Hotspot Shield Review – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε | Καφές VPN


Τα νέα είναι μέσα και το Hotspot Shield είναι επίσημα υπό την Pango, μια νέα εταιρεία που προσφέρει λύσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η αλλαγή ιδιοκτησίας αντικατοπτρίζει βελτιώσεις, ιδίως όσον αφορά το απόρρητο; Αυτή η κριτική Hotspot Shield τα εμποδίζει όλα. 

Τι είναι το Hotspot Shield?

Το Hotspot Shield είναι ένα δημοφιλές VPN που διαθέτει περισσότερους από 650 εκατομμύρια χρήστες και είναι γνωστό ότι έχει εντυπωσιακή ταχύτητα σύνδεσης. Κυκλοφόρησε το 2005 από τον τότε ιδιοκτήτη AnchorFree.

Το VPN εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Pango, μια νέα εταιρεία με τον ιδρυτή του AnchorFree και μερικά νέα πρόσωπα στο διοικητικό συμβούλιο.

Ακολουθούν μερικά γρήγορα γεγονότα για αυτό το αυτοανακηρυγμένο ταχύτερο VPN, ειδικά για ροή.

 • Το Hotspot Shield διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο 3.200+ διακομιστών σε 70+ χώρες.
 • Η εφαρμογή VPN έχει δυνατότητα λήψης για Windows, Mac, iOS, Android και ως επέκταση προγράμματος περιήγησης για το Chrome.
 • Δεν χρησιμοποιεί πρωτόκολλα βιομηχανικού επιπέδου αλλά βασίζεται στο ιδιόκτητο Catapult Hydra, το οποίο είναι βελτιστοποιημένο για ταχύτητα.
 • Μπορούν να συνδεθούν έως 5 συσκευές σε έναν λογαριασμό premium Hotspot Shield.

Θα μπορούσατε να αποκτήσετε το Hotspot Shield δωρεάν, αλλά θα είναι μια πολύ περιορισμένη έκδοση του κατά τα άλλα ισχυρού VPN. Εκτός αυτού, θα σας υποδεχτούν διαφημίσεις και τοίχοι πληρωμής κατά την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους.

Το Hotspot Shield προσφέρει premium συνδρομές, οι οποίες ξεκλειδώνουν όλες τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο VPN. Εδώ είναι οι διαθέσιμες επιλογές:

 • 6,99 $ ανά μήνα για 2 χρόνια (με χρέωση 167,76 $)
 • 7,99 $ ανά μήνα για 1 έτος (με χρέωση 95,88 $)
 • 12,99 $ για 1 μήνα.

Όλα τα σχέδια υποστηρίζονται από την πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να δοκιμάσετε το Hotspot Shield και να αποφασίσετε αν είναι αυτό για εσάς.

Hotspot Shield Review – Τα πλεονεκτήματα

Αυτή είναι μια από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες που είχαμε από την αναθεώρηση ενός VPN. Να γιατί.

1. Πρωτόκολλο στρατιωτικού βαθμού αλλά αποτελεσματικό

Δεν έχετε όρους όπως OpenVPN, IKEv2 ή AES-256 με το Hotspot Shield. Αυτά είναι κοινά πρωτόκολλα και κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούνται από κορυφαία VPN.

Αντ ‘αυτού, θα εισαχθείτε στο πρωτόκολλο Catapult Hydra, το οποίο, σύμφωνα με το Hotspot Shield, είναι εξίσου ασφαλές αλλά με μειωμένη καθυστέρηση στις συνδέσεις VPN.

Το Catapult Hydra ελέγχεται από ειδικούς ασφαλείας τρίτων και χρησιμοποιείται επίσης από κορυφαίες εταιρείες όπως η McAfee, το BitDefender, στις εφαρμογές τους.

Στα χαρτιά, το Catapult Hydra υποτίθεται ότι διασφαλίζει ταχύτερη ταχύτητα σύνδεσης και η δοκιμή μας πρότεινε επίσης.

2. Δεν βρέθηκε κακόβουλο λογισμικό

Πριν εγκαταστήσουμε το Hotspot Shield στον υπολογιστή μας, κάναμε έναν γρήγορο έλεγχο για την παρουσία κακόβουλου λογισμικού και δεν βρήκαμε κανένα.

έλεγχος κακόβουλου λογισμικού ασπίδας hotspot

3. Περνάει δοκιμή διαρροής IP / DNS

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι το Hotspot Shield υπέστη διαρροές DNS στο παρελθόν. Θα είναι κρίμα εάν το ζήτημα εξακολουθεί να επικρατεί για αυτό το γρήγορο VPN.

Κάναμε την ανάσα καθώς κάναμε έναν έλεγχο στη διεύθυνση IP και το DNS μετά τη σύνδεση με έναν διακομιστή στις ΗΠΑ. Για δική σας ενημέρωση, δοκιμάζουμε το VPN στη Μαλαισία, το οποίο βρίσκεται μακριά από τις ΗΠΑ.

Ευτυχώς, η διεύθυνση IP μας δείχνει ότι είμαστε στις ΗΠΑ.

Δοκιμή διαρροής ασπίδας hotspot dns

Όσον αφορά μας, το Hotspot Shield είναι πλέον ασφαλές από διαρροές IP / DNS.

4. Εύκολο στη χρήση

Δεν υπάρχει τίποτα φανταχτερό στη σχεδίαση του Hotspot Shield τόσο για την εφαρμογή Windows όσο και για Android. Η εφαρμογή Windows ξεκινά με ένα αδιαμφισβήτητο κουμπί γρήγορης σύνδεσης.

Εύκολο στη χρήση ασπίδα hotspot

Κάνοντας κλικ στο κουμπί σας συνδέει με έναν διακομιστή VPN. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση, τη διεύθυνση IP και να αλλάξετε την τοποθεσία του διακομιστή.

αναθεώρηση ασπίδας hotspot

Ένα απλό αναπτυσσόμενο μενού περιέχει όλους τους διαθέσιμους διακομιστές στο δίκτυο του Hotspot Shield.

διακομιστές ασπίδας hotspot

Λοιπόν, πού κρύβονται οι σύνθετες ρυθμίσεις; Είναι όλα τακτοποιημένα στο εικονίδιο κάθετων γραμμών στην επάνω αριστερή γωνία των Windows.

Σύνθετες ρυθμίσεις ασπίδας hotspot

Η ίδια διαισθητική διάταξη επαναλαμβάνεται στην εφαρμογή Android Hotspot Shield. Δεν χρειάζεται οδηγός για να καταλάβετε τα στοιχεία ελέγχου και τη διαμόρφωση στην εφαρμογή.

5. Εκκαθάριση πολιτικής μη καταγραφής

Όταν εμπιστεύεστε το απόρρητό σας με έναν πάροχο VPN, θα θελήσετε να μάθετε τι συμβαίνει στα δεδομένα σας όταν συνδέεστε με τις υπηρεσίες του.

Το Hotspot Shield φαίνεται να έχει σημειώσει τις προηγούμενες κριτικές σχετικά με την πολιτική καταγραφής και παρουσίασε μια ολοκαίνουργια σελίδα Συχνές ερωτήσεις απορρήτου με μια συνοπτική και απλή εξήγηση.

Πρώτα απ ‘όλα, η διεύθυνση IP σας δεν καταγράφεται, δεν αποθηκεύεται ή κοινοποιείται από το Hotspot Shield.

hotspot ασπίδα καμία πολιτική καταγραφής

Επίσης, καμία από τις δραστηριότητες περιήγησής σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Hotspot Shield δεν διατηρείται ή παρακολουθείται.

πολιτική καταγραφής ασπίδας hotspot

Έχουμε συνδυάσει τις εκτυπώσεις στην πολιτική απορρήτου και δεν υπάρχουν ασυνέπειες σε αυτές τις αξιώσεις. Λάβετε υπόψη ότι το Hotspot Shield θα πρέπει να διατηρήσει προσωπικά δεδομένα, όπως στοιχεία πληρωμής, όταν εγγραφείτε στο premium πρόγραμμα.

6. Εντυπωσιακή ταχύτητα σύνδεσης

Η επιλογή του Hotspot Shield να χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Catapult Hydra έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη ταχύτητα σύνδεσης?

Φαίνεται έτσι εάν τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας είναι μια αξιόλογη ένδειξη.

Δοκιμάζουμε το Hotspot Shield εναντίον ενός ISP στη Μαλαισία, ο οποίος είναι γνωστός για την ταχύτητα σύνδεσης.

Αυτή είναι η ταχύτητά μας χωρίς σύνδεση σε VPN.

πολιτική καταγραφής ασπίδας hotspot

Ξεκινήσαμε συνδέοντας τον διακομιστή του Hotspot Shield στην Αυστραλία και αποκτήσαμε οριακά βελτιωμένο ρυθμό λήψης..

Αυτό που μας εκπλήσσει είναι η ταχύτητα λήψης που καταφέραμε να έχουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία διαθέτει μόνο έναν διακομιστή.

Ωστόσο, το μερίδιο του Hotspot Shield για το ταχύτερο VPN δεν αναπαράγεται στις ΗΠΑ. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης για την Ατλάντα των ΗΠΑ

Το ποσοστό λήψης υπέφερε άσχημα όταν συνδεόμαστε με διακομιστή του Σαν Φρανσίσκο.

Με τη σπάνια εξαίρεση ορισμένων διακομιστών στις ΗΠΑ, καταφέραμε να έχουμε αρκετά αξιοπρεπή ταχύτητα. Εκτός αυτού, η σύνδεση σε διακομιστή VPN διαρκεί λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό.

7. Ζωντανή συνομιλία 24/7

Η απόκριση σε ερωτήματα είναι το κλειδί για μια εμπειρία VPN χωρίς ανησυχίες. Αρχικά απογοητευόμαστε από την έλλειψη εικονιδίου ζωντανής συνομιλίας στην αρχική σελίδα.

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι οι χρήστες Premium έχουν το προνόμιο να έχουν πρόσβαση στην υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Η ζωντανή συνομιλία φιλοξενείται στο Pango, τον τρέχοντα κάτοχο του Hotspot Shield. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας.

Βρήκαμε ότι η υποστήριξη ήταν γρήγορη και το προσωπικό χρήσιμο. Η ερώτησή μας σχετικά με τη λειτουργικότητα του Hotspot Shield στην Κίνα απαντήθηκε συνοπτικά.

Hotspot Shield — Τα μειονεκτήματα

Υπάρχουν downers με το Hotspot Shield; Λοιπόν, υπάρχουν μερικές πτυχές που δεν μας κάνουν να νιώθουμε άνετα.

1. Όχι η καλύτερη δικαιοδοσία

Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου του Hotspot Shield, δύο εγγεγραμμένες εταιρείες είναι υπεύθυνες για το χειρισμό των δεδομένων των χρηστών.

Η Pango Inc, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων των ΗΠΑ, ενώ η Pango GmbH που είναι εγγεγραμμένη στην Ελβετία χειρίζεται εκείνα που βρίσκονται εκτός των ΗΠΑ.

Ενώ η Ελβετία είναι γνωστή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και ένα ασφαλές καταφύγιο για χρήστες VPN, οι ΗΠΑ δεν είναι. Οι ΗΠΑ, συμμετέχοντας στις χώρες των 5,9 και 14 Eyes, έχουν νομικές αρχές σχετικά με το αίτημα αποθήκευσης δεδομένων από παρόχους VPN.

Ορισμένοι χρήστες VPN μπορεί να είναι άβολα από την τοποθεσία της μητρικής εταιρείας του Hotspot Shield, αλλά με την πολιτική μη καταγραφής, το Pango δεν μπόρεσε να αποκαλύψει δεδομένα χρήστη.

2. Κίνδυνος χρήσης ΔΩΡΕΑΝ Hotspot Shield

Εάν δεν σας πειράζει η περιορισμένη ταχύτητα και η τοποθεσία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hotspot Shield δωρεάν. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση δημιουργεί έσοδα από την προβολή διαφημίσεων. Εάν κάνετε κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις, υπάρχει κίνδυνος η συλλογή των δεδομένων σας από τους διαφημιζόμενους.

κίνδυνος χρήσης δωρεάν ασπίδας hotspot

Εκτός από την πραγματική διεύθυνση IP, οι διαφημιζόμενοι τρίτων ενδέχεται να εξακολουθούν να λαμβάνουν άλλα προσωπικά δεδομένα σχετικά με τα μέσα τους για να σας εξυπηρετούν «καλύτερες διαφημίσεις».

Σίγουρα μένουμε μακριά από τη δωρεάν έκδοση του Hotspot Shield.

Πώς να εγκαταστήσετε το Hotspot Shield σε Windows ή Android

Η εγκατάσταση του Hotspot Shield σε Windows και Android είναι σχετικά απλή. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για τις αντίστοιχες πλατφόρμες.

Hotspot Shield για Windows

1. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Hotspot Shield και κάντε κλικ στην επιλογή Τιμολόγηση ή Αγορά Premium.

2. Επιλέξτε το πρόγραμμα συνδρομής που προτιμάτε.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και ολοκληρώστε την πληρωμή με Paypal ή πιστωτική κάρτα.

4. Περιμένετε να ξεκινήσει η λήψη και κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος ρύθμισης λογαριασμού.

5. Συμπληρώστε τον κωδικό πρόσβασής σας για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας.

6. Εγκαταστήστε το Hotspot Shield από το πρόγραμμα εγκατάστασης που κατεβάσατε. Ξεκινήστε το πρόγραμμα όταν τελειώσει.

Εύκολο στη χρήση ασπίδα hotspot

7. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη σύνδεση με οποιονδήποτε διακομιστή του Hotspot Shield.

Hotspot Shield για Android

1. Ανοίξτε το Google Play Store και αναζητήστε το «Hotspot Shield VPN». Εγκαταστήστε την εφαρμογή.

2. Στην οθόνη εκκίνησης, επιλέξτε Σύνδεση για να συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας Premium.

3. Πατήστε στο κουμπί Σύνδεση.

εφαρμογή android ασπίδα hotspot

4. Επιλέξτε Να επιτρέπεται πάντα όταν σας ζητείται άδεια σύνδεσης στο Hotspot Shield VPN.

Android ασπίδα hotspot

5. Είστε πλέον συνδεδεμένοι με το Hotspot Shield VPN.

Πώς να εγκαταστήσετε το Hotspot Shield Chrome Extension

1. Επισκεφτείτε το Chrome Web Store και αναζητήστε το “Hotspot Shield VPN”

2. Υπάρχουν δύο διακομιστές μεσολάβησης VPN. Για δωρεάν επέκταση προγράμματος περιήγησης Hotspot Shield, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στο Chrome στην κορυφαία επέκταση.

3. Ελέγξτε το εικονίδιο μόλις ολοκληρωθεί η λήψη.

χρώμιο ασπίδας hotspot

4. Τώρα μπορείτε να ασφαλίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας με την επέκταση Hotspot Shield.

ρύθμιση χρώματος ασπίδας hotspot

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Hotspot Shield για να παρακολουθήσω το Netflix?

Δεν υπήρχαν αναφορές για υποστήριξη του Netflix στον ιστότοπο του Hotspot Shield, αλλά υπάρχουν ισχυρισμοί ότι το VPN είναι ιδανικό για σκοπούς ροής.

Το προσωπικό υποστήριξης πελατών επιβεβαίωσε ότι το Hotspot Shield υποστηρίζει το Netflix σε επιλεγμένες χώρες.

Υποστήριξη netflix ασπίδα hotspot

Δοκιμάσαμε την τύχη μας παρακολουθώντας το Daybreak και είμαστε επιτυχημένοι σε διακομιστές στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία.

hotspot ασπίδα netflix μας

Όσο για το Netflix UK, προσπαθήσαμε να συνδεθούμε με τον μοναδικό διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά υποδεχτήκαμε με την τρομακτική μαύρη οθόνη.

hotspot ασπίδα netflix uk

Ωστόσο, η πρόσβαση σε 3 από τις 4 χώρες για ροή Netflix είναι ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο ο γίγαντας ροής εργάζεται σκληρά για να αποκλείσει VPN.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Hotspot Shield στο Torrent?

Το Hotspot Shield δεν διαφημίζει ανοιχτά την ικανότητά του να υποστηρίζει torrenting. Αλλά υπάρχει ένα άρθρο στις συχνές ερωτήσεις του που αναδεικνύει τη δύναμή του ως ιδανικό VPN για torrent.

Με εντυπωσιακή ταχύτητα σύνδεσης, ασφαλή σήραγγα VPN με απεριόριστο εύρος ζώνης και πολιτική χωρίς καταγραφή, το Hotspot Shield είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για χρήστες P2P.

Είναι ασφαλές το Hotspot Shield VPN?

Ορισμένοι χρήστες VPN ενδέχεται να προβληματίζονται από την έδρα του Hotspot Shield στις ΗΠΑ. Είναι ένα ανοιχτό μυστικό ότι η ιδιωτικότητα είναι ένας μύθος στη χώρα.

Ωστόσο, το Hotspot Shield εφαρμόζει μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης της καταγραφής και δημοσιεύει μια έκθεση διαφάνειας που επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να διατηρήσει το απόρρητο των χρηστών.

Όταν συνδέονται με το Hotspot Shield VPN, οι χρήστες προστατεύονται με το πρωτόκολλο Catapult Hydra, το οποίο ελέγχεται και εμπιστεύεται ορισμένοι γίγαντες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Επιβεβαιώσαμε επίσης ότι το Hotspot Shield δεν υφίσταται διαρροή DNS ή IP κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας. Επομένως, το Hotspot Shield είναι τόσο ασφαλές όσο παίρνετε για ένα αξιόπιστο VPN.

Περίληψη

Ακόμα και σε ένα οριακά ακριβότερο εύρος, το Hotspot Shield έχει κερδίσει τη θέση του ως ένα από τα κορυφαία VPN γύρω. Το ιδιόκτητο πρωτόκολλό του έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό καθώς η ταχύτητα σύνδεσης είναι γενικά εντυπωσιακή.

Η εφαρμογή διατηρείται στο ελάχιστο, έτσι ώστε ακόμη και οι περισσότεροι μη τεχνικοί χρήστες να μπορούν εύκολα να συνδεθούν στο VPN. Το Hotspot Shield υποστηρίζει το Netflix και το torrenting, τα οποία είναι και τα δύο κρίσιμα στοιχεία που καθορίζουν ένα αξιοπρεπές VPN.

Επίσης, θα έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 και θα έχετε απαντήσεις συνοπτικά στις ερωτήσεις σας. Δεν έχετε τέτοιο επαγγελματισμό σε πολλά VPN.

Σε αυτήν την κριτική θα δώσουμε τεράστια αντίχειρα στο Hotspot Shield. Εγγραφείτε στο Hotspot Shield τώρα και μείνετε προστατευμένοι στο διαδίκτυο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map