Rishikimi VPNSecure


Me qendër në Brisbane Australia, VPNSecure është një shërbim premtues VPN që ofron mbi 60 servera në 48 vende.

Shumica e lokacioneve janë gjenerike dhe ju do t’i gjeni ato në listën e lokacionit të mbuluar të shumicës së shërbimeve VPN, por ato gjithashtu ofrojnë një numër të serverëve në vendet më pak të hasura siç janë Izraeli, Malajzia apo Kili. Për më shumë detaje mbi vendndodhjet në dispozicion, mund të shikoni listën e vendndodhjeve të tyre.

Procesi i konfigurimit është i thjeshtë, gjithçka që ju nevojitet është një adresë e-mail për konfirmim dhe për marrjen e letrave kredenciale pasi llogaria të funksionojë. Ata ishin shumë të shpejtë dhe ne morëm letrat kredenciale në disa minuta pasi pagesa u pastrua.

Politika e privatësisë dhe prerjeve

Kompania ka një politikë shumë koncize dhe të qartë të privatësisë.

Për një listë të plotë, ne ju rekomandojmë të lexoni kushtet e faqes së shërbimit, të cilat do të kenë informacion të azhurnuar në lidhje me aspekte të tjera interesante dhe relevante të shërbimit VPN, siç janë njoftimet DMCA, kanarinat e garancisë, informacionet për rimbursim etj..

program

VPNSecure ofron softuer të pronarit për Windows, Mac, iOS dhe Android. Ata ofrojnë mbështetje për platforma të tjera, si dhe nën formën e skedarëve të konfigurimit të përdorur me klientët e palës së tretë OpenVPN.

Aplikacioni Windows ishte mjaft interesant. Ishte shumë e lehtë për t’u përdorur, dhe ne veçanërisht na pëlqeu që dizajni nuk ndërhynte në funksionalitetin.

Faqja e cilësimeve ju jep mundësi shtesë për të rregulluar përvojën tuaj me VPNSecure.

Karakteristika “fix leak” ndihmon me rrjedhjet e DNS siç tregohet në informacionin e dhënë prej tyre.

Programi gjithashtu ju jep mundësinë për të ndryshuar llojin e enkriptimit dhe ka cilësimet për përcjelljen e portit nëse është e nevojshme.

Features

Stealth VPN është një veçori që i përket përdoruesve kinezë dhe megjithëse shpejtësia është më e ulët, ata do të punojnë me çdo vendndodhje të serverit.

Netflix nuk funksionon, madje edhe në serverat e shënuar për TV dhe prurjet (të cilat tregojnë se shërbimet e transmetimit duhet të jenë të disponueshme). Ne zakonisht nuk e konsiderojmë këtë si një plus ose minus, por meqenëse serverët e dedikuar ishin menduar për shërbime streaming, është pak e çuditshme që ata nuk e serverojnë qëllimin e tyre. Përsëri, kjo nuk do të thotë se shërbimi ka një problem, është shumë e rrallë që shërbimet Netflix të funksionojnë qysh kur ata filluan betejën e tyre kundër shërbimeve VPN duke ndaluar të gjitha sferat IP jo-rezidenciale.

VPNSecure gjithashtu ofron plane shtesë të shërbimit dhe ato janë si më poshtë.

Këto janë ende tipare të shërbimit VPN, dhe ka disa shërbime VPN që përfshijnë të gjitha këto vetëm në një paketë (shumica e herë më e lirë se vetëm një nga veçoritë e VPNSecure). Sipas mendimit tonë, këto shërbime nuk duhet të shiten veçmas, por përkundrazi të përfshihen në një shërbime të fuqishme plotësisht me VPN që ngre standardet e tregut.

Kriptimi i përdorur është Cipher DES-CBC de 64bit për të dhëna dhe RSA 2048 për shkëmbimin e çelësave. Kjo është një madhësi e madhe për shërbimin sepse DES ka qenë e vjetëruar për një kohë dhe është shumë e pasigurt. Ky nuk është një aspekt që duhet të merret lehtë, pasi shërbimet VPN supozohet të rritin nivelin tuaj të intimitetit, duke mos dhënë një sens të rremë sigurie.

shpejtësi

Rezultatet e testit të shpejtësisë së shfletimit ishin të duhura për pjesën më të madhe, vetëm pak mbi mesataren.

Përvoja e shfletimit ishte e mirë, nuk kishte probleme, ndërprerje ose vonesa edhe kur transmetimi i përmbajtjes video. Përsëri, ne dëshirojmë t’ju kujtojmë se nëse jeni të interesuar për një shërbim specifik të transmetimit të videos, mund të mos jetë i disponueshëm. Për këtë arsye ne ju rekomandojmë planin 2/2 $ që ata kanë në dispozicion sepse do t’ju ndihmojë të merrni një ide shumë të mirë të asaj që shërbimi është në gjendje të sigurojë dhe nëse është i mjaftueshëm për ju.

Shpejtësia e shkarkimit të përrua ishte mjaft e ulët, duke arritur në rreth 3Mbps, dhe kjo nuk ngrihet në standardet e tregut për mendimin tonë.

Nuk është domosdoshmërisht një ndërprerje e marrëveshjes për të gjithë përdoruesit e VPN, por për mendimin tonë P2P është shumë e rëndësishme, dhe rezultatet e shpejtësisë që kemi marrë nuk do të mjaftojnë për nevojat tona P2P. Për nevojat tuaja për përrua, kontrolloni 3 VPN-të tona më të mira për t’u përdorur për përrua në 2017.

Performanca e celularit

Aplikacioni Android ishte shumë i lehtë për t’u përdorur dhe duhet të themi se është aplikacioni plotësisht i paraqitur.

Pas ekranit të hyrjes, ju keni mundësinë të zgjidhni vendndodhjen e serverit sipas dëshirës tuaj dhe të filloni lidhjen.

Aplikacioni gjithashtu ju ofron mundësinë për të rregulluar përvojën tuaj më tej duke hyrë në menunë e cilësimeve.

Sa i përket rezultateve të testit të shpejtësisë, ne nuk na bëri përshtypje saktësisht.

Rezultatet nuk ishin të tmerrshme, por duket se shërbimi është i kufizuar në cilësi mesatare. Nuk është e qartë nëse kjo do të përmbushë një kërkesë specifike, ose për shkak të një infrastrukture të dobët, por në të njëjtën mënyrë, nuk është një standard që ne jemi të gatshëm ta pranojmë. Shërbimet duhet të përpiqen për cilësi dhe të investojnë në infrastrukturë nëse dëshirojnë të vazhdojnë me kërkesat në rritje dhe standardet e cilësisë që kërkon tregu mobil në ditët e sotme..

Çmimeve

VPNSecure ofron disa plane çmimesh. Ne do të përfshijmë planet për shërbimet shtesë të përmendura më lart, edhe pse sipas mendimit tonë, ato duhet të përfshihen në çmim.

Shërbimi duket i shtrenjtë, veçanërisht pasi të hidhni një vështrim në detaje, rezultatet e testit të shpejtësisë dhe funksionalitetin, ne mendojmë se $ 10 / muaj. është pak i kushtueshëm. Ne e kuptojmë që ka pako që ofrojnë disa zbritje bujare, por këto janë të zbatueshme vetëm në rastin kur ju i gjeni shërbimet e VPNSecure për t’ju përshtatur nevojave tuaja, kështu që është e diskutueshme.

VPNSecure pranon disa mënyra pagese, dhe megjithëse nuk është saktësisht larmia më e gjerë e metodave të pagesës atje, duhet të jetë e mjaftueshme për nevojat e dikujt.

Ekziston gjithashtu një politikë e rimbursimit 90 ditë që mund të gjeni në faqen e kushteve të shërbimit, por nuk ka shumë skenarë që do t’ju kualifikoheshin për një rimbursim, dhe ata përmendin që kjo është bërë vetëm në diskrecionin e tyre. Mënyra më e lehtë për të provuar shërbimin para se të kryeni një plan afatgjatë është plani 2-ditor për 2 dollarë i cili duhet t’ju japë më shumë sesa kohë të mjaftueshme.

Ekziston një zbritje e konsiderueshme në dispozicion përmes stacksocial e cila ju lejon të blini një abonim të përjetshëm për vetëm 39,99 $. Kjo është një marrëveshje e madhe, domethënë nëse shërbimi është i mjaftueshëm për t’ju përshtatur nevojave tuaja VPN.

mbështetje

Ekipi i ndihmës teknike ishte shumë i dobishëm, shërbimet e tyre të bisedave janë online 24/7 dhe të gjitha pyetjeve tona u përgjigjën në mënyrë të duhur dhe profesionale.

Ndihmësi i shërbimit të klientit gjithmonë na siguronte lidhje dhe dokumente pavarësisht nga natyra e kërkesës sonë, të cilën ne e shohim freskuese. Shtë mirë të shohësh që ata e marrin seriozisht mbështetjen e klientëve të tyre pasi që në shumë raste mund të jetë një shkelës i vërtetë.

Përfundime

Shkurt, ne ndiejmë që VPNSecure ka shumë potencial dhe po shkon në drejtimin e duhur. Sidoqoftë ka disa gjëra që për mendimin tonë kërkojnë vëmendjen e tyre të menjëhershme, kështu që këtu është një listë e shpejtë e asaj që na pëlqeu dhe çfarë nuk kemi.

Pros:

 • Ndërmarrja transparente dhe politika koncize e privatësisë.
 • Lehtë për t’u përdorur në internet, aplikacionet dhe shërbimet të gjitha së bashku.
 • Një numër i mirë i metodave të pagesës në dispozicion.
 • Aplikime pronësore të disponueshme për të gjitha sistemet kryesore operative.
 • Shërbim i shkëlqyeshëm për mbështetjen e klientëve.

Cons:

 • Vetëm shfletim mesatar dhe performancë mjaft i dobët i P2P.
 • Infrastruktura ka nevojë për përmirësim (shumë VPS dhe serverë të bazuar në cloud)
 • Kriptimi i dobët i përdorur – DES-CBC 64 bit i cili është i vjetëruar.
 • Karakteristika të tilla si PPTP dhe proxy i internetit të ngarkuar veçmas (dhe mjaft të shtrenjta mund të shtojmë).
 • Shërbim i shtrenjtë të gjithë së bashku, veçanërisht kur merrni parasysh performancën.

Për shkak të faktorëve të përmendur, ne i japim VPNSecure me një 5/10 për shkak të shifrimit të dobët të përdorur, rezultateve të testit me shpejtësi të dobët dhe çmimeve të larta. Ne ndiejmë që pasi të jetë optimizuar infrastruktura për të shkëputur numrin e klientëve dhe pasi çmimi të rregullohet për t’iu përshtatur shërbimit, VPNSecure do ta vendosë vendin e vet në tregun VPN..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map