εάν πιθανότατα χρησιμοποιείτε μόνο διακομιστές σε μία από τις 5 χώρες (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία), τότε το βασικό πρόγραμμα είναι εξαιρετική τιμή.

Προσωπικά νομίζω ότι «Στερεό σχέδιο» είναι υπερτιμημένη και μπορείτε να λάβετε πολλές από τις ίδιες δυνατότητες από την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, με μόλις 3,33 $ / μήνα αντί για 10 $.

Το σχέδιο «Pro» θα είναι πραγματικά ελκυστικό για τους χρήστες ενέργειας λόγω των φοβερών ιδιωτικών διακομιστών 50Gbps. Παίρνετε επίσης τεχνολογία πολλαπλών λυκίσκων (σχεδόν κανένα άλλο VPN δεν το προσφέρει). Εάν η ισχύς, η ταχύτητα και οι πρόσθετες δυνατότητες ασφαλείας είναι πιο σημαντικές για εσάς από την τιμή, τότε σίγουρα αξίζει να εξεταστεί το Pro Plan.

Επισκεφτείτε το Proxy.sh

Λογισμικό Proxy.sh (SafeJumper)

Το Proxy.sh έχει το δικό του προσαρμοσμένο πρόγραμμα-πελάτη VPN που καλούν «Safejumper». Είναι ένας από τους μοναδικούς αποκλειστικούς πελάτες VPN ανοιχτού κώδικα στον κόσμο, που σημαίνει ότι ο κώδικάς τους είναι δωρεάν και ανοιχτός σε έλεγχο (οπότε γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν ενσωματωμένα μυστικά backdoors ή κακόβουλα προγράμματα).

Η κύρια διεπαφή του Safejumper μοιάζει με αυτό:

Κύρια προβολή λογισμικού Proxy.sh

Κύρια προβολή λογισμικού

Αν και δεν είναι το πιο κομψό λογισμικό, υπάρχουν όλες οι σημαντικές δυνατότητες. Μπορείτε να δείτε το δικό σας παλιά διεύθυνση IP καθώς και η νέα IP εκχωρείται από το Proxy.sh όταν συνδέεστε στο VPN. Εμφανίζει επίσης το τρέχον πρωτόκολλο (UDP ή TCP) και την επιλογή θύρας.

Έχετε επίσης εύκολη πρόσβαση στην πλήρη λίστα των τοποθεσιών διακομιστή του Proxy.sh πατώντας το εικονίδιο «+» δίπλα στον τρέχοντα επιλεγμένο διακομιστή (Ελβετία στην παραπάνω εικόνα).

Επιλογή διακομιστή

Η επιλογή της προτιμώμενης τοποθεσίας διακομιστή είναι εύκολη. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “+” για να ξεκινήσετε το εργαλείο επιλογής διακομιστή και, στη συνέχεια, θα λάβετε την πλήρη λίστα με δυνατότητα κύλισης όλων των διακομιστών proxy.sh. Εμφανίζει επίσης το τρέχον% φορτίο κάθε διακομιστή (για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ταχύτερο / λιγότερο πλήθος).

εργαλείο επιλογής διακομιστή

Επιλέξτε οποιονδήποτε διακομιστή από τη λίστα

Το Safejumper διαθέτει επίσης ένα εύχρηστο εικονίδιο δίσκου συστήματος. Σας δίνει πρόσβαση με δεξί κλικ για γρήγορη σύνδεση σε οποιαδήποτε τοποθεσία διακομιστή, σύνδεση στον τελευταίο διακομιστή ή άνοιγμα του μενού ρυθμίσεων.

Διαθέτει επίσης ένα εικονίδιο που πιθανότατα χρωματίζεται με βάση την κατάσταση της σύνδεσής σας, οπότε πάντα επαληθεύετε οπτικά εάν είστε συνδεδεμένοι στο VPN, ακόμα και όταν το λογισμικό ελαχιστοποιείται.

Εδώ είναι το εικονίδιο του δίσκου συστήματος (δεν είναι συνδεδεμένο έναντι συνδεδεμένο):

κατάσταση σύνδεσης δίσκου συστήματος

εικονίδιο δίσκου συστήματος

Μενού ρυθμίσεων για προχωρημένους

Το μενού Ρυθμίσεις Safejumper σάς παρέχει πρόσβαση σε ορισμένες πιο σύνθετες επιλογές διαμόρφωσης. Τα περισσότερα άτομα θα κάνουν μια φορά και θα τα ξεχάσουν, πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να τα επεξεργαστείτε πολύ συχνά.

ρυθμίσεις ασφαλείας

Μενού Ρυθμίσεις SafeJumper

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτόματη εκκίνηση / αυτόματη σύνδεση / επανασύνδεση: Αυτές οι επιλογές σάς επιτρέπουν να επιλέξετε εάν θα έχετε φόρτωση με ασφάλεια κατά την εκκίνηση (όταν φορτώνεται το λειτουργικό σας σύστημα), αυτόματη σύνδεση μετά τη φόρτωση και εάν θα συνδεθείτε ξανά αυτόματα εάν η σύνδεση πέσει.
 • Συνδεθείτε σε μη ασφαλές WiFi: θα συνδεθεί αυτόματα κάθε φορά που συνδέεστε σε ένα δίκτυο Wi-Fi που δεν προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης (όπως δημόσια δίκτυα αεροδρομίων / καφετεριών).
 • Εμφάνιση μεμονωμένων διακομιστών κόμβων: σας επιτρέπει να βλέπετε κάθε μεμονωμένο διακομιστή σε κάθε τοποθεσία διακομιστή. Αυτό θα κάνει την προβολή επιλογής διακομιστή πολύ πιο γεμάτη.
 • Kill-Switch: Αυτή είναι μια λειτουργία ασφαλείας που θα σκοτώσει αυτόματα όλη την πρόσβαση στο Διαδίκτυο στον υπολογιστή σας έως ότου αποκατασταθεί η σύνδεση VPN. Έχουμε γράψει ένα ολόκληρο άρθρο για το πώς και γιατί να χρησιμοποιήσουμε ένα διακόπτη VPN kill-switch.
 • Προστασία διαρροών IPv6: Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας δεν διαρρέει τη διεύθυνση IPV6.
 • Προστασία διαρροών DNS: Πάντα δρομολόγηση αιτημάτων DNS μέσω ιδιωτικών διακομιστών DNS του proxy.sh (διαβάστε τον Οδηγό διαρροής DNS).

Προχωρημένα χαρακτηριστικά:

Θύρα OpenVPN #: Σας επιτρέπει να επιλέξετε μια τοπική θύρα # εάν θέλετε να ρυθμίσετε την προώθηση θύρας για το VPN (οι περισσότεροι χρήστες δεν το χρειάζονται).

Διακομιστές DNS: Μπορείτε να καθορίσετε τους δικούς σας διακομιστές DNS εάν θέλετε (θα προεπιλεγεί το ιδιωτικό DNS του proxy.sh εάν δεν ορίσετε το δικό σας). Οι περισσότεροι χρήστες πρέπει απλώς να αφήσουν τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Θύρες VPN για άνοιγμα: Χρησιμοποιείται για προώθηση θυρών μέσω του διακομιστή VPN. Πρόκειται για μια προηγμένη λειτουργία και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εάν γνωρίζετε τι κάνετε. Κάθε θύρα που ανοίγετε αποτελεί κίνδυνο ασφαλείας και διευκολύνει τον εισβολέα να φτάσει στον υπολογιστή σας μέσω της σήραγγας VPN.

Ασφάλεια & κρυπτογράφηση

Το Proxy.sh έχει εξαιρετική ισχύ ασφαλείας και κρυπτογράφησης. Ακολουθούν οι καλύτερες στιγμές των καλύτερων δυνατοτήτων ασφαλείας τους:

Κρυπτογράφηση AES 256-bit: Αυτό είναι το βιομηχανικό πρότυπο για κρυπτογράφηση OpenVPN και το Proxy.sh το χρησιμοποιεί σε κάθε τοποθεσία διακομιστή.

Πλήκτρα 4096-bit: Αυτή είναι η ισχύς της αρχικής κρυπτογράφησης για τη χειραψία μεταξύ του πελάτη VPN και του διακομιστή. Το βιομηχανικό πρότυπο είναι μόνο 2048-bit. Η κρυπτογράφηση του Proxy.sh είναι ένα απίστευτο 22048 φορές πιο δυνατές. Δεν μπορώ να κάνω αυτά τα μαθηματικά στο μυαλό μου (και στοιχηματίζω ότι και εσείς δεν μπορείτε). Με άλλα λόγια, είναι απίστευτα δυνατό.

Ιδιωτικό DNS: Το Proxy.sh χρησιμοποιεί τους δικούς του διακομιστές DNS που δεν καταγράφονται για να βεβαιωθείτε ότι οι αναζητήσεις ιστοτόπου σας δεν δρομολογούνται ποτέ μέσω των διακομιστών DNS του ISP σας (ο πάροχος διαδικτύου σας είναι σχεδόν σίγουρα κάνει κρατήστε αρχεία καταγραφής). Μάθετε περισσότερα για τις διαρροές DNS εδώ.

Kill-Switch: Αυτή η προαιρετική λειτουργία ασφαλείας σάς επιτρέπει να σκοτώνετε αμέσως τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν το VPN αποτύχει (αντί να επανασυνδεθείτε σε μια μη ασφαλή σύνδεση).

Στην πραγματικότητα, η μόνη δυνατότητα που δεν προσφέρει το Proxy.sh είναι ο ρυθμιζόμενος έλεγχος της ισχύος κρυπτογράφησης (σε περίπτωση που θέλετε μεγαλύτερη ταχύτητα / λιγότερη ασφάλεια), αλλά πολύ λίγα VPN προσφέρουν αυτό το επίπεδο ελέγχου. Ποιος ξέρει, το proxy.sh μπορεί να το προσθέσει στο εγγύς μέλλον.

Χαρακτηριστικά απορρήτου και πολιτική καταγραφής

Το Proxy.sh παρέχει εξαιρετικό απόρρητο και έχει μια σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες που σχετίζονται με το απόρρητο.

Πολιτική καταγραφής

Το Proxy.sh είναι αλήθεια χωρίς καταγραφή vpn που σημαίνει ότι δεν παρακολουθούν ή καταγράφουν καμία δραστηριότητα VPN, δεδομένα περιόδου σύνδεσης ή μεταδεδομένα. Αυτό δίνει στο χρήστη το μέγιστο δυνατό επίπεδο απορρήτου και ανωνυμίας.

Ακολουθούν ορισμένα από τα αποσπάσματα απευθείας από το proxy.sh:

“Το Proxy.sh δεν συλλέγει ούτε καταγράφει καμία κίνηση ή χρήση των τεχνολογιών μεσολάβησης, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών ιδιωτικών δικτύων” – πολιτική απορρήτου proxy.sh

Και το proxy.sh έχει δηλώσει δημοσίως πολλές φορές, συμπεριλαμβανομένων εδώ ότι δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και οι περισσότερες διαδικασίες διακομιστή εκτελούνται μόνο στη μνήμη RAM, οπότε δεν γράφονται δεδομένα χρήστη σε σκληρό δίσκο.

Διακριτικό απορρήτου

Το Proxy.sh προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία λογαριασμού που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας VPN σε ανώνυμο διακριτικό κατακερματισμού. Μόλις το κάνετε αυτό, δεν θα έχετε όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης ή λογαριασμό χρήστη, μόνο ένα μη αναγνωρίσιμο διακριτικό που χρησιμοποιείται για πρόσβαση στο δίκτυο VPN (μέσω safejumper).

Αυτή η αναβάθμιση είναι εντελώς προαιρετική (και δωρεάν), αλλά το μειονέκτημα που παρέχει τόσο μεγάλο απόρρητο που δεν θα μπορείτε να λάβετε τεχνική υποστήριξη (δεν έχετε πλέον πίνακα λογαριασμών ή σχετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Ανώνυμες πληρωμές

Μπορείτε να αγοράσετε υπηρεσία VPN ανώνυμα χρησιμοποιώντας το cryptocurrenty. Παίρνετε την επιλογή του Bitcoin (το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο) ή άλλο Κρυπτοκοινοί (όπως litecoin).

Αναφορά διαφάνειας

Το Proxy.sh δημοσιεύει μια καθημερινή έκθεση διαφάνειας στην οποία παρατίθενται κάθε ένταλμα και νομικό αίτημα που λαμβάνουν. Η αναφορά δείχνει επίσης την ενέργεια που έκανε η proxy.sh ως απάντηση (σχεδόν πάντα αποκλείει μια θύρα # επειδή δεν μπορούν να εντοπίσουν μεμονωμένους χρήστες). Η συντριπτική πλειονότητα των περιστατικών στην αναφορά είναι ειδοποιήσεις DMCA που δημιουργούνται από λήψεις torrent.

Αναφορά διαφάνειας Proxy.sh

Στιγμιότυπο οθόνης των τελευταίων περιστατικών (έκθεση διαφάνειας)

Το Proxy.sh χρησιμοποιεί επίσης ένα εντάλματος καναρίνι για να επαληθεύσετε ότι η έκθεση διαφάνειας είναι ενημερωμένη και ακριβής (για να εγγυηθεί στους χρήστες ότι καμία πληροφορία δεν έχει αφαιρεθεί ως αποτέλεσμα νομικών απειλών ή παραβίασης).

Δοκιμασία ταχύτητας

Το Proxy.sh έπαιξε σταθερά στις δοκιμές ταχύτητας. Δοκιμάσαμε μια ενσύρματη σύνδεση 100mbps (βέλτιστες συνθήκες) για να πάρουμε μια ιδέα για τις μέγιστες ταχύτητες που μπορεί να προσφέρει ένα VPN. Χρησιμοποιούνται όλοι οι διακομιστές του proxy.sh Κρυπτογράφηση AES 256-bit (με Safejumper) που είναι εξαιρετικά ισχυρή κρυπτογράφηση. Η ανταλλαγή ισχυρότερης κρυπτογράφησης είναι συνήθως μια μέτρια επιβράδυνση των ταχυτήτων.

Δοκιμή ταχύτητας ΗΠΑ

proxysh usa ταχύτερη δοκιμή

Δοκιμές ταχύτητας ΗΠΑ. Από την κορυφή: NYC, NC, Texas

Διεθνείς δοκιμές ταχύτητας

Proxysh διεθνής ταχύτερη δοκιμή

Από την κορυφή: Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία

Ανάλυση ταχύτητας:

Το Proxy.sh ήταν αρκετά γρήγορο σε διακομιστές ΗΠΑ, αλλά οι διεθνείς διακομιστές ήταν μια μικτή τσάντα. Εάν έχετε μέση ταχύτητα σύνδεσης (Περίπου 25mbps) δεν θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά, αλλά εάν έχετε σύνδεση 100mbps, ίσως θελήσετε να επιλέξετε ένα ταχύτερο VPN όπως Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή IPVanish.

Λήψη SafeJumper »

συμπέρασμα

Proxy.sh είναι μια σταθερή επιλογή αν ψάχνετε για το υψηλότερο επίπεδο απορρήτου και ανωνυμίας. Δεν είναι πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής, σε συνδυασμό με μια εφαρμογή VPN ανοιχτού κώδικα είναι εξαιρετική. Βρίσκονται επίσης στο καταφύγιο απορρήτου των Σεϋχελλών, οπότε το proxy.sh θα πρέπει να είναι λιγότερο ευάλωτο σε πιέσεις από την NSA και άλλους οργανισμούς κατασκοπείας από ένα VPN που εδρεύει στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τον Καναδά.

Το Proxy.sh είναι μια εξαιρετική επιλογή για:

 • Χρήστες Bittorrent: Είναι αληθινό VPN χωρίς καταγραφή και επιτρέπονται torrents σε όλους τους διακομιστές. Δεν προωθούν αιτήματα DMCA και δημοσιεύουν όλες τις ειδοποιήσεις κατάργησης στην αναφορά διαφάνειας.
 • Αξία / συνειδητή τιμή: Με σχέδια που ξεκινούν από $ 40 / έτος (3,33 $ / μήνα), το proxy.sh είναι προσιτό.
 • Απόρρητο / ασφάλεια: Με κρυπτογράφηση AES 256-bit, κρυπτογράφηση χειραψίας 4096-bit και κανένα αρχείο καταγραφής, είναι μια καλή επιλογή.
Αυτό που μου αρέσει για το Proxy.sh
 • Μυστικότητα – Το Proxy.sh δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής ή μεταδεδομένα περιόδου σύνδεσης. Βρίσκονται στις Σεϋχέλλες (ένα καταφύγιο απορρήτου).
 • Ανοιχτή πηγή – Το λογισμικό VPN τους (που ονομάζεται «Safejumper») είναι εντελώς ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι ο κώδικας μπορεί να επιθεωρηθεί και να επαληθευτεί δημόσια. Τα περισσότερα λογισμικά VPN είναι κλειστού κώδικα.
 • Επιλογή ανώνυμου λογαριασμού διακριτικού – Το Proxy.sh επιτρέπει εντελώς ανώνυμους λογαριασμούς, χωρίς συσχετισμένη διεύθυνση email ή όνομα χρήστη. Έχετε απλώς ένα ιδιωτικό διακριτικό κατακερματισμού που χρησιμοποιείται ως σύνδεσή σας.
 • Περιλαμβάνεται η υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης – Όλα τα προγράμματα VPN περιλαμβάνουν πρόσβαση σε 3 διακομιστές μεσολάβησης στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Οι περισσότερες χρεώσεις του VPN είναι επιπλέον για την υπηρεσία μεσολάβησης. Οι πληρεξούσιοι μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για torrent.
Πιθανές ανησυχίες
 • Μπερδεμένες επιλογές σχεδίου: Υπάρχουν 4 διαφορετικά σχέδια VPN, το καθένα με διαφορετικές δυνατότητες. Το βασικό σχέδιο (η καλύτερη συμφωνία με μακριά) μόνο 5 χώρες.
 • Το UI λογισμικού είναι λίγο τραχύ: Το λογισμικό λειτουργεί εξαιρετικά και είναι εξαιρετικά ασφαλές, αλλά το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι λίγο ατρόμητο. Σίγουρα όχι τόσο λεπτό όσο κάποιο άλλο λογισμικό (όπως το VyprVPN ή το ExpressVPN).

Η ετυμηγορία μας: Στερεό απόρρητο και ασφάλεια

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map