Како добити јефтини Спотифи Премиум | ВПН кафа


Ако сте на крају духовности како набавити јефтини Спотифи Премиум, могли бисмо вас само упутити у правом смеру како бисте уживали у великој уштеди. Као фанови музике, не можемо без нашег пописа за репродукцију. Смислили смо како да постигнемо потенцијално већу уштеду на Спотифију него било који други метод.

Спотифи је нешто најбоље што се догодило људима који воле музику. Омогућава вам приступ милионима заштићених ауторским правима помоћу једне апликације. Врхунски извођачи користе Спотифи као преферирану платформу за промоцију своје музике, а 2019. године број претплатника Спотифи Премиум прешао је марку од 100 милиона.

Конкуренција за претплатнике је крута, али Спотифи држи своје против неких од најтежих конкурената, а да при томе не изгуби свој темељ пружања висококвалитетног искуства стриминга музике. Са седиштем у Шведској Спотифи сада има значајна праћења у већим земљама широм света.

Није ријеткост наћи туриста или странца који ће Спотифија долазити из њихове родне земље док су на одмору. Тако је нарасла ова платформа за струјање музике. А Спотифи наведен на НИСЕ, 3. априла 2018., можете очекивати боље услуге и, посредно, стратегије монетизације..

Иако Спотифи нуди бесплатну верзију услуге преноса музике, она је преплављена огласима који се не могу прескочити што може бити неугодно. Већина људи не ужива да присиљавају да преслушавају огласе, па је природно да велики број претплатника Спотифи радије плаћа плаћање премијског плана који кошта 9,99 УСД месечно.

Да будемо фер, плаћање 9,99 УСД за приступ милионима пјесама је фер и праведно. Али, када покушавате да смањите трошкове, сваки уштеђени долар је зарађен долар. Отуда наша потрага за проналажењем јефтиног Спотифи Премиум-а.

Иако постоје промотивне понуде за Спотифи Премиум које вам могу донети уштеду за пријаву на Спотифи Премиум налог, разматрамо решења која нису везана датумом и условима. На пример, не можете да уживате у цени Спотифи Студент ако немате .еду е-пошту. Чак и ако то учините, имате само 12 месеци посебне рате.

Повремено Спотифи може покренути партнерске програме са другим компанијама како би повећао своју претплатничку базу. Изабрани запосленици Старбуцкс-а уживају у бесплатном стримингу на платформи, али највероватније је да не бисте могли напустити посао да би Старбуцкс уштедјели тих 9,99 УСД.

Међутим, постоје бољи начини уживања попуста на Спотифи Премиум, а то значи и дубоко укопавање у своју глобалну стратегију одређивања цена. Користићемо чињеницу да Спотифи у одређеним земљама широм света наплаћује различите накнаде за претплату.

Спојите ту географску разлику у цени и сјају технологије и добићете најбољи начин да добијете попуст за Спотифи Премиум. Ако вам ово смета, прочитајте, а ми ћемо вас водити кроз кораке о томе како да уживате у великој уштеди на Спотифију.

Колико кошта Спотифи Премиум?

Ако сте један од 28 милиона претплатника у САД-у, плаћаћете 9,99 УСД месечно за рачун трошкова Спотифи Премиум-а. Међутим, цене и цене Спотифи Премиум разликују се у појединим земљама. Ако се пријавите за Премиум налог у Великој Британији, плаћаћете 9,99 фунти месечно или еквивалентно 12,47 УСД у тренутку писања.

Плаћаћете додатних 2,48 УСД месечно ако живите у САД-у, али сте се пријавили за премиум рачун током путовања у Велику Британију. Али оно што је занимљиво јесте да је Спотифи Премиум у другим земљама доступан по нижој цени.

спотифи цена у Малезији

У Малезији, Спотифи Премиум кошта 14,90 РМ или 3,62 УСД месечно (као што је приказано на снимку екрана).

То је скоро 64% ​​попуста на накнаду у поређењу са оним што плаћате као амерички претплатник. Али на Филипинима је цена боља, пријављивањем за Спотифи Премиум цене само 2,52 долара месечно.

Дакле, зашто Спотифи Премиум има различите цене широм света?

Све се своди на спремност становништва одређене земље да плати претплату по одређеним ценама. У САД-у је 9,99 УСД идеална вриједност док земље у развоју попут Индонезије и Филипина имају релативно нижу цијену.

Несклад у ценама Спотифи Премиум-а широм света је од суштинског значаја за компанију да продре у различите земље. То је уједно и прилика коју можете искористити како бисте уживали у бољој уштеди.

Како добити попуст Спотифи Премиум

Теоретски, можете да уживате у уштедама на Спотифи Премиум-у када се пријавите из земље у којој је накнада знатно нижа. Међутим, није паметно путовати око пола планете Филипинима да бисте се пријавили за Спотифи налог.

Паметнији начин да вас цијене не кошта тисуће летова је кориштење ВПН-а или виртуалне приватне мреже. ВПН је мрежна услуга која пружа анонимност и сигурност корисницима интернета. Он шифрира информације примљене или послане на мрежи путем сигурног ВПН сервера.

Када сте повезани на ВПН, ИП адреса вашег уређаја је сакривена од јавности. Уместо тога, он ће преузети ИП адресу ВПН сервера на који је повезан. ВПН провајдери обично имају огромну широку мрежу сервера у више земаља.

Скривањем уређаја са ИП адресом стране државе, Спотифи сервер више неће идентификовати вашу везу као поријеклом из САД-а. Уместо тога, ваш уређај третира као било који други корисник из те одређене земље. Стога ћете имати приступ истим ценама за претплату на Спотифи Премиум која је доступна локалним становницима.

Ево корак по корак упутства о томе како набавити јефтини Спотифи Премиум са ВПН-ом. У нашем случају користимо један од најбољих ВПН-а на тржишту – НордВПН.

1. Региструјте се и преузмите ВПН клијент.

2. Укључите ВПН и повежите се са сервером у земљама са јефтинијом претплатом на Спотифи Премиум. У овом случају се повезујемо са Индонезијом.

покрените впн и повежите се са серверима у Индонезији

3. Отворите прегледач и потражите Спотифи. Пронаћи ћете Спотифи Индонезију у резултату претраге и кликните на њу.

идите на веб локацију са спотификовањем када сте повезани на впн

4. Кликните Премиум да бисте приступили доступним плановима. Видећете да су цене за Спотифи Премиум наведене у индонезијском Рупиаху.

спотификовање цена у Индонезији

5. Пријавите се и уживаћете у Спотифи Премиуму по сниженој цени.

пријавите се за спотификацију премије са попустом

Најбољи ВПН за јефтини Спотифи Премиум

ВПН-ови су све популарнији јер корисници интернета захтевају анонимност и сигурност од претњи на мрежи. Будући да је тржиште препуно разних ВПН провајдера, мораћете да одаберете правог за приступ јефтином Спотифи Премиум.

ВПН не сме имати проблема с пропуштањем ДНС-а да би гарантовао да Спотифи ВПН сервер идентификује ваш уређај као повезивање са виртуелним ВПН сервером. Такође ће вам требати ВПН који има широку мрежу сервера, посебно у земљама где је цена претплате јефтинија.

Наравно, ви желите да ВПН буде заштићен шифровањем индустријског квалитета и да нуди разумне брзине везе. Ови ВПН-ови испуњавају све захтеве и добро ће вам послужити у добијању јефтиног Спотифи Премиум-а.

НордВПН

НордВПН је један од најпопуларнијих ВПН-ова за безбедност на мрежи. Можете да се повежете на било који од 5800 сервера који се налазе у 60 земаља. Има јаку репутацију сигурног ВПН-а и не пати од било каквих проблема са цурењем ДНС-а.

Такође ћете уживати у стабилној и релативно брзој вези. Смештен у Панами, НордВПН није у обавези да се придржава закона о задржавању података од власти. Такође поседује строгу политику записивања без евиденције која штити вашу приватност.

Приватни приступ интернету (ПИА)

Приватни приступ интернету (ПИА) постоји од 2010. године и стекао је репутацију међу љубитељима ВПН-а. То је ВПН са седиштем у САД који пружа висок ниво приватности и поузданости. ВПН има политику нулте евиденције, омогућава снажну енкрипцију и више од 3К за подршку стабилне везе.

Међу многим предностима које ПИА нуди, њена буџетска цена (3,33 УСД / месечно за годишњи план), ПИА је моћан када је у питању деблокирање садржаја из америчког Нетфлика за гласовне позиве и бујице. ПИА је проверен избор за почетнике и искусне ВПН кориснике.

ЦиберГхост

ЦиберГхост је познат по корисничком интерфејсу и основној сигурности. Од свог оснивања у 2011, ЦиберГхост је стекао поверење преко 15 милиона корисника. Његова мрежа од 3.600+ сервера изграђена је у 60 земаља.

Сигурност и приватност су кључне карактеристике ЦиберГхоста. Пролази тестове пропуштања ДНС-а који би разоткрили било какве недостатке у приватности његовог протокола. Поред тога што проводи строгу политику нејављивања, такође се налази у Румунији која је ван било какве надлежности за размену обавештаја.

Искористите попуст за Спотифи

За неке од нас музика је и даље саставни део наших живота и Спотифи ће највероватније бити водећи светски добављач музичких стреаминг-а годинама. Плаћање претплате на премијеру признаје музичарин напоран рад, али не штети да уштедите неколико долара на месечној накнади.

Непознат већини људи, Спотифи нуди различите премијске накнаде у разним деловима света. У земљама у развоју накнада за Спотифи Премиум често је нижа за повећање претплатника локалног становништва.

Не морате путовати по свету да бисте уживали у нижој цени Спотифи Премиум-а. ВПН, осим што пружа безбедност на мрежи, је одлична услуга за маскирање ваше физичке локације на Интернету.

Са правим ВПН-ом можете да искористите разлику у ценама у одређеним земљама и уживате у значајном попусту. Доказали смо како можете лако преузети ВПН и претплатити се на Спотифи Премиум помоћу ВПН-а по нижој цени.

Такође, истакли смо критеријуме који дефинишу добар ВПН да бисте добили приступ попути Спотифи Премиум. Мање је ризично када користите један од препоручених ВПН-ова из овог водича.

Дакле, престаните да чекате следећу Спотифи промоцију и почните да користите ВПН да бисте уживали у огромном попусту на Спотифи Премиум.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map