Betternet Review – Καλύτερο δωρεάν VPN για κινητά το 2019; | Καφές VPN


Είναι το Betternet VPN τόσο καλό όσο ακούγεται; Προφανώς, η κατοχή δωρεάν VPN είναι σημαντική εξοικονόμηση. Υπάρχει, όμως, κάτι για αυτό το σχετικά νέο VPN; Συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την κριτική του Betternet VPN και μάθετε αν κερδίζετε πολλά χρήματα από τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν.

Τι είναι το Betternet VPN?

Η Betternet κυκλοφόρησε το 2015, προσφέροντας υπηρεσίες VPN μηδενικού κόστους, χωρίς σύνδεση. Διαφημίστηκε ως δωρεάν, απεριόριστος, διακομιστής μεσολάβησης VPN που ταιριάζει με άλλα premium VPN στην αγορά. Η προσφορά τράβηξε την προσοχή του κοινού και σύντομα ο αριθμός των λήψεων αυξήθηκε καθώς ένα δωρεάν και λειτουργικό VPN αποδείχθηκε ακαταμάχητο.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Betternet VPN για Windows, MacOS, Android και iOS. Είναι επίσης δυνατή η λήψη του ως επέκταση VPN για το Chrome.

Ωστόσο, επειδή προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες VPN, καταφεύγει σε διαφημιστικά έσοδα για να διατηρήσει το λειτουργικό του κόστος. Οι χρήστες αυτού του δωρεάν VPN θα πρέπει να αντιμετωπίζουν διαφημίσεις που μπορεί, μερικές φορές, να είναι ενοχλητικές. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, υπήρξαν επίσης ανησυχίες σχετικά με την εισβολή κακόβουλου λογισμικού μέσω του Betternet VPN, σύμφωνα με μια λεπτομερή μελέτη.

Οι πρόσφατες αναβαθμίσεις στο Betternet έχουν δείξει την εισαγωγή ενός προγράμματος premium που μπορεί να εγγραφεί από την εφαρμογή. Πληρώνοντας για premium πρόσβαση, οι χρήστες δεν ενοχλούνται πλέον από τις διαφημίσεις και απολαμβάνουν απεριόριστα όρια δεδομένων, περισσότερους διακομιστές και γρηγορότερη ταχύτητα σύνδεσης.

Οι λογαριασμοί premium επιτρέπουν τη σύνδεση 6 συσκευών και την πρόσβαση σε 17 εικονικές τοποθεσίες στην εφαρμογή. Είναι επίσης ο μόνος τρόπος για να καταργήσετε τον αποκλεισμό της πρόσβασης σε περιεχόμενο ροής, το οποίο αποκλείεται στην δωρεάν έκδοση.

Οι λήψεις του Betternet VPN σε οποιαδήποτε από τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες μπορούν να γίνουν χωρίς να υποβάλετε τη διεύθυνση email ή τα στοιχεία πληρωμής σας. Οι αναβαθμίσεις σε προγράμματα premium γίνονται μέσα στη δωρεάν εφαρμογή Betternet VPN.

Betternet VPN για Chrome

Η απόκτηση του Betternet VPN για Chrome είναι απίστευτα εύκολο.
1. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Betternet VPN για τη σελίδα λήψης του Chrome. Κάντε κλικ στο Κατέβασε την εφαρμογή κουμπί.

Betternet χρώμιο

2. Στο Chrome Web Store, κάντε κλικ στο Προσθήκη στο Chrome.

3. Κάντε κλικ στο Προσθήκη επέκτασης όταν σας ζητηθεί.

4. Α εικονίδιο με ασπίδα θα εμφανιστεί στην κορυφή του προγράμματος περιήγησης Chrome.

ασπίδα όπως το εικονίδιο betternet

5. Κάντε κλικ στο Εικονίδιο Betternet για να ξεκινήσετε την εφαρμογή VPN.

κάντε κλικ στο εικονίδιο betternet chrome

6. Κάντε κλικ Συνδέω-συωδεομαι για να δημιουργήσετε ασφαλείς συνδέσεις με τον διακομιστή Betternet VPN.

κάντε κλικ στο connect για να συνδεθείτε στον ταχύτερο διακομιστή betternet

7. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε χειροκίνητα την εικονική τοποθεσία από 4 χώρες.

επιλέξτε με μη αυτόματο τρόπο την εικονική τοποθεσία από τις χώρες betternet

Betternet VPN για Android

Η δημοτικότητα του Betternet υποδηλώνεται από τον τεράστιο αριθμό λήψεων από χρήστες Android. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το Betternet VPN σε Android.

1. Εκκινήστε το Google Play Store και αναζητήστε το “Betternet free VPN”. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

2. Κατά την εγκατάσταση, εκκινήστε την εφαρμογή Betternet VPN. Θα σας υποδεχτεί ένα Premium Paywall. Κάντε κλικ στο εικονίδιο “X” επάνω δεξιά για να συνεχίσετε με τη δωρεάν έκδοση.

3. Κάντε κλικ στο Συνδέω-συωδεομαι στην εφαρμογή Betternet VPN.

4. Κάντε κλικ στο Ας το κάνουμε όταν σας ζητηθεί για το Boost Betternet’s Performance.

5. Στη λίστα “Εφαρμογές με πρόσβαση χρήσης” μεταβάλλω την εφαρμογή Betternet. Επιλέγω Επιτρέπω όταν σας ζητηθεί. Θα πρέπει να το κάνετε μόνο μία φορά.

6. Επιστροφή στην εφαρμογή, κάντε κλικ στο Συνδέω-συωδεομαι και πάλι για να δημιουργήσετε μια ασφαλή σύνδεση VPN σε έναν βέλτιστο διακομιστή VPN Betternet.

7. Όταν σας ζητηθεί άδεια, επιλέξτε Να επιτρέπεις πάντα.

8. Θα είσαι τότε συνδεδεμένος στο Betternet VPN.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Betternet για torrent?

Για την υποστήριξη torrenting, ένα VPN πρέπει να είναι ασφαλές, γρήγορο και να επιτρέπει την πρόσβαση σε λογισμικό P2P. Παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν VPN, το Betternet είναι λογικά ασφαλές. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Catapult Hydra, το οποίο είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε ασφαλή σύνδεση SSL.

Η Betternet δεν αποκλείει το λογισμικό torrent, αλλά δεν είναι ιδανικό VPN για κοινή χρήση αρχείων P2P. Ένας από τους παράγοντες είναι το ημερήσιο όριο των 500 MB για δωρεάν χρήστες. Ακόμα κι αν έχετε κάνει αναβάθμιση στον λογαριασμό premium, θα διαπιστώσετε ότι η ταχύτητα σύνδεσης στο Betternet είναι μέτρια στην καλύτερη περίπτωση.

Επομένως, δεν θα προτείνουμε τη χρήση του για torrenting. Αντ ‘αυτού, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για τα καλύτερα VPN που υποστηρίζουν torrenting.

Είναι το Betternet ένα καλό VPN?

Η Betternet υπέστη μερικές αλλαγές από την κυκλοφορία της. Ωστόσο, αυτό το καθιστά ένα αξιοπρεπές VPN που έχει; Απαλλαγεί από τις διαφημίσεις πληρώνοντας ένα ασφάλιστρο μια καλή δικαιολογία για τη χρήση αυτού του VPN?

Ας ρίξουμε μια εις βάθος ματιά στις λεπτότερες λεπτομέρειες.

Πλεονεκτήματα της Betternet

Υπάρχουν καλοί λόγοι για τους οποίους η Betternet κατάφερε να δημιουργήσει μια καλή παρακολούθηση σε πλατφόρμες Android, εκτός από το ότι είναι ένα δωρεάν VPN. Ακολουθούν μερικά πλεονεκτήματα που αξίζει να αναφερθούν.

1. Ασφαλές πρωτόκολλο

Όταν ξεκίνησε η Betternet, χρησιμοποίησε OpenVPN και IPSec για να επιτρέψει την ασφαλή σύνδεση VPN για τους χρήστες. Τόσο το OpenVPN όσο και το IPSec είναι τυπικά πρωτόκολλα στη βιομηχανία VPN. Είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και βελτιστοποιημένα για ταχύτητα.

Σε μια πρόσφατη ενημέρωση, το VPN μετεγκαταστάθηκε στο ιδιόκτητο πρωτόκολλο Catapult Hydra. Ο AnchorFree, ο τρέχων ιδιοκτήτης, ισχυρίζεται ότι το Catapult Hydra προσφέρει υψηλότερο εύρος ζώνης στη σύνδεση VPN σε σύγκριση με τα συμβατικά πρωτόκολλα.

Η Catapult Hydra λειτουργεί σε ασφαλείς συνδέσεις SSL. Με άλλα λόγια, οι συνδέσεις με διακομιστές VPN είναι ασφαλείς με τη βιβλιοθήκη OpenSLL που αξιοποιεί κρυπτογράφηση όπως AES-128 και AES-256.

Ως εκ τούτου, έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι η Betternet θέτει την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητα για τους χρήστες της.

2. Πολιτική μη καταγραφής

Το γεγονός ότι η Betternet πωλεί διαφημίσεις στην εφαρμογή VPN μας ενοχλεί στο απόρρητο των χρηστών. Ωστόσο, η σελίδα πολιτικής απορρήτου δηλώνει ρητά ότι δεν παρακολουθούν ή αποθηκεύουν δεδομένα που ενδέχεται να εκθέσουν την ταυτότητά σας.

Ωστόσο, όπως και άλλα VPN, η Betternet θα αποθηκεύει ελάχιστες πληροφορίες για να διευκολύνει την πληρωμή, εάν επιλέξατε το πρόγραμμα premium. Αυτά τα δεδομένα δεν θα αποκαλύψουν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ούτε την ταυτότητά σας.

Το γεγονός ότι η Betternet δεν αποθηκεύει πληροφορίες όπως διευθύνσεις IP και ιστορικά περιήγησης σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραδώσει τέτοια δεδομένα ακόμη και όταν ζητηθεί να.

3. Εύκολο στη χρήση

Η εφαρμογή Betternet θα μπορούσε εύκολα να κατακτήσει τη λίστα με την απλότητα. Μοιράζεται μια σχεδόν παρόμοια διεπαφή με το αναγνωρίσιμο εικονίδιο ασπίδας και το κουμπί σύνδεσης σε κάθε πλατφόρμα. Ένα μόνο κλικ είναι το μόνο που χρειάζεται για να συνδεθείτε σε έναν ασφαλή διακομιστή.

4. 24/7 Premium υποστήριξη

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με το Betternet, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υποστήριξη μέσω email από την εφαρμογή. Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Επικοινωνήστε μαζί μας” θα μπορείτε να στείλετε ένα email στην ομάδα υποστήριξής τους. Συνήθως θα λάβετε απάντηση εντός 24 ωρών.

Ωστόσο, οι premium χρήστες Betternet απολαμβάνουν υποστήριξη προτεραιότητας 24/7, όπου τα αιτήματά τους κλιμακώνονται. Είναι κίνητρο να είστε συνδρομητής που πληρώνει.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βάση γνώσεων στον ιστότοπό τους.

5. Χωρίς διαρροή DNS / IP

Τα τεχνικά ελαττώματα στις τεχνολογίες VPN μπορεί να οδηγήσουν σε διαρροή DNS ή IP. Τέτοιες περιστάσεις εκθέτουν κατά λάθος τη διεύθυνση IP και τη θέση των χρηστών στο κοινό, ενώ είναι συνδεδεμένοι στο VPN.

Ευτυχώς, η Betternet δεν έδειξε σημάδια διαρροής DNS / IP κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας.

Μειονεκτήματα Betternet

Όσο εντυπωσιαζόμαστε από την ασφάλεια της Betternet, παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν VPN, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για άλλες περιοχές.

1. Μέτρια ταχύτητα σύνδεσης

Εάν έχετε ελέγξει παλαιότερες κριτικές του Betternet VPN, θα διαπιστώσετε ότι ήταν διαβόητο να έχετε πολύ αργή ταχύτητα σύνδεσης.

Θέλαμε να είμαστε δίκαιοι και κάναμε μια γρήγορη δοκιμή αφού συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή Betternet.

Και αυτό που έχουμε μετά τη σύνδεση στο Betternet.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η Betternet έχει βελτιώσει την ταχύτητα σύνδεσης σε πρόσφατες ενημερώσεις, αλλά εξακολουθεί να απέχει πολύ από το να βρίσκεται στο πρωτάθλημα των ταχύτερων VPN.

Ίσως η μετάβαση από OpenVPN και IPSec στο ιδιόκτητο πρωτόκολλο Catapult Hydra έχει κάνει το τέχνασμα. Αλλά θα χρειαστούν περισσότερα από αυτό για να μας εντυπωσιάσουν.

2. Δεν υπάρχει υποστήριξη Netflix

Εάν ελπίζετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές στο Netflix, σίγουρα θα απογοητευτείτε από την Betternet. Το Netflix έχει αποκλείσει επιθετικά τους παρόχους VPN από τη ροή του περιεχομένου του και η Betternet είναι αυτή που βρίσκεται στα κακά βιβλία του γίγαντα ροής.

Ακόμα κι αν η Betternet κατάφερε να περάσει από το μπλοκάρισμα του Netflix, η μέτρια ταχύτητα σύνδεσης μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ροής του Netflix.
Εάν επιθυμείτε ένα VPN που ξεμπλοκάρει το Netflix, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα φιλικά προς το Netflix VPN.

3. Κακή δικαιοδοσία

Τόσο η AnchorFree Inc. όσο και η Betternet LLC. είναι εγγεγραμμένες στις ΗΠΑ, οι οποίες δεν αποτελούν καλό κωδικό για τους χρήστες VPN. Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ ανήκουν στη συμμαχία Five Eyes, μια ομάδα χωρών που μοιράζονται πληροφορίες, σημαίνει ότι η Betternet υπόκειται σε νόμους διατήρησης δεδομένων.

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν πρόσβαση στα δεδομένα που αποθηκεύονται από την Betternet. Ενώ η εταιρεία δηλώνει ότι δεν συνεχίζει να ενοχλεί τις πληροφορίες των χρηστών, η εταιρεία που είναι εγγεγραμμένη στις ΗΠΑ μπορεί να χτυπήσει το θάρρος σε ορισμένους χρήστες VPN.

4. Προβολή διαφημίσεων

Η Betternet έχει μειώσει το διαφημιστικό της μοντέλο, τουλάχιστον στην έκδοση του VPN για υπολογιστές. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή paywalls όταν χρησιμοποιούμε την έκδοση για υπολογιστές.

Ωστόσο, θα εξακολουθείτε να βρίσκετε διαφημίσεις στην εφαρμογή Betternet. Ενώ αυτές οι διαφημίσεις τοποθετούνται με μη ενοχλητικό τρόπο, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να εξακολουθούν να τις ενοχλούν.

5. Χωρίς διακόπτη Kill

Ένας διακόπτης kill απουσιάζει κυρίως από το Betternet VPN. Είναι μια επίβλεψη που μπορεί να προκαλέσει πιθανούς κινδύνους ασφαλείας για τους χρήστες της Betternet.

Είναι γεγονός ότι οι συνδέσεις VPN ενδέχεται περιστασιακά να αποτύχουν. Έχοντας ένα διακόπτη kill τερματίζει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο όταν διακοπεί η σύνδεση VPN. Αυτό αποτρέπει την έκθεση της διεύθυνσης IP και των περιόδων σύνδεσης στο κοινό.

Αξίζει το Betternet Premium VPN?

Είναι αναμφισβήτητο ότι η δωρεάν έκδοση του Betternet είναι θεμελιωδώς ασφαλής και εγγυάται το απόρρητό σας. Ωστόσο, η εμφάνιση διαφημίσεων στην εφαρμογή μπορεί μερικές φορές να είναι ενοχλητική. Επίσης, το ημερήσιο όριο των 500 MB, ο περιορισμός αναμονής και ο διακομιστής μπορεί να είναι περιοριστικοί για τους χρήστες βαρέων VPN.

Ο μόνος τρόπος για να καταργήσετε αυτούς τους περιορισμούς είναι να εγγραφείτε στο πρόγραμμα premium. Τη στιγμή της γραφής, η Betternet προσφέρει συνδρομές επί πληρωμή ξεκινώντας από 2,99 $ ανά μήνα για το πρόγραμμα 12 μηνών.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Betternet premium για 7 ημέρες δωρεάν προτού αποφασίσετε αν είναι το σωστό VPN για εσάς.

Αλλά αν οι απόψεις μας έχουν σημασία, δεν θα προτείνουμε την αναβάθμιση σε Betternet Premium. Ενώ η προνομιακή τους επιλογή κερδίζει πολλές διαφημίσεις, βελτιώνει την ταχύτητα σύνδεσης και επιτρέπει την επιλογή 17 εικονικών τοποθεσιών, εξακολουθεί να είναι πολύ μακριά από κορυφαία VPN στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή.

Η απουσία διακόπτη kill σημαίνει αυξημένο κίνδυνο έκθεσης όταν ελπίζετε για απόλυτο απόρρητο χρησιμοποιώντας ένα VPN. Επίσης, το γεγονός ότι το Betternet δεν είναι φιλικό προς το Netflix σημαίνει ότι θα στερηθείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές όταν συνδέεστε στο VPN.

Όχι, δεν πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί να πατήσετε αυτό το κουμπί αναβάθμισης για το Betternet Premium. Εάν δεν σας πειράζει οι διαφημίσεις ή οι περιορισμοί στις λειτουργίες, η διαμονή με τη δωρεάν έκδοση είναι μια καλή επιλογή.

Περίληψη

Είναι αξιέπαινο το γεγονός ότι η Betternet έχει λάβει σοβαρά υπόψη τους χρήστες της από τότε που κυκλοφόρησε το 2015. Το επιθετικό μοντέλο διαφήμισης για τη δημιουργία εσόδων για το δωρεάν VPN έφερε τον κίνδυνο εισβολής κακόβουλου λογισμικού και είναι γεγονός που αναγνωρίζεται από την εταιρεία.

Από τότε που ανέλαβε η AnchorFree, αυτό το VPN έχει σημειώσει τεράστιες βελτιώσεις σε διάφορες πτυχές. Η υιοθέτηση του πρωτοκόλλου Catapult Hydra οδήγησε σε καλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα. Όπως δοκιμάστηκε στην αναθεώρηση Betternet, η υπηρεσία VPN έχει απομακρυνθεί από τη φημισμένη φήμη της με αργή ταχύτητα.

Σε μια κίνηση για να προσφέρει περιήγηση χωρίς διαφημίσεις, η Betternet παρέχει premium συνδρομητικά προγράμματα, τα οποία επίσης ξεμπλοκάρουν περιορισμούς που επιβάλλονται στην δωρεάν έκδοση. Αυτά τα σχέδια έχουν λογικές τιμές και η δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών κάνει το Betternet δελεαστικό.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map