Kako isprobati (gotovo) bilo koji VPN BESPLATNO i uštedjeti $$$ (9+ VPN usluga)

Kako isprobati VPN besplatno


Dobivamo mnoštvo komentara i pitanja poput „Postoje li besplatni VPN-ovi?“ ili “Kako mogu isprobati VPN prije nego što ga kupim?”.

Priznajmo, svi vole besplatne stvari.

Ali to nije samo to. Većina pružatelja VPN-a nudi sljedeće: veliki popust ako odaberete dugoročnu pretplatu. Ali tko želi zaraditi 40 do 100 USD unaprijed bez da prvo pokuša s VPN-om?

Ovo je vodič koji ste čekali …

Imamo:

 • VPN-ovi sa doista besplatna suđenja (potreban način plaćanja)
 • PLUS, više od 10 VPN-a sa stopostotnim pravilima povrata novca

Neki od tih pružatelja usluga omogućuju vam da isprobate njihovu uslugu do 30 dana i onda vratite svoj novac. Drugim riječima, BESPLATNO!

Spreman?

Uistinu BESPLATNA VPN ispitivanja

To su pružatelji usluga koji će vam omogućiti da isprobate njihovu uslugu besplatno i ne zahtijevaju nikakvo plaćanje unaprijed. Obično će se od vas tražiti da navedete svoju adresu e-pošte i usluga ima određena ograničenja.

Možda ste ograničeni:

 • Vrijeme: Koliko dugo traje besplatno probno razdoblje (obično 1-3 dana)
 • Ubrzati: Besplatni VPN-ovi obično su na prepunim (sporim) poslužiteljima
 • Prijenos: Možda ćete moći prenositi samo “x” GB podataka dnevno ili mjesečno
 • Poslužitelji: Neki VPN-ovi omogućavaju korisnicima besplatnog probnog razdoblja da se povežu s određenim poslužiteljima lokacija, tako da ne usporavate mrežu za njihove kupce koji plaćaju. Možete li ih kriviti??

Evo najboljih besplatnih suđenja koje smo pronašli …

Sakrij VPN – besplatan FOREVER (s ograničenjima)

Opcija Hideme free VPN

Sakrij me popularna je “anonimna” VPN usluga, što znači da ne održavaju nikakve zapisnike. Prvobitno su bili poznati po oglašavanju na web stranici Kickass Torrents, ali njihova je usluga popularna kod više nego samo dijeljenja datoteka.

Imaju zaista besplatan plan koji vam omogućuje 2 GB prijenosa mjesečno, bez potrebe za plaćanjem ili kreditnom karticom. Ovo je sjajno za testiranje njihovog softvera kako biste vidjeli kako vam se sviđa ili ako vam je samo potreban VPN za deblokiranje web mjesta s vremena na vrijeme.

Fini otisci…

Iako je Hide.me besplatan, nije neograničen. Možete vam prenijeti samo 2 GB mjesečno po računu, nakon čega ćete biti blokirani do sljedećeg mjeseca.

To je “najbolji napor” propusnosti (što znači da je sporiji od plaćenog plana).

Također ste ograničeni na kojim poslužiteljima možete pristupiti i koje VPN protokole možete koristiti. Besplatni korisnici dobivaju samo izbor PPTP, L2TP ili SSTP.

Istovremeno možete spojiti samo 1 uređaj.

Ali hej … BESPLATNO je!

Sakrij.me ograničenja za Free VPN plan

Besplatni plan “ograničenja”


Cyberghost VPN – besplatno zauvijek (bez ograničenja)

Cyberghost VPN

Cyberghost je pružatelj VPN-a u Rumunjskoj, poznat po dvije stvari: njihov plan zauvijek, i njihova politika “bez zapisa”.

Cyberghost nudi i besplatne i plaćene planove, ali naše je iskustvo da je opcija ‘besplatno’ u cjelini mnogo popularnija, barem kada se korisnici prvi put prijave. Ali s vremenom će mnogi nadograditi svoje plaćene planove kako bi dobili više mogućnosti, bez dodavanja i brže brzine.

Fini ispis…

Dok im je Slobodni plan tehnički neograničeno (nema ograničenja podataka i ne ističe) i dalje postoje ograničenja.

 1. Oglasi se ubacuju u vaše iskustvo pregledavanja
 2. Brzina je oko 20% korisnika koji plaćaju
 3. Nema mobilne aplikacije
 4. Samo 1 spojeni uređaj
 5. Ograničene lokacije poslužitelja
 6. Nema bujica / p2p

Presuda: Cyberghost je jednostavan besplatan izbor za ljude kojima je rijetko potrebna VPN sigurnost ili brzina nije bitna..

Ako tražite plaćeni plan, dobit ćete mnogo veću vrijednost od ovih jeftinih pružatelja usluga.


Kaktus VPN (24 sata, neograničeno)

Kaktus VPN Besplatno probno razdoblje

Isprobajte Cactus VPN besplatno tijekom 24 sata

Kaktus VPN omogućit će vam da isprobate njihovu VPN uslugu cijeli dan (24 sata), a oni čak neće tražiti ni kreditnu karticu. Ovo suđenje vam daje potpuni pristup njihovoj mreži, bez upotrebe ili ograničenja brzine.

Fini ispis: Vaš besplatni račun istječe nakon 24 sata. Pored toga, nema ograničenja.


Nevidljivi pregled VPN (24 sata, neograničeno)

ibvpn besplatno probno razdoblje

ibVPN još jedan je pružatelj VPN-a u Rumunjskoj. Oni nude plaćene planove koji počinju od 3,08 USD mjesečno, što ih čini jednim od najpovoljnijih svjetskih VPN pružatelja usluga.

Podržavaju sve glavne VPN upotrebe, uključujući streaming, Skype, Kodi i dijeljenje datoteka. I nude uistinu neograničeno 24-satno VPN besplatno probno razdoblje. Ovo je 4x njihova prethodna ponuda pokusa od 6 sati.

Čitati: ibVPN pregled, analiza i brzina

Fini ispis: Dobivate 24-satni neograničeni pristup njihovom ukupnom VPN planu, uključujući neograničenu propusnost, neograničeno bujicu. Također uključuje ibDNS, vlastitu prilagođenu SmartDNS tehnologiju, osmišljenu za deblokiranje popularnih web mjesta za streaming širom svijeta.

Napravite besplatnu probnu verziju (pomoću ponude 100% povrata)

Ograničena besplatna suđenja pristojna su opcija, ali ne biste trebali birati između ograničenih značajki ili 24-satnog vremenskog ograničenja. Ali ne morate.

Postoji nekoliko VPN-a koje možete isprobati do 30 dana besplatno!

Kako?

Jednostavan. Iskoristite prednost Pravila 100% povrata novca nudi većina pružatelja VPN-a, u rasponu od tjedna do cijelog mjeseca.

Evo 5 sjajnih pravila o povratu sredstava koje možete iskoristiti:

 • ExpressVPN (30 dana)
 • NordVPN (30 dana)
 • Hidemyass (30 dana bez ograničenja)
 • Privatni pristup internetu (7 dana)
 • IPVanish (7 dana)

Sada ne kažemo da biste trebali zloupotrijebiti ovu opciju i nastavite rotirati davatelje VPN-a samo da biste uštedjeli nekoliko dolara. Umjesto toga, identificirajte 2-3 pružatelja usluga za koje smatrate da će vam najbolje odgovarati i svaki mjesec se prijavite za jednog od njih. Ako volite, super! Zadržite pretplatu (ili nadogradite na jednogodišnji plan radi značajnog popusta).

Ali ako niste 100% oduševljeni uslugom, zatražite puni povrat (unutar zajamčenog perioda povrata) i isprobajte sljedeću VPN na svojoj listi.

Evo kako to funkcionira: 

 1. Odaberite VPN koji ima 100% jamstvo povrata (navedeno u nastavku)
 2. Plaćajte unaprijed (preporučujemo jednomjesečnu pretplatu)
 3. Znati fini tisak (ograničenja pravila povrata)
 4. Ako ne želite zadržati svoju pretplatu, zatražite povrat novca prije isteka probnog razdoblja.

Pravo upozorenje… neki davatelji VPN-a ‘ne odgovaraju’ na povrat zahtjeva. Ovi pružatelji nijansi su obično locirani u istočnoj Europi ili Aziji i cijene prijevaru zbog kvalitetne usluge kupcima.

Umjesto toga, naš popis uključuje davatelje usluga koji imaju dobru reputaciju u poštivanju njihove politike povrata. Samo da biste bili sigurni, dobro je zatražiti povrat novca nekoliko dana prije isteka probnog razdoblja, u slučaju da postoje problemi ili kašnjenja u obradi..

Evo najboljih povrata / suđenja koje smo pronašli:

1. ExpressVPN (30 dana)

Iznos ExpressVPN 30 dana

ExpressVPN ima jednu od najboljih politika povrata u cijeloj industriji. Dobivate 30 dana za isprobavanje njihove usluge bez rizika i zahtijevate 100% povrata novca ako niste u potpunosti zadovoljni.

Njihova cijena viša je od prosjeka u industriji (oko 11 USD mjesečno), ali dolazi s većim brzinama i jednim od najboljih svjetskih VPN softver klijenta.

ExpressVPN je također jedan od posljednjih VPN-a koji još uvijek može pristupiti Netflixu, iako ćete se možda trebati obratiti podršci da biste omogućili ovu značajku (besplatno).

Politika i ograničenja povrata ExpressVPN-a:

 1. 100% povrata u roku od 30 dana
 2. Zahtijevajte povrat sredstava putem ulaznice za podršku ili razgovora uživo (najbolja / najbrža opcija)
 3. Ne postoji maksimalna propusna širina ili ograničenje uporabe prije nego što zatražite povrat
Započnite suđenje

Politika povrata u roku od 30 dana


2. NordVPN (30 dana)

NordVPN

NordVPN je VPN usluga s nultom logijom sa sjedištem u Panami (utočište privatnosti). Specijalizirani su za VPN visoke privatnosti kao što su torrents / p2p i dijeljenje datoteka. Oni također podržavaju šifrirani chat, tor-over-vpn i još mnogo toga.

Najbolja karakteristika: NordVPN je jedan od posljednjih VPN-ova koji radi s Netflixom, zahvaljujući njihovoj vlasničkoj SmartPlay tehnologiji. SmartPlay je poput SmartDNS mreže integrirane u njihov VPN softver, omogućujući vam da deblokirate preko 100 usluga strujanja s bilo kojeg mjesta na zemlji.

Politika povrata: 30 dana za račune u „dobrom stanju“

 1. 100% povrata u roku od 30 dana
 2. Podrška putem e-pošte da biste zatražili povrat novca
 3. Ne postoji maksimalno ograničenje upotrebe, iako prekršite njihove “Uvjete pružanja usluge”, smatra se da će se vaš račun smatrati “neprimjerenim”, a povrat ne odobren. Ali koristite NordVPN odgovorno i puni povrat novca ne bi trebao biti problem.
Isprobajte NordVPN

Politika povrata u roku od 30 dana


3. Hidemyass (30 dana, bez ograničenja)

HideMyAss je popularni VPN pružatelj usluga sa sjedištem u Velikoj Britaniji koji je nedavno nabavio AVG antivirus. Slavno ih je osnovao tinejdžer koji je živio u podrumu njegovog roditelja (prije nekoliko godina) i koji je sada multi-milioner.

Jedna stvar koja je potaknula rast HMA-e tijekom godina je njihova politika povrata 30 dana, što omogućuje korisnicima da isprobavaju uslugu bez rizika..

No, za razliku od ExpressVPN i NordVPN-ove politike povrata, ovaj ima određena ograničenja …

Pravila i ograničenja za povrat sredstava Hidemyass:

 1. Povrat novca treba zatražiti u roku od 30 dana od datuma narudžbe
 2. Ovo mora biti vaša prva narudžba od HMA-e
 3. Ne smijete prekršiti Uvjete pružanja usluge
 4. Korišteno je manje od 10 GB propusnog opsega (gore + dolje kombinirano)
 5. Manje od 100 jedinstvenih VPN veza

Sveukupno, ovo je prilično velik popis ograničenja. Čuli smo nekoliko pritužbi na odbijanje povrata od strane HMA korisnika, iako se gotovo u svim slučajevima pokazalo da su prešli ograničenje od 10 GB podataka ili učinili nešto da naruše TOS.

Njihovo cijelo pravilo možete vidjeti u nastavku:

Politika povrata sredstava za Hidemas

Potpuni detalji i ograničenja Hidemyass VPN-ovih pravila o povratu novca

Ako tražite povrat sredstava od Hidemyass-a, javite nam kako to ide. Iako će većini korisnika bolje služiti NordVPN, koji nudi više mogućnosti, a s ovom je ponudom čak i jeftiniji od HMA.

Isprobajte Hidemyass

Politika povrata u roku od 30 dana


4. Privatni pristup internetu (7 dana)

Privatni pristup internetu trenutno je naš najbolje rangirani VPN davatelj i to s dobrim razlogom. Planovi počinju od 3,33 USD mjesečno, a uključuju neograničenu propusnost, nevjerojatno VPN klijent i legendarnu privatnost.

No, PIA još uvijek nudi 7-dnevnu politiku povrata novca, jer znaju da i po ovako niskoj cijeni mnogi kupci i dalje žele uvjerenje.

O pravilima povrata PIA-e:

 1. Podnesite zahtjev u roku od 7 dana
 2. Podržite e-poštu kako biste zatražili povrat novca
 3. Obavezno unesite broj narudžbe i svoju registriranu adresu e-pošte

To je to.

Reći ćemo da je PIA bila jedan od najboljih pružatelja VPN-a kada je riječ o poštenim i poštenim obradi povrata novca. Ne upotrebljavaju taktike zaustavljanja (ili usporavaju zanemarivanje korisnika) kao neke druge VPN.

Ali vjerovatno je da uopće nećete htjeti povrat novca. Vidimo da je stopa povrata manja od 4% od naših upućenih pretplatnika.

Zašto odabrati PIA? Oni su jedini davatelji VPN-a na svijetu koji su na sudu testirani i provjereni (ne zadržavaju nikakve metapodatke o korištenju / povijesti pretplatnika).

I odlične su VPN za bujice. Više detalja potražite u vodiču za postavljanje torrent proxyja.

Započnite suđenje

7-dnevna politika povrata novca


5. IPVanish (7 dana)

IPVanish široko se smatra najbržim VPN davateljem ispod 10 USD mjesečno. A ujedno su i jedan od najbrže rastućih, s mrežom od preko 1000 VPN servera u više od 60 zemalja.

Kao i PIA i NordVPN, IPVanish je VPN pružatelj usluge “bez zaborava”, koji nastoji pružiti maksimalnu anonimnost svojim korisnicima. Većina glavnih upotreba VPN-a je dopuštena, a IPVanish je popularan izbor p2p / dijeljenje datoteka.

tutorial: Kako se koristi IPVanish-ov Socks5 proxy za utorrent / bittorrent

Također je prilično stabilan kada se instalira na Kodi kutije ili a Vatreni štap (da, ovo je moguće, evo kako).

IPVanish politika povrata: 7 dana, bez ograničenja

Prema IPVanish-ovim uvjetima i odredbama …

Ako ste manje od 100% zadovoljni VPN uslugom, rado ćemo povrat vaše plaćanje ako povrat traži se u roku od sedam (7) dana od datuma kupnje…

Jedina upozorenja su povrat sredstava dopušteni samo za načine plaćanja u kojima je moguće obraditi povrat bez naknade. To u osnovi isključuje Bitcoin, ali plaćanja putem kreditne kartice ili Paypal-a mogu se vratiti bez problema.

Isprobajte IPVanish

7-dnevna politika povrata novca

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map